2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimki bu gece aldı biberonu..ama yinede çok içmedi..bizde süt alımı artık baya baya düştü..150cc kadar...
geceleri saat başı uyanıyor bu aralar aç olduğu için..

canım er ya da geç çıkacak dişleri sağlam olsunlarda acelesi yok.
genetik oluyormuş dişlerin çıkma zamanı sağlamlığı.
bir de üzmese kuzuları çıkarken

iyiyiz papatyacım şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür
komşudaydık yeni geldik. komşularım iyiler üst komşum emekli öğretmen sağolsun yanlız bırakmıyor beni
üç tane de kızı var aynı yaşlardayız. iyi oluyor onlar da olmasa zaten kimsem yok burda.

inşallah 2. bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın canım
mutlaka zorlukları oluyor, 2 çocukla başetmek hiç kolay bişey değil
ama zamanla düzene giriyor herşey
yaş farkı az olunca çocuklar birbirne daha kolay alışyor bana göre
ben de rahata alışmadan 2. yi de aradan çıkarmak istedim
beraber büyüyüp gidiyorlar işte

geçmiş olsun canım
inşallah diş kaynaklı bir ateştir.

geçmiş olsun deniz
kabızlık mahvediyor bebekleri, Allah tan kısa sürede atlatmışsınız

iyi ki bu anneler var
ben de sıkılınca orda alıyorum soluğu
gidip geldiğm başka kimse de olmayınca annemin kapısını aşındırıyorum bol bol

dört gözle bekliyorum sıcak havaları. incecik giyiniriz oğluşum şortları giyer çok seviyor çıplak durmayı.
üzerini çıkardım mı hemen kaçmaya çalışıyor giyinmeyecekmiş sıpa

ben de iple çekiyorum sıcak havaları
çocuklarla parka gitsek
kabanlardan, montlardan, battaniyelerden kurtulsak artık

annem de buna benzer bişi anlattı bu sabah
kardeşimin dişleri 9 aylıkken çıkmış
annem panikle doktorda almış soluğu
niye bu çocuğun dişleri çıkmadı diye
doktorda bi ampul vermiş ama ne olduğunu hatırlamıyo annem
2 gün sonra dişi çıkmış
ben de dedim tesadüf olmuştur

aa dolven ve calpolun atıldığını duymadım ben hiç sulandırılanları 10 gün sonra atıyorum ateş düşürücüleri hiç duymamıştım

günaydın hanımlarrrrrrrrrr

benm oğlum gündüz meme emmiyo biliyomusunuz öğlende koşarak eve gidiyorum ya almıo eşek
sadece sabah kalkınca bıde akşam
pazar günü mesela emmedi hiç göğsümde hiç sızlamadı
normalde sızlar zonklar ya
oda olmuyo azaldımı sütüm moralimde bozuk bu yüzden bırakcakmı diye

aynı sorun bizdede var cnm gündüz bi iki çekiyor zorla o kadar
gece emiyo biraz ama emmediğinde bende de sızlama şişlik yok benimde canım sıkılıyo dün süt olsun diye 1 tabak kısır yedim etkileyip etkilemediğini bile farketmiyorum baya yumuşak göğüslerim neden acaba

günaydın hanımlar....
çok kötü bir gece geçirdik. erenim nerdeyse saat başı ağlayarak uyandı
gaz sancısı vardı ne yaptıysam boş gazı çıkarıyor ama çıkarana kadar helak oldu kuzum
o kadar gaz neden oldu anlamadım bir yere de gitmedik nerde üşüyecek ki
bir de üstüne burnu tıkandı kuzum nefes alamadı.perişan olduk bütün gece
şimdi de çeşme gibi burnu durmadan akıyor.:2::2:
kuzumun neşesi yerinde ateşi de yok ama foşur foşur nefes alıyor.
kafam kazan gibi uykusuzluk ne zor

ek gıdalara geçince çok ihtiyaç duymuyorlar sanırım.
bu dönemde sütün azalması normalmiş benim de baya azaldı. gögüslerimdeki sertlik yok artık.önceden birinden emerken öteki akar geçerdi şimdi arada öyle oluyor.
gündüz emiyor benim kuzu ama eskisi gibi doyasıya emmiyor çerez niyetine. gece güzel emiyor ama acıkıyor ya.

ayyyyyyyy bnmde yumuşadı böle
üf ne güzel taş gibiydi
sexi sexi foss olcak şimdik pöffffffffff
azaldı demek zeytin artık sütlerimiz az geliyo die almıyolar belki sıpalar

günaydın deniz
geçmiş olsun yediğinden mi üşütüyomu anlamıyorum bn bizi biliyosun daha hep öyledık yenı duzeldik sayılır
uykusuzluk çok vallahi o uyuyunca yat biraz uyuyabilirsen
ben hiç uyuyamam ama

canım biliyorum senin durumu zaten aklıma ilk önce sen geldin
sen birde çalışıyorsun. ben en azından uyumasam da evde dinlenebiliyorum.
çok üzüldüm ya hiç böyle olmamıştı nasıl bağırıyor etinden et kopuyor sanki kucağımda çırpınıyor çok kötü oldum.
gaz nasıl böyle perişan edebiliyor anlamıyorum.

merhaba kızlar bende 2011 temmuz annesiyim. bişi sorucam sizlere.. oğluşumun ilk dişi çıktı ben diş buğdayı yapmak istiyorum sizler böyle birşey yaptınızmı... e gibi öneride bulunursunuz bu konuda..

merhaba kızlar bende 2011 temmuz annesiyim. bişi sorucam sizlere.. oğluşumun ilk dişi çıktı ben diş buğdayı yapmak istiyorum sizler böyle birşey yaptınızmı... e gibi öneride bulunursunuz bu konuda..

ben yaptım benimde temmuz 15 de doğdu oğlum ben yaptım 3 0cakta çıktı 5 ocakta yaptım. kızımda 7 sene önce gündüz yaptım. bunda gece yaptım. malzemeleri aldım ıslttım geceden. sabah yapmak için .çağıracaklarımı çağırdım. çocujlara gelen misafir çocukları olursa diş fırçası hediye alabilirsin. pasta börek çörek istersen yaparsın. istersen diş şeklinde yaş pasta yaptırıyorsun. doğunca yaptırdığımız bebek şekerlerinden diş şeklinde yaptırabilirsin. hedikde başında örtüyü tutup biraz hedik buğday atıyoruz. istersen bunlardan attığından ayırıp daha sonra değerlendirebilirsin. özel kolye falan yapan yerler var yada vernikleyip anahtarlık gibi hatıra olsun dersen eğer.
önüne tepside şeçmesi için bişiler koyarsın makas cetvel ilaç kitap gibi. hangisini şecerse ilerde o olur derler :) şimdilik bu kadar aklıma gelen.

slm hatunlar
duru bu gece 1 de bi uyandı 3 e kadar ağladı apartmanı ayağa kaldırdı sabah komşular geldi hastamı diye..anlamadım nesi var..yemekde yedirdim kustu istemedi öyle ağladı ağladı oynadık biraz sonra uyudu..kaka yapamamıştı ondan sanırım ıkındı ıkındı popo acıdı yine heralde ağladı anladım bende duphalac verdim bu sabah yaptı ama şuan yine mız mız..

canım o hepsini yapamamıştır. bendede çok olurdu. ve tutarmış zorlanınca yapmazmış. popoda çatlaklar olursa çok ince bir tane bile olsa açıdan yapmazmış. ben bepanten ve anestol kullandım öyle durumda. ikisini sürüyorsun doktorum iyi o verdi. hemen geçiriyor çatlağıda. ben kivi veriyorum çok iyi geliyor rüzgara. doktorum muz ve kiviyi karıştır ver dedi. ben yok kabız olur diyince hayır düzenler dedi. ama kesinlikle doğruki hepsini yapmıyorlar tutuyorlar onlarda acıdan çok iyi anlıyorlar.. biz kabızdık diş çıkardı 4.yü. şimdi ishal gibi her gün 1 kere mutlaka yapıyor. belki diş le ilgilidir. geçmiş olsun

ben kime ne yapayım kimsecikler yok yanımda. mor arkadaşımız bu konuda epey bilgi sahibi
valla ne yalan söyleyeyim benim böyle şeyler hakkında hiç bilgim yok çok cahil hissettim kendimi şimdi.:26:
anneme sordum bizde ne yapılır diye
dişini ilk kim gördüyse bebeğe sağlam bir tas alırmış dişleri sağlam olsun diye
dedim çok yaratıcısınız
bu kadar yani...
benim kuzunun dişini ilk ben gördüğüme göre oğluşuma benim bir tas almam lazımmış
hatta tanıdıklardan birinin babaannesi görmüş bebeğin çeyizine çelik tencere seti almış
tüh niye ilk ben gördüm acaba

canım hiç bişi yapamazsan biraz hedik dilgit neyse kaynat kuşlara at derler rahat çıksın diye. amaç burda ki inanç dişlerin kolay çıkması için. bende ailelemden uzağım ama tasadüf geldiklerinde çıktı oğluşumun dişi.

ayyyyyyyy bnmde yumuşadı böle
üf ne güzel taş gibiydi
sexi sexi foss olcak şimdik pöffffffffff
azaldı demek zeytin artık sütlerimiz az geliyo die almıyolar belki sıpalar
[/B]
olabilir cnm bilmiyorum ama emsinler ya daha çok küçükler inş bırakmazlar çok çok emerler
aynen bende de akmalar bitti gece fena değil bizim kide ama gündüz çok az emiyor bide sessiz ortamda güzel emiyor birisinin yanında asla emmiyor evdeysek falan gene biraz emiyor ama dışarıda hiç emmiyor
aynen bende yapmak istiyorum ama daha bizim dişimiz yok
zülalde bu ara sık sık kabız olmaya başladı yaparken nasıl kızarıyor anlatamam aklıma hep duru gerliyor öle kızarınca düzelirler inş
oğlumda ilk ben görmüştüm bizde de ilk gören atlet kilot alır donla donansın diye ne alakaysa zülale pek bakmıyorum başkası görsün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…