- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.381
OOOOOOOOOOOO ne kadar kalabalığız bugün?
kızlar kızım bugün mama diyo resmen bilinçli olarak..zaten diyodu ama bugün baya baya acıkmış ve mama istiyo..çorba pişiyor şimdi..
kartopu brokoli çorbası yapıyorum zaten genelde kabaklı karnıbaharlı irmikli..bu kabızlıktan bıktım usandım ishal nasıl bişey acaba??
dünden beri 3 kez kaka yaptı şurup vermiştim ya..
titania bravo valla 2 çocuk ve kaynanaya ders çalışıyorsun tebrik ederim ben seneye işe nasıl gitcem diye düşünüyorrum hatta istifa etmeyi bile düşünüyorum..
huysuz geçmiş olsun demişmiydim?
bizde niye diş yok ????:26::26:
maşallah kızına mama da dermiş cimcime
ben ne yapacağımı şaşırdım erene zaten yemiyor doğru düzgün.
iki gündür benim oğlan da kaka yapmıyor bugün bekliyorum bakalım hayırlısıyla.
canım er yada geç çıkacak dişleri takma kafana bu arada diş çıkarırken ishal oluyorlar senin ki de olur belki.
öyle ya da böyle ikisi de ayrı sıkıntı.
EVET ishalde bide pişik oluyomuş..
niye yemiyorki elinle bişey verincdemi yemiyor..meyve yerler aslında ama..yemeyen çocukta zor..işte hepsinin ayrı bi derdi var..
arkadaşlar benim kuzu çok hareketlendi hiç oturmuyor.
Emeklemeye başlayınca daha zor oldu kontrolü.
Heryeri kurcalamaya başladı
tv ünitesinin yanına gidiyr ben getiriyorum o tekrar gidiyor
tutunup ayağa kalkmayı öğrendi bide pencerelerimiz alçak. Pencerenin kenarına tutunup ayağa kalkıyor dışarıyı seyrediyor sıpa.
Pencere kenarında şimdi.
Arkadaşlar merhaba
öyle bi felaket atlattıkki mubarek cuma günü
öğlenleri iş yeri servisimizle kızımı emzirmeye gidiyorum
kayınvalidem benim evde bakıyo kızıma
kapıyı tık tık ladım açtı arkasından baktım yatmaya gidiyo
saat 12 bu arada
bi koku geliyo evdeen aman allahım dedim bi baktıım
sabahki çayı ocakta unutmuş çaydanlık yanıyoo
hemen altını kapattım
kadın hiççç umursamıyo yatmayadevam ediyo ela uyandı gittim aldım ben gelene kadar 1 e kadar yattı
allahıım ya ocak sönseydi zehirlenselerdi allah koruduuu
hala ellerim titriyoo
merhabalar.. Bu forumu çok geç keşfetmişim ben :)
tüm bebeklerimiz analı babalı büyür inşallah sağlıklı mutlu bireyler olurlar..
Baya bi okudum çok yararlı oldu benim için de.. 20 temmuz doğumlu benim oğlum da
hala dişi yok ne zaman huysuzluk yapsa dişine yoruyoruz.. Yemeği saatlerce oynatarak yedirebiliyorum, ama öyle çeşit çeşit çorbalar vermiyoruz daha, genelde sebze püresi şeklinde sebzeleri, doktorumuz da çok ısrarcı başka bişii vermemek konusunda. Gece uykuları da çok fena her 45 dakikada mutlaka ağlayıp kucak istiyo, bazen emzikle, bazen suyla, bazen emerek uyuyo tekrar, sabaha kadar sürekli nöbetteyim, gece çaylarını da sürekli veriyorum ama bi değişiklik olması maalesef, bi de rezene ile yasemin i deneyeyim belki işe yarar...
Titania kolay gelsin sınavda sana.. Ben kelime öğrenmek için ufak kartonların bi yüzüne kelimeyi bi yüzüne anlamını yazıp anahtarlık gibi takmıştım bi halkaya, sürekli evirip çeviriyordum çok işe yarıyo..
efsuncum büyük geçmiş olsun
hiç mi görmemiş kokusunu duymamış.
Insan bir bakar ne oluyor diye buzdan mı bunun kalbi.
Allah korumuş ucuz atlatmışsınız.
Uyandıktan sonra da hiçbir şey demedi mi.
merhabalar.. bu forumu çok geç keşfetmişim ben :)
tüm bebeklerimiz analı babalı büyür inşallah sağlıklı mutlu bireyler olurlar..
baya bi okudum çok yararlı oldu benim için de.. 20 temmuz doğumlu benim oğlum da
hala dişi yok ne zaman huysuzluk yapsa dişine yoruyoruz.. yemeği saatlerce oynatarak yedirebiliyorum, ama öyle çeşit çeşit çorbalar vermiyoruz daha, genelde sebze püresi şeklinde sebzeleri, doktorumuz da çok ısrarcı başka bişii vermemek konusunda. Gece uykuları da çok fena her 45 dakikada mutlaka ağlayıp kucak istiyo, bazen emzikle, bazen suyla, bazen emerek uyuyo tekrar, sabaha kadar sürekli nöbetteyim, gece çaylarını da sürekli veriyorum ama bi değişiklik olması maalesef, bi de rezene ile yasemin i deneyeyim belki işe yarar...
titania kolay gelsin sınavda sana.. ben kelime öğrenmek için ufak kartonların bi yüzüne kelimeyi bi yüzüne anlamını yazıp anahtarlık gibi takmıştım bi halkaya, sürekli evirip çeviriyordum çok işe yarıyo..
kızlar bebişlere demir damlası kullanıyomusunuz ben ne zamandan beri kullanmıyodum kabız yapıyor diye kızımın tırnaklarının kenarı soyulmaya başladı demir eksikliğinden olabilir diye tekrar başladım kızım yine kabız olduya ne yapıcamı bilemedim size bi sorayım dedim
günaydın hanımlar herkese mutlu haftasonları.
dün çok korktuk eşimle rengimiz attı.benim kıpırdak oğlum sehbaya dayanıp ayağa kalkıyor. gözümüzün önünde düştü gece ağzını çarptı. ben çok sakinimdir babası aşı da bile durmaz odada. aldım feryat figan nasıl bağırıyor.eşim gördü ilk ağzından kan geldi kuzumun o zaman korktum işte. hemen banyoya götürdüm yüzünü yıkayayım diye. benim kuzu aynada kendini görünce gülmeye başladı. o zaman içim rahat etti kanı durdu yıkadım yüzünü. geldik salona benim kıpırdağın ilk işi sehpaya çıkmak oldu. sıpa düşen kendisi değildi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?