2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence zararı olmaz uyanınca yer. büyümeleri için uyku da çok önemli. çok takılma bence uyanınca yiyorsa sorun olmaz.
ben brkaç kez devam sütü verdim o da çok azdı zaten. biz emmeye devam ediyoruz bir ara azalmıştı sütüm o zaman vermiştim şimdi vermiyorum.

inşallah canım. benimki yakında tamamen bırakır herhalde emmeyi. bu zamana kadar emdiğine şükrediyorum. çokta kafama takmıyorum artık büyüdü çünkü. birde öyle çok acımış olarak uyanıyor ki tabağı gördüğünde saldırası geliyor. sebze oluncada hayal kırıklığına uğruyor tatlı şeyler istiyor çok bilmiş

Son düzenleme:
MAŞALLAH CANIM ÇOK İYİ içiyor benimki en fazla 130 içebiliyor..pirinç unu vs. zaten vitaminsiz tok tutucu şeyler üzülme ne verirsen ver yerine çorba bile olur..

uyanmazmı canım ya uyanıyor hatta uyumuyor hiç böyle yapmazdı..

çorba içmiyor canım ya sırf onun için tarhana yaptık yemiyor. yaptığım yogurduda yemiyor. hazır bebek yoğurtlarını yiyiyor çok masraflı bizim kız. seninki dişten huysuzluk yapıyor olabilirmi. belkide sızlıyordur dişi o yüzden istemiyordur biberonu. benimkinin salyaları 3 aydır var dayanmış hala çıkaramadı kuzum. diş izleri 1 aydır duruyor. bazen gece kalktığında yatmıyor. eskiden yatağına bırakırdım müziğini açardım uyurdu artık huyuda değişti illa sallamamı istiyor. kucağımda sallıyordum bir ara onuda istemiyor artık. illa ayakta sallayacakmışım. bi dişimizi çıkarsak rahatlayacağız.

merhaba arkadaşlar, ben inşallah 2012 temmuz annesi olacağım. kafamda araba konusunda çok karışık. daha erken biliyorum ama araştırma yapıyoruz. arabaların fiyat aralığı ve çeşidi çok geniş. illa travel sistem şart mı?yani araba koltuğu takım olan?yoksa araba ayrı araba koltuğu ayrı alsam ne olur. çoğunluk baston puset gibi olanlardan tavsiye etmiş, ama onlar kışın ne kadar kullanışlı oluyor?ne gibi özelliklere dikkat etmem lazım. açıkçası 1 milyar küsür para vermek istemiyorum.
bab2go ilk koyduğum araba, araba koltuğu yok, ama 147 milyon. ekstra bi koltuk alsam 70-80 daha veririm.
1 numara :

bir de yine hepsi burada da çok satan travel sistem uygun bir araba var, şu comfy marka
2 numara

bu da yine travel sistem bi set, 600 küsür. exor baby
3 numara

Eki Görüntüle 361875

bunlardan birini kullanan var mı?ya da siz ne tavsiye edersiniz.

canım ben pPierre Cardin PS 2020 Enigma VIP Alüminyum kullanıyorum çok memnunum. birazda nerede yaşadığına bağlı kışı sert geçiyorsa tekerlekleri daha büyük olması avantajlıdır. 8 tekerlek olması yada büyük lastikli tekerlekler denge için daha iyidir. 600 tl çok fazla okadarına gerek yok. ilk koyduğun araba gayet güzel bence. benim araba alırken öncelikle çift taraflı kullanılması, sırt dayanağı tamamen yatabilen ve bir kaç kademesi olması, kullanılabilir sınır ağırlığa ve birde parçaların çıkmasına dikkat ettim. benim arabamda tüm parçalar çıkıyor yıkanıyor. ikinci el aldım daha ucuza geldi , eski sahibi 4 ay kullanmış sadece çok temizdi. benim. arabamın sıfır fiyatı ortalama 300-350 galiba. ben 240 a almıştım. sende bir araştır istiyorsan sahibinden.com yada gittigidiyor.com da bulabilirsin. kolay gelsin canım. bebişinle sana sağlıklı günler diliyorum. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın...

Son düzenleme:

canım ben 8 tahıllı mama veriyorum yatmadan önce
oğlumun en iştahlı yediği şey bu
kabızlık konusnda da bizde işe yarıyor
genelde bu mamadan sonra kaka yapıyo

uyku da önemli gelişimi için
ben o saatlere hiç sadık kalamıyorum
nasıl denk gelirse o şekilde yiyor öğününü

bzimki de nefret ediyor sebze çorbasından
iştahla açıyor ağzını ama tadını alınca öğürüyor resmen
ama sebze yemeklerini yiyor
ikidir deniyorum; geçen sofrada kereviz yedi bizimle
bugün de karnıbaharı yedi
hem de nasıl iştahla yedi
bundan sonra çorba şeklinde değil de yemek gibi yapmaya karar verdim ona da

bende aranızdayım benim paşamda 26 temmuz doğumlu artık kocaman adam olma yolunda :)

benim oğluşum da 25 temmuz doğumlu:13:

bence de çok abartı ücret ödemene gerek yok
1 numarayı ve oto koltuğunu almak daha mantıklı gibi bana göre
ben çift yönlü kullanıma dikkat ettim
ben de pierre cardin kullanıyorum alalı 3 sene oldu, modelini hatırlamıyorum
benim arabam çok hantal
şu an araba alacak olsam ilk dikkat edeceğim hafif olması ve rahat kullanılması olur

iyi geceler hanımlar
bizim çocuklar bugün erkenciler; 11 de uyudular
ben de ders çalışacam ama yoruldum ya
uyku akıyo gözümdn resmen
şu sınav bitseydi de kurtulsaydım bi

günaydın günaydın hanımlar
bugün çok güzel uyudu benim kuzu teyzeleri
bir defa emmek için kalktı arada üzerini açtı kıpırdanınca duyuyorum ben.
şimdi kalktı kahvaltı yapacaz şimdi.

günaydın herkese nasılsınızz

Eklentiler

• $196112_10150107283158590_35939173589_6516013_8255683_n.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 55

birincisi bence de gayet uygun canım. özellikle çift taraflı kullanılıyor olmasına kılıfının çıkıyor olmasına tamamen yatabilmesine ve yatma kademelerinin olmasına dikkat et. tekerlekleri de küçük olmasın 8 tekelek daha uygun. bir de üzeri tamamen kapansın kışın çok rahat oluyor ve çok ağır olmasın. piyasada çok çeşit var. özellikle travel sistem çok hoş görünüyor ancak dünya para vermenin bir gereği yok bence. araba koltuğunu ayrı alırsın zaten travel sistemdekileri uzun süre kullanamayacak. ben kanz kullanıyorum ama modelini hatırlamıyorum memnunum da. bastonlar mevsimlik kullanmak için uygun kışın donar çocuk onda yaz için ekstra almak istiyorum dersen alırsın ama her mevsim kullanamazsın.

dün gece kızım hiç uyumadı 2 saatte bir ve aralardada sürekli ağlayarak uyandı sabah baktım üst dişleri kabarmamış köpek dişleri kabarmış çok garip ne yapacağım bilmiyorum uykusuz çalışmak çok zor

ayy canımbenim bizimde geçen hafta öyleydi 1 hafta uyumadık geceleri sonra üsten damakları beyazladığını farkettim. Alttan bir tane cıktı ve boğaz ağzısı yapmaya başladı ilaç kullandık
Allaha şükür bu hafta iyi

merhaba arkadaşım bende geçen ay aldım chicconun bebek arabasını 160 a aldım İstanbuldaysan Saraçhanede yer altında güzel arabalar var bakmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…