2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

Mxixsra

Paşa nın annesi
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
12.041
11
206
Antalya
Güzel anne adayı arkadaşlarım kaçıncı haftada olduğumuzu ve toplam kaç kg aldığımızı buradan paylaşmaya ne dersiniz?
Böylece bebeğimize yararlı bize de çok kg aldırmayan besinlerden de sözederiz.Kilo alımında hızla ilerleyen dostlarıda biraz frenyebiliriz belki :)))

Ben yarın 14.haftama giriyorum toplamda 2.700 kg aldım

Amanınnnn manken gibi annelerimiz var ne güzel:))
Manikcimde hiç hiç kilo almamış ohhh

Neslicim çok mu bulantı kusma oldu cnm?

ahh o günleri hatırlamak istemiyorum lavabonun önünde oturdum 2 ay halen daha çıkartıyorum ama haftada bir iki o normal geliyo diğer türlü günde 4 5 belki daha fazla oluyordu çıkardıktan sonrada tansiyonum düşüyordu eşim kaldırıyo lavabodan işyerindede arkadaşlar sağolsun çok zor inş. sağlıklı sıhatli bebişlerimiz olurda hepsine değer

Manikcim bende de aynıları oldu. Kaç defa acillik oldum ben :sinifsinif: Sen ne güzel vermemişsin kilo. Ben neden verdimki. Çıkardığım halde yemeye devam ediyorum. Hergün sabah tartılıyorum. Doktor normal olduğunu söyledi ama insan tedirgin oluyor.

Ecemnur bebeğin gelişimi normalsehiç endişelenmene gerek yok cnm.
Bir süre sonra zaten hızla kg alacağız

14 haftalık şuan kızlar 56 kilo ile hamile kaldım 2 hafta önce doktorda tartıldım 58 olmuşum şuan itibariyle aldığım kilo sayısı 2,5 - 3 arasıdır çünkü fena halde acıkıyorum ve doymuyorum boshayallersmile

yaa kızlar aslını isterseniz hiç takmayın şu kilo meselesini inanın hepsi gidiyo geçen nette araştırma yaparken okudum bir hamilelikte çocukla beraber oluşan ve giden kilo sayısı 12 kg civarı.. bakın size şöyle bi örnek vereyim ben birinci hamileliğimde yani kızımda toplam 10 kg aldım doğumdan 1 hafta sonra dikişileri aldırmak için gittiğimde tartıldım 8 kilosu gitmiş.yani düşünün doğumda 8 kg gidiyo tabi bu kişiye göre değişebilir ama uykusuz geceler,emzirmeler falan derken kilo falan kalmıyo..

Ben çok dikkatli ve kalori hesabı yaparak besleniyorum gelgelelim yine de kg alıyorum çünkü hipotiroid hastasıyım

Canım ben aşırı bulantı yaşamadım 1-2 çıkardım sadece ama bende tiksinme vardı 2. ve 3. aylarımda biçok şeyden tiksindiğim için yiyememiştim ama tiksinmediğim şeylere çok ağırlık vermiştim öylelikle çok kilo kaybı yaşamdan atlattım.52 ile başlamıştım bi ara 51 oldum sadece şimdi yine 52 yim.

58 kilo ile hamile kalmıştım, çok fazla bulantım olmadı bir iki kötü gün geçirdim ama iştahım çok azalmıştı. 2 kilo verdim. bu aralar iştahım açılmaya başladı artık daha çok yemek düşünüyorum) 14+1 ve 57,5-58 kiloyum

Ben çok dikkatli ve kalori hesabı yaparak besleniyorum gelgelelim yine de kg alıyorum çünkü hipotiroid hastasıyım

canım tiroid ilacı kullanırken kilo artışı düzene girmeli aslında, ben 3 yıldır ilaç kullanıyorum ve metabolizmam artık eski normal hızına döndü. ilaca başlayınca 8-10 ayda 10 kilo vermiştim ben diyet yapmadan. tiroidini takip eden dahiliyeci doktoruna bir danış istersen, bekli doz ayarlaması gerekebilir.

80 kilo ile hamile kaldım, şu an 78,5'im ve 17+4 günlük hamileyim. Benimde lavaboda geçirdiğim günlerim oldu. Şimdi iyiyim eskiye nazaran hamdolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…