- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.301
kızlar bebeklerinizi kaç öğün besliyosunuz ben bi düzene sokamadım ya devam maması kaç cc veriyosunuz benim kız 90 cc içiyor bazen 120 cc bu öğünleri nasıl düzene sokucamya
bizdeyarın kızımn ilk dişleri için hedik partisi yapcaz inşannemde burdayken yapayım dedim arkadaşlarıam söyledim tek komsulara da söylersem cok kalabalık olcak bakalım inş güzel gecer buğdayımız daha gelmedi ama inş getircek sütcümüz yoksa asurelikten yapcam mecburen diğer haqzırlıklarda tamamn börek şimdi pişiyo sağolsun annecim yaptı diğerleinide ben başka seylerde yapcam inş bakalım dişleri berektlensin yavruşumun inş:)
uyanıkken sürekli onunla ilgilenmemi istiyor arkamı bile dönemiyorum eeehhhh aaannnnn deyip duruyor...bana çok düştü bu ara...eskiden işlerimi uyurken yapardım ama artık uyanıkken beraber nasıl yaparım bi yöntem bulmam lazım...siz nasıl yapıyorsunuz?
herkese günaydın iyi pazarlarrr
pc yoktu ne zamandır giremiyordum özledim sizi bebişler sizler iyisinizdir umarım...bizde iyiyiz çok şkr..zülal biraz öksürüyor ama canım ona sıkılıyor..dişleri çkanlar varmış ne güzel bizde daha yok beklemiyorum ben zaten mehmetinde 11 aylık çıkmıştı daha vaktimiz var bugün bizim ay dönümümüz 8 i doldurduknice yaşlara hayırlısıyla inş
ben biraz geçmiş okuyimm
aynen cnm bugün dışarı çıkardım çocukları biraz 2 ayakkabı aldım yeni sezon 2sini 93.5a çok beğendim fiyatıda iyi geldi aldım valla zaten benim bu ayakkabı sevdam ne olcak bilmem
günaydın kızlar...nasılsınız...bebekler büyüdükçe değişik değişik ihtiyaçları çıkıyor.....rabbim hepsine sağlık versin...
kızlar pazar günü ÖMERİM beni çok korkkuttu...eşimle kahvaltı yapıyorduk..oğlumuda yürütece koymuştum...yanımızdaydı...yürüteç birden aşağıya çöktü..içindeki raylar karşıya fırladı..anlatamam..yavrumun bacaklarına bir zarar geldi diye nasıl korktum..çöktü kaldı yere....
artık yürütece koymam...saten doktorumuz koymamı istemiyordu...buda bana ders oldu....
bu arada teyzeleri dişimiz çıktı...minicik...
kızlar şu takip cetvelinden bende istiyorum ama beceremiyorum....
SARIPAPATYA canım seninki emmiyormuş...çok üzülüyorum...göğsümün tarafına bile bakmıyor...bi ara uyurken emziriyordum..artık emmediğinden sütüm çekildi...isterdim birazcık daha emsin....
ay çok sıkıldım ben hiç alışık değilim yanlızlığa. ben istedim oğlum en azından yaşını doldursun yürüsün ondan sonra başlarım okula diye ama evde durmak çok sıkıcı. havalar da kötü hiçbir yere çıkamıyoruz bazen moralim çok bozluyor. kimsem de yok ki burda
eylülde başlayacağım okula öğrencilerimi özledim ders anlatmayı özledim.
ya benimde öyle sorma hiçbiri olmuyo bide bende çift ayakatada tırnak batması oldu daha yeni yeni geciyo pamuk tıkmasam yine başlıcak o yuzden de bol bol giyiyorum bi sürü aykkabım vardı hiçbirini giyemiyorum gerci işe gitmediğim için sorun olmuyor ama başlayın ca daha cok içim yancak galiba bide benim sanki boyum uzadı doğumdan sonra ölçüğlmedim tam ama bana ve eşime öyole geliyo :)
benim kızda emeklemek istiyo ama yağpamıyo henuz sen yardım ettinmni emeklemesine başlangıcta bide karnının üsütündemi emekliyo dizlerinin üstünemi
ticker yuapmak siteyenler ilk temmuz anne adayları bölümğünün başında vardı anlatılıyordu nasıl yapıldığı ordan bakabilir
titania hakkaten huysuzun dediği gibi ne yapmaya gelmiş senin kayınvalide. görmüyor mu senin koşuşturmanı hayret bir işin ucundan tutsa eline mi yapışacak acabaay ben sinir oldum düşündükçe.
benim kuzu da iştahsız bugünlerde daha doğrusu ona hazırladığım yemeklere karşı iştahsız. gözü bizimkilerde döküp duruyorum yemeklerini önceden çok güzel yiyordu.
egemende aynı şekilde yedirdiğim çoğu yemeği yediremiyorum geçen akşam gece tok uyusun diye devam sütü yaptım içmedi kaşık maması yaptım yemedi dün akşamda gece tok yatsın diye çorba yaptım 1 kaşık dahi veremedim dişlerdenmi yemiyolar acaba
huysuzcum bir iki hafta bile çok farkediyor. eren temmuz 6 doğumlu. bir hafta öncesine kadar eren de öyleydi şimdi maşallah pıttık pıttık gidiyor çok taatlı ama kendi de farklı birşey yaptığının farkında mıdır ne emeklerken ağzını ayıra ayıra gülüyor.
bnde yatarken zor yediriyorum suyla kandıra kandıra tıkıyorum ağzına tok dursunda uyusun diye
ama nerdeeeeee
benim paşada 16 temmuz doğumlu
dün orta sehpayı kaldırdım yorgan attım yere üstünde tepindik ama çabuk sıkıldı
önceden akşamları 1 saat yere battanıye serip oyalıyodum
şimdi hep kaldırdım sehpayı artık
sıkılmazsa emeklicek sıpa
egemende aynı şekilde yedirdiğim çoğu yemeği yediremiyorum geçen akşam gece tok uyusun diye devam sütü yaptım içmedi kaşık maması yaptım yemedi dün akşamda gece tok yatsın diye çorba yaptım 1 kaşık dahi veremedim dişlerdenmi yemiyolar acaba
eren iki gündür şaşırttı bizi devam sütünü istemeyen çocuk nasıl içiyor bittikten sonra ağlamaya başladı daha istiyormuş. acıktı tabi benim de sütüm azaldı iyice bilmiyorum neden yetmiyor kuzuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?