- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.561
papatyam söylediğin ürünü/siteyi inceledim
benim de aklıma yattı gibi
ilk fırsatta eczacımıza sormam lazım bunu
doktordan daha net ve kesin bilgi verebilir belki
bu arada sen yoğurt veriyo musun kızına?
ben yoğurt faydalı olur diiye düşünüyodum ama heryerde kabızlık yapar yazıyo
kafam karıştı benim de...
nerdesiniz kııızzzllaarrrr
pırasa yemeği pişiriyorum duruyada ayırıcam çok seviyo sıpa..pırasasından pirincinden nasıl yiyo yumuşak yumuşak kuzum...
dertliyim bişey paylaşmak istiyorum:eltimlerin hediye olarak aldığı bebek arabası sanırım 2. el.....bugün çıkartıp baktım kızımı bindirdim evin içinde ilk defa açtım yani ama hertarafı kusmuk içinde...bu ne yaaaa....bunlar niye böyle...elimden gelse kaldırıp atıcam pencereden..
hayırlı olsun güzel güzel mamalar yesin kuzucukmeraba kızlar nihayet ilk incimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bizimkide 2 gündür emekleme pozisyonu alıyor somra düşüyor geri geri gidiyor uyuşuk pakizembu arada yeni gelenler hoşgeldiler, sefa geldiler
bikaçgün siteye girmeyince alıntılar epey yer kaplıyo
oğlum bu akşam itibariyle emeklemeye başladı kızlar
abisinin topu, arabaları, legoları, dergileri, kitapları o kadar çok ilgisini çekiyor ki
kendi oyuncaklarına dönp bakmıyor bile
sırf onlara ulaşabilmek için azmetti yavrum
dün akşamdan beri çabalıyor; bu akşam nihayet başardı
iştahımızda değişen bişey yok hala
zorla bikaç kaşık yediriyorum
bundan sonra ona özel çorba yapmayacam sanıım
kendimize yaptıklarımdan tuzsuz ona da ayırıcam
belki o zaman daha iştahlı yer
hala dişimiz yok, görünürde beyazlık, kabarıklık filan da yok
geçmiş olsun ömere benim kide öle cnm kimsede durmuyor önce kardeşimde çok güzel dururdu şimdi hiç durmuyorselam kızlar..ama kimsecikler yok...herkesler gezmede galiba...ben ÖMERCİKLE evde oturyorum babamızda dışarda işi vardı çıktı...
ÖMER bana o kadar alıştıki kızlar kimsede durmuyor beni gördüğü an ağlıyor kollarını açıyor beni al der gibi kuzum...kıyamam ben ona...hele bu dişlerden sonra daha düşer oldu bana...
çok şükür burun tıkanıklığımızı atlattık kızlar bugün yavrum kolay nefes alıp veriyor...o deniz suyunun hiç faydasını görmdim..küçük küçük tüpler içinde olan serum fizyolojik suları daha iyi geldi 3 günde yavrum düzeldi....
bu arada arkadaşlar yeni bebek için güzel dilekleriniz için teşekürler...rabbim herkese hayırlısını versin...yaşım 29 eşiminde 31 ...rabbim nasip ederse 2.ni beraber büyütmeyi istiyorum sonuçta öylede evdeyim...düşünün ikizler nasıl büyüyor...düşünenler varsa hiç korkmasın....
onun için bana dua edin rabbim 2.bebeğide nasip etsin...ömerimle beraber sağlıkla büyüteyim ....
bu arada herkeslere hayırlı pazarlar....
nasıl yani sen hamile kaldın diye mi hamile kaldı böylesinide hiç duymadımo ne ya dicemelti bu dicem bende hiç anlaşamıyorum eltimle gözüaçığın biri seninkide öyle galiba yada saka yapmışlar yadaa bilmeden yanlışlıla paketlenmiş eskisi ama bilemiyorum benim eltimde benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hamile kaldı ve kaynanama baktırıyo şimdi ben de kime baktırcağımı düşünüyorum onun yuzunden ve bu durumu düşündükçe gidip kendini dövesim geliyo
geçmiş olsun cnmbugun öğleden beri baharın gecmeyen ateşiyule uğraştık dün gezdik avm de sabahta markete gittik acaba üşüttümmü çok pişmanım keşke gitmeseydim ama diştenmi onuda bilemiyorum altta ikisi çıktı diğer leride mi geliyo acaba komsunun oğlunun 6.sını cıkıyodu kzıımdan 3 hafta küçük olmasına rağmen belki de diştir Rabb,m yavrularımız korusun sabaha kadar bekleyecem bakalım calpol verdim ama pekte fayda etmedi inş kolay gecer
pırasa yemeği pişiriyorum duruyada ayırıcam çok seviyo sıpa..pırasasından pirincinden nasıl yiyo yumuşak yumuşak kuzum...
dertliyim bişey paylaşmak istiyorum:eltimlerin hediye olarak aldığı bebek arabası sanırım 2. el.....bugün çıkartıp baktım kızımı bindirdim evin içinde ilk defa açtım yani ama hertarafı kusmuk içinde...bu ne yaaaa....bunlar niye böyle...elimden gelse kaldırıp atıcam pencereden..
meraba kızlar nihayet ilk incimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
papatyam söylediğin ürünü/siteyi inceledim
benim de aklıma yattı gibi
ilk fırsatta eczacımıza sormam lazım bunu
doktordan daha net ve kesin bilgi verebilir belki
bu arada sen yoğurt veriyo musun kızına?
ben yoğurt faydalı olur diiye düşünüyodum ama heryerde kabızlık yapar yazıyo
kafam karıştı benim de...
bugun öğleden beri baharın gecmeyen ateşiyule uğraştık dün gezdik avm de sabahta markete gittik acaba üşüttümmü çok pişmanım keşke gitmeseydim ama diştenmi onuda bilemiyorum altta ikisi çıktı diğer leride mi geliyo acaba komsunun oğlunun 6.sını cıkıyodu kzıımdan 3 hafta küçük olmasına rağmen belki de diştir Rabb,m yavrularımız korusun sabaha kadar bekleyecem bakalım calpol verdim ama pekte fayda etmedi inş kolay gecer
o ne ya dicemelti bu dicem bende hiç anlaşamıyorum eltimle gözüaçığın biri seninkide öyle galiba yada saka yapmışlar yadaa bilmeden yanlışlıla paketlenmiş eskisi ama bilemiyorum benim eltimde benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hamile kaldı ve kaynanama baktırıyo şimdi ben de kime baktırcağımı düşünüyorum onun yuzunden ve bu durumu düşündükçe gidip kendini dövesim geliyo
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
biz oğluşumla gezdik cumartesi pazar
ben ısrarla yürüteç almadım biliyosunuz zararlı diye ama artık dayanamadık aldık cmtesi
pırrrrrrr o tarafa pıırrrrrrrrrrrrrr bu tarafa uçuyo ama çabuk sıkılıyo illa kucak istiyo yine
inşallah yürümesi gecikmez
afiyet olsun kuzuna
eltilerinde tam sopalık
hadi aldın paran yoktu aldın diyelim
be mubarek sağına soluna bak sil temizle öyle ver hediye bu dimi
çok ayıp etmişler
valla kaldır at
al yenisini sorarlarsa söyle onlar utansın
valla paralarıda var aslında..eşimle haftasonu bu yüzden tartıştık zaten moralim bozuktu ama akşam ikna ettim..resmen kullanılmış ama tekerler falanda çizikli..hiç sıfırda tekerler çizik olurmu?
hayırlı olsun inciniz darısı başımıza inş.
ben yoğurt veriyorum hemde çok seviyo
çorba yemiyo mesela bazen hemen yoğurtlyoruz öyle yiyo
çok yararlı hemde ben hiç kabızlık yaptığını görmedıim canım
geçmiş olsun
insna çıkınca vicdan yapıyo tüh keşke çıkmasaydım diye dimi
annelik heralde bu
belki diştendir ama inş. hemen iyileşirsiniz
herkese günaydın hanımlar.
güzel bir hatasonu geçirdik annemlere gittik çk iyi geldi valla çok sıkılmıştım
kalabalığı özlemişim abimlerde vardı. abimin kızıyla benim kuzu emekleme yarışı yaptılar iyice seriye bağladı. pıttık pıttık arkasına bakmadan gidiyor bir de çekmece karıştırmayı öğrendi.
kabız oldu benim kuzu dün dördüncü gündü annem zeytinyağı içirelim dedi. yazık midesi bulandı paşamın ama işe yaradı akşam üç defa yaptı sabah da yaptı.
valla çok rahatladım ne büyük sıkıntıymış kabızlık.
bir de geçenlerde sürekli alışveriş yaptığımız markette huggıes bebek bezinde indirim vardı hadi deneyelim bakalım dedik hay demez olaydık.
zaten kızarıklıkları var bel kısmı o kadar kötü oldu ki kıpkırmızı kabardı. benim aklıma hiç bez gelmedi abimin eşi dedi beziniz ne aynı marka benim kızı da böyle yaptı.
gittik hemen prima aldık sabaha söndü kuzumun kızarıklıkları. neye alıştıysan o kabahat bende niye kullanırsın bilmediğin şeyi.
bir geçmişe bakayım neler olmuş kaç gündür bakamadım.
sarıpapatya ilerde kızınla artık klavye kavgası yaparsınız..şimdiden böyle yaparsa...herne olursa olsunlar çok tatlılar...
KIZLAR bu arada eşimle kara aldık ..rabbim nasip ederse 2. bebeği yapmayı düşünüyoruz....
çünkü bizim ÖMER 6 yıl sonra oldu hiç bir neden olmadığı halde olmamıştı sebepsiz grubundaydık...
5 yılın ardından tam tedaviye hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim...2 aylıkken düştü...ardından 8 ay sonra ömerimiz oldu...kendiliğinden hamile kaldım..
şimdi ne olur olmaz diye korunmayı bıraktık....ÖMERE kardeş yapmaya karar verdik...rabbimin izni ile...inşallah rabbim tekrardan hamile kalmayı nasip eder...ömerime kardeş olur....hayırlısıyla sağlıkla...inşalllahhhhhhhhhhh
İNSAN ÇOCUĞU OLUNCA HERŞEYİ DUYUYOR AMA YAPIYORMUŞ. NEYSEKİ AZ ÖNCE TAMEMEN YAPTI ZORDA OLSA.
3. dişide patlamış sabah ele batmıyordu. şimdi geliyor. ne kadar erken çıkarırsa o kadar zor oluyor. tecrübelerime göre :)
gunaydın kızlar
bugun 3 haftadı bende kalan annem gidiyo çok alışmıştık napcaz bilmem kzıım biri olup onu kandırmadan yemek yemiyo bakalım napcam off offfffdun gecede cok huysuzdu surekli ıııııhhhladı galiba diğer dişlerde geliyo 2 tane alttakiler baya belli artık
annemi götürürken bizde avm ye gitskmi d,ye dusunuyorum şimdi ama kalabalık ortama marttta girmeyin demişti birine dr. lar ama surekli de evdeyiz napcam havad soğuk yaz gelsinnnnnnn
meraba kızlar nihayet ilk incimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu arada yeni gelenler hoşgeldiler, sefa geldiler
bikaçgün siteye girmeyince alıntılar epey yer kaplıyo
oğlum bu akşam itibariyle emeklemeye başladı kızlar
abisinin topu, arabaları, legoları, dergileri, kitapları o kadar çok ilgisini çekiyor ki
kendi oyuncaklarına dönp bakmıyor bile
sırf onlara ulaşabilmek için azmetti yavrum
dün akşamdan beri çabalıyor; bu akşam nihayet başardı
iştahımızda değişen bişey yok hala
zorla bikaç kaşık yediriyorum
bundan sonra ona özel çorba yapmayacam sanıım
kendimize yaptıklarımdan tuzsuz ona da ayırıcam
belki o zaman daha iştahlı yer
hala dişimiz yok, görünürde beyazlık, kabarıklık filan da yok
canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir durum yoktur.bugun öğleden beri baharın gecmeyen ateşiyule uğraştık dün gezdik avm de sabahta markete gittik acaba üşüttümmü çok pişmanım keşke gitmeseydim ama diştenmi onuda bilemiyorum altta ikisi çıktı diğer leride mi geliyo acaba komsunun oğlunun 6.sını cıkıyodu kzıımdan 3 hafta küçük olmasına rağmen belki de diştir Rabb,m yavrularımız korusun sabaha kadar bekleyecem bakalım calpol verdim ama pekte fayda etmedi inş kolay gecer
efsun
Fatma
Teşekkürler kızlar tok karnına veriyodum bende zaten ama
saatine pek dikkat etmiyodum
sabah zaten annem veriyo kahvaltı sonrası
bnde akşam yedirdikten sonra 10 civarı işte
fatma hazır seni yakalamışken sor dedin çok ısrar ettin sorim bari
Calpol yada dolven şurup açıldıktan sonra kaç gün içinde tüketilmeli yani içtik 5-6 gün sonra gerek kalmadı atılmalı mı o şurup
calpol 15 gün sonra çöpe at demişlerdi böylemi hepsi
ben çıkıyorum şimdi yarın okurum artık görüşmek üzere
CANIM sen duphalac hakkında ne biliyorsu?bağırsakları genişletiyormu halbuki ben çok memnun kalmıştım
bide BİFİFORM hakkında ne biliyorsun bunu gerçekten çok beğendim doğal probiyotikmiş her dr bilmiyormuş yeni gelmiş türkiyeye
CANIM ÖNCE İİ BİR ARAŞTIR BAKTIM TARIM BAKANLIĞI ONAYLI DİYOR SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYI ALINMAMIŞ
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
biz oğluşumla gezdik cumartesi pazar
ben ısrarla yürüteç almadım biliyosunuz zararlı diye ama artık dayanamadık aldık cmtesi
pırrrrrrr o tarafa pıırrrrrrrrrrrrrr bu tarafa uçuyo ama çabuk sıkılıyo illa kucak istiyo yine
inşallah yürümesi gecikmez
canım bende yürüteç kullanmayı pek istemiyodum ama fikrimi değiştirdi bu kıpırdak benim
3 gündür bakıyoruz yürüteç alıcaz hem ona bi degişiklik olur hemde biz biraz dinlenmiş olurz
bizimde 3. dişimiz geldi 4. yolda ama mahvoldu çocuk uykuları bölük pörçük yemesi desen öyle
aman aynı dertler işte Allah daha büyük dertler vermesin
bizimkide emekleme pozisyonu almaya başladı bir iki sallıyo kendini sonra yne sürünmeye devam
az kaldı kızlar biraz daha sabredin martta bitince artık kimse bizi evde tutamazzz
kalabalığı özlemişim abimlerde vardı. abimin kızıyla benim kuzu emekleme yarışı yaptılar iyice seriye bağladı. pıttık pıttık arkasına bakmadan gidiyor bir de çekmece karıştırmayı öğrendi.
kabız oldu benim kuzu dün dördüncü gündü annem zeytinyağı içirelim dedi. yazık midesi bulandı paşamın ama işe yaradı akşam üç defa yaptı sabah da yaptı.
bir de geçenlerde sürekli alışveriş yaptığımız markette huggıes bebek bezinde indirim vardı hadi deneyelim bakalım dedik hay demez olaydık.
zaten kızarıklıkları var bel kısmı o kadar kötü oldu ki kıpkırmızı kabardı. benim aklıma hiç bez gelmedi abimin eşi dedi beziniz ne aynı marka benim kızı da böyle yaptı.
gittik hemen prima aldık sabaha söndü kuzumun kızarıklıkları. neye alıştıysan o kabahat bende niye kullanırsın bilmediğin şeyi.
fatmacım
annaannem geldi geçen gün bana almışlar bebekken eczanaden bi ilaç almış d vitamini mi ne tamda adını bılmıyo ama diş çıkarmayı kolaylaştırıyomuş 2 güne çıkıyomuş acısız bana vermişler hemen çıkarmışım acısız
tabi olmayan dişi değil hani görünüyo damaktan çıkmıyo ya o haldeyken
onun hakkında bi bilgin varmı eczacıya bi sorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?