- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.741
azram halan gelmiş...eskiden öyle derdik ya o geldi aklıma,nerden geldiyse...
gülüm aynı günü bekliyoz... hayrolsun inşallah
---bende güya moladayım----
azram halan gelmiş...eskiden öyle derdik ya o geldi aklıma,nerden geldiyse...
gülüm aynı günü bekliyoz... hayrolsun inşallah
---bende güya moladayım----
silacim insallah tatlim. Ama benimki zaten cok sever keciboynuzunu kitir kitir yerdi kaynatir icerdi pekmezini ayri yerdi ne bilim ya olmadimi olmuyo demek bi test versin bakalim belkide sorun cikmiycak senin icine dogdugu gibiuvey halasiiiiii evet canim ole derler......
Azra, canimarakadasim tatlim insallah esin iin en kisa zamanda olumlu sonuclanir hersey ve eylule kadar hersey hallolmus olur insallah bitanem... ben esinde ciddi seyler olmadigini hissediyorum canim... aslinda hep biz kurler yapariz erkekler icinde olumlu sonuclar verenler var... mesela keciboynuzu, incir (erkeklere kullanimi daha farkli die biliyorum) onlari uygulayabilirsin canim garantilemek icin...
kuzum iftardan sonrada verebilirsin acileşimdiiiiiiii ben yarın kan vereceğim için oruç tutmamalıyım dimi ?
şimdiiiiiiii ben yarın kan vereceğim için oruç tutmamalıyım dimi ?
ciddenmi ay hadi insallah bu ay ikimiz birden cikalim diycem ama spermiyogram icin perhizde oldugu gun hesapladim yumurtluyorum yani en onemli gunde calisma olmiycak mecburen ben eylulude pas gecerim. 25 agustos test vercek 21. aksama iliski olsun sonra hic birsekilde olmasin demis labratuardaki kisi eşime
ciddenmi ay hadi insallah bu ay ikimiz birden cikalim diycem ama spermiyogram icin perhizde oldugu gun hesapladim yumurtluyorum yani en onemli gunde calisma olmiycak mecburen ben eylulude pas gecerim. 25 agustos test vercek 21. aksama iliski olsun sonra hic birsekilde olmasin demis labratuardaki kisi eşime
silacim insallah tatlim. Ama benimki zaten cok sever keciboynuzunu kitir kitir yerdi kaynatir icerdi pekmezini ayri yerdi ne bilim ya olmadimi olmuyo demek bi test versin bakalim belkide sorun cikmiycak senin icine dogdugu gibi
kuzum iftardan sonrada verebilirsin acile
yok bee alacakları bir gıdım kanoruç bozulur diye soruyorsan bozulmuyor ama kendimi kötü hissederim diye düşünüyorsan sen bilirsin :44: borçlanmak istemiyorsan bence kötü olursan iftardan sonra ver
silacim insallah tatlim. Ama benimki zaten cok sever keciboynuzunu kitir kitir yerdi kaynatir icerdi pekmezini ayri yerdi ne bilim ya olmadimi olmuyo demek bi test versin bakalim belkide sorun cikmiycak senin icine dogdugu gibi
kuzum iftardan sonrada verebilirsin acile
yok bee alacakları bir gıdım kanoruç bozulur diye soruyorsan bozulmuyor ama kendimi kötü hissederim diye düşünüyorsan sen bilirsin :44: borçlanmak istemiyorsan bence kötü olursan iftardan sonra ver
iftardan sonra veremem kızlar çünkü kocama sölemedim sölemicem de eğer pozitifi görürsem doğru kocişimin yanına gidicem karşıya testi gözüne sokucamşimdi hem yolda olurda gidersem yani kötü olurum diye hmde oruc tutsamda bozulur die...nyse 1günden bişi olmaz kaza yaparım..gidicek olursam otobüs beni tutar..ay inşallah giderimmmm :18::18::18::18:
inşallah canım gidip te kocanın gözüne sokarsın
inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)) ay bide gidersem hani öğlende giderim beraber yemeğe çıkarız kocamlan...daha taşını düşüremediği için oruç tutmuyor kocam...bnde yanında kala kalmam bölece...ayy varya öyle istedimki ALlah ıma yalvardım hep O'ndan istedim inşallah duymuştur sesimi inşallah duymuştur dualarımı ve yarın ii haber alırımm ...
olmazsa da çok üzülmicem önümüzdeki ay bnde gider bi tüp taktırırım napiiim
inşallah canım ama daha batıma 12 gün falan var sadece göğüs acıması da değil karnımda bi şiş anlatamam sanki karnımda volkanlar patlıyor gurul gurul ama afedersiniz tuvalete çıkamıyorum pek birde su içsem bu kadar idrara çıkarmaz heralde oruç oruç çok idrara çıkıyorum ..kasıklarımda da oturup kalkarken hif bi ağrı oluyor ... ovulasyon belirtilerinde de var bunlar Benim pek ümidim yok gerçi çok dua ediyorum her an her dk ama yine ümitlenmek istemiyorum canım yaa ... Olsa bile bu kadar erken belli olurmu ?
Günaydın kızlar,
Benim kırmızıların eli kulağında geldi gelecek. Dün çok az bişey geldi. Allahtan orucumu bozmadım. Bugün de sahurda baktım gelen olmadığı için tutyorum şuan.. İkide bir gidip bakıyorum ama gelen giden yok. Sadece belim ağrıyo...
Gelmesin yaaa şu kırmızlar... Ya da gelecekse gelsin böle oyun oynasın. Ramazan ramazan...
ay uykumdan ağlayarak uyandım..kötü bi rüya gördüm...kötü başladım güne
Herkese tunaydin kizlarrrrr
Benim pis kirmizilar geldi. Yeni bat 8 eylul.
o zaman benim yaarın 14.günüm oluyor rahatlıkla test yapabilirm...inşallah canım benim inşallahhhh :)
valla benim hamile olduğum haberini alırsak yarın en büyük halayı istiyorum tamam mı? ama olmasam da halay çekelim
Canım benım ınsallah hamişsindir... Bu kadar erken belırtı olurmu bılmıyorum ama dualarım senınlee ınsallah pozıtıfı görürsün bu ay tatlım :)
Merhaba kızlar umarım Ramazan bereketiyle gelir de su forumda bir cok guzel haberle alırız.canim cok sıkıldı dun kontrole gittim yumurtam gelişmemiş duyunca bir anda kendimi cok kötü hissettim clomen vermişti ona rağmen neden oluşmadı kafama cok takıldı. Bıkac gün sonra tekrar gidip bakicaz inşallah hayırlısı olur
ayol kızlarrr nerdesiniz ? ne kadar boş kalmış burası aaaaaa olmuyor olmuyorrrrr !! :) tuğçecim canım saolasın ama ben pozitifi görürsem koşup kocama gidicem otobüsle karşılara falan kötü olurum diye bide kutlama yaparsak yemek yersek diye o yüzden tutmicam canım 1gün kaza yaparım bişi olmaz :)
ayol kızlarrr nerdesiniz ? ne kadar boş kalmış burası aaaaaa olmuyor olmuyorrrrr !! :) tuğçecim canım saolasın ama ben pozitifi görürsem koşup kocama gidicem otobüsle karşılara falan kötü olurum diye bide kutlama yaparsak yemek yersek diye o yüzden tutmicam canım 1gün kaza yaparım bişi olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?