- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.841
arzumcum canım bak aynı gün olduk reglimizi..beraber gün sayalım o zmn :) bak doktor bana 23-24 ağustosta çalışın dedisende o günleri kaçırma
evet kuzucummm aynı gün olduk. Aynı gün çatlatmiştık zaten yumurtaları..
Ben bu ay korunmayı düşünüyorum canım yaaa. Sanki bi ay dinlemsem iyi gelecek...
ben geldim kızlar....kardaizime aradım söledim ama yazmamış ..nyse olsun...
ben süslenip püslenip çıktım evden tam hastanenin kapısından içeri girdim bişi aktı bnden bnde akıntı zannettim önce wc ye uğarım ne göreyim kırmızılar gelmiş.. testi de aldım orda da negatifi gördüm kesinleşti yani..nyse sonra daha erken diye bende kendi doktoruma gttim neden böyle erken oldum diye..muaayene oldum yumurtalarım çalışmış çatlamış ve spermlerle kavuşmuş fakat rahim tutmamış..şimdi bu ay bana ilaç falan hiçbişi vermedi yumurtalıkalrın gayet iyi çalışıyor dedi..23-24 ağustosta çalışın dedi işte..bakalımm hep hayırlısını istedim Alla ımdan..baksanıza yinede Allah ın sevilen kuluyumuşum testten önce hamile olmadığımı anladımnyse kızlar bnde durum bu üzüldüm ama hiç ağlamadım merak etmeyin sadece çok karnım ve belim ağrıyor..annemdeyim akşam burda iftar yapıcaz..ara ara girerim yine..
dedigin gibi hayirlisi olsun canim.. hayirlisi neyse o olsun.. beklemek dert degil.. dr dün diyorki, siz süper gencsiniz, bekleyebilirsinizyani biz süper genciz nolcak kizlar yaa.. dert etmeyelim
ay bu arada icecek sisesi elimde patladi acarken, üstüm ve mutvak tezgahinin her yeri sütlü karisim oldu, cikardim da üstümdekileri geri pc'ye kostumneyse gidem de camasirlari makineye atam, yikasin bizim gelin
evet kuzucummm aynı gün olduk. Aynı gün çatlatmiştık zaten yumurtaları..
Ben bu ay korunmayı düşünüyorum canım yaaa. Sanki bi ay dinlemsem iyi gelecek...
Kuzucugummmmmmmmmmmm yinede guzel haberler getirdin sen bize. Niye erken oldum diye sormussun doktoruna ama saydik ya yumurtlamadan sonraki 14. gun adet olman gerekiyo dollenme olmadiysa. Bu saglikli yumurtladigini gosteriyo tatlimOnumuzdeki aya insallah tatlim yarim kalan halayimizi tammamliycaz kizlarla senin icin
evettt bazanbende diorumm... yasitlarim yeni mezun oluyor okuldan,yeni evlenmeye basladi arkadaslarim...ne takiyosun diyorum kendime...ama sonrasida iyi oluyorrr... neguzel orta yaslarina geldigin vakit cocuklarinla daha kaliteli oluyor bazi seyler.... mesala tr de 90 dogumlu arkadasim var ikinciyi dogurmak uzere,dogurdu belkideeee....:84::84::84:
buarada icecek sisesiyle ne isin var hayatim..orucuzzzz!!!!!!!
kolay gelsin kuzucugum sana neler yapcan bakim soyle bakim listeyi merak ettim simdik. Ben niyetli değilim malum halamlar bendede. Onumuzdeki hafta 11 kisilik bi masa hazirliycam hala menuyu yapamadim senden feyz alim bakim neler varhadi kizlar ben ufaktan mutfaga isinlanayimmm...baslayayim mamaciklari yapmaya.... misafur varya aksama anca yaparim oruclu oruclu......... arasira gorusmek uzereee
hlycimm bi heycanla topige girdim hemencik negatif yada pozitif okuma telasina girdim ki kirmizilarin geldigini okuyunca sasirdim:) hakkindan hayirlisi olsun cnmm ama kizlarinda dedigi gibi saglikli yumurtladigini gosterir buu demekki sotun yok artk yumoslarindaaa yasasin :) onumuzdeki ayy 12 den vurus yaparsinizz ahada bebis gelir ben sana diyim :)
Arzumcum ayni seyleri yasadik bu ay seninle. Senin bu istegini cok cok iyi anliyorum cunku bende istiyorum dusunmemeyi bir ayda olsa batti sattı yumoştu spermdi cok yoruldum. Ama bi engel koymadan araniza yapmayi denesen. Kimbilir belkide hic ummadigin bi anda melegin sana gulumsuycek
uykum da var ... ağrım da var ... sizde pek bi sessizsiniz oyyyy oyy eve gitmek istiyorummmmmmmmm :84::84:
mrb
arzucum senn kırmızılar gelmiş üzülme sakın canım bence ara verme derim ama sana kalmış birşey artık
bu arada benm gelen giden yok senn erken geldi galiba 15nde bekliyordun
regennn akşama kocam da gidiyor yaa ne kötü bi gün oldu bugün. sanki mecbur gitmeye sırf gezmek için gidiyor ama bende sıkmak istemiyorum bu ara o da çok bunaldı diye izin veriyorum işte gel gör ki yalnız kalıcam ... bende yarın annemlere giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?