2011 şubat mart nisan ayında bebiş isteyenler buyrun....

biz henüz çalışmalara başlamadık. inş. ilk denemelerde olur. çünkü şuan eşimde, bende rahatsızız. havanın dengesizliği herkesi hastalandırdı((2::2::2::2:

hayırlı olsun topıgınız kızlar bende nısanda erken düşük yaşadım tekrar bebiş ıstıyorumm

slm hanımlar bende şubat mart hmile kalmak istiyorum aslında ben uzun süredir istiyorumda daha nasip olmadı. vakti gelmedi demekki. şimdi doktor tedavisine başladım Allahın izniyle. klomen kullanıyorum bundan sonra bende size katılmak istiyorum hoş sohbetler

hıoşgeldin nurun ne zamnadır istiyorsun sen inş tez zamanda gelir bebişlerimiz

günaydın herkese bende geldim aranıza sanırım mart ayında korunmayı bırakıp hamile kalmayı bekleyeceğim karar vermedim ama burda bana yardımcı olursunuz artık

ilk sorumla başlıyayım ozaman :) ben bi sene boyunca d.kontrol kullandım adet düzensizliği için.. iki aydır içmiorum acaba düzene girdimi die bıraktım.. ama hep 3 , 4 gün gecikmeli oldum.. diyorumki hamile kalmayı düşündüğüm aya kadar içsem bıraksam zamanında hastalancam hamile kalma olasılığım daha fazla.. bi yandan da araştırdım 3 ay içmeyin sonra hamile kalın diyo ? benim kafam karıştı

slm arkadaşlar bende 2 düşük yasadım şubat ayında hamile kalmayı düşünüyorum umarım hepimizin bebikleri olurrrrrr

slm ben bıraktıktan sonraki ay hamile kalmıştım ama düşük yaptım 3 ay bekle bildiğim kadarıyla d.k hapı düşügü tetikliyormuş ben öyle duydum yanlış olabilir genede ama sölim dedim

merhabalar canım hoşgeldin aramıza bende dogum kontrol hapı kullandım ve bırakalı 18 gün oluyor araştırdığım kadarıyla bıraktıktan sonra hamile kalmanın bi sakıncası yok deniliyo ama şöylede bişey war bünyeden bünyeye değişen hapı vücudundan atma olayı war kimisini hemen hamile kaldgında hiç etkilemez kimisininde hamileliği düşükle yada rahatsızlıklarla sonuclanır.Doktorların tavsiyesi korunmaya baska yöntemlerle devam edip 2-3 ay adet olmak...Böylece daha sağlıklı bir hamilelik gecirirsin ve aklında bebeğime bişey olurmu? gibi soruların hiç biri kalmaz....:80:

slm arkadaşlar bende 2 düşük yasadım şubat ayında hamile kalmayı düşünüyorum umarım hepimizin bebikleri olurrrrrr

tşkler inş sizlerinde kısa zamanda göbüşünüz minik bebişle dolar...hamile kalmak için uyguladıgınız kür yada herhangi bir şey warmı?

tşkler inş sizlerinde kısa zamanda göbüşünüz minik bebişle dolar...hamile kalmak için uyguladıgınız kür yada herhangi bir şey warmı?

kür hiç denemedim herkesin bildiğini yaptım
ilişkiden önce banyo yapmamak gerekliymiş spermi olduruyor ve vajinanın dogal ıslaklıgını engelliyor
ilişkiden sonra wc gitmeyin
bel altına yastık koyup yarım saat 1 saat yatın
ben sabahlaı yıkanıyordum
bu sekilde düşükten sonra hemen hamile kaldım inş.
tekrar kalırım
bunları iki komşuma söyledim biri 5 aylık digeri 2. ayındalar umarım
işinize yarar

slm ben bıraktıktan sonraki ay hamile kalmıştım ama düşük yaptım 3 ay bekle bildiğim kadarıyla d.k hapı düşügü tetikliyormuş ben öyle duydum yanlış olabilir genede ama sölim dedim

evet benimde öle 2 tane tanıdığım var ikiside düşük yaptı.. ama hapı içmeyincede düzenli hastalanmıom ondan korkuorum yumurtlama zamanlarım belli olmayacak :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…