- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.341
benimkide 2 haftadır öyle canım o agzını açmadıkça bana fenalık basıyo.ısrar etmemek lazım o yüzden istedikleri zaman yerler heralde inşarkadaşlar benim kuzu yine yemek yemedi sanki zehir veriyorum kaşığı görünce sinirleniyor. ne yapacağımı şaşırdım sinirden ağlayacağım. aç biliyorum hemen ardından çok güzel emdi.
incinin tarifini verdiği kekten yaptım şimdi çıkardım fırından çok güzel kokuyor. bakalım yiecek mi kuzu.
valla arkadaşlar benim kuzu birşey yemiyor ki ciğeri nasıl vereyim. ben de hiç sevmem ciğeri kokusuna bile tahammülüm yok ama oğluş için katlanacağız. erken değil mi bilmiyorum ki.:44:
meyveleri eline veriyorum ben öyle yiyo üstü başı batıyo ama yesinde temizlerim beninci geçmiş olsun allah kimseyi muhtaç etmesin gerçekten
rabbim kuzulara sağlık versin
sağol canım
erendeniz insanın canı sıkılıyo öyle olunca ama bu sıpaların günü gününe uymuyo yarın yer belkı
hemen sıkma canını
sevdiği bişey ver belkı ona açar ağzını meyve ver
eline ver hatta kendi hem oyalansın hem kemirsin
çok sağol canım. yumurtayı yiyeceği zaman haşlasan daha iyi olmaz mı canım? diğerleri tamam da.yumurtanın vitamini kaçar diye düşünüyormGEÇMİŞ OLSUN İNCİM çok doğru bişeyden anladıklarıda yok insan doktorlarada güvenemiyor artık..bak ben duruyu çocuk cerrahisine götürmek istemedim biliyorum başıma gelecekleri üniversite hastanesinde.ilaçla diyetle çözdük gibi şükür..Allah düşürmesin..
bende kızıma kıyma ve tavuk paketledim dondurucuya attım şimdi...ciğer aldırmadım bugün erken olabilir dediniz ya bi süre daha bekliyelim...kemik kaynattım kavanozlara doldurdum soğumasını bekliyorum..yumurta kaynattım sabaha hazır olsun diye..ben böyle akşamdan kaynatıyorum ama bi sakıncası yoktur inş..sabah 7-8 arası kahvaltı yapıyo duru hanım çünkü...
eşim yine uyudu bu akşam..oh oh gecede uyumaz ilk sütünü o verir
süt sağıp yatıcam bende öpüyorum sizi..
canım geçmiş olsun bu arada avatarındaki bebişin sanırım çok tatlı maşallahh ana benziyo sanırıım
herkese günaydın
bembeyaz bir gün yine
dün kızıma kek yaptım irmikli pekmezli biberonada rezene yaptım
bayıldı keke bayaa yedii ben önüne koyuyorum parça parça kendi alıp yiyo daha çok seviyo
bu aralar nette problem var sayfa yamuk yumuk görünüyor girsemde yazamıyorum sanırım bu gün düzeldi
Günaydınnnnnn
burasıda soğuk kar yağışlı
akşam kombiden sanrıım hep tıkandık oğluşumun burnu tıkandı zaten uyu7muyodu
hep mızmızlandı otri bebe sıktım bu sefer hep ağladı
küçük bi buhar makinesi varmış bi tanıdıkta onu aldık dün annem sildi falan bu akşam kullancaz inş. iyi gelir
limon nerde ya çok merak ediyorum
efsuncum kekin tarifini alabilir miyim. dün yaptığım keki yemedi sıpa sevmedi
MERHABA
çorbalara kattığımız et yada tavuklar ne kadar büyüklükte olmalı?akşam yaptığım paketler biraz büyük geldide bugün gözüme...ceviz kadar hepsi..belki cevizden birazcık daha büyük de olabilir..çok mu büyük zararı olmasın?önceden daha küçüktü 2 üp şeker kadardı:..
canım bir fincandan biraz fazla üzüm pekmezi
bir fincan irmik
biraz ceviz
bir fincan zeytinyağı
bir fincan günlük süt
bir çimdik karbonat
bir tane yumurta sarısı
alabildiği kadar un
benim kızım çok sevdi çok tatlı olmuyo zaten güzel olduu hatta birazda tarçınla havuç koymadığıma pişman oldum
benımde ceviz kadar canım bi zararı olacağını sanmıyorum
kurabıyelerım tutmuyo hep kuru oluyo bari kek yapayım
teşekkürler
canım bir fincandan biraz fazla üzüm pekmezi
bir fincan irmik
biraz ceviz
bir fincan zeytinyağı
bir fincan günlük süt
bir çimdik karbonat
bir tane yumurta sarısı
alabildiği kadar un
benim kızım çok sevdi çok tatlı olmuyo zaten güzel olduu hatta birazda tarçınla havuç koymadığıma pişman oldum
hastayızzzzzzzzz:2:
bende baş ağrısı boğaz ağrısı burun akıntısı
oğlumda burun akıntısı öksürük
ıhlamur içiyoruz birlikte
inşallah daha kötü olmayız:18:
gece hep ateşini ölçtüm çıkmadı normaldi
calpol verdim bide
ama gaz sancımızda vardı yine bıktık bu gazdan nası oluyo hala yaaaaaa
offf offf
hastayızzzzzzzzz:2:
bende baş ağrısı boğaz ağrısı burun akıntısı
oğlumda burun akıntısı öksürük
ıhlamur içiyoruz birlikte
inşallah daha kötü olmayız:18:
gece hep ateşini ölçtüm çıkmadı normaldi
calpol verdim bide
ama gaz sancımızda vardı yine bıktık bu gazdan nası oluyo hala yaaaaaa
offf offf
geçmiş olsun canım inş daha ilerlemeden atlatırsınz
erendeniz seninki anne sütü alıyomuydu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?