2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlım sıkma canını. hepimiz o durumlardayız. ama mola ver kafanı dinle biraz. uğraşma bakalım fazla. belki beklemediğin zamanda gelir senin bebişinde.
hakkında hayırlısı olsun inşallah.

buarada hemserim breskcacim... tatlim lekelenmelervardemistin nolduuu..??? kuzum yaaa nolur olumsuz dusunup bitirme herseyi... bak dur bakalimmm birayin daha var...

tatlım sıkma canını. hepimiz o durumlardayız. ama mola ver kafanı dinle biraz. uğraşma bakalım fazla. belki beklemediğin zamanda gelir senin bebişinde.
hakkında hayırlısı olsun inşallah.

buarada hemserim breskcacim... tatlim lekelenmelervardemistin nolduuu..??? kuzum yaaa nolur olumsuz dusunup bitirme herseyi... bak dur bakalimmm birayin daha var...

Sağolun kızlar belki birileri gelir gitmeden son kez konuşurum diye bekledim . Moralim çok bozuk Allah isyan olarak görmesin eşimle de konuştuk 1 ay daha var onu da deneyelim olmazsa tüp bebek yaparız diyor ama ne bileyim içimde hiç umut kalmadı nerdeyse bundan sonra hiçbişey denemek istemiyorum Hakkımızda hayırlısı tabi ama eşimi de daha fazla üzmek istemiyorum o da çok yıprandı bi ara sıkıntı ondan denildi üzüldük sonra benden denildi üzüldük sonra herşey düzeldi dedik büyük bir umutla bekledik ama olmuyor işte yapacak bişey yok.

üzülme canım hersyın hayırlısı bılıyorum cok zor ama ımtıhan şte gec olsunda guc olmasın rabbım elı ayagı duzgun saglıklı sıhhatlı nasıp etsın ınş.unutma gece zifiri karanlık olmadan gun aydınlanmazmış elbet dualarımız kabul oluyo ama vaktı zamanı var Rabbım en hayırlısını bızden cok daha ıyı bılıyo sakın ısyan etme ıns bu beklemenın mukafatıda cok tatlı olucak ve bunların hepsını unutturucak kul cok sıkışmayınca hızır yetişmezmiş o gun gelıcek ınan kı cenabı allah dayanabılırmı kulunu üzmeye onun gözyası dokmesıne heleki cennet anaların ayagı altında buyurmuşken sen o goz yasını annelık ıcın dokuyosun sabır dua dua....

canim neden böyle düsünüyorsun ki??? senin bi saglik sorunun yoktu, degil mi? yanlis hatirlamiyorum.. :44::44::44::44: ya yapma böyle, bak ben de bugün ayni senin gibi oldum, bugün bi hamis haberi daha aldim.. daha dogrusu gördüm, calistigim yerdeki cocuklardan birinin annesi, yani bi oglu var, simdi de kizi olcakmis sanirim... insanar cocuk dogurmakla kalmiyor, bir de istedigi cinsiyette doguruyor.. gercekten Allahim isyan olarak almasin kesinlikle ama zor biliyorum anliyorum seni.. ama öyle birakip gitme bi yere yaa.. bak sen gidersen ben de giderim hele bak bana, ben napayim?? 8aydir olmadi... bugün de bir de üstüne igne yedim popomdan, oturamiyorum bile... :93::93::93::93::93:

yok canim benim gögüs uclari degil, komple acimisti ve cooook önceden baslamiyti... teee 15gün felan varken.. sanirim yumurtlama etkisiyle basladi sonra da sönmedi agrilar.. seninki uclariysa... baska bir sey olmasin :44::44::44::44::44:

Canım çok sağol ... Rabbime isyan etmiyorum o kadar üzgünümkü belki yanlış kelimeler kullanabilirm ama yine de dua ediyorum Allahım banada o duyguyu yaşatsın diye fakat çabalarımın sonucu yok bunu anladım sadece dua ediyorum Allahım evimin huzurunu bozmasın sevdiğim adama eşime bir çocuk verebilmeyi nasip etsin inşallah evimi bir çocuk sesiyle şenlendirsin .. Ama dayanacak gücüm kalmadı Allah herşeyden önce bunun için güç versin inşallah benle beraber bu sınavı veren herkese...

amin canım hepımız aynı yodayız ama şükürler olsun Rabbım dayanma gucu vermıs acılar ılk gunkı gıbı taze kalsa ayagı kalkamazdık tekrar anllıyorum taze oldugun için umudun yok adetın bıtsın tekrar bı yumurtlama donemıne gel inş tekrar kalkıcaksın ayagı benım hastalanmama 5 gun var anlıcagın umıdın dorugundayım ama defalarca oldu bu bıttım yıkıldım dedıkce gene dogruldum baktımkı ben kendımı bırakınca kendılıgınde olmuyo malum:)inş hepsı gecıcek dualarımız müşterek onumuzde bın aydan daha hayırlı kadır gecemız var inş Rabbım o gecenın hurmetıne dualarımıza icabet eder

kusura bakma merakımı ne zamndır ugrasıyosun yasın kac?ben ıkı yıllık evlıyım yasım 27

Herkesten hamile haberi almaktan herkesin ne zaman çocuk yapacaksınız artık sorusundan zaten bunaldım ama ben kendime de bu soruyu sormaya başladığımda işin zor yanına geldim artık canım çünkü artık ben kendime ne zaman çocuğum olucak benim diye soruyorum bunun için birsürü yol bulmaya çalışıyorum olmuyor Allah vereceği zaman olacak yada vermeyecek onu bilemiyorum hepimiz kuluz işte sadece çocuk konusu değil başka sıkıntılar da oluyor ama en çok bu yıpratıyor insanı bir kadının en zayıf yönü de bu olsa gerek annelik duygusunu tadabilecekmiyim diye sormaktan kendi kendimi yedim her ay farklı bir belirti farklı bir heves sonrasında hayal kırıklığı .Evliliğimizde 4.yılı geride bıraktık bebek çalışmalarımız 1 yılı geçti ve Artık eşimin gözünde o heyecanlı bekleyişi de göremedim bu ay o kadar üzüldüki o da yinede bana bişey dememeye moral vermeye çalışıyo konuyu değiştiriyo en çok ona üzülüyorum evin tek erkeği herkes bir çocuk bekliyor ve en çok kendisi istiyor o kadar çok seviyorki çocukları bende ona bir çocuk veremediğim için çok üzülüyorum onun sessiz sessiz kendini üzmesine de dayanamıyorum.

Ne kusuru canım çok sağol desteğin için 4 yıllık evliyim geçen sene temmuz ayından beri uğraşıyoruz bende 27 yaşındayım

daha vaktımız var ya okadar yaslanmadık ole umudunu bıtırme benımde bıter aglarım ınankı cok fena duygusallstım bırı bısı solese hemn aglıyorum buda psıkolojık bnde ekımden berı ugrasıyom ınsan yoruluyo tabı o 10gunluk surecte tabı dogal olarak yenı evlı degılızkı bız o tempo gectı artık bızdenbıde en sınırı tadı kalmadı ya zorla ne ole

ben çıkmak zorundayım kızlar çok sancım ve kanamam var burnum falan da kanamaya başladı kusura bakmayın nolur. Hakkınızı helal edin İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz meleklerinize her zaman duacınızım sizlerde beni eklerseniz dualarınıza sevinirim. Allaha emanet olun iyi geceler.

sende canım ıyı geceler allah şifa versın

vallahi sonuna kadar haklisin.. aynilarini ben de bugün düsündüm iste.. ya yine de öyle deme, bi cocuk veremedigini söyleme yani bu senin sucun degilki.. artik elimizden insallah demekten baska bir sey gelmiyor.. sen güclü ol tatlim biz ne yaparsak yapalim her sey olacagina varir.. yüce rabbim buyurmus, ne dilerseniz benden dileyin, benim elim boldur diyee... sen ondan iste eminim verecek o bizlere istedigimizi.. bebis dedigin gibi en hassas konu tatlim.. yani baska seyler de üstüne gelince artik pes diyorsun.. kadin olmak zor zanaat.. bebek sahibi olmak hele ne kadar zormus.. hep görür duyardik, tv'de bile deli gibi kanamasi olur dünya hap icer yine de bebek dogar.. hemencicik hamile kalmalarindan artik bahsetmiyorum.. ama bilmiyorum, bazi kadinlar derki, kocam ceketini üstüme atsa hamile kaliyorum.. saniyorum biraz da bünye meselesi bitanem.. gercekten cok bilirim, cocuk aldirip üstüne hemencik hamile kalanlari.. biz biraz zorlancaz sanirim.. yine de hayirlisi olsun diyorum ne diyim.. Allah sabir versin.. ben su 3ayi nasil gecircem onu düsünüyorum.. sen stres yapma be kuzum birak olmayacakmis gibi birak.. olacagi varsa zaten olur.. sadece yumurtlama günün civarinda bos durma tamam.. baska da diyecek bir seyim yok tatlim, cünkü bugün ben de oturdum isyerinde lavaboda agladim resmen.. hem cocuklarla calis.. hem üstüne hamis haberi al, hem de igne ol gel beklemeye basla.. gercekten tasinamsi zor.. seni cok iyi anliyorum..
canim bir de soruma cevap vermemissin ben en cok onu merak etmistim, dr kontrolüne gittin mi? hani diyolarya 1seneyi gecerse gelin diye..

breshka cnm üzülme ne olur. Her şey Allah'ın takdiri . yeterki O "ol" desin. Vakti zamanı gelmemiş demekki. En kısa Zamanda Rabbim sana, bana, menbeta, regen, hly7,tatlicadi, sila38, azra3434, kardaiz, arzum,leplebi ve ismini sayamadığım bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin.
"Gali rabbi hebli milledünke zürriyeten dayyibe inneke semiud dua." amin.
gerçi ben herifle küsüm ve ovulasyon günlerim. ama konuşmaya da niyetim yok. bakalım hayırlısı.

herkese günaydin... ay ne güzel bi hava var disarida.. insallah gider böyle epey bi süre.. insanin ici aciliyor yaaahu

Kızlar Günaydın Herkese benim bugün kanamam başladı ne yazık ki o kadar belirti boşa çıktı tabi kendi kendime gelin güvey olmuşum böyle yaparak adet günümü de 1 gün ötelemiş oldum neyse bu da bana tecrübe olucak bi daha ki aylarda daha temkinli olucam belirtilere balıklama atlamayacam

breshka; hayatım ne desen haklısın. bi yerde insan tükeniyo. eminim ki hastalığın bittiği zaman kendini toparlıcaksın. canım çok seviyoruz, öle komple bırakıp gitmek yok. sadece biraz uzaklaşıp kafanı dağıta bilirsin. Allahın izniyle sende bebeğine kavuşucaksın canım kısmet ne zamansa o zaman oluyo kimse bunun için bişey yapamıyo malesef. Bi yerden sonra dua etmekten başka yapacak bişey yok. Dualarımız seninle tatlım...

regencim geçmiş olsun aşını olmuşsun. hadi hayırlısı hayatım. üzülme tatlım, benimde iş yerinde arkadaşım var o da uğraşıyo bebek için bende önce hamile kalır herhalde kesin. ben de çatlamazsam iyidir.

hly naber tatlım, nasılsın ??

breshka canım benim senin hissettiklerini,yaşadıklarını,hayal kırıklığını,ümitsizliği hepsini çok ii anlıyorum canım...bnde tam olarak bu noktadayım işte..benimde 2 ayım kaldı olmazsa bnde tüp yaptrıcam canım..bnde en çok kocam için yoruldum ..onun için üzülüyorum..eskiden oda heycanla bekliodu..ama artık hiç beklemiyor..oldunmu diye bile sormuyor artık canım...elalemi artık takmıyorum ben canımı sıkmaktan başka bişi yapmıyorlar yani bebeğim olsun diye bi katkısı olmuyor hiç değilse canım bncede biraz ara ver iyi geliyor sonra gelirsin canım uzak kalma çok fazla bizden ...Allah ım inşallah nasip edecek canım bize de sabır kalmadı ama az daha dayan canım benim...seni seviyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…