2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hiç sormadım anneme ne zaman diş çıkardığımı bi sorayım..
peki yürümekte genetikmi acaba ben 14 aylık yürümüşümde

benimkilerde (baba-kız) 8 de uyudular canım sıkıldı......

ooofffffff kimse yokmu

bu arada kaşıklı biberonumuz geldi akşamüstü denedik önce yadırgadı hızlı hızlı kaşık doluverince sonra alıştı...içinden bide alıştırma bardağının ucuna benzer 2 delikli bi uç çıktı oda yarı akışkan gıdalar içinmiş...planım şöyle:şimdi 8 de uyuyor ya 12-1 de kalkar biberonla süt veririm çok acıkmış olacağı için içiyor..sonra 4-5 gibi biberonla sütü aldıramazsam ki almıyo kaşıklı biberonla içine yulaflı buğdaylı mamadan 1 kaşık atıp çalkalayıp kaşıklı biberonla fazla uykusunu açmadan az bişey yedirmeyi düşünüyorum..sabah 8 de kahvaltı yapıyor zaten..yeter...onun dışında uyanırsa su ve emzik..

haaaaaaaaaa bide benimki hazır mamaları yemiyordu ben şimdi mamanın içine nane ve bazende tarçın atıyorum azıcık yiyor..tarhana sanıyor heralde naneliyi...şaşkın..

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bebişelrde iyidir inş babanız pazartesi günü iş için muğlaya gitmişti pazartesi gecesi anaemiz bizde kaldı salı çarşambada biz aneneye gittik gezmeye değişiklik oldu oğluşumla egemenin buruda tıkanık bende geçti herzamanki gibi bizde dü bi kaza atlatıyoduk az kaldı tekli koltuğu açıp yatak yapmıştım egemene otururken yüz üstü atıyo kendini ağlamaya başladı yalız kaldı diye ağlıyo sandım bi baktım yarı vücudu yerde heme yere yatak attım yerde oynuyo dünden beri emekleme yok emeklemeden yürücek heralde papatya yavrularımız aynı gün doğmuş egemende 1 temmuz doğumlu

güle güle kullanın cnm bende kaşıklı biberonu dışardayken bi şeyler yedirmek daha kolay olur diye almayı düşünmüştüm kullanışlı bişeyse alayım bari
oo sizde 3 olmuş maşallah cnm
bizdede henüz diş yok 1 temmuz doğumlu kızım?aklı ermeye başlayıncada acısını bilirse diye korkuyorum?
bizde daha yok bizim ki 27 haziran doğumlu
allah korumuş dün zülalde çok kötü düştü oturuyodu elinden kumandayı aldım kendini geriye bi attı kafasını küt diye duvara vurdu sesine komşu geldi o kadar ağladı allah korudu gerçekten...hala kendime kızıyorum

günaydın hanımlar nekadar soğuk bi gün sabah güneş vardı camı falan açtım ohh dedim hava güzel olcak
giyindim işe geldim yolda resmen buz tuttum nası bi soğuk kafam gözüm dondu vallahi

ben eymene aptamil devam sütü aldım
bni sadece sabah kalkınca ve akşam eve gidince emiyo
onun dışında emmiyo öğlenleri okadar zorluyorum almıyo sıpa
bari dedim devam sütü içsin günde 500 ml. diyo ya anlamıyorum zaten emerken nekadar emiyo
2 kez 150 cc. veririm gerisi anne sütü olur böylece idare ederiz heralde

dediğin gibi kullanmadığım birtek sabsimplex kaldı
nurse hurvey hiç işe yaramadı aguline de öyle
rezene kimyon paptya da keza
ama şuan metsil iyi gibi geldi bana yani çok şükür gece yarım saatte bir uyanmalarımız yok
allahım nazar değmesin
3 ay kabustu resmen şimdi iyiyiz hamdolsun
buda faydfa etmezse alcam onu artık

bizimde 1 kez otri bebe kullandık
sürekli tekrarlıyorsa götür istersen kbb ye için rahatlasın

:18:anemmmmm ben çok korkuyorum şuan 2. den vallahi daha 8 aydır ancak uyuduk çunkü
bidaha kalsam hamile kaldıramam valalha
iyi cesaretlisin
inşşalh rabbim gönlüne verir en kısa zamanda

slm kızlar nbrsiniz.....günaydın........

esra benimkide emeklemeden yürücek bende öyleymişim....
zülal hande emekleme pozisyonu almaya başladı zaten yere koydun mu baya bi gidiyo geriye sağa sola ama öne gidemiyo sanırım önede gidicek
bende mama kullansam mı acaba diyorum ama hiç istemiyorum belki bende başlıcam

hava ciddi anlamda soğuk ayaklarım buz kesti şuan

gunaydın kızlar
bugun 3 haftadı bende kalan annem gidiyo çok alışmıştık napcaz bilmem kzıım biri olup onu kandırmadan yemek yemiyo bakalım napcam off offfffdun gecede cok huysuzdu surekli ıııııhhhladı galiba diğer dişlerde geliyo 2 tane alttakiler baya belli artık
annemi götürürken bizde avm ye gitskmi d,ye dusunuyorum şimdi ama kalabalık ortama marttta girmeyin demişti birine dr. lar ama surekli de evdeyiz napcam havad soğuk yaz gelsinnnnnnn

niye girmicez martın özelliği ne ola ki bence git çocuklarada bi değişiklik oluyor

alllah kavuştursun canım baya alışmışsınızdır artık
dr.lar evde bunalım geçiren annenin halini bilmiyorlar galiba hava güzel oldukça ben çıkıyorum dışarı
gidin avm sıcak oluyo hemde iki insan görürsün yemek yersin havan değişir
bana iyi geliyo şahsen

Allah kavuştursun canım..benimde 2-3 hafta içinde kendi annem gelecek..bekliyoruz..hazirandada biz gidicez çok daraldık 1 ay kalmayı düşünüyorum 1 temmuzda doğum gününüde orda kutlayıp dönücem....

ZEYTİN kaşık biberonu bu gece kullandım..sabaha karşı almadı biberonu bizimki acıktıda iyice gittim içine yulaflı mamayla nane attım çalkaladım kaşığı taktım ucuna,aldım duruyu yelek giydirdim ana kucağına koydum önlük taktım yedirmeye başladım derken gözler faltaşı gibi açılmaya başladı tabi fazla yedirmedim aldım yatırdım hemen...bilmiyorum kullanışlımı henüz anlayamadım ama biberon alıyorsa gerek yok ben gece için aldım..gündüz dışarda işini küçük bi kavanoz mama ve kapaklı kaşık kabı aynı görevi görür diye düşünüyorum..çok da gerekli değil bence...

nerdesiniz kııızzzllaarrrr

pırasa yemeği pişiriyorum duruyada ayırıcam çok seviyo sıpa..pırasasından pirincinden nasıl yiyo yumuşak yumuşak kuzum...

dertliyim bişey paylaşmak istiyorum:eltimlerin hediye olarak aldığı bebek arabası sanırım 2. el.....bugün çıkartıp baktım kızımı bindirdim evin içinde ilk defa açtım yani ama hertarafı kusmuk içinde...bu ne yaaaa....bunlar niye böyle...elimden gelse kaldırıp atıcam pencereden..

bana da dışarı çıkmak iyi geliyor bugün eminönüne gittim gözüm gönlüm açıldı şahsen
zülalde pek almıyor biberonu ondan sordum cnm ama uykusu açılıyorsa hiç denemem zaten zor dalıyor bi daha dağılırsa hiç uyumaz
afiyet olsun kuzuya yarasın..

çok ayıp etmişler cnm niye böyle yapmışlar ki olmazsa yenisini al kırıldı falan dersin

canım ben nişasta kabız yapar diye biliyorum
o yüzden pirin ve patates çıkartılıyor diyetten

papatyam ağzından bal damlıyor resmen
şu illetin bi çaresini bulsak süper olacak
ne yedireceğimi, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım artık...:44:
ben de bakayım bi, olmazsa doktorumuza da sorarım ona göre kullanırım bi
senin ilacın geldi mi?

çok geçmiş olsun
tıkanıklık uzun süredir devam ediyosa bi uzmana götürmende fayda var bence
ventolin ağır bir şurup diye biliyorum ben de
bizim kuzular çok küçük daha, ben abisine verirken bile 40 kere düşünüp öyle veriyorum bu şurubu

sizin için hayırlısı olur inşallah
rabbim gönlünüze göre versin

huysuzum uykularınızın düzene gimesine çok sevindim
gaz probleminiz bir daha tekrarlamaz inşallah

ben haftada bir kez dışarı çıkmaya çalışıyorum
çocuklara da bana da iyi geliyor
iyi ki şu avm ler var; soğuk havalarda eve tıkılmaktan kurtulduk valla...

çok sinir bozucu hakikaten
insan o halde getirmez hiç değilse...

meraba kızlar nihayet ilk incimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hayırlı olsun ilk inciniz
darısı da bizim başımıza olsun

bu arada yeni gelenler hoşgeldiler, sefa geldiler
bikaçgün siteye girmeyince alıntılar epey yer kaplıyo

oğlum bu akşam itibariyle emeklemeye başladı kızlar
abisinin topu, arabaları, legoları, dergileri, kitapları o kadar çok ilgisini çekiyor ki
kendi oyuncaklarına dönp bakmıyor bile
sırf onlara ulaşabilmek için azmetti yavrum
dün akşamdan beri çabalıyor; bu akşam nihayet başardı

iştahımızda değişen bişey yok hala
zorla bikaç kaşık yediriyorum
bundan sonra ona özel çorba yapmayacam sanıım
kendimize yaptıklarımdan tuzsuz ona da ayırıcam
belki o zaman daha iştahlı yer

hala dişimiz yok, görünürde beyazlık, kabarıklık filan da yok

papatyam söylediğin ürünü/siteyi inceledim
benim de aklıma yattı gibi
ilk fırsatta eczacımıza sormam lazım bunu
doktordan daha net ve kesin bilgi verebilir belki

bu arada sen yoğurt veriyo musun kızına?
ben yoğurt faydalı olur diiye düşünüyodum ama heryerde kabızlık yapar yazıyo
kafam karıştı benim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…