- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.401
OOOOOOOOOOOO ne kadar kalabalığız bugün?
kızlar kızım bugün mama diyo resmen bilinçli olarak..zaten diyodu ama bugün baya baya acıkmış ve mama istiyo..çorba pişiyor şimdi..
kartopu brokoli çorbası yapıyorum zaten genelde kabaklı karnıbaharlı irmikli..bu kabızlıktan bıktım usandım ishal nasıl bişey acaba??
dünden beri 3 kez kaka yaptı şurup vermiştim ya..
titania bravo valla 2 çocuk ve kaynanaya ders çalışıyorsun tebrik ederim ben seneye işe nasıl gitcem diye düşünüyorrum hatta istifa etmeyi bile düşünüyorum..
huysuz geçmiş olsun demişmiydim?
bizde niye diş yok ????:26::26:
papatyam ben de çalışmak istiyorum artık
evde oturmak, mesleğimi yapamamak çok zoruma gidiyo
yaş da geçiyo artık
o yüzden bu sene bişeyler yapıp işe başlamam lazım
yorgunluktan ölsem de günde 1 saat ders çalışmaya çalışıyorum
Arkadaşlar merhaba
öyle bi felaket atlattıkki mubarek cuma günü
öğlenleri iş yeri servisimizle kızımı emzirmeye gidiyorum
kayınvalidem benim evde bakıyo kızıma
kapıyı tık tık ladım açtı arkasından baktım yatmaya gidiyo
saat 12 bu arada
bi koku geliyo evdeen aman allahım dedim bi baktıım
sabahki çayı ocakta unutmuş çaydanlık yanıyoo
hemen altını kapattım
kadın hiççç umursamıyo yatmayadevam ediyo ela uyandı gittim aldım ben gelene kadar 1 e kadar yattı
allahıım ya ocak sönseydi zehirlenselerdi allah koruduuu
hala ellerim titriyoo
çookkk geçmiş olsun efsun
büyük kaza atlatmışsınız
merhabalar.. bu forumu çok geç keşfetmişim ben :)
tüm bebeklerimiz analı babalı büyür inşallah sağlıklı mutlu bireyler olurlar..
baya bi okudum çok yararlı oldu benim için de.. 20 temmuz doğumlu benim oğlum da
hala dişi yok ne zaman huysuzluk yapsa dişine yoruyoruz.. yemeği saatlerce oynatarak yedirebiliyorum, ama öyle çeşit çeşit çorbalar vermiyoruz daha, genelde sebze püresi şeklinde sebzeleri, doktorumuz da çok ısrarcı başka bişii vermemek konusunda. Gece uykuları da çok fena her 45 dakikada mutlaka ağlayıp kucak istiyo, bazen emzikle, bazen suyla, bazen emerek uyuyo tekrar, sabaha kadar sürekli nöbetteyim, gece çaylarını da sürekli veriyorum ama bi değişiklik olması maalesef, bi de rezene ile yasemin i deneyeyim belki işe yarar...
titania kolay gelsin sınavda sana.. ben kelime öğrenmek için ufak kartonların bi yüzüne kelimeyi bi yüzüne anlamını yazıp anahtarlık gibi takmıştım bi halkaya, sürekli evirip çeviriyordum çok işe yarıyo..
aramıza hoşgeldin jass
bu anahtarlık yöntemi iyiymiş
teşekkürler verdiğin fikir için
canım bende cok dengezis veriyorum taDI BERBAT kızım almıyor zzor verebiliyorum ama zaten verirsemde 3 damla en cok bugun dun vermedim bile veresim gelmiyo nedense. en son gittiğim dr beni dövcekti vermiyorum diye kzımında tırnaklarının kenarı soyuluyor ama bence bu gösterge değil cunku dr gözlerinin içine baktı kontrolde. kan testi en kesimn sonucu verir yumurck tv de izeldiğimde bi c. dr u dediki 6-9 ay arası kan sayımı yaptırmak gereklidir bende 9 da götürcem sanırım ama testte 1 tup kan alnıyor diye duydum zaten el kadar bebiş ne kanı varki
en yisi et yedirmek ve yedirdikten sonra sut urunlerini 30 dk vermemek bide elma püresi önemli kan yapar ilerdede çekirdekli kuru uzum yedirriz inş bi eksiklikleri olmaz ha bide ciğer haftada bri verin diyolar
canım izninle bildiğim birşeyi söylemek istiyorum
elmada demir yok denecek kadar az miktarda
elmanın kan yapıcı özelliği yoktur bu nedenle
daha önce de yazmıştın özellikle elma diye (yanlış hatırlamıyorsam)
o nedenle bildiğimi paylaşmak istedim
günaydın hanımlar herkese mutlu haftasonları.
dün çok korktuk eşimle rengimiz attı.benim kıpırdak oğlum sehbaya dayanıp ayağa kalkıyor. gözümüzün önünde düştü gece ağzını çarptı. ben çok sakinimdir babası aşı da bile durmaz odada. aldım feryat figan nasıl bağırıyor.eşim gördü ilk ağzından kan geldi kuzumun o zaman korktum işte. hemen banyoya götürdüm yüzünü yıkayayım diye. benim kuzu aynada kendini görünce gülmeye başladı. o zaman içim rahat etti kanı durdu yıkadım yüzünü. geldik salona benim kıpırdağın ilk işi sehpaya çıkmak oldu. sıpa düşen kendisi değildi sanki.
erendeniz çok geçmiş olsun
kuzular büyüdükçe kazalar da artıyor
çok dikkatli olmamız lazım artık
Son düzenleme: