- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.421
EEESSSRRAAAAA
BENİMKİDE YÜZ ÜSTÜ DURMAYI HİÇ AMA HİÇ SEVMEDİ SEVMİYO o yüzden emeklemiyor bence emeklemeden yürücek...bende öyleymişim..
erken doğanlar arayı kapatıyorlar diye biliyorum. abimin kızı da erken dünyaya geldi bir yaşına geldiğinde arayı kapatmıştı.Hanımlar hepinize merhaba...
Ben 2011 Eylül anneleri gurubundaydım geçen yıl,sonra gurubumuz kapandı.
Bende Eylül ayında değilde 28 Temmuz da 34.haftalık doğum yaptım,oğlum erken geldi.
1.hafta yoğun bakımda kaldı,4.ay anne sütü ile beslendi sonra emmedi.
Oğlumda hidrosefali ve böbrekte kaçak var,ayrıca bel açıklığıda vardı ama temiz çıktı.
Şimdi sizlerden bilgi almak istiyorum sanırım benim oğlumun motor gelişimi sizlerin bebeklerine göre daha geri.
Doktoru her ne kadar bu durumun normal olduğunu idda etsede ben sağlık sorunlarına bağlıyorum.
Sizlerden fikir almak istiyorum.
EEESSSRRAAAAA
BENİMKİDE YÜZ ÜSTÜ DURMAYI HİÇ AMA HİÇ SEVMEDİ SEVMİYO o yüzden emeklemiyor bence emeklemeden yürücek...bende öyleymişim..
selam kızlar....arkadaşlar nerdeyse bebeklerimizin huyları hep aynı..acaba aynı ayda doğduklarındanmı...
ÖMERCİKTE asla yüz üstü durmayı sevmiyor..basıyor çığlığı..kendisi biirşey e uzanmak için dönüyor yüz üstü hemen sırt üstüne çeviriyor kendini...
bizde desteksiz oturuyoruz..1 tane dişimiz çıktı ikincininde ucu gözüküyor..diştenmidir anlamadım..yemek yerken çok huysuzluk yapıyor...dudaklarını birleştiryor açmıyor ağzını...oyunla ancak açtırabiliyorum..yavrum çok güzeldi yemesi...
göğsümüde bıraktı..hepten emmiyor artık...geceleri uyandıkça mama veriyorum...herkes çok kızdı sanki ben bıraktırmışım gibi...buda çok zoruma gitti kızlar...üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor...
kızlar büyüdükçe huylarıda hareketleride değişiyor...geçen akşam oturyorum birden mam mam mam demeye başladı dedee deddd dedd diye seler çıkarıyordu nasıl şaşırdım...daha ne güzelliklerini göreceğiz...meleklerimizin rabbimizin izni ile...rabbim onlar korusun...
bizde durumlar böyle.. rabbim herkesin yardımcısı olsun....
Kizlar emeklese bir dert emeklemese baska bir dert bizimki emekliyor bu seferde yer soguk alt komsu yakmiyor hep parkerin ustune gidiyor hasta oldu o yuzden. Biraz havalar duzelseydi oyle emekleseydi daha iyi olcakti
papatyam ben de çalışmak istiyorum artık
evde oturmak, mesleğimi yapamamak çok zoruma gidiyo
yaş da geçiyo artık
o yüzden bu sene bişeyler yapıp işe başlamam lazım
yorgunluktan ölsem de günde 1 saat ders çalışmaya çalışıyorum
çookkk geçmiş olsun efsun
büyük kaza atlatmışsınız
aramıza hoşgeldin jass
bu anahtarlık yöntemi iyiymiş
teşekkürler verdiğin fikir için
canım izninle bildiğim birşeyi söylemek istiyorum
elmada demir yok denecek kadar az miktarda
elmanın kan yapıcı özelliği yoktur bu nedenle
daha önce de yazmıştın özellikle elma diye (yanlış hatırlamıyorsam)
o nedenle bildiğimi paylaşmak istedim
canım içinde demir az ama iki değerlikli demir olduğundan vucuda tam uyum sağlıyor ve bu nedenle kan yapıyor bir dr dan dinlemiştim ıspanakta cok demir var ama vucudun emeceği miktarı çok az bunun tam tersi yani.
erendeniz çok geçmiş olsun
kuzular büyüdükçe kazalar da artıyor
çok dikkatli olmamız lazım artık
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün iyiyiz çok şükür
cuma öğleden sonra dr. gittik
göğsünü dinledi bişeyi yok dedi gazı için idrar tahlili istedi
ama tabi taktık o poşet gibi şeyi çiş yapmıyo 2 saat bekledık çocuk tiş yapmadı
gittim dr. yanına dedim siz şimdilik bi gaz ilacı bi öksürük şurubu yazın tiş yapmadı yapınca gönderirim tişi tahlile
tamam dedi metsil yazdı diğer kullandıklarmı söyledım benical öksürük şurubu yazmış
burnu akmıo şuan öksürük gece yatınca geliyo kuzum nası bunalıyo
cumartesi de işe gelmedim sabah kahvaltı yaptık oynadık
altını açtım rahatrlasın diye yanlarına yastık koydum mutfaka gittim tabakları akıtcam
küttttttttt diye bi ses
koştum düşmüş eymen yerde nası ağlşıyo
akılm çıktı korktum nası
baya ağladı oyaladım falan bi zaman sonra çıktım odfadan nıye çıktıysam bi bakarım mutfak lavabosu dolmuş taşmış yerler halı heryer su ben suyu açık bırakmışım eymen düşünce
allahım kabus gibiydi eymenı yatağaına bıraktım su temızlıcem eymen içerden ağlar
ben ağlar
eeesssrraaaaa
benimkide yüz üstü durmayı hiç ama hiç sevmedi sevmiyo o yüzden emeklemiyor bence emeklemeden yürücek...bende öyleymişim..
selam kızlar....arkadaşlar nerdeyse bebeklerimizin huyları hep aynı..acaba aynı ayda doğduklarındanmı...
ömercikte asla yüz üstü durmayı sevmiyor..basıyor çığlığı..kendisi biirşey e uzanmak için dönüyor yüz üstü hemen sırt üstüne çeviriyor kendini...
Bizde desteksiz oturuyoruz..1 tane dişimiz çıktı ikincininde ucu gözüküyor..diştenmidir anlamadım..yemek yerken çok huysuzluk yapıyor...dudaklarını birleştiryor açmıyor ağzını...oyunla ancak açtırabiliyorum..yavrum çok güzeldi yemesi...
Göğsümüde bıraktı..hepten emmiyor artık...geceleri uyandıkça mama veriyorum...herkes çok kızdı sanki ben bıraktırmışım gibi...buda çok zoruma gitti kızlar...üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor...
Kızlar büyüdükçe huylarıda hareketleride değişiyor...geçen akşam oturyorum birden mam mam mam demeye başladı dedee deddd dedd diye seler çıkarıyordu nasıl şaşırdım...daha ne güzelliklerini göreceğiz...meleklerimizin rabbimizin izni ile...rabbim onlar korusun...
Bizde durumlar böyle.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun....
günaydın hanımlar
kızım biberon istemiyor süt de istemiyor geceleri ne vereceğimi şaşırdım aç aç sabahı ediyor.su veriyorum onu içiyor lıkır lkır suluğa süt dolduruyorum anlıyor tükürüyor
bi fikir verin nolur zayıf zaten..
yatmadan muhallebi pirinç unu ver demeyin ama biliyosunuz kabız..tarhana çorbası veriyorum ben..
günaydın herkese
iki gündür gece uykularımız çok bölünüyor. üzerinde hiçbir şey durdurmuyor en azından ince bir battaniye olsun diyorum onu da atıyor üstünden. korkuyorum hasta olacak diye.
bir de mızmızlanarak uyanıyor. benim kuzu park yatakta yatıyor. tutunup ayağa kalkmaya başlayınca korktum düşecek diye ben de yatağını aşağı indirdim. o günden beri böyle sevmedi mi acaba rahat mı edemedi bilemedim ki:44:
bugün yukarı çıkaracağım bakalım değişiklik olacak mı.
günaydın hanımlar
kızım biberon istemiyor süt de istemiyor geceleri ne vereceğimi şaşırdım aç aç sabahı ediyor.su veriyorum onu içiyor lıkır lkır suluğa süt dolduruyorum anlıyor tükürüyor
yatmadan muhallebi pirinç unu ver demeyin ama biliyosunuz kabız..tarhana çorbası veriyorum ben..
günaydın denizzz
ahhh o mızmızlık
insanın aklına neler geliyo dimi:)
ondan değildir ama bence biz henüz kalkmayı öğrenmedik onun içinden kalkınca bence aşağı indircem zaten kortum koltuktan düştüğünden beri
hayırlısı olur inş cnmcimcimeye bak sen kızmalardan da anlarmış.
kızlar çok başka oluyor ya nazlı nazlı.bizim de ikincisi kız olur inşallah çok istiyoruz da kısmet.
yağ lekesi ne yaparsan çıkmıyor cnmEGEMEN bebeğin dişlerine bu boncuklar..
bunlarda ders çalışabilen titania için.....
mutfak halım geldi yağ lekesi çıkmamış kızlar ya napıcam ben..4 kez makineyle yıkadım,2 kez kendim yağçözle sildim,yıkamaya gönderdim yinede çıkmamış...
bide balkona dadanan güvercinler var..oofff...sabahın köründe geliyolar gurk gurk gurk uyandırıyolar,balkonu batırıyolar üstelik bizden öncekiler güvercinden bitlenmiş burda..evet evet BİTLENMİŞLER..BENDE KORKUYORUM...ben kovalıyorum 5 dkya geri geliyolar..üstelik arkaları sağlam tırstım valla 2 iken 4 oldular..balkonu bi görseniz 5 poşet,1 cd,2 çapraz ip,5 diklemesine tutturulmuş ip yinede girebiliyolar ya yuh dedim artık..kaçmıyolarda benden artık..
aslında çok severim kuşları ama bu sene kızımla balkona çıkmak istiyorum bol bol..izin veremem kuşcuklar üzgünüm..
ben buralardayım kızlar kuş kovalıyom..
Hanımlar hepinize merhaba...
Ben 2011 Eylül anneleri gurubundaydım geçen yıl,sonra gurubumuz kapandı.
Bende Eylül ayında değilde 28 Temmuz da 34.haftalık doğum yaptım,oğlum erken geldi.
1.hafta yoğun bakımda kaldı,4.ay anne sütü ile beslendi sonra emmedi.
Oğlumda hidrosefali ve böbrekte kaçak var,ayrıca bel açıklığıda vardı ama temiz çıktı.
Şimdi sizlerden bilgi almak istiyorum sanırım benim oğlumun motor gelişimi sizlerin bebeklerine göre daha geri.
Doktoru her ne kadar bu durumun normal olduğunu idda etsede ben sağlık sorunlarına bağlıyorum.
Sizlerden fikir almak istiyorum.
günaydın herkese
iki gündür gece uykularımız çok bölünüyor. üzerinde hiçbir şey durdurmuyor en azından ince bir battaniye olsun diyorum onu da atıyor üstünden. korkuyorum hasta olacak diye.
bir de mızmızlanarak uyanıyor. benim kuzu park yatakta yatıyor. tutunup ayağa kalkmaya başlayınca korktum düşecek diye ben de yatağını aşağı indirdim. o günden beri böyle sevmedi mi acaba rahat mı edemedi bilemedim ki:44:
bugün yukarı çıkaracağım bakalım değişiklik olacak mı.
papatya biz biliyosun çok sık kalkıyoduk ama her seferınde meme vermedım (süt)
su verdim emzik verdim yatırdım dr aç kalabilir dedi gece uyuduğu müddetçe sorun yok uykuda büyütüyo
ben 10 da kaşık maması veriyorum
4 buçukta emziriyorum
o arada emzirmiyorum
sen kaç saatte bir süt veriyosun ki
canım muhallebi veremiyorsun biliyorum.
acaba muhallebinin içine kuru kayısıyı haşlayıp ezsen de koysan olmaz mı ki. kayısı kabızken işe yarıyor diye biliyorum.
ya da irmikle kuru kayısı kuru incir haşlasan onu versen.
günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?