- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.501
Iyi akşamlar kızlar cevap yazarsanız sevinirim çok önemli çünkü bebeklerinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz kullanıyorsanız hangi kalınlıkta acaba
benim kızımda kucakda durmuyoo ittire ittire iniyo yere yerde oynmaya bayılıyo kocaman bi yorgan seriyorum üstünde oyuncaklarını koyuyorum oynuyo masal tv yi açıyorum okadar mutlu oluyoki masal dinliyo kuzum
ben hala pişiğe çözüm bulamadım tam geçti gibi oluyor tekrar çıkıyor hametan kullandım bebanten kullandım şimdi paneten die bi krem var ondan alıcam ama burda bulmak biraz zor almanyadan getittireceğim çok etkiliymiş tek geçsinde kuzumun pişiği
bu arada limonu çok merak ediyorum walla numarasını bilsem arıcam facesim olsa temmuz annelerine sorardım onlardan nosunu bilenler var
Slm kızlar bebeişime tentesiz salıncak bulmaya çalışıyorum web den alıcam çalıştığım için çıkamıyorum bi yere internetten alanınız var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
felaket bir uğraş dişler, kaka yapamama çok zor. alttakiler kocaman oldu onlar bittide üsttekiler ne zormuş daha yeni patladı ama görünmüyor sadece yırtık diş etleri çok yeni. ve kabızlık sanırım dişlerden dolayı. çok zorlanıyor bebeğim. ayrıca çok yeni üyeyim...
tentesiz salıncak dediğin nasıl bişi canım.
selam hanımlar
üstümde bi ağırlık var böyle elim kolum kalkmıyo ondan yazmaıyorum ama okuyorum
aklımda kalanlara cevap veiriyim
efsun hameten iyi geliyodu ama demek sizde baya bi sorun var inş. söylediğin krem işe yarar
birde metsil aç karnına mı tok karnına mı eczaneden bişe yazmamışlar üstüne de????
fatma ben yastık kullanıyorum ince boncuk elyaftan
önceleri yastıksız yatıyodu şimdi yastıkla daha rahat eliylede kenarını tutuyo koca adam gibi
salıncağımız var 100 liraya almıştık üstü tenteli ama biz tenteyı çıkardık çıkarılabilir bişe zaten
bazen onda sallanarak uyuyo keyfi yerindeyse arkasını indiriyorum tamamen yatıyo iyi oluyo
ama bazende kıçını koymuyo orası ayrı
bende o salıncakalrdan almak istiyorum uygun fiyatlı bulabilirsem
hoşgeldin canım
biz 16 temmuz doğumluyuz henüz dişimiz yok
ama huysuzluğumuz hat safhada
sizin incilerinize maşallah baya çıkmış
ev içi için üstünde güneşliği olmayandan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?