2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yazar tabi teyzesi çok kıpırdaktır ayrıca. elimde ne görse göz koyuyor.
benim sıpanın yazmaktan anladığı vurmak sadece aklınca benim yaptığımı mı yapmaya çalışıyor bilmiyorum ki.

maşallah maşallah benimkinin bilgisayara yaklaşması yasak tuşlarını kopardı cadı ancak karşıdan bakabilir:)

Son düzenleme:
selamlar kızlar benim kzıımda 8 aylık oldu bugun inş. hep huysuz bri bebek doğduğundan beri çektiriyo sürekli kucak istiyo bende alıyorum napim ağlamasından korkuyorum hep iyimi yaptık bilmiyorum oldu işte.annelik sabır işiymiş anladım bir babada ancak komsu kadar ilgileniyor napalım :varsın yavrum sağlıklı olsun . 10 aylık bebeğini döven babayı izledim çok üzüldüm yavrucam ne dayaklar yemiş ağlıyor diye benim kzımda cok ağladığından yerine koydum yavrumun allah insaf versin böylelerine gercekten cıldırtıyor insanı ama sevmesen zaten dayanılmaz

ayy evet ya şu dişler gelsin artık
ne olsa dişten diyouz ama ne diş var ortada ne başka bişi...

dönemsel özellikleri galiba bunlar
iştahsızlık, huysuzluk hepimizde de var gördüğüm kadarıyla
bizimki de hep kucak istiyo, sırtı yere gelmiyecek hiç beyefendinin

durduk yere ağladıysa kesin bi sıkıntısı vardır, bir yeri ağrımıştır kuzunun

papatyam senin kızın iştahı iyiydi yanlış hatırlamıyosam
geçici bir süreçtir bu bence
diş çıkarıyo da olabilir, o zamanlar kaşık, biberon, vs. hiçbişi istemiyo bebekler genelde.

emir ilk dişini çıkardığında hiç anlamamıştık, sonrakilerde acısını çıkarttı gerçi
ishal, ateş hiçbiri yoktu.
beyazlık varsa muhtemelen diş geliyo demektir

erenle yazarsan böyle olur işte kuzunun bulduğu simgeye bak

senin kuzu erken başlamış bilgisayar kullanmaya

sevgisi olmasa bir bebeği büyütmek çok zor iş gerçekten
hiçbir çocuk kolay büyümüyor
annelik emek, sabır istiyor
çocuklarım olduktan sonra annemin kıymeti arttı gözümde

günaydınnnnnnnn.
herkesler iyidir umarım
biz oğluşla oynuyoduk teyzeleri şimdi de kucağımda elimi yemeye çalışıyorbeni diş kaşıyıcı olarak kullanıyor.
bu ara kucakçı oldu benim sıpa akşam da babasına gitmiyor bana dadandı
son iki gündür iştahımız yerine geldi çok şükür
bir ara korktum böyle devam edecek diye birşey yemiyordu kuzum.

doktorun verdiği krem kızarıklıkları daha da arttırdı sanki bu kadar değildi
bir hafta oldu kullanmaya başlayalı bugünden sonra kullanmayacam.
yumuşatıcı kullanma dedi diye herşeyini tekrar yıkadım kuzunun
ne bileyim hiçbir gelişme yok
doğal defneyağı sabunuyla zeytinyağı sabunum var onunla mı yıkasam acaba ereni
kaşınıyor birde kuzum ya.

kucak delisi oldular deniz benımkide öyle yürüteçde almadım ya hep gezdirilmek istiyo kucakta
diş kaşıma aynı bıde öpüyo gibi böle yanaklarımı ısırıyomu öpüyomu öle bişe yapıyo ama çok hoşuama gidiyo bayılıyorum

bi yıka istersen ferahlasın çocuk herşeyıde yıkamışın kıyafetlern nıye geçmedi ki

onu benim kuzu da yapıyor elleriyle tutuyor bir de hırslı hırslı yiyecek sanki
çok tatlılar ya rabbim esirgesin hepsini

valla ben de anlamadım neyin nesi olduğunu haftada iki defa yıka dedi doktor iki gün oldu daha yarın yıkarım artık.
yıkayacam suyu kaynatsam mı diyorum
bir de alışırsa hep kaynatmam gerekir
nerden çıktı bu anlamadım hiç böyle sorunlarımız yoktu.

bizde de olmuştu aynı sorun doktor mutlaka ilave durulama yap çamaşırları için demişti, bi de sabah akşam diye verdiği kremi banyodan sonra da mutlaka sür kuru kalmasın cildi demişti... geçmiş olsun

erendeniz yemenizin düzelmesine sevindim bizimkide biraz biraz yiyo
5 gündür kaka yapmıyo bizimki bu seferde ona canım sıkıldı kayısı kabak püresi yedirdim ya bakalım bugün yapar inş
bugün hava tam bahar havası burda baya gezdik kuzumla

bizde de olmuştu aynı sorun doktor mutlaka ilave durulama yap çamaşırları için demişti, bi de sabah akşam diye verdiği kremi banyodan sonra da mutlaka sür kuru kalmasın cildi demişti... geçmiş olsun

sağol canım ilave durulama yapmaya başladım. banyo sonrası için bebe yağı kullan dedi bize.
geçecek inşallah da ben huzursuz oluyorum gördükçe.

ay ne güzel bizde hep soğuk hep soğuk içim sıkıldı iyice. biz de gezebilsek kuzumla keşke
canım ya kabızlık ne çok görülüyor inşallah senin kuzu yapar tatasını rahat edersiniz.
böyle böyle büyüyecekler işte rabbim acılarını göstermesin.

ay ne güzel kuzunla gezmişsiniz darısı bizim başımıza inşallah

benim kızımda kucakda durmuyoo ittire ittire iniyo yere yerde oynmaya bayılıyo kocaman bi yorgan seriyorum üstünde oyuncaklarını koyuyorum oynuyo masal tv yi açıyorum okadar mutlu oluyoki masal dinliyo kuzum

ben hala pişiğe çözüm bulamadım tam geçti gibi oluyor tekrar çıkıyor hametan kullandım bebanten kullandım şimdi paneten die bi krem var ondan alıcam ama burda bulmak biraz zor almanyadan getittireceğim çok etkiliymiş tek geçsinde kuzumun pişiği

bu arada limonu çok merak ediyorum walla numarasını bilsem arıcam facesim olsa temmuz annelerine sorardım onlardan nosunu bilenler var

Iyi akşamlar kızlar cevap yazarsanız sevinirim çok önemli çünkü bebeklerinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz kullanıyorsanız hangi kalınlıkta acaba

benim bebişte hafiften pişik oluyodu molfix kullanıyorum primaya geçtim primanın krem oranı çok güzel dalinin pişik kreminden fayda bulduk sadece bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…