2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Herkese tunaydin kizlarrrrr

Benim pis kirmizilar geldi. Yeni bat 8 eylul.

varsın gelsinler hayatım. günlerin iyi seyrediyo olmalı.
üzülme tedavinin ardından eminim o güzel haberi senden alıcaz. çünkü durumunuz kesinlik kazandı belirsiz değil. ne yapacağını ne olduğunu biliyosun. belirsizlik yok kafan bi nebze rahat canım. üzülme olacak

azracım kuppeciğime katılıyorum canım sağlıklı olduğunun bi göstergesi bu işe bu tarfından bak canım...ben 3ay adet olmadığım zamanları biliyorum o yüzden bu hem ii hem kötü bişi ama umut var :)

canikom bnde sana bişi soracağımm 14.günü iğneyi vurduğum günüde sayarakmı hesaplıyorum canım?

henüz hiçbirşey hissetmiyorum fıstığım ya..benim yemeklerden tiksintim ve çok uykum gelmesi dışında eski halimden bi farkım yok..öglen oldu mesela acıkmıyorum, aklıma yiyeceğim birşey gelmiyor..bebiş aslında şuan hareketli olurmuş ama anne bunu henüz farkedemezmiş, 4. aydan sonra hissetmeye başlarmışım..inşallah bir sorun çıkmaz, gelecek ay ikili test iiçin gitcem..bakalım neler olcak teyzesi..

evet tatlim igne enjekte oldugu gun 1. gun ustune 14 ekledigin zaman etkisi gecmis oluyor hormonun ondan sonra test senin yaniltmaz tatlim. İnsallahh bu ay sevinc cigligini atarsin canim benim. Ben zaferi yakaladigim gun yeri gogu inletcem cunku

Allahin izniyle cikmaz insllah fistigim benim. Dualarim seninle olcak herzaman. Hersey cok güzel olcak insalahh

omaj omaj annesi sorun çıkmazzzzzzz....

o zaman benim yaarın 14.günüm oluyor rahatlıkla test yapabilirm...inşallah canım benim inşallahhhh :)
valla benim hamile olduğum haberini alırsak yarın en büyük halayı istiyorum tamam mı? ama olmasam da halay çekelim

halayın babasını çekeriz yavrucummmmm
senin yüzün gülsün yeterki

Kizlar ticker facktory sitesinden baska bi siteden alamiyormuyuz ticker? Kabul etmiyor deniyorum:26:

inşallah dediğin gibi bizlerde de öyle olur yaa gerçi ben regenden şüpheleniyorum bide şimdi istemiyorya hamiş çıkabilir yani Allahım inşallah bu ay yüzümüzü güldürür sende bizler için bol bol dua et olur mu

Vatana millete uğurlu olsun En azından günün şaşmıyor canım belirsizlik yaşamıyorsun ne güzel herşey sağlıklı bi şekilde ilerliyor inşallah en kısa zamanda kızlar benim meleğim geldi diye haber verirsin bize

ay inşallah vardır be canım valla işyerinde senin için bi mezdeke patlatırım burda da halay çekeriz

teyteyeteyteyyyyyyyyyyyyyyyy :)))) valla yakın olsa iş yerin gelir bnde atarım göbecik

ay bakalım yumurtadan ne çıkacak....civciv mi çıkacak kuş mu

canım ferlitilyfriend var bide lilypie ydi galiba :)

azracım postuma ne diosun yarın 14.gün oluyor iğneyi olduğum günüde sayınca :)

Evet tatlim ben sana hafta basinda soylemistim ya; yarin icin yapsam olur diyerekten Pozitifi gorursen (ki insallah gorceksin allahin izniyle) allahhhhhhh yikirilir burasi ben diyim

teyteyeteyteyyyyyyyyyyyyyyyy :)))) valla yakın olsa iş yerin gelir bnde atarım göbecik

ay bakalım yumurtadan ne çıkacak....civciv mi çıkacak kuş mu

kızlar 15 temmuzda en son adet oldum

gögüs uclarım sızlıoo elimle tutamıorum nerdeysee
bembeyaz akıntım varr
kasıklarımda belimde agrı varr hatta sebepsiz yorgunlugum ve sürekli uyku halim var resmen masa basında calıstıgım için ayaklarıma yer bulamıyorumm sizceee nedir buuuu .....şimdi gözümü kapatsam uyucammm.... nolurr bi yorum yapınn meraktan catlıcamm

Hakkında hayırlısı canım benim

İnşallllllllaah

inşallah canım benim Allah tan herşeyin hayırlsıı alan da veren de Rabbim en iyisini o bilir...

öle bir durumda sen o göbeği fazla attırma bence sakın haaaa

tamam canım kızmaa sallamam attırmam merak etme sen azıcık oynatırım

Evet tatlim ben sana hafta basinda soylemistim ya; yarin icin yapsam olur diyerekten Pozitifi gorursen (ki insallah gorceksin allahin izniyle) allahhhhhhh yikirilir burasi ben diyim

ayy azracım afdersin ben yanlış hatırlamışım ondan..çok saol canım..inşallah görürüm canım bakalımm dananın kuyruğu kopacak yarın vallahaaa yıkılsın buralar yansın heryer ohhhhhh :))

azram halan gelmiş... eskiden öyle derdik ya o geldi aklıma,nerden geldiyse...

gülüm aynı günü bekliyoz... hayrolsun inşallah
---bende güya moladayım----

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…