- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.121
günaydın arkadaşlar
sizinle birşey paylaşmak istiyorum
benim kızım herşeyden çok korkuyor
mesela hep beraber gülelim korkup ağlıyor
bebekliğinden beri hep korkaktı
mesela eşimle biz biraz yüksek sesle konuşalım korkar
dün elleri şap şap ayakları rap rap die bi oyun varya onu oynayacaktk
dizime otutturdum yüzüde bana dönük
elleri şap şap dediim ellerimi şaplatmadan daha
omuzlarını kaldırdı gözlerini kapattı başını ellerinin arasına aldıı
şok olduum anlatamam sonra elimi kaldırıyorum yine aynı hareketi yapıyor
eşim geldi bak dedim gösterdim napıyo ela böyle şiddet görüyomuş gibi dedi
biliyorum kayınvalidemle problemliyiz ama yapmaz eşimide benimde moralimiz bozuldu napıcam bilmiyorum dün oturdum sinirimden ağladım acaba sadece bi refklesmi
o zaman eşinle orta yolu bulmalısın cnm annen ne diyor bu konuya benim oğlum bi gün kalsa 2. ye annem evden soğumasın diye hadi oğlum evine akşam evinde yat sabah gel der küçük teyzemiz var 11 yaşında onu çok sever sabah gel oğlum sabah oynayın falan der senin ki ne diyor.
hg.bizimde gözü sürekli bende odadan çıkıyım basıyor çığlığı
çok geçmiş olsun cnm..görülmez kaza işte artık biraz daha dikkatli olma zamanlarımız geldi
aa neden öyle yaptı ki efsun yapmaz cnm ya küçük bebeğe vurulur mu?hemde öle korkutucak kadar olsa bi yerlerinde izi falan olur morluk vs olur bence reflenkstir.olmazsa kayınvalidenede uygun bi dille söyle bakalım ne diyecek tepkisi ne olcak çok üzüldük falan de..
ben uykusuzluğa çözümü gündüz uykularını kısarak buldum kızlar akşam 6 dan sonra 12 ye kadar hiç uyutmuyorum o zaman uyansada gene bi 2 saat falan uyuyor..
günaydın arkadaşlar
biliyorum kayınvalidemle problemliyiz ama yapmaz eşimide benimde moralimiz bozuldu napıcam bilmiyorum dün oturdum sinirimden ağladım acaba sadece bi refklesmi
günaydın hanımlar
dün doktor kontrolümüz vardı
tedaviye cevap verdiğini, ilaçları 2 hafta daha kullanmamızı söyledi
diyete de devam edeceğiz bu arada
kahvaltıya başlayabileceğimi söyledi, bugün ilk denememizi yapacağız
doktorun odasında bir de kaza atlattık
çocuğu sedyeden düşürdük
eşimle ikimizin gözü önünde yere yuvarlandı çocuk
bir anlık dalgınlığımızın sonucunda oldu ne olduysa
hemen röntgen istedi doktor; çok şükür bişey olmadı
ama oğlum çok korktu epey bi ağladı
canım sadece reflekstir babaanne bu onun da parçası öyle birşey yapacağını hiç sanmam. aranız da ne olursa olsun öyle birşey yapması için klinik vaka olması lazım. benim oğlum da biraz yüksek sesle seveyim hopluyo eşimle seslerimiz yükseldi bi kere içli içli ağladı. daha küçükken kendi pırtından bile korkuyodu. sen aklına öyle şeyler getirme konuş bakalım kayınvalidenle anlat olanı onun yanında da öyle yapıyor muymuş. belki de çok konuşmuyo kızınla hep sessiz ortam da kalıyo.günaydın arkadaşlar
annemin de babamın da çok hoşuna gidiyo emirin orda kalmsı
benim üzüldüğümü farkettiğinden beri git diyor annem
cnm çok sıkılıyoo kızlarr yaaa
ya bi de bebekleriniz bir öğünde ne kadar yiyor
sildi süpürdü diyosunuz ya bütün kaseyimi bitiriyo yani?
bizimki iştahı olduğu zamanlarda küçük bi kasenin yarısını anca bitiriyo
yeni yeni alışıyo ek gıdalara
geçmi kaldım acaba alıştırmakta?
benimki ne zaman silip süpürecek tabağını???:44:
okunupta unutuluyo yazdığım muhtemel neyse önemli değil ben yine okuyup yazmaya devam edeyim
benim oğlumda kanepeden düştü bugün uyuyodu bende mutfaktaydım bi anda feryat koptu koştum baktım yerde
nasıl ödüm koptu anlatamam bişey olmamış Allahtan çok ağlamadı yanına yastık da koymuştum halbuki ama önce yastığı atmış sonra kndini sıpa bundan sonra yere yatırıcam onu durmuyo yerinde kıpırdak
Allah korumuş canım bizde düşürdük 1 kez..ben yere battaniye üstüne minder yer yaptım arkasınada yastık..fırsat olmuyo valla aslında ben kasemin resmini bile koymayı bile düşündüm vazgeçtim..kaseler değişebilir ama kepçeler aşağı yukarı aynıdır..benim kase 2 kepçe alıyor..duru 1.5 kepçeyii yiyor...okunupta unutuluyo yazdığım muhtemel neyse önemli değil ben yine okuyup yazmaya devam edeyim
benim oğlumda kanepeden düştü bugün uyuyodu bende mutfaktaydım bi anda feryat koptu koştum baktım yerde
nasıl ödüm koptu anlatamam bişey olmamış Allahtan çok ağlamadı yanına yastık da koymuştum halbuki ama önce yastığı atmış sonra kndini sıpa bundan sonra yere yatırıcam onu durmuyo yerinde kıpırdak
okunup da unutuluyor hakikaten ben de çok güzel simgeler kullanıyorsunuz yazılarınızda onları nasıl kullanıyorsunuz diye sordum ama cevap gelmedi.
eşimin takıldığı forumda mesaj bölümünde birsürü simge var seçip kullanabiliyor benim niye yok ki.
ya bi de bebekleriniz bir öğünde ne kadar yiyor
sildi süpürdü diyosunuz ya bütün kaseyimi bitiriyo yani?
bizimki iştahı olduğu zamanlarda küçük bi kasenin yarısını anca bitiriyo
yeni yeni alışıyo ek gıdalara
geçmi kaldım acaba alıştırmakta?
benimki ne zaman silip süpürecek tabağını???:44:
günaydın hanımlar
dün doktor kontrolümüz vardı
tedaviye cevap verdiğini, ilaçları 2 hafta daha kullanmamızı söyledi
diyete de devam edeceğiz bu arada
kahvaltıya başlayabileceğimi söyledi, bugün ilk denememizi yapacağız
doktorun odasında bir de kaza atlattık
çocuğu sedyeden düşürdük
eşimle ikimizin gözü önünde yere yuvarlandı çocuk
bir anlık dalgınlığımızın sonucunda oldu ne olduysa
hemen röntgen istedi doktor; çok şükür bişey olmadı
ama oğlum çok korktu epey bi ağladı
okunupta unutuluyo yazdığım muhtemel neyse önemli değil ben yine okuyup yazmaya devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?