2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

TİTANİAAAAAAAAAAAA
AKŞAMCI arkadaşım akşama girince görürsün inşallah msjımı
sana özel msj atıyordum ama başka birine yeni attığım için gönderemiyormuşum 10 dk içinde
canım kabızlığa çare buldum galiba..duphalac ve o benzeri ilaçlar bağırsakları şişiriyormuş çok pişman oldum verdiğime ama napim mecbur kalıyordum..bi arkadaş buldum kk den kabızlıktan çook muzdarip şikayetler bizimkine çok benziyor ve çok zararsız bi ilaç tavsiye etti bikaç gündür msjlaşıyoruz o ilaçtan kullanıcam sanada sonucu yazarım..çok dr gezdiğini sonunda çok iyi bi dr bulduğunu söyledi dr yazmış ilacı düzelmiş..istersen sonra tekrar alıp kullan bi zararı yok dost bakteri bunlar demiş..

araştırdım bende herkes çok memnun..druma sorup alıcam hatta ısmarladım bile..

efsun

fatma

teşekkürler kızlar tok karnına veriyodum bende zaten ama
saatine pek dikkat etmiyodum
sabah zaten annem veriyo kahvaltı sonrası
bnde akşam yedirdikten sonra 10 civarı işte

fatma hazır seni yakalamışken sor dedin çok ısrar ettin sorim bari
calpol yada dolven şurup açıldıktan sonra kaç gün içinde tüketilmeli yani içtik 5-6 gün sonra gerek kalmadı atılmalı mı o şurup
calpol 15 gün sonra çöpe at demişlerdi böylemi hepsi

ben çıkıyorum şimdi yarın okurum artık görüşmek üzere

CANIM sen duphalac hakkında ne biliyorsu?bağırsakları genişletiyormu halbuki ben çok memnun kalmıştım
bide BİFİFORM hakkında ne biliyorsun bunu gerçekten çok beğendim doğal probiyotikmiş her dr bilmiyormuş yeni gelmiş türkiyeye

kızlar sizde bi inceleyin netten bififorprobiyotikakademisi yazın siteyi inceleyin süper sadece sağlık çalışanları içindir diyor site ama bakılabiliyor
kabızlık çekenler bi araştıralım şu ilacı arkadaş çok methetti..
MİRABELLE sende bi bak hayatım..
İNCİŞAHİN 5 gündür yapamıyormuş noldu acaba..

aahhhhhh ahhhh yedi bitirdi beni şu kabızlık tükendim valla tükendim..

huysuzum ben metsilden hiç memnun kalmamıştım böyle kusturur gibi ağzından köpük köpük bişeyler getiriyordu çocuğun işede yaramıyordu zaten bakalım sizde yarayacakmı merak ediyorum..sen yine gelicen dediğime sab simplex alcan sonrada tüh tüh seni dinleseydim dicen bana...

kızlar bu arada bişey sölemek istiyorum naçizane
bu ilaçlar konusunda biraz benimde bilgim var o yüzden konuşuyorum böyle..
sağlık meslek lisesi meslek dersleri öğretmeniyim de ben..haftada 2 günümüz staj dolayısıyla hastanelerde geçiyor...du...
sağlıkçıyım yani anlıyacağınız aslında ama konu çocuk olunca hiçbir işe yaramadı bildiklerim..tepetalak oldum herşeyi unuttum..sadece bikaçkez işe yaradı bilgilerim..

selam herkese...rabbim hepimize sabır versin annelik gerçekten sabır isteyen bir işmiş....

kızlar bana akıl verin...oğlumun burnu tıkalı nerdeyse bir haftadır...önce deniz suyu kullandım...3 gün ...dünden beride serum fizylojik diye küçük küçük tüplerde var su gibi ondan akıtıyorum burnuna..tam olarak açılmadı..önceki kadar çokta değil...ne yapacam bilmiyorum..yarın doktoramı götürsem...

birde son 3 aydır sürekli tekrarlıyor...burun tıkanıklığı..ayın yarısını açık yarısını kapalı geçiriyoruz nerdeyse..ne yapacağımı bilmiyorum...

Sarıpapatya eczacıymışsın madem..ben oğlum burnu tıkanınca ventolinede başladım...2 sefer oğlumu burnu tıkanınca götürdüm ventolinle sprey vermişti...bu sefer götürmeden kendim verdim...bir zararı olurmu...birde oğlumun burnu için başka ne kullana bilirim...

n
burnund akileri alıyorsun değilmi canım?genizdenmi tıkalı?sendin dimi kullanıp plastik kokuyor diyen..
kullanma bence onu..içeriyi soğutuyor çünkü..üşüyordur senin kuzu belki geceleri şapka giydirsen??

durunun da tıkanıyor 2 güne bir alıyorum burnundakileri açılıyor ama senin öyle bişey değil galiba..

ayyy klavyeyi mıncıklayıp dur uyor bırakayımda bidahaki msjı duru hanım atsın size

yok canım eczacı değilim ben o fatamaaşkın

ama ventolini biz astımı olan ve aşırı nefes darlığı olan hastalara uygularız nebülizatör aleti ile buharlaştırılarak verilir o senin evde varmı nebülizatör nasıl yaptın kendin..hem alıştırma ona o en son bence..

canım ventolin şurubunu veriyorum...genzi demişken yoksa diyorum genizetimi varda böyle oluyor..yoksa bir kbb doktorunamı götürsem...gerçi öyle olsa herhalde sürekli tıkalı olur....diye düşünüyorum...valla ne yapacam bilmiyorum...burun deliklerine sürekli bakıyorum temiz...neresi tıkalı anlamıyorum...rabbim yavruma tez vakitte şifa versin....

sarıpapatya ilerde kızınla artık klavye kavgası yaparsınız..şimdiden böyle yaparsa...herne olursa olsunlar çok tatlılar...

KIZLAR bu arada eşimle kara aldık ..rabbim nasip ederse 2. bebeği yapmayı düşünüyoruz....

çünkü bizim ÖMER 6 yıl sonra oldu hiç bir neden olmadığı halde olmamıştı sebepsiz grubundaydık...

5 yılın ardından tam tedaviye hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim...2 aylıkken düştü...ardından 8 ay sonra ömerimiz oldu...kendiliğinden hamile kaldım..

şimdi ne olur olmaz diye korunmayı bıraktık....ÖMERE kardeş yapmaya karar verdik...rabbimin izni ile...inşallah rabbim tekrardan hamile kalmayı nasip eder...ömerime kardeş olur....hayırlısıyla sağlıkla...inşalllahhhhhhhhhhh

geniz eti değilde geniz akıntısı olabilir..duruda oluyor peteğin üstüne su ve ıslak havlu koyuyorum her gece..bide ince bir yastık kullanmalı bence..yatarken bişey içirmiyorsun değilmi?efsun uyarmıştı daha önce orta kulak iltihabı olabilir demişti..
ventolin şurup nasıl açıyorki hava yollarını senin sadece hava yolunda sıkıntı var..şurubunu bilmiyorum fatmanı bilgisi vardır belki..

Burun icin giffer serum fizyoloji var onu tavsiye ederim bizim ne zaman tikansa doktorumuz vermisti onu kullaniyoruz iyi geliyor tavsiye ederim. Buarada benim oglumda gecen hafta hastalandi burnu tikandi ateslendi gogsunde hirilti basladi bana doktorum 3 tane ilac verdi biride ventolin. Veriyorum ventolini ama pek onermiyolar kafam karisti benimde

Valla boyle bir karar verebildiysen ne mutlu sana cunku daha cok kucuk bebeklerimiz buyuk bir cesaret bende dusunuyorum 2. ama oglum biraz buyusun oyle zor cunku 2 cocugu buyutmek ayni anda

Valla boyle bir karar verebildiysen ne mutlu sana cunku daha cok kucuk bebeklerimiz buyuk bir cesaret bende dusunuyorum 2. ama oglum biraz buyusun oyle zor cunku 2 cocugu buyutmek ayni anda

aynen çok zor ben 6 seneden sonra yaptım. şimdi kızımla birlikte bakıyoruz. yaş müsaitse beklenmeli bence. ben yaptım ve tüplerimide bağlattım. artık rahatım çok şükür. :)

diş ishal yapar diye duymuştum kabızlık yaptığını duymadım
hayırlısı olsun inş cnm

diş ishal yapar diye duymuştum kabızlık yaptığını duymadım

hayırlısı olsun inş cnm

İNSAN ÇOCUĞU OLUNCA HERŞEYİ DUYUYOR AMA YAPIYORMUŞ. NEYSEKİ AZ ÖNCE TAMEMEN YAPTI ZORDA OLSA.
3. dişide patlamış sabah ele batmıyordu. şimdi geliyor. ne kadar erken çıkarırsa o kadar zor oluyor. tecrübelerime göre :)

bizdede henüz diş yok 1 temmuz doğumlu kızım?aklı ermeye başlayıncada acısını bilirse diye korkuyorum?

biz 15 temmuz. kızım 9 ayda çıkarmıştı hiç bişi anlamamaıştım. bakmıştım çıkmıştı sadece. ama uslu çocuğum kaç gündür yaramaz ve acı çekiyor.zaten ya anneye ya babaya çekermiş doktorda öle diyor. kızım babaya oğlum bana çekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…