2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın insan ne yedireceğini şaşırıyor..ben yoğurt veriyorum canım...keçi sütünden kendim günlük yapıyorum...her sabah 1 meyve kavanozuna mayalıyorum..onu verme bunu verme zaten zayıf sonuçta versemde kabız vermesemde kabız..
yoğurtta aynı zamanda prebiyotik de var fazlası kabız yapıyor galiba eskiden daha çok yedirirdim benimkine...

ilacımız daha gelmedi başlayamadım ama bundan çok çok çok umutluyum ben..atlatıcaz inşallah el birliğiyle arkadaşım..tabi dra sormadan bişey yapmıyoruz..

selam kızlar..ama kimsecikler yok...herkesler gezmede galiba...ben ÖMERCİKLE evde oturyorum babamızda dışarda işi vardı çıktı...

ÖMER bana o kadar alıştıki kızlar kimsede durmuyor beni gördüğü an ağlıyor kollarını açıyor beni al der gibi kuzum...kıyamam ben ona...hele bu dişlerden sonra daha düşer oldu bana...

çok şükür burun tıkanıklığımızı atlattık kızlar bugün yavrum kolay nefes alıp veriyor...o deniz suyunun hiç faydasını görmdim..küçük küçük tüpler içinde olan serum fizyolojik suları daha iyi geldi 3 günde yavrum düzeldi....

bu arada arkadaşlar yeni bebek için güzel dilekleriniz için teşekürler...rabbim herkese hayırlısını versin...yaşım 29 eşiminde 31 ...rabbim nasip ederse 2.ni beraber büyütmeyi istiyorum sonuçta öylede evdeyim...düşünün ikizler nasıl büyüyor...düşünenler varsa hiç korkmasın....

onun için bana dua edin rabbim 2.bebeğide nasip etsin...ömerimle beraber sağlıkla büyüteyim ....

bu arada herkeslere hayırlı pazarlar....

o ne ya dicem elti bu dicem bende hiç anlaşamıyorum eltimle gözüaçığın biri seninkide öyle galiba yada saka yapmışlar yadaa bilmeden yanlışlıla paketlenmiş eskisi ama bilemiyorum benim eltimde benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hamile kaldı ve kaynanama baktırıyo şimdi ben de kime baktırcağımı düşünüyorum onun yuzunden ve bu durumu düşündükçe gidip kendini dövesim geliyo

bugun öğleden beri baharın gecmeyen ateşiyule uğraştık dün gezdik avm de sabahta markete gittik acaba üşüttümmü çok pişmanım keşke gitmeseydim ama diştenmi onuda bilemiyorum altta ikisi çıktı diğer leride mi geliyo acaba komsunun oğlunun 6.sını cıkıyodu kzıımdan 3 hafta küçük olmasına rağmen belki de diştir Rabb,m yavrularımız korusun sabaha kadar bekleyecem bakalım calpol verdim ama pekte fayda etmedi inş kolay gecer

meraba kızlar nihayet ilk incimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlı olsun güzel güzel mamalar yesin kuzucuk
bizimkide 2 gündür emekleme pozisyonu alıyor somra düşüyor geri geri gidiyor uyuşuk pakizem
hayırlı olsun cnm gözün aydın
geçmiş olsun ömere benim kide öle cnm kimsede durmuyor önce kardeşimde çok güzel dururdu şimdi hiç durmuyor

sen emziriyor musun bulutcum eğer emziriyorsan hamile kalırsan kesmen lazım bunun için çok dikkatli olmalısın
nasıl yani sen hamile kaldın diye mi hamile kaldı böylesinide hiç duymadımallah akıl fikir verisn başka bişey diyemiyorum
geçmiş olsun cnm

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
biz oğluşumla gezdik cumartesi pazar
ben ısrarla yürüteç almadım biliyosunuz zararlı diye ama artık dayanamadık aldık cmtesi
pırrrrrrr o tarafa pıırrrrrrrrrrrrrr bu tarafa uçuyo ama çabuk sıkılıyo illa kucak istiyo yine
inşallah yürümesi gecikmez

afiyet olsun kuzuna

eltilerinde tam sopalık
hadi aldın paran yoktu aldın diyelim
be mubarek sağına soluna bak sil temizle öyle ver hediye bu dimi
çok ayıp etmişler
valla kaldır at
al yenisini sorarlarsa söyle onlar utansın

hayırlı olsun inciniz darısı başımıza inş.
ben yoğurt veriyorum hemde çok seviyo
çorba yemiyo mesela bazen hemen yoğurtlyoruz öyle yiyo
çok yararlı hemde ben hiç kabızlık yaptığını görmedıim canım

geçmiş olsun
insna çıkınca vicdan yapıyo tüh keşke çıkmasaydım diye dimi
annelik heralde bu
belki diştendir ama inş. hemen iyileşirsiniz

herkese günaydın hanımlar.
güzel bir hatasonu geçirdik annemlere gittik çk iyi geldi valla çok sıkılmıştım
kalabalığı özlemişim abimlerde vardı. abimin kızıyla benim kuzu emekleme yarışı yaptılar iyice seriye bağladı. pıttık pıttık arkasına bakmadan gidiyor bir de çekmece karıştırmayı öğrendi.

kabız oldu benim kuzu dün dördüncü gündü annem zeytinyağı içirelim dedi. yazık midesi bulandı paşamın ama işe yaradı akşam üç defa yaptı sabah da yaptı.
valla çok rahatladım ne büyük sıkıntıymış kabızlık.
bir de geçenlerde sürekli alışveriş yaptığımız markette huggıes bebek bezinde indirim vardı hadi deneyelim bakalım dedik hay demez olaydık.
zaten kızarıklıkları var bel kısmı o kadar kötü oldu ki kıpkırmızı kabardı. benim aklıma hiç bez gelmedi abimin eşi dedi beziniz ne aynı marka benim kızı da böyle yaptı.
gittik hemen prima aldık sabaha söndü kuzumun kızarıklıkları. neye alıştıysan o kabahat bende niye kullanırsın bilmediğin şeyi.

bir geçmişe bakayım neler olmuş kaç gündür bakamadım.

aaaaaa aynı aynıııı...ben doğum yaptım ilgiyi kıskandı hemen hamile kaldı zaten kıskanç olduğunu bilirdi herkesde bu kadar bilmezdiler...kim duysa hamile kaldığını kıskanç dedi...çocuk istemiyordu 1 tane vardı yapmıcam diyodu hep..öteki 8 yaşında hiç düşünmüyordu..kaynanamda ona bakacak..aman baksın boşver bizde kalacaktı yoksa...

maşşallah erene ya kuzu ......

canım rabbim gönlünüze göre versin. aslında iyi olur ikisinin birlikte büyümesi birbirlerini daha iyi anlarlar. çalışmıyorsan en iyisi sonra zor gelir belki de.
biz de istiyoruz ikinciyi de daha zaman var işte de çok ayrı kalmak istmiyorum.

maşallah kuzunun dişlerine
bzim bir ayı geçti çıkalı daha başka yok bir tanecik dişimiz var.

allah kavuştursun canım iki gün kaldık annemde biz bile alıştık şimdi kuzuyla başbaşayız yine.
matta niye gidilmiyor ki. çatlayacak mıyız canım evde. soğuklarda avmlerden başka gidilecek yer mi var. ısınsın artık havalar da kuzularımız alıp gezelim.

canım kullanma bence ihtiyacı olan birine ver sordukları zaman da söylersin onlar utansın. insan en azından güzelce temizler ikinci el de olabilir söylesene canım dalga geçer gibi. hakkaten çok can sıkıcı bir durum bir de akraba yani en yakınlarından biri.

hayırlı olsun canım....

çok tatlı oluyorlar emeklerken hayırlı olsun ama işimiz daha da zorlaşıyor sürekli kollamak gerekiyor.

canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir durum yoktur.

canım toz halinda alıp sulandırdığın bütün şuruplar 1 hafta içinde sıvı halde aldığın ilaçlar 15 gün kullanabilirsin calpolu ve dolvanı bende kullanıyorum 15 gün içinde bitmesede atıyorum içinde bakteri üreyebilir bide şuruplerı kutu içerisinde ve 25 derecenin altında saklamak gerekiyor fazla sıcak ortam uygun olmuyo

calpolü alıp alıp atıyoruz zaten çok şükür uzun süre kullanmamıza gerek kalmıyor. aşılarından sonra ne olur ne olmaz diye bir kere verdik ondan sonra da attık.

dört gözle bekliyorum sıcak havaları. incecik giyiniriz oğluşum şortları giyer çok seviyor çıplak durmayı.
üzerini çıkardım mı hemen kaçmaya çalışıyor giyinmeyecekmiş sıpa

merhaba canım
işine yararmı bilmem ama aynı sorun bizdede var. doktor kivi ve muzu karıştır ver dedi. muz kabız yapar dedim ama 2sini ez ver işe yarar dedi. bi dene istersen derim.belki bir kereden olmaz ama düzene koyarsak iyi gelebilir.

merhaba canım
işine yararmı bilmem ama aynı sorun bizdede var. doktor kivi ve muzu karıştır ver dedi. muz kabız yapar dedim ama 2sini ez ver işe yarar dedi. bi dene istersen derim.belki bir kereden olmaz ama düzene koyarsak iyi gelebilir.

fatmacım
annaannem geldi geçen gün bana almışlar bebekken eczanaden bi ilaç almış d vitamini mi ne tamda adını bılmıyo ama diş çıkarmayı kolaylaştırıyomuş 2 güne çıkıyomuş acısız bana vermişler hemen çıkarmışım acısız
tabi olmayan dişi değil hani görünüyo damaktan çıkmıyo ya o haldeyken

onun hakkında bi bilgin varmı eczacıya bi sorsan

bende duydum onu kalsiyum yüklemesi yapıyolarmış 2 güne çıkıveriyomuş diş..
benimde dişim çok geç çıkmış 12 aylık falandın yaşına geldiydin anca dişin çıktıydı diyo annem..duruda öyle olacak belkide..o yüzden acelesi yok bekleyelim...zaten her diş için 6-7 aylık gecikme normalmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…