2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aaaayyyyy canımlarım benim
bugün cuma ödeme günü tel susmuyo patronda hiç uğramazdı az önce gitti kendi katına siir etti beni.
geldim kısss regen

calis canim kolay gelsin.. biz bekleriz seni.. ben nasilsa evdeyim..

içimden bi ses bu kız hamile diyor..hadi bakalım hayırlısı..

ay canim benim valla olsa da sevinirim, ama olmazsa da üzülmem hatta ona da sevinirim ama ates de öyle diyor baksana bi:

3577da Ovulation charts on FertilityFriend.com

yani bilmiyorum, hayirlisi olsun.. gerci gecen sefer gecikme oldugunda da ates 12gün felan yüksek gidip birden düsmüstü.. onu bekliyorum 1haftaya belli yolur her sey..

sen nasilsin?? bebisin nasil?? ayyy kipirdadiginda nasil olcak onu merak ediyorum ben

canımcım dedin ya benimki de annemlere git der diye ben kayınvalidenler olarak anladım yanlış mı anladım bimiyorum hani sende kaynanayı çok seviyorsun yaa o bakımdan

ah yaa.... dogru diyorsun kiz sanirim ben onlari hayatimdan cikarmaya basliyorum sanirim.. öyleki dedigini anlamamisim baksana

oh oh ne güzel at gitsin kötü şeyleri ayy bu arada bende en çok bebeğin kıpırdamalarını merak ediyorum nasıl bişey acaba :44: ayyy biran önce bizde hamile kalalım artık yaa

Bu arada biz bi totem yaptık biz 3 çok yakın arkadaşız aynı zamanda bebek düşünmeye başladık yaş sıralamasına göre en büyük olan kişi 1.hamile kalan sonra 2.büyük olan 2.hamile kalan birinciyle arasında 2 ay var şimdi sıra bende 2.hamile kalan 1,5 aylık hamile ayyy nolur bende hamile kalayım bu ay yaaa biz beraber büyütmek istiyoruz bebişlerimizi

totemci seniii hadi insallah dedigin zamanda hamis kalirsin.. insallah bebislerinizi birlikte büyütürsünüz

hele şükür toparladım. kızlar başım çok ağrıyo benim bugün...
regencimmmm canım sen ne yaptın bugün. pek uzak kaldım tapicden sanki

Son düzenleme:
İNŞALLAHHHH ama bu ay da ne bilim hiç olacak gibi gelmiyor yaa oruç mu etkiledi acep sadece uyumak istiyorum ama iki gündür midem bi tuhaf oluyo acıkıyorum valla

bu isler belli olmuyor canim yaa.. insallah dedigin zamana denk gelir. insallah gönlüne göre olur yani..

hele şükür toparladım. kızlar başım çok ağrıyo benim bugün...
regencimmmm canım sen ne yaptın bugün. pek uzak kaldım tapicden sanki

napiyim.. camasir yikadim iki sefer.. hafiften ortaligi toparladim.. bir de banyoyu temizlicem.. yemek yapmaya daha cok var.. zaten siste bir seyler yapcam.. onu da firin gelinim pisircek.. zor degil yani.. baska da bir sey yok canim benim.. güzel bi film de yokki izlesek... :97::97::97:

sen nasilsin??

bugün yoruldum gerçekten yaaa. başım çatlıyo eve gidicem mecbur carrefour a gitmem lazım. cep tel ödemeliyim.
yoğun sıkıcı bir gündü.
dün akşam nerelerdeydiniz bakem kimseler yoktu topic de

bugün yoruldum gerçekten yaaa. başım çatlıyo eve gidicem mecbur carrefour a gitmem lazım. cep tel ödemeliyim.
yoğun sıkıcı bir gündü.
dün akşam nerelerdeydiniz bakem kimseler yoktu topic de

biizzz... dün evdeydik ya... her zamanki gibi.. ama ben erken yattim, 22:30da gittim yataga. sabahta 9da zor uyandim.. atesimi ölctüm hic cikmadim yataktan vallahi ara verip de basladik.. zor oldu yani.. ilk hafta acayip yaoruldum sanirim.. gercekten de dün aksam cok sakindi burasi.. vallahi, yaz yaramadi topige.. önce tatil, sonra ramazan derken cok sakinlesti yani.. e tabi hamis sayisinin artmasinin da etkisi yok degildir hani..

evet haklısın bence hamişler arttı sohbet azaldı olabilir mi???
kaldık bizbize napalım :)))
canım hly annesindeydi iftara orda olcakmış.

bu isler belli olmuyor canim yaa.. insallah dedigin zamana denk gelir. insallah gönlüne göre olur yani..

İnşallah canım Bugün hülyanın da bebek haberi vermesini çok istedim gerçekten ama yine güzel haberler verdi demekki artık hiçbişeyle uğraşmasına gerek kalmayacak ne güzel inşallah en kısa zamanda bebek haberini de alırız . Şimdi de annesinde oooh gel keyfim gel bende gidicem yarın

gidin kuzum gidin, eglenin gülün oh masallah.. ben tek basima beklerim topigi...

evet haklısın bence hamişler arttı sohbet azaldı olabilir mi???
kaldık bizbize napalım :)))
canım hly annesindeydi iftara orda olcakmış.

olabilir canim, ben süphelenmiyorum degil hani..
hmm anladim, afiyet olsun ona..

gidin kuzum gidin, eglenin gülün oh masallah.. ben tek basima beklerim topigi...

olabilir canim, ben süphelenmiyorum degil hani..
hmm anladim, afiyet olsun ona..

düşündüm de bu ara kaderimiz aynı galiba. bende kaynanalardayım. benimkilerde yoklar, yalnızım.
görümce eve geri dönmüş :))))
yine arada geliyorlar tabi canım haklarını yememek lazım.

düşündüm de bu ara kaderimiz aynı galiba. bende kaynanalardayım. benimkilerde yoklar, yalnızım.
görümce eve geri dönmüş :))))
yine arada geliyorlar tabi canım haklarını yememek lazım.

yok kuzum gönderme yapiyorum ki daha sIk gelsinler gerci hamilelik nasil bi haldir bilmiyorum ama yorgunluk uykusuzluk onlara yetiyordur mutlaka...

canim benim benziyoruz sanirim ama ben coook daha uzaktayim maalesef... senin annenler nerde ki??

ateşine bakıpta yazmıştım zaten onu ben..takip ediyorum ateşlerinizi tablodan .. Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin canım ama içimde öyle bir his oluştu benim..bakalım nası olcak..

kizlarrr bgn bebegimin ilk fitresini verdimmm ayyy yerim ben onuuu:)

iyi yapmissin canim benim?? Allah kabul etsin.. o nasil oluyor aciklasana biraz.. :44::44::44::44:

ateşine bakıpta yazmıştım zaten onu ben..takip ediyorum ateşlerinizi tablodan .. Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin canım ama içimde öyle bir his oluştu benim..bakalım nası olcak..

yok canim yaa.. dedigin gibi hayirlisi olsun ama canim tatli cekip duruyor, gögüslerim de agriyor.. bu da benim her zamanki adet belirtilerim..

bakalim nasil olcak.. olursa hemen isten cikarim.. malum, cocuklarin ici yani.. Allah bilir artik yaa...

yemek saati geldi tabi, hamisler burda bir tek.. gerci tugcecim de oruc.. burda daha 2,5 saat var

iyi yapmissin canim benim?? Allah kabul etsin.. o nasil oluyor aciklasana biraz.. :44::44::44::

cnmm hani biz ailedeki herkez icin fitre veriyoruz yaaa ihtiyaci olan kisilere... bi bebegin 40 gunlukken ruhu veriliyomus ve onunda fitresinin verilmesi gerekiyomuss .... buarada iftara yarim saat varr aciktimmm ve iftara annemdeyim bnde :) senin yemekler hazirmi regencim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…