2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

merhabalaar kızlar..17 haftalıgım ve henüz 1 kg aldım..ne bulantı ne kusma çok şükür...ama kiloda almadım bide yediklerimi görseniz..dr.a sordum sorun varmı diye maşallah gayet iyi dedi buarada 59 ile hamile kadım şuan 60kg

Selam kızlar
Ben 54 kiloyla hamile kaldım şu an sabah aç karna tartıldığımda 55.5 kiloyum yani 15+1 deyim ve 1.5 kilo aldım. Bu arada çok fazla bulantı şikayetim olmadı. Normal yiyorum eskisi gibi ne çok ne az. Bu arada başlığı açtığınız iii olmuş ben de diodum acaba çok az kilo mu aldım die ama normalmiş sevindim kaydirigubbakcemile3

benim hikayem biraz daha uzun aslında...
geçen yıl 85 ile hamile kalıp 87 kiloyla bebeğimi kaybettikten sonra 20 kilo kadar verdim diyet yaparak

tekrar hamile kaldığımda 70 kiloydum
şu an 74 kiloyum yani diyeti bıraksam da bu kadar alırdım zaten-iştahımın sınırı yok çünkü-
14+1 de 4 kilo aldım

Canım ben de 1,5 yıldır ilaç kullanıyorum kg alımı her daim oluyor.Endokronolojiye gidiyorum dr um çok iyi ,hipotiroid hastaları az veya çok tombiş olmaya mahkum (dr da onaylıyor) oradaki hastalarıda görüyorum aynılar hatta ben onların yanında zayıf kalıyorum.
Belki de kilo alımı tsh değerimin çok yakın zamana kadar hep yüksek olmasından kaynaklıdır.
Henüz iki hafta önce 2,5 a düştü,umarım benimde metabolizmam senin gibi normale döner.

17.haftamdayım 3 kilo aldım:)))))
ama ilk zamanlar ilk bebeğimi kaybettiğim için korkup ayağa bile kalkmadım yememe dikkat etmedim
o zaman aldım 2 kilo
ilk 1 ay:)))
sonra da 1 kilo aldım ama artık dikkat ediyorum
umurumda değil sağlıkla gelsinler de veririz nasıl olsa:))))))

evet rekoru evridikiden alıyorum ve toplam 6 kilo aldım ama bunun büyük bir payını tehlikeli geçen hamileliğime veriyorum pregestan iğneler sürekli yatmama borçluyum sanırım daha önce bebeğimi kaybettiğim için şimdi kilomum hiç önemi yok oğlumun canı sağolsun bebeğim iyi olsun yeterki....

15+5 de şimdiye kadar 3 kilo aldım.ama bende aynen maviumutolsun arkadaşım gibi ilk bebeğimi kaybettiğim için hep dinlendim.sanırım o yüzden böle oldu.bundan sonra çok fazla almam inşallah.

evet yeşimcim yeterki bebişlerimiz iyi olsun kiloların bir önemi yok.inşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görelim. o zaman kilolar vızz gelir.

16+3 deyim 58 kilo ile hamile kaldım 1 kilo verdim ama şuan yine 58 olmuşum.) herhalde 5. aydan sonra kilo alıcam ben

17+0 haftadayız dün baktım 2kg almışım son zamanlardaki yediğim çikolata ve tatlıların acısı çabuk çıktı yaaa
77kg ile hamiş kaldım 79 kg olmuşum şu anda :))
Demekki kendime sınır çizme vaktim gelmiş ama kimse yeşimin kg geçemiycek galiba :))
gerçi ne kadar alırsak alalım doğumdan sonra veririz yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz

slm arkadşalar 10 günden sonra yine burdayım :) bende annemin yanına gidince hemen şımardım san ırım 17+2 ve 1,5 kilo aldım 76 hamile kaldım 77,5 oldum inşallah düzenli gider kilolarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…