2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

arzumcum canım bak aynı gün olduk reglimizi..beraber gün sayalım o zmn :) bak doktor bana 23-24 ağustosta çalışın dedi sende o günleri kaçırma

evet kuzucummm aynı gün olduk. Aynı gün çatlatmiştık zaten yumurtaları..
Ben bu ay korunmayı düşünüyorum canım yaaa. Sanki bi ay dinlemsem iyi gelecek...

Ben bu ay korunmayı düşünüyorum canım yaaa. Sanki bi ay dinlemsem iyi gelecek...

hayırrrrrrrrr durmak yok yola devamm...çalışmalara ara verme canım boşver sen çalışmaya devam et olmazsa da Allah tan deriz emi canım

Kuzucugummmmmmmmmmmm yinede guzel haberler getirdin sen bize. Niye erken oldum diye sormussun doktoruna ama saydik ya yumurtlamadan sonraki 14. gun adet olman gerekiyo dollenme olmadiysa. Bu saglikli yumurtladigini gosteriyo tatlim Onumuzdeki aya insallah tatlim yarim kalan halayimizi tammamliycaz kizlarla senin icin

evettt bazanbende diorumm... yasitlarim yeni mezun oluyor okuldan,yeni evlenmeye basladi arkadaslarim...ne takiyosun diyorum kendime...ama sonrasida iyi oluyorrr... neguzel orta yaslarina geldigin vakit cocuklarinla daha kaliteli oluyor bazi seyler.... mesala tr de 90 dogumlu arkadasim var ikinciyi dogurmak uzere,dogurdu belkideeee....:84::84::84:

buarada icecek sisesiyle ne isin var hayatim..orucuzzzz!!!!!!!

Arzumcum ayni seyleri yasadik bu ay seninle. Senin bu istegini cok cok iyi anliyorum cunku bende istiyorum dusunmemeyi bir ayda olsa batti sattı yumoştu spermdi cok yoruldum. Ama bi engel koymadan araniza yapmayi denesen. Kimbilir belkide hic ummadigin bi anda melegin sana gulumsuycek

hadi kizlar ben ufaktan mutfaga isinlanayimmm...baslayayim mamaciklari yapmaya.... misafur varya aksama anca yaparim oruclu oruclu......... arasira gorusmek uzereee

evet canım öyleymiş..yumrtalarıım gayet iyimş bu güzel haber benim için yani :) artık kısmet önümüzdeki aya bakıcaz dediğin gibi canım benim :)

yok kuzu benimkinin beslenme cantasinda unutmusuz.. o da icmis biraz, agzini kapatmis geri koymus.. be adam, gitmis ön gözüne koymus cantanin, orda da kalmis.. dura dura sismis.. süt sonucta.. yavas yavas actim ama sonunda bi fiskiye kadar siddetli püskürttü icinde ne varsa... ay bi de acayip kokuyordu ki.. simdi oralari temizledim geldim..

ay ne zaman bi hamis haberi alsam cok garip oluyorum yaa aslinda hic takmiyordum ama böyle, hele de yakindan tanidigin insanlardan haber alinca ne bileyim kac dakkadir düsünüyorum öyle.. aman yaa.. benim de var cocugum hih benim kocis cocuktan da beter.. o da bana yeter

hadi kizlar ben ufaktan mutfaga isinlanayimmm...baslayayim mamaciklari yapmaya.... misafur varya aksama anca yaparim oruclu oruclu......... arasira gorusmek uzereee
kolay gelsin kuzucugum sana neler yapcan bakim soyle bakim listeyi merak ettim simdik. Ben niyetli değilim malum halamlar bendede. Onumuzdeki hafta 11 kisilik bi masa hazirliycam hala menuyu yapamadim senden feyz alim bakim neler var

hlycimm bi heycanla topige girdim hemencik negatif yada pozitif okuma telasina girdim ki kirmizilarin geldigini okuyunca sasirdim:) hakkindan hayirlisi olsun cnmm ama kizlarinda dedigi gibi saglikli yumurtladigini gosterir buu demekki sotun yok artk yumoslarindaaa yasasin :) onumuzdeki ayy 12 den vurus yaparsinizz ahada bebis gelir ben sana diyim :)

ay tuğçecim sorma bnde negatifi görceğimi biliodum ama kırmızıları görünce şok oldum ama napalım demek hakımda hayırlısı buymuş..yumurtalıklarımın çalışması beni mutlu etti valla ne klomen nede iğne kullanmama gerek kalmadı şükür :) hayırlısı artık önümüzdeki aya bakıcaz canım :)

canımmm zaten ben çok önceden beri istiyodum da eşimi ikna edemiyodum. O hep ya o zaman olacksa diyip duruyodu. Şuan ikna etmişken de biraz uzaklaşıyım diyorum. Hem tatilde acabalarla kalmam. Bence bölesi daha iyi bitanem...

mrb

arzucum senn kırmızılar gelmiş üzülme sakın canım bence ara verme derim ama sana kalmış birşey artık
bu arada benm gelen giden yok senn erken geldi galiba 15nde bekliyordun

regennn akşama kocam da gidiyor yaa ne kötü bi gün oldu bugün. sanki mecbur gitmeye sırf gezmek için gidiyor ama bende sıkmak istemiyorum bu ara o da çok bunaldı diye izin veriyorum işte gel gör ki yalnız kalıcam ... bende yarın annemlere giderim

Son düzenleme:

bak kuzum en aindan annenlere gidebilirsin.. ben yalniz kalsam, benimki derki annemlere git... ben de hasrettim onlara varsa.. olsun gitsin yani, gitme desen kalcak mi? yine gitcek o zaman daha cok kizcan..onun da ihtiyaci var. sonra sen de istedigin br seyi yapinca, o da ses edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…