- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.461
dün gece kızım hiç uyumadı 2 saatte bir ve aralardada sürekli ağlayarak uyandı sabah baktım üst dişleri kabarmamış köpek dişleri kabarmış çok garip ne yapacağım bilmiyorum uykusuz çalışmak çok zor
yaa papatyam işin zor görünüyo
kaç saatte bir yiyordu
hazır maama yemez süt içmez ne yicek sıpa :44:
papatyacım bilemedim ki ne versen.kaşık maması yese çok rahat edersin. ara ara denesen mamalardan belki yer. benim oğlan da devam sütü içmiyordu. kaç kez denedim en sonunda içmeye başladı.
irmikli meyveli muhallebi hazırla kendin. elma kuru kayısı kuru incir koy dün de yazmıştım. en azından aç yatmaz canım ya.
kızlar durunun alt diş etinde sol tarafta çok minik sivilce kadar bi beyazlık var arkasındada beyazlık var...acaba diş mi geliyor o yüzdenmi biberon almıyor?hiç diş çıkarma döneminde bebek görmedim ben nasıl oluyorki çıkmadan önce..başka ateş ishal yok..küçük bi beyazlık var çay kaşığını takırdatmıyo oda yumuşak...
kızlar durunun alt diş etinde sol tarafta çok minik sivilce kadar bi beyazlık var arkasındada beyazlık var...acaba diş mi geliyor o yüzdenmi biberon almıyor?hiç diş çıkarma döneminde bebek görmedim ben nasıl oluyorki çıkmadan önce..başka ateş ishal yok..küçük bi beyazlık var çay kaşığını takırdatmıyo oda yumuşak...
selam kızlar....nasılsınız...hepiniz bebişlerinizle uğraşıyorsunuz...rabbim onlara sağlık versin hayırlı uzun ömür versin...ben razıyım gece uykusuzluklarına gündüzki uğraşlara....
kızlar ÖMERDE bu aralar çok huysuzlaştı...canım çok sakindi...büyüdükçe huyları değişiyor...bizde dişlerle uğraşıyoruz..yemek yemiyoruz..ne yapcam bilmiyorum...
birde son 3 aydır burnu tıkanıyor sürekli..düzeliyor..15 ,20 gün sonra tekrar...deniz suyu kullanıyorum...ne yapcağımı bilmiyorum....
selam kızlar....nasılsınız...hepiniz bebişlerinizle uğraşıyorsunuz...rabbim onlara sağlık versin hayırlı uzun ömür versin...ben razıyım gece uykusuzluklarına gündüzki uğraşlara....
kızlar ÖMERDE bu aralar çok huysuzlaştı...canım çok sakindi...büyüdükçe huyları değişiyor...bizde dişlerle uğraşıyoruz..yemek yemiyoruz..ne yapcam bilmiyorum...
birde son 3 aydır burnu tıkanıyor sürekli..düzeliyor..15 ,20 gün sonra tekrar...deniz suyu kullanıyorum...ne yapcağımı bilmiyorum....
erenle yazarsan böyle olur işte kuzunun bulduğu simgeye bak
bak sen sıpaya yazıdamı yazıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?