2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

ııyyy çok üzgünümm. 14+2 deyim ve 64ten 68e çıktımm. çok kusuyordum ve hafif midem boşalmaya başladığında yemeğim yetişmezse tekrar kusuyordum. ancak çok yemek yiyerek günde 2-3 kusmayla atlatıyordumm:))) yemezsem serumluk oldum hepp maalesefff. şimdi midem bulanmıyor ama kurt gibi acıkıyorum sürekli daaa yaaa naaa mıııı yooo ruuummmm ((((

15+3 56 kılo ıle basladık 58 olduk cok mutluyum.hayatımda ılk defa gobegım cıktı ya.paha bıcılemeyecek kadar guzel bı duygu bu.onumuzdekı ay anne olucaktım ama kısmet ılk bebegımın kalbı atmadı.stres ıcerısınde 40. haftayı beklıyorum.

stres yapma güzelim huzur içinde bekle ki huzurla büyüsün yavrun karnında

ne yaparsam yapayım o huzursuzluk gecmıyor.tekmelerını hıssedene kadar gecmez dedı dr haklı herhalde.

Kızıa hamileyken toplamda 14 kilo almıştım. Onda ik dört ay hiç kilo almamıştım. Bakalım bunda kaç kilo alıcam. Açıkcası çok dikkat etmiyorum

Kızıa hamileyken toplamda 14 kilo almıştım. Onda ik dört ay hiç kilo almamıştım. Bakalım bunda kaç kilo alıcam. Açıkcası çok dikkat etmiyorum

buket ya benim bütün hayallerim yıkıldı şimdi( ben de henüz hiç kilo almadım, galiba böyle gidecek az kiloyla bitiricem diye düşünüyodum(( ama sen de başta hiç almamışsın sonradan açılmışsın.

kızlar ben 77,5 oldum demiştim ama bu sabah 76,2 çıktım ben anlamdım bu kilo işini valla sanırım akşam tartıldığım için 77,5 çıktım ama benim hiç mide bulantım olmamasına rağmen sadece 200 gr almış olmam normalmi sizce yarın kontrolümüz var inşşallah bebeğimin gelişimi iyidir de bi sorun çıkmaz

kızlar ne güzel genelde hep az alınmış kilolar
gerçi birde buna bu aydan sonra bakmak lazım
ben 58.7 kg'dum
şimdi 17+2 yim
ve şuan kilom 61.9 yani 3 kilo aldım.
hem kilo almayıp hemde bebek sağlıklı olsa ne olurduki sadece bebek kilo alsa bize yansıyacak kilo çok az olur zaten

selamm kızlarr bende hamile oldugum gün tartılmıştım 49 kg dum ama artık değilim

vee 4 kilo aldım artık 53 kiloyumm bana çok geliyo eyvahedigeldismile

aslında hamile kalmadan önceki gibi yiyorum hatta önceden daha çok yiyodum şimdi normalim abartmıyorum zaten çok yediğim zaman rahatsız oluyorum nasıl aldıım o kadar kiloyu hala aklım almıyo..bilmiyorumkismile

slm kızlar bende 46 ile hamiş kadlım ama ilk ay vermiştim 2 kilo şimdi 47im çok şükür daha çokk almak istiyorum çünkü zayıf başladım çokk

Son düzenleme:
94 kilo ile hamile kalmıştım bulantılardan 2 - 3 kg kadar verdim
şimdi 95 civarıyım sanırım 1 kiloya yakın almışım
zaten hedefim en fazla 8 kiloyla doğuma girmek
kızımda 11 kilo almıştım doğumda 8 kilosu gitmişti
bundada 8 kilo alırsam eski kilomla eve dönerim inşallahhh
benimki riskli çünkü gebelik şekeri ve tansiyonu genelde kilolu hamile kalanlarda oluyor
inşallah ileriki aylarda bir problem çıkmaz:Saruboceq:

Bende 95 ile hamile kaldim, su anda 90 kiloyum. 5 kilo verdim yani halende almadim, insallah yakinda alirim, bebegim buyumeyecek diye cok korkuyorum.

Kızlar 53 ile hamile kaldım. Verdiğim kiloları yavaş yavaş alıyorum. Bugün sabah ölçtüm.
15+5 52 kilo cokacimcoook

(((((( ben 60 la kaldım bugün 18+0 bugün tartıldım 63.6.ya benim wc problemim oluyo 2günde bir.

59 la hamile kalmıştımi geçen hafta tartıldım 60 kiloydum bugün tartıldım yine 59 a inmişim offfff beslenmiyo mu bu bebek şimdi

59 la hamile kalmıştımi geçen hafta tartıldım 60 kiloydum bugün tartıldım yine 59 a inmişim offfff beslenmiyo mu bu bebek şimdi

bebek senden besleniyor zaten sadece günde 1 bardak süt bile onun beslenmesine yetebiliyormuş ama gelişimi için azcıkta olsa her türlü sebze meyve tüketmek lazım sende dikkat ediyosan bunun için üzülmene gerek yok benim gibi 6 kilo alıp napçan:)eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…