2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

GÜnaydın hanımlarrrrrrrrrrr

nasılsınız

efsun baya diş geliyo ozaman sizden alalh yardımsınız olsun

bizimde alttan 2 diş gelicek sanırım bi beyazlık görünuyo damakta

gelsede kurtulsak artık mafetti bu dişler çocukları

efsuncum allah yardımcın olsun. ne olacak bu dişler çıkacaklar da çocuklar onlarla birlikte de bizler mahfoluyoruz. çıksalar da kurtulsak.

dün akşam eymende bi huysuzluk vardı durduk yerde bi ağalamaya başlıyo biyerimi ağrıdı dişimi nedir
nasılda yaşlar süzülüyo gözlerinden
hep kucakta gezmek istiyo bu sıra birde hiç yere değmicek poposu çok fena oldu sıpa

herkese mrb

kaşık biberon hakkında bilgisi olan varmı kızlar ben alıcam gece uyandığında onla vermek için...ama bi sorun var onla ne yediricem gece uyanınca süt veremem kaşıkla şapur şupur dökülür heryere biraz katı bişey olmalı..hazır mamalarıda yemiyor tükürüyor hepsini biliyor...eeeeee o zaman ne vericem gece ben buna..kızlar bi yardım edin aç aç uyuyo bütün gece 2 yudum suyla duruyo sabaha kadar...uyanmasa tamam dicemde uyanıyor açlıktan ama almıyor biberonu..keçi sütü ısıttım sulandırdım onuda içmedi..

yaa papatyam işin zor görünüyo
kaç saatte bir yiyordu
hazır maama yemez süt içmez ne yicek sıpa :44:

papatyacım bilemedim ki ne versen.kaşık maması yese çok rahat edersin. ara ara denesen mamalardan belki yer. benim oğlan da devam sütü içmiyordu. kaç kez denedim en sonunda içmeye başladı.
irmikli meyveli muhallebi hazırla kendin. elma kuru kayısı kuru incir koy dün de yazmıştım. en azından aç yatmaz canım ya.

yaa papatyam işin zor görünüyo
kaç saatte bir yiyordu
hazır maama yemez süt içmez ne yicek sıpa :44:

sıpa işte ya ne yicek bende şaşırdım..yaklaşık 2-3 saatte bir yiyordu...

evet canım zaten 10 gündür falan böyle ben hala alır biberonu diye deniyorum denemeyede devam edicem..kaç tane biberon ucu değiştirdim hiçbirini ağzına almıyor...illa kaşık istiyor gece vakti...
akşam kayısılı üzümlü irmik pişirdim senin dediğin gibi yedi 8 9 gibi yattı 2 de kalktı...
milupa danışma hattını aradım biberon almıyor diye gece iyi yedirin uyandığında su verin yeter diyo bende ya zayıflarsa zaten 8 kilo kadar dedim..kaşık biberonu bi deneyin dediler..
kaşık biberonla beslerim ben kuzumu önemli değil kalkar pişiririm yada hazır muhallebilerden ısıtır veririm yada öğlenden kalan sebze çorbasını ısıtır veririm
ama o zamanda gece aynı saatte yemek için uyanır alışır...ooofffff

selam kızlar....nasılsınız...hepiniz bebişlerinizle uğraşıyorsunuz...rabbim onlara sağlık versin hayırlı uzun ömür versin...ben razıyım gece uykusuzluklarına gündüzki uğraşlara....

kızlar ÖMERDE bu aralar çok huysuzlaştı...canım çok sakindi...büyüdükçe huyları değişiyor...bizde dişlerle uğraşıyoruz..yemek yemiyoruz..ne yapcam bilmiyorum...

birde son 3 aydır burnu tıkanıyor sürekli..düzeliyor..15 ,20 gün sonra tekrar...deniz suyu kullanıyorum...ne yapcağımı bilmiyorum....

kızlar durunun alt diş etinde sol tarafta çok minik sivilce kadar bi beyazlık var arkasındada beyazlık var...acaba diş mi geliyor o yüzdenmi biberon almıyor?hiç diş çıkarma döneminde bebek görmedim ben nasıl oluyorki çıkmadan önce..başka ateş ishal yok..küçük bi beyazlık var çay kaşığını takırdatmıyo oda yumuşak...

canım eren ishal olmuştu dişten önce. ben de bardakla su içerken anlamıştım. bardakla su içir bakalım ses çıkacak mı.

papatyacım benim kuzu basmış valla farkında değilim bir de bulduğu şeye bak allahım yarabbim. sürekli kucak istiyor bu ara ne yaptığımı merak ediyordu ben yazarken kucağıma geldi.

huysuzluk bu sıra hepsinde var demek ki napcaz böyle bilmiyorum

diş canım o yani bende görmedım annem öyle söyluyo
bi an önce çıksın ondan yemek yemiyo demek senınkide

canım benim kızımda alt dişlerini çıkarma döneminde biberon hatta emzik bile alamadı ağzına kaşıkda çok acıyor demekki normal yanii

tatlım bende tahmin etmiştim sızlıyor olabilir o yüzden biberon almıyordur. allah kolaylık versin bebişine

canım nemsiz mi acaba eviniz tıkanıklık ondan da olabilir.bir dr. sorsan aslında daha iyi olur.

yemek ortak sorunumuz zaten büyük ihtimal dişlerden oluyor iştahsızlık.doktorun dediği dönem dönem huy deiştirirler yemek konusunda da zorlama.
karşısında şebeklik yaparak dikkatini farklı şeylere çekerek yedirmeye çalışıyorum.

hepinizin dişleri çıkıyor galiba hayırlı olsun bakalım inşallah kolay geçer. bizimkinden daha haber yok 1 aydır dayalı ete izleri falan var ama çıkmıyor 8 aylık olduk. annem ne kadar geç çıkarsa okadar iyi dedi. canıda çok kıymetlidir sultanın çıkarırken neler yapacak bana tahmin bile edemiyorum:18:. allah hepimize kolaylık versin. bir an evvel çıksın dişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…