- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.521
[
efsun hameten iyi geliyodu ama demek sizde baya bi sorun var inş. söylediğin krem işe yarar
birde metsil aç karnına mı tok karnına mı eczaneden bişe yazmamışlar üstüne de????
[
EMDİKTEN YADA MAMA YEDİKTEN SONRA VEREBİLİRSİN AÇ KARNINA VERMENDEDE SORUN OLMAZ AMA HERGÜN SAATİ SAATİNE VERMEN LAZIM
BENDE ECZANEDE ÇALIŞIYORUM CANIM TAKILDIĞIN NOKTA FELAN OLURSA DOKTORUMUZ YAKIN DANIŞABİLİRİM BEN ÇOK PİNPİRİKLİ Bİ ANNEYİM SÜREKLİ SORUYORUM BIKTIRDIM EBEYLE DOKTORU ZATEN
efsun
fatma
teşekkürler kızlar tok karnına veriyodum bende zaten ama
saatine pek dikkat etmiyodum
sabah zaten annem veriyo kahvaltı sonrası
bnde akşam yedirdikten sonra 10 civarı işte
fatma hazır seni yakalamışken sor dedin çok ısrar ettin sorim bari
calpol yada dolven şurup açıldıktan sonra kaç gün içinde tüketilmeli yani içtik 5-6 gün sonra gerek kalmadı atılmalı mı o şurup
calpol 15 gün sonra çöpe at demişlerdi böylemi hepsi
ben çıkıyorum şimdi yarın okurum artık görüşmek üzere
selam herkese...rabbim hepimize sabır versin annelik gerçekten sabır isteyen bir işmiş....
kızlar bana akıl verin...oğlumun burnu tıkalı nerdeyse bir haftadır...önce deniz suyu kullandım...3 gün ...dünden beride serum fizylojik diye küçük küçük tüplerde var su gibi ondan akıtıyorum burnuna..tam olarak açılmadı..önceki kadar çokta değil...ne yapacam bilmiyorum..yarın doktoramı götürsem...
birde son 3 aydır sürekli tekrarlıyor...burun tıkanıklığı..ayın yarısını açık yarısını kapalı geçiriyoruz nerdeyse..ne yapacağımı bilmiyorum...
Sarıpapatya eczacıymışsın madem..ben oğlum burnu tıkanınca ventolinede başladım...2 sefer oğlumu burnu tıkanınca götürdüm ventolinle sprey vermişti...bu sefer götürmeden kendim verdim...bir zararı olurmu...birde oğlumun burnu için başka ne kullana bilirim...
canım ventolin şurubunu veriyorum...genzi demişken yoksa diyorum genizetimi varda böyle oluyor..yoksa bir kbb doktorunamı götürsem...gerçi öyle olsa herhalde sürekli tıkalı olur....diye düşünüyorum...valla ne yapacam bilmiyorum...burun deliklerine sürekli bakıyorum temiz...neresi tıkalı anlamıyorum...rabbim yavruma tez vakitte şifa versin....
Valla boyle bir karar verebildiysen ne mutlu sana cunku daha cok kucuk bebeklerimiz buyuk bir cesaret bende dusunuyorum 2. ama oglum biraz buyusun oyle zor cunku 2 cocugu buyutmek ayni andasarıpapatya ilerde kızınla artık klavye kavgası yaparsınız..şimdiden böyle yaparsa...herne olursa olsunlar çok tatlılar...
KIZLAR bu arada eşimle kara aldık ..rabbim nasip ederse 2. bebeği yapmayı düşünüyoruz....
çünkü bizim ÖMER 6 yıl sonra oldu hiç bir neden olmadığı halde olmamıştı sebepsiz grubundaydık...
5 yılın ardından tam tedaviye hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim...2 aylıkken düştü...ardından 8 ay sonra ömerimiz oldu...kendiliğinden hamile kaldım..
şimdi ne olur olmaz diye korunmayı bıraktık....ÖMERE kardeş yapmaya karar verdik...rabbimin izni ile...inşallah rabbim tekrardan hamile kalmayı nasip eder...ömerime kardeş olur....hayırlısıyla sağlıkla...inşalllahhhhhhhhhhh
Valla boyle bir karar verebildiysen ne mutlu sana cunku daha cok kucuk bebeklerimiz buyuk bir cesaret bende dusunuyorum 2. ama oglum biraz buyusun oyle zor cunku 2 cocugu buyutmek ayni anda
diş ishal yapar diye duymuştum kabızlık yaptığını duymadımfelaket bir uğraş dişler, kaka yapamama çok zor. alttakiler kocaman oldu onlar bittide üsttekiler ne zormuş daha yeni patladı ama görünmüyor sadece yırtık diş etleri çok yeni. ve kabızlık sanırım dişlerden dolayı. çok zorlanıyor bebeğim. ayrıca çok yeni üyeyim...
hayırlısı olsun inş cnmsarıpapatya ilerde kızınla artık klavye kavgası yaparsınız..şimdiden böyle yaparsa...herne olursa olsunlar çok tatlılar...
KIZLAR bu arada eşimle kara aldık ..rabbim nasip ederse 2. bebeği yapmayı düşünüyoruz....
çünkü bizim ÖMER 6 yıl sonra oldu hiç bir neden olmadığı halde olmamıştı sebepsiz grubundaydık...
5 yılın ardından tam tedaviye hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim...2 aylıkken düştü...ardından 8 ay sonra ömerimiz oldu...kendiliğinden hamile kaldım..
şimdi ne olur olmaz diye korunmayı bıraktık....ÖMERE kardeş yapmaya karar verdik...rabbimin izni ile...inşallah rabbim tekrardan hamile kalmayı nasip eder...ömerime kardeş olur....hayırlısıyla sağlıkla...inşalllahhhhhhhhhhh
diş ishal yapar diye duymuştum kabızlık yaptığını duymadım
hayırlısı olsun inş cnm
bizdede henüz diş yok 1 temmuz doğumlu kızım?aklı ermeye başlayıncada acısını bilirse diye korkuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?