- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.761
Anladım canım :) O zamannn yarın inşallah guzel haberlerle gelıceksınn... Buarada kaçta gıdıceksın testee ? Bıze yazmadan kocana koşma sakın bak :) Biz manevı babasıyız :))
daha adamın gözüne testi sokacak
İnşallah canım benim İnşallah bu ay bebeğin seninledir yaa valla çok istiyorum İnşallah bu ay bekleyen herkeshaberi verir
bugün bende acıktım yaaacıktım ben bugün......
ayy yok manevi babaları (çok güldüm töbe töbe babaLAR ı ) ben sabahtan giderim kocamdan sonra 9 gibi sonra kaçta alırım bilmem o arada eve gelirim duruma göre gidip aldıktan sonra eve uğrarım duruma göre size yazar kaçarım öğlen yemeğine yetişmem gerekir kocamın gözüne sokmam için testi
dimi canım yaniinşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhh...sonuç 5'in üzerinde olunca hamile sayılıyormuşsun...ben dün gece rüyamda 136 sayısını gördümm ayyy inşallahh hadi bakalımmm belki 13 belki 36 belkide 16 çıkar bu sayılardan inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allah ım duy sesimiiiiiiiiiiiiiii :)
bugün bende acıktım yaailk defa uykum yok ama açım
sorma tatlım yaaa bende her ikiside hat safhada. az önce masaya koydum kafamı uyudum. bugün çok uyku problemi oldu.
bu gece biraz uyudum çok şükür canım o yüzden uykusuzluk çekmedimde akşam iftarda çok az yedim gece sahurda da yiyemedim canım istemedi bugün acıktım valla gözümün önünden yemekler geçiyo
hly, yavruu senle ben kalmışızzz
yarın bizi habersiz bırakma sakın
hly, yavruu senle ben kalmışızzz
yarın bizi habersiz bırakma sakın
bırakır mıyım bidenemm :)
%80 gelcem aaaaaaa negatiff dicem ama olsun onu bilmek de güzel
Belki erkendir canım daha vakti vardır sıkma canını
Almanya çok soğukmuş, öylemi? arkadaşlarım yeni gidip döndüler ordan, montlarla resim çekinmiş face'e koymuşlar. neyse canım, sıkma canını, belki böylesi daha iyidir, her işte bir hayır var, belki bebiş gelicektir, önceden yasaklamıştır annesine uçak yolculuğunu
ben de fena değilim, idare ediyoruz işte, 2 aydır denemiş sayılıyoruz, ov. öncesi 1 defa korunmasız çalışma. ve şunu anladık, bizde 1 defayla olmuyor. ben yumurtladığımdan eminim ama tahmin ettiğim sebepler var. dur bakalım, hayırlısı, bu ay 1 defayla yetinmemeyi düşünüyoruz bakalım sonuç nasıl olucak.
senin ateşin de güzel gidiyor, inşallah bu ay güzel haberi vericeksin bize hayırlısıyla.
ay uykumdan ağlayarak uyandım..kötü bi rüya gördüm...kötü başladım güne
kesişen elemandan regentomania ya hu hu duyor musun?? sesime ses ver
ses ver regoşçummmmm şöle sol dan giriver :)))
ben de çıktım kızlarrrr
hayde hayırlı akşamlar görürşüzüzzz
kesişen elemandan regentomania ya hu hu duyor musun?? sesime ses ver
ses ver regoşçummmmm şöle sol dan giriver :)))
ben de çıktım kızlarrrr
hayde hayırlı akşamlar görürşüzüzzz
canikoooooo kendine ii bak öpüyorummmmmm ve bnde kaçıyorummmmm yemek yapma vakti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?