- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.861
acıktım ben
Bende susadımBgn oruçluyum kızlarrr kendımı bı kaç gündür iyi hissediyodummm kusmalarımda artık yoook dedim oruça başlıyım yınee ınsallah ramazanın sonuna kadar tutabılırım... Eşimde çok kızdı bana tutmıycaksın demedımmı dıyıp duruyo ama kendımı ıyı hıssedıyorumkı tutuyorum yaa hayret bısey
evet yaa.. hayret bisey.. tut kuzum.. zaten bebege öyle kolay kolay bir sey olmuyor, Allahy eterki hastalik vermesin.. hamileligi boyunca kusanlari tanyiorum bebeklerin masallahi var..sen sunra iki gün oruc tutmussun onla mi zarar görcen?? bebek ihtiyaci olani vücuttan aliyor, sen merak etme..
Bende susadımBgn oruçluyum kızlarrr kendımı bı kaç gündür iyi hissediyodummm kusmalarımda artık yoook dedim oruça başlıyım yınee ınsallah ramazanın sonuna kadar tutabılırım... Eşimde çok kızdı bana tutmıycaksın demedımmı dıyıp duruyo ama kendımı ıyı hıssedıyorumkı tutuyorum yaa hayret bısey
ama canım benim doktorun sana oruç tutma demedimi ? kolay değil 16,5 saat aç kalıyorsun bence tutma Allah biliyor senin içini sebepsiz yere tutmamazlık etmeyeceksin sonuçta
denıyorum bershkacım bakalım zorlanırsam yıne bırakırım ramazanın ılk 2 gunu tuttum sonra kusunca bırakmıştım bakalım sımdı ne olucak :)
Kızlar ben cıkıyorum annemı dra goturucemm sonra gelırım yıne hepınızı cok optum
bak kuzum en aindan annenlere gidebilirsin.. ben yalniz kalsam, benimki derki annemlere git... ben de hasrettim onlara varsa.. olsun gitsin yani, gitme desen kalcak mi? yine gitcek o zaman daha cok kizcan..onun da ihtiyaci var. sonra sen de istedigin br seyi yapinca, o da ses edemez
arzumcum ve hlycım ikinizede geçmiş olsun kızlar, ilerki aylarda hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah bebeğinize...
bende bugün niyetlendim.
size birşey soracağım,sabah çok az bi şekilde kahve akıntı geldi lekelenme gibi bile değil. sizce bozuldumu orucum:26:
hep 6 gün fire verirdim bu sene 3.günden sonra doğru düzgün gelmedi.hele dün hiç bişe yoktu bende bugün tutmak istedim.inşallah bişey gelmez.
Selam kızlar bende katıldım aranızaaa :)))
Bende bebiş isteyenlerdenim ama 1 yıldır olmuyorrr(
size hly dan haber veremedim diye bana küstünüz mü???
çok seviyorsun zaten sende kal desem surat assam kalır ama gitsin kafası dağılsın istiyorum yaa dediğin gibi onunda ihtiyacı var
Selam kızlar bende katıldım aranızaaa :)))
Bende bebiş isteyenlerdenim ama 1 yıldır olmuyorrr(
Evet çok kötü fena küstüksize hly dan haber veremedim diye bana küstünüz mü???
Hoşgeldin canım
Evet çok kötü fena küstükanammmm kıs küsermiyiz sana
kardaizcim ama biraz daha gelmez de bizi bos birakirsanbelki küsebiliriz
ay ne de güzel tehdit ediyorum.. sanki kizcagiz orda yan geldi yatiyor.. calisiyor ayol..
içimden bi ses bu kız hamile diyor..hadi bakalım hayırlısı..duydum kuzum yaa... gecmisi okuyordum. sen napiyorsun???
ay ben bu arada gittim dr'a sadece konusma yapti acikladi esime de.. olabilecek seyleri felan.. yani düsük bi ihtimalde olsa, disaridan bu hastaligi aldigin zaman bebek üzerinde cok kötü etkileri oluyormus Allah korusun.. simdi ilerki günlerde hamile olup olmadigima bakacak.. daha erken ya hani bekleyelim dedi, hatta kendi dedi asiyi, gebelik testinden sonra yapalim diye.. sonra 3aylik d.k. hapi verdi.. iiiyyyyy ben icmem onlari, baska sey kullanirim.. ben hic dk hapi almadim bugüne kadar.. nefret ederim haptan ben... hayatimda bi kere düzenli hap aldim, o da sivilceler icindi.. gerci hos simdi yine eskisi gibi oldu ya neyse.. yani durum bundan ibaret.. ben su bat tarihimi bi hesaplayim ondan sonra gecikme olursa ararim dk'u.. ya da dayanamazsam test yaparim.. insallah gecikme de olmaz yani, insallah hamis de degilimdir.. yani olcaksa icim rahat hamis olayim, aylardir bekliyorum, 3ay daha beklerim nolacak sanki
yani cok sIk olmamak sartiyla tabiki olur.. neden olmasin canim benim.. sey, bu arada ben neyi cok seviyorumki?? anlamadim yaaa :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?