yasmini bıraktıktan sonra korunmak gerekirmi arkadaslar bilgisi olan warmı ?
yasmini bıraktıktan sonra korunmak gerekirmi arkadaslar bilgisi olan warmı ?
kONUYLA ALAKASIZ OLACAK AMA VARMISIN YOKMUSUNDAN PARANIZI ALDINIZMI??? KK olarak eşiniz yarışırken resmen kitlenmişti burası:))
biz henüz çalışmalara başlamadık. inş. ilk denemelerde olur. çünkü şuan eşimde, bende rahatsızız. havanın dengesizliği herkesi hastalandırdı(( 2::2::2::2:
hayırlı olsun topıgınız kızlar bende nısanda erken düşük yaşadım tekrar bebiş ıstıyorumm
geçmiş olsun bu aylar dikkat etmek lazım...
slm hanımlarbende şubat mart hmile kalmak istiyorum aslında ben uzun süredir istiyorumda daha nasip olmadı. vakti gelmedi demekki. şimdi doktor tedavisine başladım Allahın izniyle. klomen kullanıyorum bundan sonra bende size katılmak istiyorum hoş sohbetler
günaydın herkese bende geldim aranıza sanırım mart ayında korunmayı bırakıp hamile kalmayı bekleyeceğim karar vermedim ama burda bana yardımcı olursunuz artık
ilk sorumla başlıyayım ozaman :) ben bi sene boyunca d.kontrol kullandım adet düzensizliği için.. iki aydır içmiorum acaba düzene girdimi die bıraktım.. ama hep 3 , 4 gün gecikmeli oldum.. diyorumki hamile kalmayı düşündüğüm aya kadar içsem bıraksam zamanında hastalancam hamile kalma olasılığım daha fazla.. bi yandan da araştırdım 3 ay içmeyin sonra hamile kalın diyo ? benim kafam karıştı
ilk sorumla başlıyayım ozaman :) ben bi sene boyunca d.kontrol kullandım adet düzensizliği için.. iki aydır içmiorum acaba düzene girdimi die bıraktım.. ama hep 3 , 4 gün gecikmeli oldum.. diyorumki hamile kalmayı düşündüğüm aya kadar içsem bıraksam zamanında hastalancam hamile kalma olasılığım daha fazla.. bi yandan da araştırdım 3 ay içmeyin sonra hamile kalın diyo ? benim kafam karıştı
slm arkadaşlar bende 2 düşük yasadım şubat ayında hamile kalmayı düşünüyorum umarım hepimizin bebikleri olurrrrrr
tşkler inş sizlerinde kısa zamanda göbüşünüz minik bebişle dolar...hamile kalmak için uyguladıgınız kür yada herhangi bir şey warmı?
slm ben bıraktıktan sonraki ay hamile kalmıştım ama düşük yaptım 3 ay bekle bildiğim kadarıyla d.k hapı düşügü tetikliyormuş ben öyle duydum yanlış olabilir genede ama sölim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?