2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Bende susadım Bgn oruçluyum kızlarrr kendımı bı kaç gündür iyi hissediyodummm kusmalarımda artık yoook dedim oruça başlıyım yınee ınsallah ramazanın sonuna kadar tutabılırım... Eşimde çok kızdı bana tutmıycaksın demedımmı dıyıp duruyo ama kendımı ıyı hıssedıyorumkı tutuyorum yaa hayret bısey

evet yaa.. hayret bisey.. tut kuzum.. zaten bebege öyle kolay kolay bir sey olmuyor, Allahy eterki hastalik vermesin.. hamileligi boyunca kusanlari tanyiorum bebeklerin masallahi var..sen sunra iki gün oruc tutmussun onla mi zarar görcen?? bebek ihtiyaci olani vücuttan aliyor, sen merak etme..

arzumcum ve hlycım ikinizede geçmiş olsun kızlar, ilerki aylarda hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah bebeğinize...

bende bugün niyetlendim.
size birşey soracağım,sabah çok az bi şekilde kahve akıntı geldi lekelenme gibi bile değil. sizce bozuldumu orucum:26:
hep 6 gün fire verirdim bu sene 3.günden sonra doğru düzgün gelmedi.hele dün hiç bişe yoktu bende bugün tutmak istedim.inşallah bişey gelmez.

Süpersin regentoşumm :) En son dr kontrolunde benı ispiyonlamıştı ya oruç tutuyo dıyee sonra drumda bana kızmıştı kesınlıkle tutmmıycaksın demişti şimdide artistlik yapıyo işte :)Zarar görücegımıde sanmıyorum sonuçta iftarda ve sahurda vıtamınlı seyler tüketirsem tamamdır :)

ama canım benim doktorun sana oruç tutma demedimi ? kolay değil 16,5 saat aç kalıyorsun bence tutma Allah biliyor senin içini sebepsiz yere tutmamazlık etmeyeceksin sonuçta

Son düzenleme:
ama canım benim doktorun sana oruç tutma demedimi ? kolay değil 16,5 saat aç kalıyorsun bence tutma Allah biliyor senin içini sebepsiz yere tutmamazlık etmeyeceksin sonuçta

denıyorum bershkacım bakalım zorlanırsam yıne bırakırım ramazanın ılk 2 gunu tuttum sonra kusunca bırakmıştım bakalım sımdı ne olucak :)

Kızlar ben cıkıyorum annemı dra goturucemm sonra gelırım yıne hepınızı cok optum

tatlım zorlandığında bozarsan birşey olmaz. kendini biliyorsun sonuçta.
ama bir gün tut bir gün tutma istersen yada 2 günde ara vererek yap. buda benim tavsiyem

çok seviyorsun zaten sende kal desem surat assam kalır ama gitsin kafası dağılsın istiyorum yaa dediğin gibi onunda ihtiyacı var

CANIM 2 GÜN ÖNCE BENİMDE LEKE GİBİ GELMİŞTİ ÇOK AZ BEN BOZMADIM. sONUÇTA NİYET ÖNEMLİ . bENCE BİŞEY OLMAZ EĞER DEVAMI GELMEZSE BENCE TUTMAYA DEVAM ET CANIM...

Selam kızlar bende katıldım aranızaaa :)))

Bende bebiş isteyenlerdenim ama 1 yıldır olmuyorrr (

hosgeldin aramiza canim.. bir sene önemli bir süre.. dr'a gittin mi??

size hly dan haber veremedim diye bana küstünüz mü???

yok kuzum sahsen ben kendim olaraktan kendi adima küs felan degilim.. su atvdeki programa bakiyordum adam 2saat icinde 2kilo verdiren formül diye bekletti bekletti, sonra da söylemedi yarina kaldi.. ay ne sinir bozucu insanlar var.. medya iste :95::95::95::95:

çok seviyorsun zaten sende kal desem surat assam kalır ama gitsin kafası dağılsın istiyorum yaa dediğin gibi onunda ihtiyacı var

yani cok sIk olmamak sartiyla tabiki olur.. neden olmasin canim benim.. sey, bu arada ben neyi cok seviyorumki?? anlamadim yaaa :44::44::44::44:

Son düzenleme:
kardaizcim ama biraz daha gelmez de bizi bos birakirsanbelki küsebiliriz

ay ne de güzel tehdit ediyorum.. sanki kizcagiz orda yan geldi yatiyor.. calisiyor ayol..

senin yemek yememen demek, bebeğin senin depolarından beslendiği demektir kuzu, bu da senin vücudunun yıpranması, hastalığa kolay yakalanması demek ki bu çok tehlikeli..bu dönemde kesinlikle kilo ve su kaybetmemen gerek..doktorun kesinlikle tutmayacaksın diyorsa onu dinlemen lazım, sonra pişmanlık duyarsın kuzu Allah korusun..tedbirli olmak her zaman iyidir, çok tutmak istiyorsan daha sonra kazasını tutarsın fıstığım..saçlarının dökülmesini, dişlerinin çürümesini, kansızlık yaşamayı ister misin..bence eşini dinlemelisin ve doktorunu da tabiii..büyük sorumluluk kuzu..öpüyorumm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hoşgeldin canım

Evet çok kötü fena küstük anammmm kıs küsermiyiz sana

kardaizcim ama biraz daha gelmez de bizi bos birakirsanbelki küsebiliriz

ay ne de güzel tehdit ediyorum.. sanki kizcagiz orda yan geldi yatiyor.. calisiyor ayol..

aaaayyyyy canımlarım benim
bugün cuma ödeme günü tel susmuyo patronda hiç uğramazdı az önce gitti kendi katına siir etti beni.
geldim kısss regen

içimden bi ses bu kız hamile diyor..hadi bakalım hayırlısı..

yani cok sIk olmamak sartiyla tabiki olur.. neden olmasin canim benim.. sey, bu arada ben neyi cok seviyorumki?? anlamadim yaaa :44::44::44::44:

canımcım dedin ya benimki de annemlere git der diye ben kayınvalidenler olarak anladım yanlış mı anladım bimiyorum hani sende kaynanayı çok seviyorsun yaa o bakımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…