2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bence reflekstir efsun
benim oğlumda en ufak bir sese zıplar hemen irkilir
ne de olsa babaannedir; eğer ruhunda psikopatlık yoksa bile isteye torununa zarar vermez

annemin de babamın da çok hoşuna gidiyo emirin orda kalmsı
benim üzüldüğümü farkettiğinden beri git diyor annem

ben uykusuzluğa çözümü gündüz uykularını kısarak buldum kızlar akşam 6 dan sonra 12 ye kadar hiç uyutmuyorum o zaman uyansada gene bi 2 saat falan uyuyor..

ben de 1 haftadır akşam 7 den sonra uyutmuyorum
ama iyice sapıttı bizimki gece 1.5 ta zor dalıyo uykuya
gündüz 2 saatten fazla uyanık kalamayan çocuk gece saatlerce direniyor uyumamak için

cnm öyle kızının öyle yapmasına çok üzüldüm babanede hep sessiz ortamda bulunuyosa ondanda yapabilir belki aklına direk en kötüsünü getirme

çok geçmiş olsun canım. kaşla göz arasında yapıyolar yapacaklarını insan anlamıyor bile ne kadar dikkat etsen boş. böyle büyüyecekler işte düşe kalka.

canım sadece reflekstir babaanne bu onun da parçası öyle birşey yapacağını hiç sanmam. aranız da ne olursa olsun öyle birşey yapması için klinik vaka olması lazım. benim oğlum da biraz yüksek sesle seveyim hopluyo eşimle seslerimiz yükseldi bi kere içli içli ağladı. daha küçükken kendi pırtından bile korkuyodu. sen aklına öyle şeyler getirme konuş bakalım kayınvalidenle anlat olanı onun yanında da öyle yapıyor muymuş. belki de çok konuşmuyo kızınla hep sessiz ortam da kalıyo.

ZEYTİNİM BENİM CANIMDA ÇOOK SIKILIYOR HATTA DOKUNSAK AĞLAYACAK GİBİYİM...nedenini bilmiyorum..lapa lapa kar yağıyor dışarda..gecede iyi uyudum ama bilmiyorum..
canım geçen hafta götürecektik ama kakamız düzelmeye başladı şükür...hergün gibi yapıyor hemen hemen..bazen katıysa bağırıyor bazende hiç ağlamıyor bikaçkez ııhhh diyor yapabiliyor şükür..1 haftadır şurupsuz bu şekilde kendi yapıyor..yediklerine çok dikkat ediyorum hala..arada tarhana ve şehriye çorbasını korkarak veriyorum..genelde sebze çorbası,kahvaltı,yoğurt,meyve yiyoruz..

titania bünyeye göre değişiyor biliyorsun ama havuçunda fazlası kabız yapıyor..hatta ishalli bebeklerin diyetine patates ve havuç konuyor..

hala kar yağıyor tıkılıp kaldık evde kış bitmeyecek herhalde. çocukluğumun kışları gibi o zaman çok eğlenceliydi tabi ellerimiz ayaklarımız karıncalanırdı soğuktan burnumuz kıpkırmızı olurdu üşüdüğümüzü bilmezdik ama şimdi çekilmiyor çok sıkıldık artık. aklıma ne geldi çocukken sözde komiklik olsun diye herkesin yürüyeceği yeri kaya kaya buz yapardık sonra da üzerini karla örterdik. saklanırdık bir kenara ordan geçenler düşecek kaçarı yok. düşenlere yarılana kadar gülerdik. çocuk aklı işte milletin biryerleri kırılacak aklımıza gelmezdi ki çok yaramazdık ya.

okunupta unutuluyo yazdığım muhtemel neyse önemli değil ben yine okuyup yazmaya devam edeyim
benim oğlumda kanepeden düştü bugün uyuyodu bende mutfaktaydım bi anda feryat koptu koştum baktım yerde
nasıl ödüm koptu anlatamam bişey olmamış Allahtan çok ağlamadı yanına yastık da koymuştum halbuki ama önce yastığı atmış sonra kndini sıpa bundan sonra yere yatırıcam onu durmuyo yerinde kıpırdak

benim oğlum hemen hemen bir kaseyi bitiriyor ama belli olmuyor bugün iştahımız yok mesela ağzını kapattı taş gibi açmak mümkün değil su da içiremedim. biz de 6 ayı doldurduktan sonra geçtik ek gıdalara. iştah genetik dedi doktor ihtiyacı olanı verdikten sonra gerisi önemli değil.

çok dikkat etmek lazım canım geçmiş olsun. ben yerde yatırıyorum kanepeye bırakmıyorum hiç. kıpır kıpır kucakta durmuyor hiç.

okunup da unutuluyor hakikaten ben de çok güzel simgeler kullanıyorsunuz yazılarınızda onları nasıl kullanıyorsunuz diye sordum ama cevap gelmedi.
eşimin takıldığı forumda mesaj bölümünde birsürü simge var seçip kullanabiliyor benim niye yok ki.

Allah korumuş canım bizde düşürdük 1 kez..ben yere battaniye üstüne minder yer yaptım arkasınada yastık..fırsat olmuyo valla aslında ben kasemin resmini bile koymayı bile düşündüm vazgeçtim..kaseler değişebilir ama kepçeler aşağı yukarı aynıdır..benim kase 2 kepçe alıyor..duru 1.5 kepçeyii yiyor...

msj yazdığımız çerçevenin altında sarı simgeler varya onları seçiyorsun eğer olmuyorsa onun bi ayarı vardı ama unuttum..

Son düzenleme:

benim oğluşum tombik biraz ek gıdaya ilk başladığımızda doktor 1 su bardağı demişti hala aynı ölçüyü kullanıyorum fazlasını istesede vermiyorum yemek istemezse zorlamıyorum ama çoğunlukla bitiriyoruz

Allah korumuş en çok korktuğum şey gözümüzü ayırmıycaz demek ki geçmiş olsun

bende bazen çekyatı açıp yastıklar koyup iş yapıyorum artık daa çok dikkat edicem çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım kızımda 6 aylıkken yataktan düşmüştü ve ben o geceyi cok zor gecirdim hemen alıp acile gittik çok korktum şimdi hiç güvenmiyorum yer yatağında oluo gunduz peteğin önüne yatak yaptık bugun ondan bile yuvarlandı ama duz tabi kormadım okadar yanında oolsan onu yapmaz ama yokken bende sasırıyorum ucuyolar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…