- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.721
Herkese tunaydin kizlarrrrr
Benim pis kirmizilar geldi. Yeni bat 8 eylul.
Cok sukur kuppecim dogru soyluyorsun. Ama bu ay buruk karsiladim.. Nedense biliyordum adet olcagimi icimde oyle bi his vardi olmadi bu ay diye. Ben seni daha cok ozledimmm kuzucum. Bebişimiz nasil hissedebiliyormusun icinde en cok onu merak ediyorum
azracım kuppeciğime katılıyorum canım sağlıklı olduğunun bi göstergesi bu işe bu tarfından bak canım...ben 3ay adet olmadığım zamanları biliyorum o yüzden bu hem ii hem kötü bişi ama umut var :)
canikom bnde sana bişi soracağımm 14.günü iğneyi vurduğum günüde sayarakmı hesaplıyorum canım?
Allahin izniyle cikmaz insllah fistigim benim. Dualarim seninle olcak herzaman. Hersey cok güzel olcak insalahhhenüz hiçbirşey hissetmiyorum fıstığım ya..benim yemeklerden tiksintim ve çok uykum gelmesi dışında eski halimden bi farkım yok..öglen oldu mesela acıkmıyorum, aklıma yiyeceğim birşey gelmiyor..bebiş aslında şuan hareketli olurmuş ama anne bunu henüz farkedemezmiş, 4. aydan sonra hissetmeye başlarmışım..inşallah bir sorun çıkmaz, gelecek ay ikili test iiçin gitcem..bakalım neler olcak teyzesi..
henüz hiçbirşey hissetmiyorum fıstığım ya..benim yemeklerden tiksintim ve çok uykum gelmesi dışında eski halimden bi farkım yok..öglen oldu mesela acıkmıyorum, aklıma yiyeceğim birşey gelmiyor..bebiş aslında şuan hareketli olurmuş ama anne bunu henüz farkedemezmiş, 4. aydan sonra hissetmeye başlarmışım..inşallah bir sorun çıkmaz, gelecek ay ikili test iiçin gitcem..bakalım neler olcak teyzesi..
evet tatlim igne enjekte oldugu gun 1. gun ustune 14 ekledigin zaman etkisi gecmis oluyor hormonun ondan sonra test senin yaniltmaz tatlim. İnsallahh bu ay sevinc cigligini atarsin canim benim. Ben zaferi yakaladigim gun yeri gogu inletcem cunku
Allahin izniyle cikmaz insllah fistigim benim. Dualarim seninle olcak herzaman. Hersey cok güzel olcak insalahh
o zaman benim yaarın 14.günüm oluyor rahatlıkla test yapabilirm...inşallah canım benim inşallahhhh :)
valla benim hamile olduğum haberini alırsak yarın en büyük halayı istiyorum tamam mı? ama olmasam da halay çekelim
Kizlar ticker facktory sitesinden baska bi siteden alamiyormuyuz ticker? Kabul etmiyor deniyorum:26:
halayın babasını çekeriz yavrucummmmm
senin yüzün gülsün yeterki
inşallah dediğin gibi bizlerde de öyle olur yaa gerçi ben regenden şüpheleniyorum bide şimdi istemiyorya hamiş çıkabilir yani Allahım inşallah bu ay yüzümüzü güldürür sende bizler için bol bol dua et olur mukızlar, hamilelik başlangıcındaki ağrı ile adet ağrısı aynıııııııııııııııııııı bunu kesin ve kesin söyleyebilirim yaşayan biri olarak..adet olurken cektiğim ağrının aynısı çektiğim ay hamile olduğumu öğrendim..hatta buraya yazıyordum, ağrılarım başladı, eli kulağında yarın adet olabilirim diye..o yüzden adet olacağım diye kesin yargı ile yaklaşmayın, hatta hamileliğimde de aynı adet ağrısını çektim tam da adet tarihime denk geldi, çok fenaydı..rahim alışkanlıklarını yineliyormuş, adet olacakmışız gibi kendisini hazırlıyormuş, o ağrı ondan oluyormuş..
Vatana millete uğurlu olsunHerkese tunaydin kizlarrrrr
ay inşallah vardır be canım valla işyerinde senin için bi mezdeke patlatırımo zaman benim yaarın 14.günüm oluyor rahatlıkla test yapabilirm...inşallah canım benim inşallahhhh :)
valla benim hamile olduğum haberini alırsak yarın en büyük halayı istiyorum tamam mı? ama olmasam da halay çekelim
Kizlar ticker facktory sitesinden baska bi siteden alamiyormuyuz ticker? Kabul etmiyor deniyorum:26:
inşallah dediğin gibi bizlerde de öyle olur yaa gerçi ben regenden şüpheleniyorum bide şimdi istemiyorya hamiş çıkabilir yani Allahım inşallah bu ay yüzümüzü güldürür sende bizler için bol bol dua et olur mu
Vatana millete uğurlu olsunEn azından günün şaşmıyor canım belirsizlik yaşamıyorsun ne güzel herşey sağlıklı bi şekilde ilerliyor inşallah en kısa zamanda kızlar benim meleğim geldi diye haber verirsin bize
ay inşallah vardır be canım valla işyerinde senin için bi mezdeke patlatırımburda da halay çekeriz
teyteyeteyteyyyyyyyyyyyyyyyy :)))) valla yakın olsa iş yerin gelir bnde atarım göbecik
ay bakalım yumurtadan ne çıkacak....civciv mi çıkacak kuş mu
teyteyeteyteyyyyyyyyyyyyyyyy :)))) valla yakın olsa iş yerin gelir bnde atarım göbecik
canım ferlitilyfriend var bide lilypie ydi galiba :)
azracım postuma ne diosun yarın 14.gün oluyor iğneyi olduğum günüde sayınca :)
Hakkında hayırlısı canım benim
İnşallllllllaah
öle bir durumda sen o göbeği fazla attırma bence sakın haaaa
Evet tatlim ben sana hafta basinda soylemistim ya; yarin icin yapsam olur diyerektenPozitifi gorursen (ki insallah gorceksin allahin izniyle) allahhhhhhh yikirilir burasi ben diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?