- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.481
yazar tabi teyzesi çok kıpırdaktır ayrıca. elimde ne görse göz koyuyor.
benim sıpanın yazmaktan anladığı vurmak sadece aklınca benim yaptığımı mı yapmaya çalışıyor bilmiyorum ki.
GÜnaydın hanımlarrrrrrrrrrr
nasılsınız
efsun baya diş geliyo ozaman sizden alalh yardımsınız olsun
bizimde alttan 2 diş gelicek sanırım bi beyazlık görünuyo damakta
gelsede kurtulsak artık mafetti bu dişler çocukları
dün akşam eymende bi huysuzluk vardı durduk yerde bi ağalamaya başlıyo biyerimi ağrıdı dişimi nedir
nasılda yaşlar süzülüyo gözlerinden
hep kucakta gezmek istiyo bu sıra birde hiç yere değmicek poposu çok fena oldu sıpa
herkese mrb
kaşık biberon hakkında bilgisi olan varmı kızlar ben alıcam gece uyandığında onla vermek için...ama bi sorun var onla ne yediricem gece uyanınca süt veremem kaşıkla şapur şupur dökülür heryere biraz katı bişey olmalı..hazır mamalarıda yemiyor tükürüyor hepsini biliyor...eeeeee o zaman ne vericem gece ben buna..kızlar bi yardım edin aç aç uyuyo bütün gece 2 yudum suyla duruyo sabaha kadar...uyanmasa tamam dicemde uyanıyor açlıktan ama almıyor biberonu..keçi sütü ısıttım sulandırdım onuda içmedi..
kızlar durunun alt diş etinde sol tarafta çok minik sivilce kadar bi beyazlık var arkasındada beyazlık var...acaba diş mi geliyor o yüzdenmi biberon almıyor?hiç diş çıkarma döneminde bebek görmedim ben nasıl oluyorki çıkmadan önce..başka ateş ishal yok..küçük bi beyazlık var çay kaşığını takırdatmıyo oda yumuşak...
erenle yazarsan böyle olur işte kuzunun bulduğu simgeye bak
selamlar kızlar benim kzıımda 8 aylık oldu bugun inş. hep huysuz bri bebek doğduğundan beri çektiriyo sürekli kucak istiyo bende alıyorum napim ağlamasından korkuyorum hep iyimi yaptık bilmiyorum oldu işte.annelik sabır işiymiş anladım bir babada ancak komsu kadar ilgileniyor napalım :varsın yavrum sağlıklı olsun . 10 aylık bebeğini döven babayı izledim çok üzüldüm yavrucam ne dayaklar yemiş ağlıyor diye benim kzımda cok ağladığından yerine koydum yavrumun allah insaf versin böylelerine gercekten cıldırtıyor insanı ama sevmesen zaten dayanılmaz
kucak delisi oldular deniz benımkide öyle yürüteçde almadım ya hep gezdirilmek istiyo kucakta
diş kaşıma aynı bıde öpüyo gibi böle yanaklarımı ısırıyomu öpüyomu öle bişe yapıyo ama çok hoşuama gidiyo bayılıyorum
bi yıka istersen ferahlasın çocuk herşeyıde yıkamışın kıyafetlern nıye geçmedi ki
onu benim kuzu da yapıyor elleriyle tutuyor bir de hırslı hırslı yiyecek sanki
çok tatlılar ya rabbim esirgesin hepsini
valla ben de anlamadım neyin nesi olduğunu haftada iki defa yıka dedi doktor iki gün oldu daha yarın yıkarım artık.
yıkayacam suyu kaynatsam mı diyorum
bir de alışırsa hep kaynatmam gerekir
nerden çıktı bu anlamadım hiç böyle sorunlarımız yoktu.
bizde de olmuştu aynı sorun doktor mutlaka ilave durulama yap çamaşırları için demişti, bi de sabah akşam diye verdiği kremi banyodan sonra da mutlaka sür kuru kalmasın cildi demişti... geçmiş olsun
erendeniz yemenizin düzelmesine sevindim bizimkide biraz biraz yiyo
5 gündür kaka yapmıyo bizimki bu seferde ona canım sıkıldı kayısı kabak püresi yedirdim ya bakalım bugün yapar inş
bugün hava tam bahar havası burda baya gezdik kuzumla
erendeniz yemenizin düzelmesine sevindim bizimkide biraz biraz yiyo
5 gündür kaka yapmıyo bizimki bu seferde ona canım sıkıldı kayısı kabak püresi yedirdim ya bakalım bugün yapar inş
bugün hava tam bahar havası burda baya gezdik kuzumla
benim kızımda kucakda durmuyoo ittire ittire iniyo yere yerde oynmaya bayılıyo kocaman bi yorgan seriyorum üstünde oyuncaklarını koyuyorum oynuyo masal tv yi açıyorum okadar mutlu oluyoki masal dinliyo kuzum
ben hala pişiğe çözüm bulamadım tam geçti gibi oluyor tekrar çıkıyor hametan kullandım bebanten kullandım şimdi paneten die bi krem var ondan alıcam ama burda bulmak biraz zor almanyadan getittireceğim çok etkiliymiş tek geçsinde kuzumun pişiği
bu arada limonu çok merak ediyorum walla numarasını bilsem arıcam facesim olsa temmuz annelerine sorardım onlardan nosunu bilenler var
Iyi akşamlar kızlar cevap yazarsanız sevinirim çok önemli çünkü bebeklerinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz kullanıyorsanız hangi kalınlıkta acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?