merhabalar canım hoşgeldin aramıza bende dogum kontrol hapı kullandım ve bırakalı 18 gün oluyor araştırdığım kadarıyla bıraktıktan sonra hamile kalmanın bi sakıncası yok deniliyo ama şöylede bişey war bünyeden bünyeye değişen hapı vücudundan atma olayı war kimisini hemen hamile kaldgında hiç etkilemez kimisininde hamileliği düşükle yada rahatsızlıklarla sonuclanır.Doktorların tavsiyesi korunmaya baska yöntemlerle devam edip 2-3 ay adet olmak...Böylece daha sağlıklı bir hamilelik gecirirsin ve aklında bebeğime bişey olurmu? gibi soruların hiç biri kalmaz....:80:
evet benimde öle 2 tane tanıdığım var ikiside düşük yaptı.. ama hapı içmeyincede düzenli hastalanmıom ondan korkuorum yumurtlama zamanlarım belli olmayacak :2:
slm arkadaşlar bende 2 düşük yasadım şubat ayında hamile kalmayı düşünüyorum umarım hepimizin bebikleri olurrrrrr
hoşgeldin cnm gecmiş olsun inş.şubatta yüzümüz gülecek cnm
hapı bırak zaten düzene girer bende kullandım ilk zamanlarda şimdi düzenli oluyorum 1-2 aya düzeliyor zatenn
bildiğim kadaryla hapla korunanlar korunmayı bıraktktan sonra 2 ay sonra kalabiliyor vücut anca gebeliğe hazırlıyor kendini
hapın düşüğe neden olacağını sanmıyorum
belki de hemen kalınabilirde vücudun hazır olmayla lakalı bence
kür hiç denemedim herkesin bildiğini yaptım
ilişkiden önce banyo yapmamak gerekliymiş spermi olduruyor ve vajinanın dogal ıslaklıgını engelliyor
ilişkiden sonra wc gitmeyin
bel altına yastık koyup yarım saat 1 saat yatın
ben sabahlaı yıkanıyordum
bu sekilde düşükten sonra hemen hamile kaldım inş.
tekrar kalırım
bunları iki komşuma söyledim biri 5 aylık digeri 2. ayındalar umarım
işinize yarar
hapla korunan arkadaşlara sesleniyorum hpı bıraktıktan sonra bol bol su tüketin
evet iki aydır farklı yollardan korunuoruz en iisi hapı içmemek madem öle diosunuz.. sende bu sürecin geçmesini bekliosun galba hakkımızda hayırlısı olsun
ewet canım bu haftada doktora gidicem sanırım iltihap war bende bu arada cıkarmıs olurum vücudumu hazırlarım inş kısa zamandada hamiş kalırım...
ewet canım bu haftada doktora gidicem sanırım iltihap war bende bu arada cıkarmıs olurum vücudumu hazırlarım inş kısa zamandada hamiş kalırım...
hıoşgeldin nurun ne zamnadır istiyorsun sen inş tez zamanda gelir bebişlerimiz
inşallah cnm bnmamin canım inşallah çok bekletmeden gelirler. 10 ay oldu canım isteyeli. artık tahammülüm bitince doktora gittim bende
slmlarrrr kızlar yarın için randewu aldım bakalım neler olacak inş herhangi bir rahatsızlıkgım yoktur korkmuyor değilim :18::18:
korkma canım inşallah bi dahaki doktora gidişin bebikinin kalp atışlaını duymak için olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?