- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.321
selam kızlar
dün kuzumu doktora götürdük öksürüğü vardı bişeyde yemiyo boğazında bişey mi var diye şüphelendim bi götürelim bişeyi yoksa bile rutin kontrolu yapılır dedim.hay gitmez olaydım bu sfer her zamanki doktorumuza değilde yakın diye ünivrsite hastanesine gittik sabahın nurunda 1.5 saat beklediğimemi yanayım yavrumun her yerini kurcalaya kurcalaya ağlattıklarına mı yanayım sinir oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. koymuşlar oraya dr diye 3 tane yeni yetmeyi hiç bişeyden anladıkları yok. Allahtan çocuğun önemli bişeyi yoktu. bi dahamı oraya gitmek aman aman Allah muhtaç etmesin
bende üst kat komşuma deliriyorum sabahları..mutlaka bizi onlar uyandırıyorlar..takır tukur..kapılar daaannn duunnn...sabah nasıl zıplamışım bismillah hiiihhh diye çocukta korktu..saat 6 da yaaa...kadının çocuğu yok eli boş 6 da kalkıyo 7,5 işe gidene kadar takır tukur geziniyor napıyosa sabah sbah evin içinde dolana dolana..cumartesi pazarda sabah 9 da tepemizde süpürge açıyor..bende geçen gece 8 de halı yıkama makinesiyle kanepeyi ykadım açtım valla vıınn vıınnn duru kusmuştu...gündüz yapamadım kokuyordu resmen..
sölicem biraz yavaş olsunlar dicem diyorum söyleyemiyorum..gördüğümde yok zaten..
arkadaşlar benim kuzu yine yemek yemedi sanki zehir veriyorum kaşığı görünce sinirleniyor. ne yapacağımı şaşırdım sinirden ağlayacağım. aç biliyorum hemen ardından çok güzel emdi.
incinin tarifini verdiği kekten yaptım şimdi çıkardım fırından çok güzel kokuyor. bakalım yiecek mi kuzu.
canım benim kıda sadece kendi yediğinde kaşığı reddediyo karsısında b iri yerse yemeye başlıyo annem var 2 haftadır süperiz ama cumartesi gitcek sonra napcam bende bilmiyorum biriyle yedirmey, düşündünmü
valla arkadaşlar benim kuzu birşey yemiyor ki ciğeri nasıl vereyim. ben de hiç sevmem ciğeri kokusuna bile tahammülüm yok ama oğluş için katlanacağız. erken değil mi bilmiyorum ki.:44:
ÇOK BENXERMİŞ KOMSULARIMIZ kul hakkına giriyorlarda haberleri, yok bende bazen çıkayım diyorum sonra gecmişte anneminde böyle beter komsuları olduğu için zıtlaşıpğ dAHA fazla ses yapmasından korktuğum için yapamıyorum gizli mektup yazmayı bilem düşündüm ama vzgectim bakalım nereye kadar sabretcem olmadı yönetime şikayet etcem galiba
yok canım bi kere uyarmalı bence tatlılıkla...ondan sonra bakarız..sabah sabah napıyor acaba dolana dlana tık tık tık gerçekten çok merak ediyorum..halıda yok galiba yatak odasında terlikler tık tık tık..zaten uykusuz olunca insan bişeye tahammül edemiyor..
bende yarın düşünüyorum inş yedirmemiz lkazım bencede demir ilacını düzenli almıyor benim yavruş çünkü
günaydınnnnnnnnnnnnn
soğuk ve yağmurlu bir gün daha
içim sıkıldı allahın gücüne gitmesin de artık soğuktan bıktık yani
havalar ısınsın parka bahçeye sahile inelim yaa
tıkıldık kaldık odanın içine
titiş hoşgeldin
o k.validen gelmişken bi işe yarasaydı ne yemek yapıyo ne çocuk oyalıyo niye gelmiş
(kendi k.validesi yüzünden hepsine gıcık olan masum gelin)
titania hakkaten huysuzun dediği gibi ne yapmaya gelmiş senin kayınvalide. görmüyor mu senin koşuşturmanı hayret bir işin ucundan tutsa eline mi yapışacak acabaay ben sinir oldum düşündükçe.
benim kuzu da iştahsız bugünlerde daha doğrusu ona hazırladığım yemeklere karşı iştahsız. gözü bizimkilerde döküp duruyorum yemeklerini önceden çok güzel yiyordu.
dün geceden beri kar yağıyor yine kış bitmeyecek bu sene hep beyaz hep beyaz
selam kızlar
dün kuzumu doktora götürdük öksürüğü vardı bişeyde yemiyo boğazında bişey mi var diye şüphelendim bi götürelim bişeyi yoksa bile rutin kontrolu yapılır dedim.hay gitmez olaydım bu sfer her zamanki doktorumuza değilde yakın diye ünivrsite hastanesine gittik sabahın nurunda 1.5 saat beklediğimemi yanayım yavrumun her yerini kurcalaya kurcalaya ağlattıklarına mı yanayım sinir oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. koymuşlar oraya dr diye 3 tane yeni yetmeyi hiç bişeyden anladıkları yok. Allahtan çocuğun önemli bişeyi yoktu. bi dahamı oraya gitmek aman aman Allah muhtaç etmesin
GEÇMİŞ OLSUN İNCİM çok doğru bişeyden anladıklarıda yok insan doktorlarada güvenemiyor artık..bak ben duruyu çocuk cerrahisine götürmek istemedim biliyorum başıma gelecekleri üniversite hastanesinde.ilaçla diyetle çözdük gibi şükür..Allah düşürmesin..
TİTANİA 2 çocuk bide kaynana Allah güç kuvvet versin canım..bi işin ucundan tuttur bulgur pilavı tarhana pişirmeyidemi bilmiyo yaptır arada çok yorgunum de açık açık..yazık kuzum..nasıl oldu kabızlık??geçen yazacaktım fırsat olmadı demişsin ya 2 kere sulu kaka yaptı galiba diş geliyor diye...dişten değil canım o sulu kaka düzelmeye başladığını gösteriyor ve sonra düzeliyor..artık ilaçları azaltmışsındır heralde belkide bıraktın..biz sizden 2-3 hafta kadar önce uygulamıştık aynı tedaviyi 2 haftadır hergün 1 kere çok ıkınarakda olsa kendi yapabiliyor çok şükür şurupsuz..
bende kızıma kıyma ve tavuk paketledim dondurucuya attım şimdi...ciğer aldırmadım bugün erken olabilir dediniz ya bi süre daha bekliyelim...kemik kaynattım kavanozlara doldurdum soğumasını bekliyorum..yumurta kaynattım sabaha hazır olsun diye..ben böyle akşamdan kaynatıyorum ama bi sakıncası yoktur inş..sabah 7-8 arası kahvaltı yapıyo duru hanım çünkü...
eşim yine uyudu bu akşam..oh oh gecede uyumaz ilk sütünü o verir
süt sağıp yatıcam bende öpüyorum sizi..
iyi akşamlar kızlarrr
eltim hamileydi ne zamandır doğumunu bekliyorduk bu akşam doğum yaptı çok sevindim bi kızımız daha oldu..
çok fenada grip olmuşum fış fış geziyorum:2:havada gene buz mübarek donuyoruzz yani neyse ben geçmişe bakiim
günaydıınnn
kahvaltımızı yaptık tekrar uyuyacak şimdi hanım koydum beşiğine...bende yemeğe başlamadan bi bakim dedim..gece ben kapatırken 6 kişi vardı hepsi yazmamış
neyse huysuz nerde efsun nerde
benimki artık geceleri doymadığı için sık uyanmaya başladı sanırım..hazmı kolay bi mama bulmam lazım..dr bize bebelac fm mi ne tavsiye etmişti...milupa ürünlerinden çok şikayetçiyim mail attım zaten..
iyi akşamlar kızlarrr
eltim hamileydi ne zamandır doğumunu bekliyorduk bu akşam doğum yaptı çok sevindim bi kızımız daha oldu..
çok fenada grip olmuşum fış fış geziyorum:2:havada gene buz mübarek donuyoruzz yani neyse ben geçmişe bakiim
selam kızlar
ERENDENİZ yer canım merak etme..tutuyor bazen ama unutuyorlar..çok değil 4-5 sayfa önce bende yazmıştım yemiyor diye 2 güne düzeldi..kaynanam varken başlamıştı..ona bakıp kollarını uzatıyordu resmen sıpa kurtar beni der gibi..o gitti kavga bitti ben kazandım..
ben ağzını açmayınca parmağımla bişey veriyomş gibi yapıp kandırıyorum ağzını açıncada tıkıyorum kaşığı aradada su ile yiyoruz biz..su vermezsem yemez...
bizim dr demir ilacı kabız yapıyor diye polivit diye şurup verdi arada onu veriyorum..varmı kullanan???
canım hayırlı olsun bebeğiniz.iyi akşamlar kızlarrr
milupanın mamalarını benim kızımda pek yemiyor ben ero baby alıyorum devam sütünüde ondan alıyorum ama kızım hiçbir markanın devam sütünü içmiyor hergün ne yedireceğimi şaşırıyorum bir yaşını doldursalarda hayırlısıylaaa ne yersek onlarda onu yesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?