2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Arkadaşlar saat 12:46 halen gelen giden yok yeden amaaaaa hülyacım olumlu haberi aldıdaa kocişinin yanına mı gitttii başlayalımmmmm halayyyy

şimdi halay zamanııı

giiizzzzzz saat burda 12.30 oldu.. orda 13.30... nerdesin seeeeennnn???? amanin bu hamis mi yoksa...??? insallah da insallah... insallah da insallahhhhh

ben geldim kızlar....kardaizime aradım söledim ama yazmamış ..nyse olsun...

ben süslenip püslenip çıktım evden tam hastanenin kapısından içeri girdim bişi aktı bnden bnde akıntı zannettim önce wc ye uğarım ne göreyim kırmızılar gelmiş.. testi de aldım orda da negatifi gördüm kesinleşti yani..nyse sonra daha erken diye bende kendi doktoruma gttim neden böyle erken oldum diye..muaayene oldum yumurtalarım çalışmış çatlamış ve spermlerle kavuşmuş fakat rahim tutmamış..şimdi bu ay bana ilaç falan hiçbişi vermedi yumurtalıkalrın gayet iyi çalışıyor dedi..23-24 ağustosta çalışın dedi işte..bakalımm hep hayırlısını istedim Alla ımdan..baksanıza yinede Allah ın sevilen kuluyumuşum testten önce hamile olmadığımı anladım nyse kızlar bnde durum bu üzüldüm ama hiç ağlamadım merak etmeyin sadece çok karnım ve belim ağrıyor..annemdeyim akşam burda iftar yapıcaz..ara ara girerim yine..

canım benim olsun yinede halay çekicez demiştik ya bak bi sebep daha çıktı ilaç kullanmadan kırmızıların geldi bu da iyi bişey inşallah bu ay olacak

olsun kuzummm üzüme sakın her hayırda bir şer her şerde de bir hayır var bize genede o güzel heycanı 1-2 saat de olsa yaşattın ya teşekkür ederesss :))))))))))sevgilerimlee

hly cimm..

hayırlısı ne ise o olsun guzelım.. masallah hersey yolundaymıs..bır bırlesme saglanıyor yani. yakında hamıs haberını alırız.. .. hayırlısı guzelım..

Son düzenleme:
saolun kızlar..evet aslında ii haberler aldım sayılır..yani erken oldu ama ilaçsız adet oldum ne zamandır ilk defa..sonra yumurtalıkarım çalışıyor kist falan yok...ayrıca menbetamın dedği gibi birleşme olmuş ama yolun sonuna kadar gdememişler..yani tünelin sonundaki ışığı görmüşler ama kavuşamamışlar napalımm buda bişi benim için..demek hakkımda hayırlısı buymuş..hiç ağlamadım mesela valla bu bile gelişme benim için..aaartık önümüze bakıcaz 23-24 ağustos ve sonrasında çalışma yapıcaz..ona bakıcaz artık olmadı gitcem tüpü taktırcam bide sıralı otogaz sistemi döşetcem böylece sırayla doğururum bidaa sıkıntı yaşamamm

bitanem bu nedemek biliyor musun?? coook seydemek... mesela tup bebege gerek yok demek,cunku yumoslarin masallahi var... ilac kullanmana gerek yok demek... onumuzdeki ayda gebe olma yuzden oldukca yuksek demek... yani bebeginin olmasi icin gayet sagliklisin demek yahuuuuuuuuuuuuuuuuu..... vallahi bu haberede halay cekilir tatlimmmmm... canim benim seni seviyoruz ve calismalara beraber devam edecegiz insallah...

sen demistin ya bana, hep hayirlisini iste diye.. canim demekki hayirlisi buymus.. anlattiginda az bir sey degil.. vücudun normalde dönmüs.. merak etme bi-iki güne ben de gelirim sanirim pesine.. yalniz birakmam seni kuzuuucummmmm.... sen böyle pozitif ol, gerisi gelir zaten...

sılacımm canımmmmmmmmmmmmm evet aslında hem kötü hemde ii haberler aldımm ...bakıcaz artık önümüzee, takılmıcaz geçmişe, devam edicez güreşe sonunda alıcaz meyvemizi bizde :)

evet regentoşum ben zaten hep hayırlısı için dua ettim ve şükür ki Allah ım negatifi görmeden daha hastanenin bahçesinde kırmızıları gönderdi ki daha çok üzülmeyeyim negatifi görünce.. amann napim böyleymiş hayırlısı valla gayet iyim canım benim hem aslında sevindim vücudumun ii olmasına :) sen benim arkamdan gelme git 9 ay sonra gel :)

dedigin gibi hayirlisi olsun canim.. hayirlisi neyse o olsun.. beklemek dert degil.. dr dün diyorki, siz süper gencsiniz, bekleyebilirsiniz yani biz süper genciz nolcak kizlar yaa.. dert etmeyelim

ay bu arada icecek sisesi elimde patladi acarken, üstüm ve mutvak tezgahinin her yeri sütlü karisim oldu, cikardim da üstümdekileri geri pc'ye kostum neyse gidem de camasirlari makineye atam, yikasin bizim gelin

o nee yyaaaaa bi hamis haberi daha geldi...

iyiki varsin Facebook!!! moral bozmaya bire birsin :95::95::95::95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…