- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.441
tünaydın annişler... gerçi burda saat akşama doğru gidiyor. nasılsınız bakalım? Bebişleriniz nasıl?
benimki allahım çok cadı oldu. sesi yok fazla. arada şarkısöylüyor babababa anannenene falan diye. ama iki dakika arkanı dönemiyorsun. hemen yaramazlık peşinde. onun alanınıyastıklarla çevirdim. hapis gibi bişi oıldu. bide kızıyor cimcime. suratıma bakmıyor kızıncaallahtan reklamlar var. kkanal kanal reklam arar oldum işimi yaparken
artık beni çok az emiyor hatta bazen emmiyor aklına esince yani. iki cok cok bitti. en başından beridir mama takvileyi gidiyordum. gerçi bu zamana kadar geldiğinene şükretmeliyim. çok az sütüm vardı çünkü. gün içinde ek besin alıyor. akşam yatarken ve gece kalktığında mama içiyor. yanlız bir haftadır çok hastayım eşimde seyehatte fazla yemek yapamadım kızıma mama kahvaltı birde hazır toz muhallebi veriyorum. burda nişasta yda pirinç unu falan bulamadım. hazır tozlardan alıyorum yapıyorum.
birde bişi soracağım şimdi bizim velet 8 aylık oldu artık3/3,5 saatte bir yemek yiyiyor. şimdi bu yedikten 2 saat sonra yatıyor. bazen uykuya dalma süreside uzun oluyor. hatta yemek saatiinde uyuyor 2 saat uyuyor diğer yemek saatine kadar. birda bir öğünü yutmuş oluyor. bunun bir zararı varmı acaba? çok uykusu olduğu zaman kaşık maması yiyemiyor. mecburen mama veriyorum. birde aranızda mama veren varmı kaç cc veriyorsunuz? benimki 7 ölçek 210 cc. içiyor bazen daha az içiyor keyfine göre takılıyor.
birde bu aralar dikkatimi çekiyor bilgisayarda ezan programı var. ezanı duyunca hemen tepki veriyor vuvuvuvu falan yapıyor. sadece ezanda değil. kur'an duyuncada aynısını yapıyor. dua oku aynısını yapıyor anlamadım ama çok hoşuma gidiyor. hafız falan mı olacak kızım ne
aaayyyy bu kaşıklı biberon tam bize göreymiş kesin alıyorum problemi çözüyoruuuummmmm
süper süper
canım bence zararı olmaz uyanınca yer. büyümeleri için uyku da çok önemli. çok takılma bence uyanınca yiyorsa sorun olmaz.
ben brkaç kez devam sütü verdim o da çok azdı zaten. biz emmeye devam ediyoruz bir ara azalmıştı sütüm o zaman vermiştim şimdi vermiyorum.
MAŞALLAH CANIM ÇOK İYİ içiyor benimki en fazla 130 içebiliyor..pirinç unu vs. zaten vitaminsiz tok tutucu şeyler üzülme ne verirsen ver yerine çorba bile olur..tünaydın annişler... gerçi burda saat akşama doğru gidiyor. nasılsınız bakalım? Bebişleriniz nasıl?
benimki allahım çok cadı oldu. sesi yok fazla. arada şarkısöylüyor babababa anannenene falan diye. ama iki dakika arkanı dönemiyorsun. hemen yaramazlık peşinde. onun alanınıyastıklarla çevirdim. hapis gibi bişi oıldu. bide kızıyor cimcime. suratıma bakmıyor kızıncaallahtan reklamlar var. kkanal kanal reklam arar oldum işimi yaparken
artık beni çok az emiyor hatta bazen emmiyor aklına esince yani. iki cok cok bitti. en başından beridir mama takvileyi gidiyordum. gerçi bu zamana kadar geldiğinene şükretmeliyim. çok az sütüm vardı çünkü. gün içinde ek besin alıyor. akşam yatarken ve gece kalktığında mama içiyor. yanlız bir haftadır çok hastayım eşimde seyehatte fazla yemek yapamadım kızıma mama kahvaltı birde hazır toz muhallebi veriyorum. burda nişasta yda pirinç unu falan bulamadım. hazır tozlardan alıyorum yapıyorum.
birde bişi soracağım şimdi bizim velet 8 aylık oldu artık3/3,5 saatte bir yemek yiyiyor. şimdi bu yedikten 2 saat sonra yatıyor. bazen uykuya dalma süreside uzun oluyor. hatta yemek saatiinde uyuyor 2 saat uyuyor diğer yemek saatine kadar. birda bir öğünü yutmuş oluyor. bunun bir zararı varmı acaba? çok uykusu olduğu zaman kaşık maması yiyemiyor. mecburen mama veriyorum. birde aranızda mama veren varmı kaç cc veriyorsunuz? benimki 7 ölçek 210 cc. içiyor bazen daha az içiyor keyfine göre takılıyor.
birde bu aralar dikkatimi çekiyor bilgisayarda ezan programı var. ezanı duyunca hemen tepki veriyor vuvuvuvu falan yapıyor. sadece ezanda değil. kur'an duyuncada aynısını yapıyor. dua oku aynısını yapıyor anlamadım ama çok hoşuma gidiyor. hafız falan mı olacak kızım ne
tatlım üzüldüm gerçekten durumuna. uyanıyor mu gece? uyanmıyorsa dokunma. ben hazır muhallebi kullanıyorum milupanın falan onlar biraz daha sıvı oluyor. içinde kayısı üzüm olanlarda var bunları verebilirsin yatmadan önce. gerçi benimki yinede uyanıyor bir defada olsa...
bende aranızdayım benim paşamda 26 temmuz doğumlu artık kocaman adam olma yolunda :)
canım hoşgeldin aramıza benim oğluşum da 6 temmuz doğumlu büyüdük kocaman adam olduk teyzesi.
MAŞALLAH CANIM ÇOK İYİ içiyor benimki en fazla 130 içebiliyor..pirinç unu vs. zaten vitaminsiz tok tutucu şeyler üzülme ne verirsen ver yerine çorba bile olur..
uyanmazmı canım ya uyanıyor hatta uyumuyor hiç böyle yapmazdı..
merhaba arkadaşlar, ben inşallah 2012 temmuz annesi olacağım. kafamda araba konusunda çok karışık. daha erken biliyorum ama araştırma yapıyoruz. arabaların fiyat aralığı ve çeşidi çok geniş. illa travel sistem şart mı?yani araba koltuğu takım olan?yoksa araba ayrı araba koltuğu ayrı alsam ne olur. çoğunluk baston puset gibi olanlardan tavsiye etmiş, ama onlar kışın ne kadar kullanışlı oluyor?ne gibi özelliklere dikkat etmem lazım. açıkçası 1 milyar küsür para vermek istemiyorum.
bab2go ilk koyduğum araba, araba koltuğu yok, ama 147 milyon. ekstra bi koltuk alsam 70-80 daha veririm.
1 numara :
Eki Görüntüle 361873
bir de yine hepsi burada da çok satan travel sistem uygun bir araba var, şu comfy marka
2 numara
Eki Görüntüle 361874
bu da yine travel sistem bi set, 600 küsür. exor baby
3 numara
Eki Görüntüle 361876
Eki Görüntüle 361875
bunlardan birini kullanan var mı?ya da siz ne tavsiye edersiniz.
günaydın hanımlar
kızım biberon istemiyor süt de istemiyor geceleri ne vereceğimi şaşırdım aç aç sabahı ediyor.su veriyorum onu içiyor lıkır lkır suluğa süt dolduruyorum anlıyor tükürüyor
bi fikir verin nolur zayıf zaten..
yatmadan muhallebi pirinç unu ver demeyin ama biliyosunuz kabız..tarhana çorbası veriyorum ben..
tünaydın annişler... gerçi burda saat akşama doğru gidiyor. nasılsınız bakalım? Bebişleriniz nasıl?
inşallah canım. benimki yakında tamamen bırakır herhalde emmeyi. bu zamana kadar emdiğine şükrediyorum. çokta kafama takmıyorum artık büyüdü çünkü. birde öyle çok acımış olarak uyanıyor ki tabağı gördüğünde saldırası geliyor. sebze oluncada hayal kırıklığına uğruyortatlı şeyler istiyor çok bilmiş
bende aranızdayım benim paşamda 26 temmuz doğumlu artık kocaman adam olma yolunda :)
merhaba arkadaşlar, ben inşallah 2012 temmuz annesi olacağım. kafamda araba konusunda çok karışık. daha erken biliyorum ama araştırma yapıyoruz. arabaların fiyat aralığı ve çeşidi çok geniş. illa travel sistem şart mı?yani araba koltuğu takım olan?yoksa araba ayrı araba koltuğu ayrı alsam ne olur. çoğunluk baston puset gibi olanlardan tavsiye etmiş, ama onlar kışın ne kadar kullanışlı oluyor?ne gibi özelliklere dikkat etmem lazım. açıkçası 1 milyar küsür para vermek istemiyorum.
bab2go ilk koyduğum araba, araba koltuğu yok, ama 147 milyon. ekstra bi koltuk alsam 70-80 daha veririm.
1 numara :
Eki Görüntüle 361873
bir de yine hepsi burada da çok satan travel sistem uygun bir araba var, şu comfy marka
2 numara
Eki Görüntüle 361874
3 numara
Eki Görüntüle 361876
Eki Görüntüle 361875
1 numara :
Eki Görüntüle 361873
2 numara
Eki Görüntüle 361874
3 numara
Eki Görüntüle 361876
Eki Görüntüle 361875
1 numara :
Eki Görüntüle 361873
2 numara
Eki Görüntüle 361874
3 numara
Eki Görüntüle 361876
Eki Görüntüle 361875
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?