- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.621
Bu akşam itibariyle kırmızılarım geldiscreamawaycım beni listeden silmeni istiyorum. Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin derdimi dinlediniz bi derman olmaya çalıştınız güzel dualar ettiniz hepinizden Allah razı olsun.
Demekki nasip değilmiş bende artık pes ettim bundan sonra uğraşmak istemiyorum son kez eşimi dinleyeceğim 1-2 aya kadar o isterse tüp bebek için gideceğim bu arada kafamı dinlemek istiyorum Nasibimde varsa olur yoksa da yapacak bişeyim yok elimden bişey gelmiyor dilimde hep dua gözümde hep yaş var Allah kimseyi evlat eksikliği ile sınamasın çok zormuş yaşayınca anladım
Rabbim bu mübarek ay hürmetine bana nasip etmedi ama bekleyen herkese mucizesinden göndersin kucaklarını boş bırakmasın inşallah hamile arkadaşlar içinde kolay doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah .
Burda güzel bi arkadaşlık kurduk yine ara ara gelmeye çalışıcam bi selamınızı esirgemezseniz sevinirim .Tekrar hepiniz hakkınızı helal edin Allaha emanet olun inşallah.
tatlım sıkma canını. hepimiz o durumlardayız. ama mola ver kafanı dinle biraz. uğraşma bakalım fazla. belki beklemediğin zamanda gelir senin bebişinde.
hakkında hayırlısı olsun inşallah.
buarada hemserim breskcacim... tatlim lekelenmelervardemistin nolduuu..??? kuzum yaaa nolur olumsuz dusunup bitirme herseyi... bak dur bakalimmm birayin daha var...
Bu akşam itibariyle kırmızılarım geldiscreamawaycım beni listeden silmeni istiyorum. Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin derdimi dinlediniz bi derman olmaya çalıştınız güzel dualar ettiniz hepinizden Allah razı olsun.
Demekki nasip değilmiş bende artık pes ettim bundan sonra uğraşmak istemiyorum son kez eşimi dinleyeceğim 1-2 aya kadar o isterse tüp bebek için gideceğim bu arada kafamı dinlemek istiyorum Nasibimde varsa olur yoksa da yapacak bişeyim yok elimden bişey gelmiyor dilimde hep dua gözümde hep yaş var Allah kimseyi evlat eksikliği ile sınamasın çok zormuş yaşayınca anladım
Rabbim bu mübarek ay hürmetine bana nasip etmedi ama bekleyen herkese mucizesinden göndersin kucaklarını boş bırakmasın inşallah hamile arkadaşlar içinde kolay doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah .
Burda güzel bi arkadaşlık kurduk yine ara ara gelmeye çalışıcam bi selamınızı esirgemezseniz sevinirim .Tekrar hepiniz hakkınızı helal edin Allaha emanet olun inşallah.
oohhh canim benim ne iyi olmus bu bende gelem yiyiimm... daha ne olsun kuzum yaaa... biliyomusunbende sutlac yapim dedim neguzel porsiyonluk porsiyonluk iyi olur... birde kadayif atarim kolayca......(belki)
canimmnaber bende yenice baslicam yarininyemeklerini hazirlamayaa....bide canim aklima gelmisken 18.gundeyim ve gogus uclarim agrimaya basladi yaaaaa erken deilmi seninde oyle olmustu demiiii????
paninide bu canim biz koftelisini yaptik ama....Panini tarifi | Yemek Tarifleri | Trk ve Dnya Mutfaklarndan Resimli Yemek Tarifleri aslinda ozel ekmegi var baget yazmislar....
Canım çok sağol ... Rabbime isyan etmiyorum o kadar üzgünümkü belki yanlış kelimeler kullanabilirm ama yine de dua ediyorum Allahım banada o duyguyu yaşatsın diye fakat çabalarımın sonucu yok bunu anladım sadece dua ediyorum Allahım evimin huzurunu bozmasın sevdiğim adama eşime bir çocuk verebilmeyi nasip etsin inşallah evimi bir çocuk sesiyle şenlendirsin .. Ama dayanacak gücüm kalmadı Allah herşeyden önce bunun için güç versin inşallah benle beraber bu sınavı veren herkese...üzülme canım hersyın hayırlısı bılıyorum cok zor ama ımtıhan şte gec olsunda guc olmasın rabbım elı ayagı duzgun saglıklı sıhhatlı nasıp etsın ınş.unutma gece zifiri karanlık olmadan gun aydınlanmazmış elbet dualarımız kabul oluyo ama vaktı zamanı var Rabbım en hayırlısını bızden cok daha ıyı bılıyo sakın ısyan etme ıns bu beklemenın mukafatıda cok tatlı olucak ve bunların hepsını unutturucak kul cok sıkışmayınca hızır yetişmezmiş o gun gelıcek ınan kı cenabı allah dayanabılırmı kulunu üzmeye onun gözyası dokmesıne heleki cennet anaların ayagı altında buyurmuşken sen o goz yasını annelık ıcın dokuyosun sabır dua dua....
Canım çok sağol ... Rabbime isyan etmiyorum o kadar üzgünümkü belki yanlış kelimeler kullanabilirm ama yine de dua ediyorum Allahım banada o duyguyu yaşatsın diye fakat çabalarımın sonucu yok bunu anladım sadece dua ediyorum Allahım evimin huzurunu bozmasın sevdiğim adama eşime bir çocuk verebilmeyi nasip etsin inşallah evimi bir çocuk sesiyle şenlendirsin .. Ama dayanacak gücüm kalmadı Allah herşeyden önce bunun için güç versin inşallah benle beraber bu sınavı veren herkese...
Canım çok sağol ... Rabbime isyan etmiyorum o kadar üzgünümkü belki yanlış kelimeler kullanabilirm ama yine de dua ediyorum Allahım banada o duyguyu yaşatsın diye fakat çabalarımın sonucu yok bunu anladım sadece dua ediyorum Allahım evimin huzurunu bozmasın sevdiğim adama eşime bir çocuk verebilmeyi nasip etsin inşallah evimi bir çocuk sesiyle şenlendirsin .. Ama dayanacak gücüm kalmadı Allah herşeyden önce bunun için güç versin inşallah benle beraber bu sınavı veren herkese...
canim neden böyle düsünüyorsun ki??? senin bi saglik sorunun yoktu, degil mi? yanlis hatirlamiyorum.. :44::44::44::44: ya yapma böyle, bak ben de bugün ayni senin gibi oldum, bugün bi hamis haberi daha aldim.. daha dogrusu gördüm, calistigim yerdeki cocuklardan birinin annesi, yani bi oglu var, simdi de kizi olcakmis sanirim... insanar cocuk dogurmakla kalmiyor, bir de istedigi cinsiyette doguruyor.. gercekten Allahim isyan olarak almasin kesinlikle ama zor biliyorum anliyorum seni.. ama öyle birakip gitme bi yere yaa.. bak sen gidersen ben de giderimhele bak bana, ben napayim?? 8aydir olmadi... bugün de bir de üstüne igne yedim popomdan, oturamiyorum bile... :93::93::93::93::93:
Ne kusuru canım çok sağol desteğin için 4 yıllık evliyim geçen sene temmuz ayından beri uğraşıyoruz bende 27 yaşındayımkusura bakma merakımı ne zamndır ugrasıyosun yasın kac?ben ıkı yıllık evlıyım yasım 27
Ne kusuru canım çok sağol desteğin için 4 yıllık evliyim geçen sene temmuz ayından beri uğraşıyoruz bende 27 yaşındayım
ben çıkmak zorundayım kızlar çok sancım ve kanamam var burnum falan da kanamaya başladı kusura bakmayın nolur. Hakkınızı helal edin İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz meleklerinize her zaman duacınızım sizlerde beni eklerseniz dualarınıza sevinirim. Allaha emanet olun iyi geceler.
Herkesten hamile haberi almaktan herkesin ne zaman çocuk yapacaksınız artık sorusundan zaten bunaldım ama ben kendime de bu soruyu sormaya başladığımda işin zor yanına geldim artık canım çünkü artık ben kendime ne zaman çocuğum olucak benim diye soruyorum bunun için birsürü yol bulmaya çalışıyorum olmuyor Allah vereceği zaman olacak yada vermeyecek onu bilemiyorum hepimiz kuluz işte sadece çocuk konusu değil başka sıkıntılar da oluyor ama en çok bu yıpratıyor insanı bir kadının en zayıf yönü de bu olsa gerek annelik duygusunu tadabilecekmiyim diye sormaktan kendi kendimi yedim her ay farklı bir belirti farklı bir heves sonrasında hayal kırıklığı .Evliliğimizde 4.yılı geride bıraktık bebek çalışmalarımız 1 yılı geçti ve Artık eşimin gözünde o heyecanlı bekleyişi de göremedim bu ay o kadar üzüldüki o da yinede bana bişey dememeye moral vermeye çalışıyo konuyu değiştiriyo en çok ona üzülüyorum evin tek erkeği herkes bir çocuk bekliyor ve en çok kendisi istiyor o kadar çok seviyorki çocukları bende ona bir çocuk veremediğim için çok üzülüyorum onun sessiz sessiz kendini üzmesine de dayanamıyorum.
Sağolun kızlar belki birileri gelir gitmeden son kez konuşurum diye bekledim . Moralim çok bozuk Allah isyan olarak görmesin eşimle de konuştuk 1 ay daha var onu da deneyelim olmazsa tüp bebek yaparız diyor ama ne bileyim içimde hiç umut kalmadı nerdeyse bundan sonra hiçbişey denemek istemiyorum Hakkımızda hayırlısı tabi ama eşimi de daha fazla üzmek istemiyorum o da çok yıprandı bi ara sıkıntı ondan denildi üzüldük sonra benden denildi üzüldük sonra herşey düzeldi dedik büyük bir umutla bekledik ama olmuyor işte yapacak bişey yok.
Herkesten hamile haberi almaktan herkesin ne zaman çocuk yapacaksınız artık sorusundan zaten bunaldım ama ben kendime de bu soruyu sormaya başladığımda işin zor yanına geldim artık canım çünkü artık ben kendime ne zaman çocuğum olucak benim diye soruyorum bunun için birsürü yol bulmaya çalışıyorum olmuyor Allah vereceği zaman olacak yada vermeyecek onu bilemiyorum hepimiz kuluz işte sadece çocuk konusu değil başka sıkıntılar da oluyor ama en çok bu yıpratıyor insanı bir kadının en zayıf yönü de bu olsa gerek annelik duygusunu tadabilecekmiyim diye sormaktan kendi kendimi yedim her ay farklı bir belirti farklı bir heves sonrasında hayal kırıklığı .Evliliğimizde 4.yılı geride bıraktık bebek çalışmalarımız 1 yılı geçti ve Artık eşimin gözünde o heyecanlı bekleyişi de göremedim bu ay o kadar üzüldüki o da yinede bana bişey dememeye moral vermeye çalışıyo konuyu değiştiriyo en çok ona üzülüyorum evin tek erkeği herkes bir çocuk bekliyor ve en çok kendisi istiyor o kadar çok seviyorki çocukları bende ona bir çocuk veremediğim için çok üzülüyorum onun sessiz sessiz kendini üzmesine de dayanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?