2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Anladım canım :) O zamannn yarın inşallah guzel haberlerle gelıceksınn... Buarada kaçta gıdıceksın testee ? Bıze yazmadan kocana koşma sakın bak :) Biz manevı babasıyız :))

ayy yok manevi babaları (çok güldüm töbe töbe babaLAR ı ) ben sabahtan giderim kocamdan sonra 9 gibi sonra kaçta alırım bilmem o arada eve gelirim duruma göre gidip aldıktan sonra eve uğrarım duruma göre size yazar kaçarım öğlen yemeğine yetişmem gerekir kocamın gözüne sokmam için testi

daha adamın gözüne testi sokacak
İnşallah canım benim İnşallah bu ay bebeğin seninledir yaa valla çok istiyorum İnşallah bu ay bekleyen herkes haberi verir

dimi canım yani inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhh...sonuç 5'in üzerinde olunca hamile sayılıyormuşsun...ben dün gece rüyamda 136 sayısını gördümm ayyy inşallahh hadi bakalımmm belki 13 belki 36 belkide 16 çıkar bu sayılardan inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allah ım duy sesimiiiiiiiiiiiiiii :)

Aminnnnnnnnnnnnnn Ay heyecanlandım hee

Valla şimdi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama benim içimden geçen senin ilk önce oğlun olacak gibi geliyor

sorma tatlım yaaa bende her ikiside hat safhada. az önce masaya koydum kafamı uyudum. bugün çok uyku problemi oldu.

bu gece biraz uyudum çok şükür canım o yüzden uykusuzluk çekmedimde akşam iftarda çok az yedim gece sahurda da yiyemedim canım istemedi bugün acıktım valla gözümün önünden yemekler geçiyo

bu gece biraz uyudum çok şükür canım o yüzden uykusuzluk çekmedimde akşam iftarda çok az yedim gece sahurda da yiyemedim canım istemedi bugün acıktım valla gözümün önünden yemekler geçiyo

silvester gibi yemek kokusuna böle buharına uçar gibi dimi
benimde canım taze makarna istedi söledim kaynanaya yapıcak.

eveett bugün iyiydi ama yine soguyacakmis.. yani ceketle gezdim bugün mesela.. gerci buranin insani aliskiiiinnn... bi görsen benim üstümde mont varken onlarda kisa etekler, bacaklar ciplak yani bebek de ne bileyim zaman gectikce uzaklasan bi hayal gibi...

canim yumurtlasan bile hamile kalma ´sansin %15-25 yani isteyenin olmuyoo bu bi gercek.. bence bi kereyle yetinme sIk calis yani. olmazsa sonra kendine kizarsin.. yani ben de tek calismayla yetinmistim, kirmizilari görünce kafama vurmustum...

kesişen elemandan regentomania ya hu hu duyor musun?? sesime ses ver

duydum kuzum yaa... gecmisi okuyordum. sen napiyorsun???

ay ben bu arada gittim dr'a sadece konusma yapti acikladi esime de.. olabilecek seyleri felan.. yani düsük bi ihtimalde olsa, disaridan bu hastaligi aldigin zaman bebek üzerinde cok kötü etkileri oluyormus Allah korusun.. simdi ilerki günlerde hamile olup olmadigima bakacak.. daha erken ya hani bekleyelim dedi, hatta kendi dedi asiyi, gebelik testinden sonra yapalim diye.. sonra 3aylik d.k. hapi verdi.. iiiyyyyy ben icmem onlari, baska sey kullanirim.. ben hic dk hapi almadim bugüne kadar.. nefret ederim haptan ben... hayatimda bi kere düzenli hap aldim, o da sivilceler icindi.. gerci hos simdi yine eskisi gibi oldu ya neyse.. yani durum bundan ibaret.. ben su bat tarihimi bi hesaplayim ondan sonra gecikme olursa ararim dk'u.. ya da dayanamazsam test yaparim.. insallah gecikme de olmaz yani, insallah hamis de degilimdir.. yani olcaksa icim rahat hamis olayim, aylardir bekliyorum, 3ay daha beklerim nolacak sanki

regentoşşşşşşşş bak ses vermiyosan gidiyorumm ha yemek yapcamm daa..ama seni bekliorum 2 dk da sesime ses vermezsen giyorum ona göre ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…