2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

e merak ettim herhalde naptın doktorda diye..nyse ki ii geçmiş..yanlız sana bişi dicem caniko öyle inşallah çocuğum olmaz deme bak bi dua kapının açık olduğu ana rastlarsan Allah korusun yani ..sen Allah tan hayırlısını iste Allah ım herşeyin hayırlısını nasip eyle de...hem bence sen kendini koruyup kolladıktan sonra bnce hasta olma riskin yokki sen hasta olursan kötü olur..nysee inşallahh Allah ım hakkınızda hayırlısını nasip edr canım benimm...şimdi ben kaçıyorum yemek yapcam tmm gelirim yine öpüyorum seni :)

yani dogru diyorsun aslinda canim benim.. yani ben bu ayi kastettim, Allah biliyor.. dedigin gibi hayirlisi olsun,hastalik riski gözürküde yok, ama kimsenin alninda da yazmiyor bunda kizamikcik var diye.. dr anlatti da, arkadasi okulda calisiyormus ve onunda ayni seye bagisikligi yokmus.. üstelik onun vücudu kabul etmiyormus asiyi.. yani okulda calismasina ragmen 3tane cocugunu da cok saglikli dogurmus.. yani sans meselesi bu.. aslinda bu aylarda hamis kalmayi yok istiyordum yani tr'ye de bebisimle giderdim ne güzel ohh... hadi insallah Allahim hayirlisini verir..

pollyannacım geldiğinde bu mesajı gördüğünde bir cevap verirsen çok sevinirim
sen geçen aylarda üstüne görme gibi birşey yaşamıştın sonradan düşük olduğunu anlamıştın. neler hissetmiştin o zaman normal adetten ne farkı bana bir açıklama yaparmısın lütfen

rgencimmm bgn dra gitmissin hakkindan hayirlisi olsun tatlimm eger hamis degilsen asini olup onlemini almak en dogrusu tabiki ama eger hamissende bence uzulmee ins hamis degilim flnda demee cnku sen boyle bi risk oldugunu bilmeden hamis kalmis olucaksin ve eminimki Rabbim bebisini koruyacakk... ztn kizamik su cicegi fln hamilelikte cok riskli seyler ama kucuk bi ihtimal yasama ihtimlin varr... batini hesaplada cabucak bizede bildir tatlim cok merak ediyorum ne olacak diye ama hakkindan hayirlisi tabiki:)

sagol tatlim.. baktim da yeni batim, haftaya bugün yani ayin 18i.. hayirlisi olsun ne diyelim.. yine beklicez, her zamanki gibi :97::97::97::97:

bir de ff'i ciddiye alirsak, 4gün sonra adet olmam lazim.. yani cizgi cektigi yerin, yumurtlamanin üstüne 10gün gecti.. bakalim hangisi tutcak bu sefer... zaten daha sonraki bi yumurtlamada iliski olmadi yani hamile kalma ihtimalim cok düsük..

Son düzenleme:

canım benim arkidişlerime katılıyorum hakkında hayırlısı olsun bitanem. doktor kontrolün gayet güzel geçmiş. tedbirli olmakta her zaman fayda vardır. çok küçük bi ihtimal bile olsa riske girmeye deymez. tabiki Allahın dediği olur. eger hamiş değilsende aşını ol ve korunmanda yarar var hayatım. 3 ay bişey değil beklenir önemli olan senin sağlık bir hamilelik geçirmen ve sağlık bir evlat dünyaya getirmendir. Anne ne kadar kendine dikkat eder ve bakarsa bi o kadar bebeğiniz sağlıklı olur.

iyi akşamlar hanımlar evet tpoic e nazar değimiş gibi çok sessiz.bende bugün doktora gittim malum kürtajdan sonra 45 gün geçti kırmızılar gelmedi.farlutal verdi doktor 6 gün kullanacakmışım.10 gün içinde adet olacakmışım.canımı sıkan 5 cm lik kist oldu yalnız inşallah kanamayla atılır

geçmiş olsun canım. 5cm lik kistin kanaymayla atılma ihtimali var mı. eger ki öyleyse inşallah atılır içinden canım.
Allah bir daha yaşatmasın.

dogru diyorsun canim.. Allahtan hayirlisi neyse onu dileyelim.. ama sanmyiorum hamilelik oldugunu cünkü gögüs agrilarim var kac gündür gecen sefer sonlara oldugu gibi hissediyorum yine, sistiler iyice.. gelir bat bikac güne kadar.. hep birlikte bekleriz o zaman :97::97::97::97:

ben yatıyorum canım. bugün işyerinde çok uykum vardı zorlandım baya. gidip uyuyım da dinleneyim bari.
kendine dikkat et
görürşürüzzzz:80:

iyi geceler canim.. ben de gideyim de yatayim esnemekten bi hal oldum. yarin size yine is var.. ben evdeyim oh oh

cok gecmıs olsun canım ınsallah kanamayla ve dk hapıyla halledersın sıkma canını

günaydın kızlar...

biz dün gece 9.30 da uyuduk :) o yüzden gelemedim amma gelen de pek olmamış yani...nysee şimdide gelen yok..ben yarım saat sonra gidiyorum geldiğimde umarım burda olursunuzzzzzzzzzzzz !!!

Hulyacim insallah bugun ogundur senin icin tatlim guzel haberlerini bekliyor olacagim gozum burda sakın habersiz birakma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…