2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizde pek pişik olmuyor arada kızarıklık olduğu zaman arko sürüyorum hemen geçiyor.
insan ne yapacağını bilemiyor onlara birşey olduğunda.
getirteceğin krem inşallah işe yarar efsuncum.
limonu ben de merak ediyorum nasıl ulaşabiliriz ki benim de yok facesim.

günaydınnnnnn hanımlar

daha kimse gelmemiş buraya
biz kahvaltı yapmadık bugün teyzeleri yemek istemiyormuş
yapmadığım şebeklik kalmadı. inatlaştı ağlamaya başladı zorlamadım ben de biraz emdi.
mızmızlığı üstünde bugün nasıl geçecek bakalım.

günaydınn

herkes iyidir inş görümcem burdaydı ondan evde yoktum gelemedim buralara

zülal hande iyi elhamdülillah..benim geçmek bilmeyen bi gribim var bu sene..diyet olaylarına 1 haftalık zorunlu bi aradan sonra bugün geri döndüm..daha 9 kilom var vermem gereken...

az geçmişe bakiim

herkesin ortak sorunu dişler ve iştahsızlık bizimkinde de diş belirtisi dönem dönem çıkıyor ortaya ama siş miş yok iştahıda bazen akşam oluyor kilitliyor ağzını bişey almıyor bazen oluyor gayet güzel yiyor ortada bişey yani

felaket bir uğraş dişler, kaka yapamama çok zor. alttakiler kocaman oldu onlar bittide üsttekiler ne zormuş daha yeni patladı ama görünmüyor sadece yırtık diş etleri çok yeni. ve kabızlık sanırım dişlerden dolayı. çok zorlanıyor bebeğim. ayrıca çok yeni üyeyim...

Slm kızlar bebeişime tentesiz salıncak bulmaya çalışıyorum web den alıcam çalıştığım için çıkamıyorum bi yere internetten alanınız var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim

selam hanımlar
üstümde bi ağırlık var böyle elim kolum kalkmıyo ondan yazmaıyorum ama okuyorum
aklımda kalanlara cevap veiriyim

efsun hameten iyi geliyodu ama demek sizde baya bi sorun var inş. söylediğin krem işe yarar
birde metsil aç karnına mı tok karnına mı eczaneden bişe yazmamışlar üstüne de????

fatma ben yastık kullanıyorum ince boncuk elyaftan
önceleri yastıksız yatıyodu şimdi yastıkla daha rahat eliylede kenarını tutuyo koca adam gibi

salıncağımız var 100 liraya almıştık üstü tenteli ama biz tenteyı çıkardık çıkarılabilir bişe zaten
bazen onda sallanarak uyuyo keyfi yerindeyse arkasını indiriyorum tamamen yatıyo iyi oluyo
ama bazende kıçını koymuyo orası ayrı

hoşgeldin canım
biz 16 temmuz doğumluyuz henüz dişimiz yok
ama huysuzluğumuz hat safhada

sizin incilerinize maşallah baya çıkmış

canım ben metsili emzirir emzirmez yada karnı çok token vermiyorum ağızdan gaz çıkarırken midedekilerde çıkıyoo o yüzden yedikten 1 saat sonra felan veriyorum bizimkinde tok karnına yazıyordu

[

efsun hameten iyi geliyodu ama demek sizde baya bi sorun var inş. söylediğin krem işe yarar
birde metsil aç karnına mı tok karnına mı eczaneden bişe yazmamışlar üstüne de????

[

EMDİKTEN YADA MAMA YEDİKTEN SONRA VEREBİLİRSİN AÇ KARNINA VERMENDEDE SORUN OLMAZ AMA HERGÜN SAATİ SAATİNE VERMEN LAZIM

BENDE ECZANEDE ÇALIŞIYORUM CANIM TAKILDIĞIN NOKTA FELAN OLURSA DOKTORUMUZ YAKIN DANIŞABİLİRİM BEN ÇOK PİNPİRİKLİ Bİ ANNEYİM SÜREKLİ SORUYORUM BIKTIRDIM EBEYLE DOKTORU ZATEN

hoşgeldin canım
biz 16 temmuz doğumluyuz henüz dişimiz yok
ama huysuzluğumuz hat safhada

sizin incilerinize maşallah baya çıkmış

bizde 15 temmuzluyuz...erken çıktı 5.5 ayda ilk 2 si çıktı. 1 haftadırda diğer 2 si çıkmaya çalışıyor. bizde huysusuz kollarımızın altından tutup biri yürütsün istiyoruz hep.

ev içi için üstünde güneşliği olmayandan canım

ev için en güzeli kapıya asılanlar bence. bizim bahçede var diye düşünmüyorum. kardeşim kullanıyor. çok güzel kapının kasasına takıyorsun. çocuk parkındakiler gibi. hemde güzel sallanıyor. ben öncedeb kızıma almıştım üstü tenteli ama idare ederde pek sevmemiştim sanki..

selam hanımlar

vaktim yok hemen yazıp çıkıcam
yastık sormşsunuz sanırım biz hala yastık kullanmıyoruz ama artık güzel bi yastık almanın vakti geldi galiba...

o gün size bahsettiğim diş değil galiba hala öyle duruyor sivilce gibi diş etinde...

biberonu aldırmayı baaşardım ama sadece gece 1 kere içiyor sütü 120 cc kadar o kadar başka almıyor..o yüzden saabah erkenden kalkıp kahvaltı yaptırıyorum içim rahat etmiyor aç olunca..

kaşık biberon gelmedi henüz kullanmaya baaşlayınca tecrübelerimi iletirim size araştırdım iyi bişeye benziyor ama geceleri uykuyu dağıtıp kızımı oturtmaz inşallah sabaha kadar..

bişey sormak istiyorum size sormuştum ya kaşık biberonla gece uyanınca ne verebilirim diye ablam nişasta ver diyo..nişasta kabız yaparmı??????kiloda yaparmış..benim aklıma yatmadı..

yeni gelenlerede HOŞGELDİNİZ diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…