- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.781
duydum kuzum yaa... gecmisi okuyordum. sen napiyorsun???
ay ben bu arada gittim dr'a sadece konusma yapti acikladi esime de.. olabilecek seyleri felan.. yani düsük bi ihtimalde olsa, disaridan bu hastaligi aldigin zaman bebek üzerinde cok kötü etkileri oluyormus Allah korusun.. simdi ilerki günlerde hamile olup olmadigima bakacak.. daha erken ya hani bekleyelim dedi, hatta kendi dedi asiyi, gebelik testinden sonra yapalim diye.. sonra 3aylik d.k. hapi verdi.. iiiyyyyy ben icmem onlari, baska sey kullanirim.. ben hic dk hapi almadim bugüne kadar.. nefret ederim haptan ben... hayatimda bi kere düzenli hap aldim, o da sivilceler icindi.. gerci hos simdi yine eskisi gibi oldu ya neyse.. yani durum bundan ibaret.. ben su bat tarihimi bi hesaplayim ondan sonra gecikme olursa ararim dk'u.. ya da dayanamazsam test yaparim.. insallah gecikme de olmaz yani, insallah hamis de degilimdir.. yani olcaksa icim rahat hamis olayim, aylardir bekliyorum, 3ay daha beklerim nolacak sanki
e merak ettim herhalde naptın doktorda diye..nyse ki ii geçmiş..yanlız sana bişi dicem caniko öyle inşallah çocuğum olmaz deme bak bi dua kapının açık olduğu ana rastlarsan Allah korusun yani ..sen Allah tan hayırlısını iste Allah ım herşeyin hayırlısını nasip eyle de...hem bence sen kendini koruyup kolladıktan sonra bnce hasta olma riskin yokki sen hasta olursan kötü olur..nysee inşallahh Allah ım hakkınızda hayırlısını nasip edr canım benimm...şimdi ben kaçıyorum yemek yapcam tmm gelirim yine öpüyorum seni :)
rgencimmm bgn dra gitmissin hakkindan hayirlisi olsun tatlimm eger hamis degilsen asini olup onlemini almak en dogrusu tabiki ama eger hamissende bence uzulmee ins hamis degilim flnda demeecnku sen boyle bi risk oldugunu bilmeden hamis kalmis olucaksin ve eminimki Rabbim bebisini koruyacakk... ztn kizamik su cicegi fln hamilelikte cok riskli seyler ama kucuk bi ihtimal yasama ihtimlin varr... batini hesaplada cabucak bizede bildir tatlim cok merak ediyorum ne olacak diye ama hakkindan hayirlisi tabiki:)
duydum kuzum yaa... gecmisi okuyordum. sen napiyorsun???
ay ben bu arada gittim dr'a sadece konusma yapti acikladi esime de.. olabilecek seyleri felan.. yani düsük bi ihtimalde olsa, disaridan bu hastaligi aldigin zaman bebek üzerinde cok kötü etkileri oluyormus Allah korusun.. simdi ilerki günlerde hamile olup olmadigima bakacak.. daha erken ya hani bekleyelim dedi, hatta kendi dedi asiyi, gebelik testinden sonra yapalim diye.. sonra 3aylik d.k. hapi verdi.. iiiyyyyy ben icmem onlari, baska sey kullanirim.. ben hic dk hapi almadim bugüne kadar.. nefret ederim haptan ben... hayatimda bi kere düzenli hap aldim, o da sivilceler icindi.. gerci hos simdi yine eskisi gibi oldu ya neyse.. yani durum bundan ibaret.. ben su bat tarihimi bi hesaplayim ondan sonra gecikme olursa ararim dk'u.. ya da dayanamazsam test yaparim.. insallah gecikme de olmaz yani, insallah hamis de degilimdir.. yani olcaksa icim rahat hamis olayim, aylardir bekliyorum, 3ay daha beklerim nolacak sanki
iyi akşamlar hanımlar evet tpoic e nazar değimiş gibi çok sessiz.bende bugün doktora gittim malum kürtajdan sonra 45 gün geçti kırmızılar gelmedi.farlutal verdi doktor 6 gün kullanacakmışım.10 gün içinde adet olacakmışım.canımı sıkan 5 cm lik kist oldu yalnız inşallah kanamayla atılır
geçmiş olsun canım. 5cm lik kistin kanaymayla atılma ihtimali var mı. eger ki öyleyse inşallah atılır içinden canım.
Allah bir daha yaşatmasın.
doktorum kanamayla küçülür,2 ayda doğum kontrol hapıylada yokederiz dedi bugün ama bilmiyorum
benim bilgim yok güzelim o yüzden sordum. doktorun öle dediyse doğrudur.
inşallah kurtulursun canım.
teşekkür ederim canım
ben yatıyorum canım. bugün işyerinde çok uykum vardı zorlandım baya. gidip uyuyım da dinleneyim bari.
kendine dikkat et
görürşürüzzzz:80:
canım benim arkidişlerime katılıyorum hakkında hayırlısı olsun bitanem. doktor kontrolün gayet güzel geçmiş. tedbirli olmakta her zaman fayda vardır. çok küçük bi ihtimal bile olsa riske girmeye deymez. tabiki Allahın dediği olur. eger hamiş değilsende aşını ol ve korunmanda yarar var hayatım. 3 ay bişey değil beklenir önemli olan senin sağlık bir hamilelik geçirmen ve sağlık bir evlat dünyaya getirmendir. Anne ne kadar kendine dikkat eder ve bakarsa bi o kadar bebeğiniz sağlıklı olur.
ben yatıyorum canım. bugün işyerinde çok uykum vardı zorlandım baya. gidip uyuyım da dinleneyim bari.
kendine dikkat et
görürşürüzzzz:80:
iyi akşamlar hanımlar evet tpoic e nazar değimiş gibi çok sessiz.bende bugün doktora gittim malum kürtajdan sonra 45 gün geçti kırmızılar gelmedi.farlutal verdi doktor 6 gün kullanacakmışım.10 gün içinde adet olacakmışım.canımı sıkan 5 cm lik kist oldu yalnız inşallah kanamayla atılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?