- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.541
güle güle kullanın cnm bende kaşıklı biberonu dışardayken bi şeyler yedirmek daha kolay olur diye almayı düşünmüştüm kullanışlı bişeyse alayım bariooofffffff kimse yokmu
bu arada kaşıklı biberonumuz geldi akşamüstü denedik önce yadırgadı hızlı hızlı kaşık doluverince sonra alıştı...içinden bide alıştırma bardağının ucuna benzer 2 delikli bi uç çıktı oda yarı akışkan gıdalar içinmiş...planım şöyle:şimdi 8 de uyuyor ya 12-1 de kalkar biberonla süt veririm çok acıkmış olacağı için içiyor..sonra 4-5 gibi biberonla sütü aldıramazsam ki almıyo kaşıklı biberonla içine yulaflı buğdaylı mamadan 1 kaşık atıp çalkalayıp kaşıklı biberonla fazla uykusunu açmadan az bişey yedirmeyi düşünüyorum..sabah 8 de kahvaltı yapıyor zaten..yeter...onun dışında uyanırsa su ve emzik..
haaaaaaaaaa bide benimki hazır mamaları yemiyordu ben şimdi mamanın içine nane ve bazende tarçın atıyorum azıcık yiyor..tarhana sanıyor heralde naneliyi...şaşkın..
oo sizde 3 olmuş maşallah cnmİNSAN ÇOCUĞU OLUNCA HERŞEYİ DUYUYOR AMA YAPIYORMUŞ. NEYSEKİ AZ ÖNCE TAMEMEN YAPTI ZORDA OLSA.
3. dişide patlamış sabah ele batmıyordu. şimdi geliyor. ne kadar erken çıkarırsa o kadar zor oluyor. tecrübelerime göre :)
bizde daha yok bizim ki 27 haziran doğumlubizdede henüz diş yok 1 temmuz doğumlu kızım?aklı ermeye başlayıncada acısını bilirse diye korkuyorum?
allah korumuş dün zülalde çok kötü düştü oturuyodu elinden kumandayı aldım kendini geriye bi attı kafasını küt diye duvara vurdu sesine komşu geldi o kadar ağladı allah korudu gerçekten...hala kendime kızıyorumgünaydın kızlar nasılsınız bebişelrde iyidir inş babanız pazartesi günü iş için muğlaya gitmişti pazartesi gecesi anaemiz bizde kaldı salı çarşambada biz aneneye gittik gezmeye değişiklik oldu oğluşumla egemenin buruda tıkanık bende geçti herzamanki gibi bizde dü bi kaza atlatıyoduk az kaldı tekli koltuğu açıp yatak yapmıştım egemene otururken yüz üstü atıyo kendini ağlamaya başladı yalız kaldı diye ağlıyo sandım bi baktım yarı vücudu yerde heme yere yatak attım yerde oynuyo dünden beri emekleme yok emeklemeden yürücek heralde papatya yavrularımız aynı gün doğmuş egemende 1 temmuz doğumlu
huysuzum ben metsilden hiç memnun kalmamıştım böyle kusturur gibi ağzından köpük köpük bişeyler getiriyordu çocuğun işede yaramıyordu zaten bakalım sizde yarayacakmı merak ediyorum..sen yine gelicen dediğime sab simplex alcan sonrada tüh tüh seni dinleseydim dicen bana...
selam herkese...rabbim hepimize sabır versin annelik gerçekten sabır isteyen bir işmiş....
kızlar bana akıl verin...oğlumun burnu tıkalı nerdeyse bir haftadır...önce deniz suyu kullandım...3 gün ...dünden beride serum fizylojik diye küçük küçük tüplerde var su gibi ondan akıtıyorum burnuna..tam olarak açılmadı..önceki kadar çokta değil...ne yapacam bilmiyorum..yarın doktoramı götürsem...
birde son 3 aydır sürekli tekrarlıyor...burun tıkanıklığı..ayın yarısını açık yarısını kapalı geçiriyoruz nerdeyse..ne yapacağımı bilmiyorum...
sarıpapatya ilerde kızınla artık klavye kavgası yaparsınız..şimdiden böyle yaparsa...herne olursa olsunlar çok tatlılar...
KIZLAR bu arada eşimle kara aldık ..rabbim nasip ederse 2. bebeği yapmayı düşünüyoruz....
çünkü bizim ÖMER 6 yıl sonra oldu hiç bir neden olmadığı halde olmamıştı sebepsiz grubundaydık...
5 yılın ardından tam tedaviye hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim...2 aylıkken düştü...ardından 8 ay sonra ömerimiz oldu...kendiliğinden hamile kaldım..
şimdi ne olur olmaz diye korunmayı bıraktık....ÖMERE kardeş yapmaya karar verdik...rabbimin izni ile...inşallah rabbim tekrardan hamile kalmayı nasip eder...ömerime kardeş olur....hayırlısıyla sağlıkla...inşalllahhhhhhhhhhh
zülal hande emekleme pozisyonu almaya başladı zaten yere koydun mu baya bi gidiyo geriye sağa sola ama öne gidemiyo sanırım önede gidicekslm kızlar nbrsiniz.....günaydın........
esra benimkide emeklemeden yürücek bende öyleymişim....
bende mama kullansam mı acaba diyorum ama hiç istemiyorum belki bende başlıcamgünaydın hanımlar nekadar soğuk bi gün sabah güneş vardı camı falan açtım ohh dedim hava güzel olcak
giyindim işe geldim yolda resmen buz tuttum nası bi soğuk kafam gözüm dondu vallahi
ben eymene aptamil devam sütü aldım
bni sadece sabah kalkınca ve akşam eve gidince emiyo
onun dışında emmiyo öğlenleri okadar zorluyorum almıyo sıpa
bari dedim devam sütü içsin günde 500 ml. diyo ya anlamıyorum zaten emerken nekadar emiyo
2 kez 150 cc. veririm gerisi anne sütü olur böylece idare ederiz heralde
dediğin gibi kullanmadığım birtek sabsimplex kaldı
nurse hurvey hiç işe yaramadı aguline de öyle
rezene kimyon paptya da keza
ama şuan metsil iyi gibi geldi bana yani çok şükür gece yarım saatte bir uyanmalarımız yok
allahım nazar değmesin
3 ay kabustu resmen şimdi iyiyiz hamdolsun
buda faydfa etmezse alcam onu artık
bizimde 1 kez otri bebe kullandık
sürekli tekrarlıyorsa götür istersen kbb ye için rahatlasın
:18:anemmmmm ben çok korkuyorum şuan 2. den vallahi daha 8 aydır ancak uyuduk çunkü
bidaha kalsam hamile kaldıramam valalha
iyi cesaretlisin
inşşalh rabbim gönlüne verir en kısa zamanda
güle güle kullanın cnm bende kaşıklı biberonu dışardayken bi şeyler yedirmek daha kolay olur diye almayı düşünmüştüm kullanışlı bişeyse alayım bari
oo sizde 3 olmuş maşallah cnm
bizde daha yok bizim ki 27 haziran doğumlu
günaydınnnn....
3.dü 4 oldu çok huysusuz maşallah. gece ilk defa uyuyamadı. sabah hemen dr. aradım. ilaç ismi verdi. hem ateşli de calpol veriyordum. ibufen de olur dedi. alerset diye damla verdi sakinleşmesi için. calgelini sür dedi. yemiyor pek sadece memede emmekten bir hal oldu. benimkide emeklemiyor. ama sürünerek her yere gidiyor :) yüz üstü yatan çocuklar çok erken sürünüyorlar emekliyorlar. bende oğluma nurse harvey gaz ilaçı kullandım hemde gıda takviyesi oluyor. çok memnun kaldım. kızıma sap sımplex di oda ondan memnun kaldı.ithal bir ilaçtı. her zaman değişik fiyata alırdık zor bulunurdu o.
niye girmicez martın özelliği ne ola ki bence git çocuklarada bi değişiklik oluyorgunaydın kızlar
bugun 3 haftadı bende kalan annem gidiyo çok alışmıştık napcaz bilmem kzıım biri olup onu kandırmadan yemek yemiyo bakalım napcam off offfffdun gecede cok huysuzdu surekli ıııııhhhladı galiba diğer dişlerde geliyo 2 tane alttakiler baya belli artık
annemi götürürken bizde avm ye gitskmi d,ye dusunuyorum şimdi ama kalabalık ortama marttta girmeyin demişti birine dr. lar ama surekli de evdeyiz napcam havad soğuk yaz gelsinnnnnnn
bu dişler çocukları mahvetti yaaagüle güle kullanın cnm bende kaşıklı biberonu dışardayken bi şeyler yedirmek daha kolay olur diye almayı düşünmüştüm kullanışlı bişeyse alayım bari
oo sizde 3 olmuş maşallah cnm
bizde daha yok bizim ki 27 haziran doğumlu
günaydınnnn....
3.dü 4 oldu çok huysusuz maşallah. gece ilk defa uyuyamadı. sabah hemen dr. aradım. ilaç ismi verdi. hem ateşli de calpol veriyordum. ibufen de olur dedi. alerset diye damla verdi sakinleşmesi için. calgelini sür dedi. yemiyor pek sadece memede emmekten bir hal oldu. benimkide emeklemiyor. ama sürünerek her yere gidiyor :) yüz üstü yatan çocuklar çok erken sürünüyorlar emekliyorlar. bende oğluma nurse harvey gaz ilaçı kullandım hemde gıda takviyesi oluyor. çok memnun kaldım. kızıma sap sımplex di oda ondan memnun kaldı.ithal bir ilaçtı. her zaman değişik fiyata alırdık zor bulunurdu o.
gunaydın kızlar
bugun 3 haftadı bende kalan annem gidiyo çok alışmıştık napcaz bilmem kzıım biri olup onu kandırmadan yemek yemiyo bakalım napcam off offfffdun gecede cok huysuzdu surekli ıııııhhhladı galiba diğer dişlerde geliyo 2 tane alttakiler baya belli artık
annemi götürürken bizde avm ye gitskmi d,ye dusunuyorum şimdi ama kalabalık ortama marttta girmeyin demişti birine dr. lar ama surekli de evdeyiz napcam havad soğuk yaz gelsinnnnnnn
gunaydın kızlar
bana da dışarı çıkmak iyi geliyor bugün eminönüne gittim gözüm gönlüm açıldı şahsenalllah kavuştursun canım baya alışmışsınızdır artık
dr.lar evde bunalım geçiren annenin halini bilmiyorlar galiba hava güzel oldukça ben çıkıyorum dışarı
gidin avm sıcak oluyo hemde iki insan görürsün yemek yersin havan değişir
bana iyi geliyo şahsen
zülalde pek almıyor biberonu ondan sordum cnm ama uykusu açılıyorsa hiç denemem zaten zor dalıyor bi daha dağılırsa hiç uyumazAllah kavuştursun canım..benimde 2-3 hafta içinde kendi annem gelecek..bekliyoruz..hazirandada biz gidicez çok daraldık 1 ay kalmayı düşünüyorum 1 temmuzda doğum gününüde orda kutlayıp dönücem....
ZEYTİN kaşık biberonu bu gece kullandım..sabaha karşı almadı biberonu bizimki acıktıda iyice gittim içine yulaflı mamayla nane attım çalkaladım kaşığı taktım ucuna,aldım duruyu yelek giydirdim ana kucağına koydum önlük taktım yedirmeye başladım derken gözler faltaşı gibi açılmaya başladı tabi fazla yedirmedim aldım yatırdım hemen...bilmiyorum kullanışlımı henüz anlayamadım ama biberon alıyorsa gerek yok ben gece için aldım..gündüz dışarda işini küçük bi kavanoz mama ve kapaklı kaşık kabı aynı görevi görür diye düşünüyorum..çok da gerekli değil bence...
afiyet olsun kuzuya yarasın..nerdesiniz kııızzzllaarrrr
pırasa yemeği pişiriyorum duruyada ayırıcam çok seviyo sıpa..pırasasından pirincinden nasıl yiyo yumuşak yumuşak kuzum...
dertliyim bişey paylaşmak istiyorum:eltimlerin hediye olarak aldığı bebek arabası sanırım 2. el.....bugün çıkartıp baktım kızımı bindirdim evin içinde ilk defa açtım yani ama hertarafı kusmuk içinde...bu ne yaaaa....bunlar niye böyle...elimden gelse kaldırıp atıcam pencereden..
selam hanımlar
vaktim yok hemen yazıp çıkıcam
yastık sormşsunuz sanırım biz hala yastık kullanmıyoruz ama artık güzel bi yastık almanın vakti geldi galiba...
o gün size bahsettiğim diş değil galiba hala öyle duruyor sivilce gibi diş etinde...
biberonu aldırmayı baaşardım ama sadece gece 1 kere içiyor sütü 120 cc kadar o kadar başka almıyor..o yüzden saabah erkenden kalkıp kahvaltı yaptırıyorum içim rahat etmiyor aç olunca..
kaşık biberon gelmedi henüz kullanmaya baaşlayınca tecrübelerimi iletirim size araştırdım iyi bişeye benziyor ama geceleri uykuyu dağıtıp kızımı oturtmaz inşallah sabaha kadar..
bişey sormak istiyorum size sormuştum ya kaşık biberonla gece uyanınca ne verebilirim diye ablam nişasta ver diyo..nişasta kabız yaparmı??????kiloda yaparmış..benim aklıma yatmadı..
yeni gelenlerede HOŞGELDİNİZ diyorum..
TİTANİAAAAAAAAAAAA
AKŞAMCI arkadaşım akşama girince görürsün inşallah msjımı
sana özel msj atıyordum ama başka birine yeni attığım için gönderemiyormuşum 10 dk içinde
canım kabızlığa çare buldum galiba..duphalac ve o benzeri ilaçlar bağırsakları şişiriyormuş çok pişman oldum verdiğime ama napim mecbur kalıyordum..bi arkadaş buldum kk den kabızlıktan çook muzdarip şikayetler bizimkine çok benziyor ve çok zararsız bi ilaç tavsiye etti bikaç gündür msjlaşıyoruz o ilaçtan kullanıcam sanada sonucu yazarım..çok dr gezdiğini sonunda çok iyi bi dr bulduğunu söyledi dr yazmış ilacı düzelmiş..istersen sonra tekrar alıp kullan bi zararı yok dost bakteri bunlar demiş..
araştırdım bende herkes çok memnun..druma sorup alıcam hatta ısmarladım bile..
canım ventolin şurubunu veriyorum...genzi demişken yoksa diyorum genizetimi varda böyle oluyor..yoksa bir kbb doktorunamı götürsem...gerçi öyle olsa herhalde sürekli tıkalı olur....diye düşünüyorum...valla ne yapacam bilmiyorum...burun deliklerine sürekli bakıyorum temiz...neresi tıkalı anlamıyorum...rabbim yavruma tez vakitte şifa versin....
sarıpapatya ilerde kızınla artık klavye kavgası yaparsınız..şimdiden böyle yaparsa...herne olursa olsunlar çok tatlılar...
KIZLAR bu arada eşimle kara aldık ..rabbim nasip ederse 2. bebeği yapmayı düşünüyoruz....
çünkü bizim ÖMER 6 yıl sonra oldu hiç bir neden olmadığı halde olmamıştı sebepsiz grubundaydık...
5 yılın ardından tam tedaviye hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim...2 aylıkken düştü...ardından 8 ay sonra ömerimiz oldu...kendiliğinden hamile kaldım..
şimdi ne olur olmaz diye korunmayı bıraktık....ÖMERE kardeş yapmaya karar verdik...rabbimin izni ile...inşallah rabbim tekrardan hamile kalmayı nasip eder...ömerime kardeş olur....hayırlısıyla sağlıkla...inşalllahhhhhhhhhhh
günaydın hanımlar nekadar soğuk bi gün sabah güneş vardı camı falan açtım ohh dedim hava güzel olcak
giyindim işe geldim yolda resmen buz tuttum nası bi soğuk kafam gözüm dondu vallahi
ben eymene aptamil devam sütü aldım
bni sadece sabah kalkınca ve akşam eve gidince emiyo
onun dışında emmiyo öğlenleri okadar zorluyorum almıyo sıpa
bari dedim devam sütü içsin günde 500 ml. diyo ya anlamıyorum zaten emerken nekadar emiyo
2 kez 150 cc. veririm gerisi anne sütü olur böylece idare ederiz heralde
dediğin gibi kullanmadığım birtek sabsimplex kaldı
nurse hurvey hiç işe yaramadı aguline de öyle
rezene kimyon paptya da keza
ama şuan metsil iyi gibi geldi bana yani çok şükür gece yarım saatte bir uyanmalarımız yok
allahım nazar değmesin
3 ay kabustu resmen şimdi iyiyiz hamdolsun
buda faydfa etmezse alcam onu artık
bizimde 1 kez otri bebe kullandık
sürekli tekrarlıyorsa götür istersen kbb ye için rahatlasın
:18:anemmmmm ben çok korkuyorum şuan 2. den vallahi daha 8 aydır ancak uyuduk çunkü
bidaha kalsam hamile kaldıramam valalha
iyi cesaretlisin
inşşalh rabbim gönlüne verir en kısa zamanda
gunaydın kızlar
nerdesiniz kııızzzllaarrrr
pırasa yemeği pişiriyorum duruyada ayırıcam çok seviyo sıpa..pırasasından pirincinden nasıl yiyo yumuşak yumuşak kuzum...
dertliyim bişey paylaşmak istiyorum:eltimlerin hediye olarak aldığı bebek arabası sanırım 2. el.....bugün çıkartıp baktım kızımı bindirdim evin içinde ilk defa açtım yani ama hertarafı kusmuk içinde...bu ne yaaaa....bunlar niye böyle...elimden gelse kaldırıp atıcam pencereden..
meraba kızlar nihayet ilk incimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?