2011 şubat mart nisan ayında bebiş isteyenler buyrun....

evet iki aydır farklı yollardan korunuoruz en iisi hapı içmemek madem öle diosunuz.. sende bu sürecin geçmesini bekliosun galba hakkımızda hayırlısı olsun

evet benimde öle 2 tane tanıdığım var ikiside düşük yaptı.. ama hapı içmeyincede düzenli hastalanmıom ondan korkuorum yumurtlama zamanlarım belli olmayacak :2:

hapı bırak zaten düzene girer bende kullandım ilk zamanlarda şimdi düzenli oluyorum 1-2 aya düzeliyor zatenn

bildiğim kadaryla hapla korunanlar korunmayı bıraktktan sonra 2 ay sonra kalabiliyor vücut anca gebeliğe hazırlıyor kendini
hapın düşüğe neden olacağını sanmıyorum
belki de hemen kalınabilirde vücudun hazır olmayla lakalı bence

benimde arkadaşlarım var öle hepsi tesadüf olamaz ? gerçi olacağı varsa olur çok sağlıkla da tutunabilir veya düşer allahın bileceği iş bi yerde

tşklr..bende artık hayırlısıyla mart gibi çalısmalara baslıcam dediklerinizi bende duymuştum birde yumurtlama günlerini değerlendirmek lazım ve günaşırı yada 2-3 günde bir ilişkiyi öneriyorlar...

evet iki aydır farklı yollardan korunuoruz en iisi hapı içmemek madem öle diosunuz.. sende bu sürecin geçmesini bekliosun galba hakkımızda hayırlısı olsun

ewet canım bu haftada doktora gidicem sanırım iltihap war bende bu arada cıkarmıs olurum vücudumu hazırlarım inş kısa zamandada hamiş kalırım...

ewet canım bu haftada doktora gidicem sanırım iltihap war bende bu arada cıkarmıs olurum vücudumu hazırlarım inş kısa zamandada hamiş kalırım...

inş canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun umarım çok beklemeden bebişlerimiz önce göbişlerimize sonra kucaklarımıza gelir

ben ilk evlendigim aylarda sistit geçirmiştim birde rahim için smear testi yapıldı sonucunu aldım ama doktora göstermek için gitmemiştim test sonucunda iltihaplanma war yazıyordu gitmedim diyede pişman oldum aslında hazır hapı bıraktım hem kontrol için hemde iltihaplanma için gidicem doktora birde akıntım oluyor sarımsı renkte...

Son düzenleme:
hıoşgeldin nurun ne zamnadır istiyorsun sen inş tez zamanda gelir bebişlerimiz

amin canım inşallah çok bekletmeden gelirler. 10 ay oldu canım isteyeli. artık tahammülüm bitince doktora gittim bende

slmlarrrr kızlar yarın için randewu aldım bakalım neler olacak inş herhangi bir rahatsızlıkgım yoktur korkmuyor değilim :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…