2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

pembe ve krem renginden carsaf

uyku tulumu:

Ayrica 2 ser tane daha beyaz carsaf, 2 sivi gecirmez carsaf ve yatakkorumasi aldim.

2 nevresim takimi, 2 tüg yorgani, birisi yatakodasi biriside besigi/bebek arabasi icin.

Maxi cosi cabriofix araba koltugu aldik:

baslikli havlu, birtanede ayicikli olanindan var:

yun orgulu battaniye:

birtakim bezler, yikama, silme, cikarma vs

çok güzellciciler yaa bizim hiç 3. aydan sonra giyecek kıyafetimiz yok hepsi miinik

güle güle kullanın cicilerinizi.hepsi çok hoş

oh ne güzel hepsi mis gibi olmuştur şimdi sağlıkla kullanın inş. ben de bitirdim çamaşır işini. bi uyku setimiz kaldı :)

kızlar selamlar
bu da kızımın kapı süsü nakış yazı hariç tümüyle el emeğim göz nurum uğraştım baya ama değdi valla

Eklentiler

• $Fotoğraf0245.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $Fotoğraf0240.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $Fotoğraf0243.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $Fotoğraf0242.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 27
kızlar selamlar
bu da kızımın kapı süsü nakış yazı hariç tümüyle el emeğim göz nurum uğraştım baya ama değdi valla
çok güzel olmuş cnm emeğine sağlık valla

güle güle kullansın cnm nasılda güzel kokuyolardır şimdi onlar

kızlar hepinizin cicişleri çok güzel sağlıkla kullanın inş

kızlar selamlar
çok çok güzel olmuş canım ya... kapitune kumaştanmı yaptın.yapılışını anlatsanda bizde denesek...mesela nasıl sabitledin...çok değişik ve güzel bişi olmuş...anlat anlat anlaaaattt:81:

canım çok güzel olmuşş...hamarat anneler siziiii

çok güzel olmuş cnm emeğine sağlık valla

güle güle kullansın cnm nasılda güzel kokuyolardır şimdi onlar

kızlar hepinizin cicişleri çok güzel sağlıkla kullanın inş

çok çok güzel olmuş canım ya... kapitune kumaştanmı yaptın.yapılışını anlatsanda bizde denesek...mesela nasıl sabitledin...çok değişik ve güzel bişi olmuş...anlat anlat anlaaaattt:81:

ayy kızlar çoook tşkler hepinize

faygen yapılışını dilim döndüğünce anlatayım
önce orta boy bi tepsiyle mukavvayı daire şeklinde kestim. sonra o arabanın önündeki açıklığı yapmak için o kısmını kesip çıkardım.sonra çeyizimdeki seccadelerden artan kapitone kumaşları kullandım.yarım çember şeklinde pembe,çeyrek şeklinde de krem rengi kestim.sonra kumaşları diktim birbirine.üzerlerini de süsledim işte kafama göre.ama kumaşları keserken kenarlardan baya bi fazla kestim ki mukavvayı rahat kaplayayım.yapıştırıcıyla yapıştırdım kumaşı mukavvaya arka tarafından.sonra aynı yöntemle 2 tekerlek yaptım.tekerlekleri diktim arabanın kumaşına.yazı kısmını bi pikocuya yazdırdı annem.sonra o yazının etrafını da süsledim ve dizi inciyle pusete bağladım.biraz karışık anlatmış olabilirim cnm ama istediğin detayı sorabilirsin ok?

faygen gulegule giysin bebisin cok tatli seylermis gercekten

romeosununjulieti cooook tatli bu sus gercekten, ellerine saglik

Canım maşallah benim dünyayı almışsın gene ilk 9 ay çok rahat edeceksin kıyafet yönünden ben kendime fazla aldım diyordum ama sen bendende çok almışsın

Çok güzeller canım maşallah güzel günlerde giysin bebişin

kızlar selamlar

Bizim topikte ne kadar çok hamarat hamiş var böyle çok güzel canım hepsi çok beğendim ellerine sağlık

Romeoo kapi süsünüzü çok begendimm.. Ellerine saglik canim..
cherry masallah canim bu aldiklarin buyuyene kadar yeter heralda

romeo ben de çok beğendim ellerine sağlık canım ne yaratıcı anneler varmış aramızda

romeosununjulieti cooook tatli bu sus gercekten, ellerine saglik

Bizim topikte ne kadar çok hamarat hamiş var böyle çok güzel canım hepsi çok beğendim ellerine sağlık

Romeoo kapi süsünüzü çok begendimm.. Ellerine saglik canim..

romeo ben de çok beğendim ellerine sağlık canım ne yaratıcı anneler varmış aramızda

kızlar çook tşk ettik kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…