- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.601
Ben kocamla tartışıtığım için kafamı dağıtıyorum. sen ne yapıyorsun bakalım.
senin nasil gecti haftasonun tatlicadim.
güzeldi.
bildiğin gibi cmtsi misafirim vardı. çok yoruldum. yetiştiremiyordum az daha...
ama sonrası güzel geçti
pazarda dışardaydık. iftar sonrası çok yol yürüdük. bende hamlamışım sanırım şuan bacaklarım tutmuyor..
sen neler yaptın. en son konuştuğumuz menüyümü yaptın. beğendilermi? yetiştirdin mi?
bu arada gece gece nere gittiniz nargile içmeye.... istanbulun gözünü sevim ya. dün 12de herkez eve gitmişti:26:
pooff kizlar yaaa.... bende sabah beri menu derdinyeyim.... esimin digergrup arkadaslari geliyor .. sIkIstim acikcasi biraz... ancak aksamdan baslamam lazim yapmaya...
banadabi yardim etseniz... hani gelecek olanlarda fasliya turk damagi olsun istiyor esim...
sulu kofte olsun diyorum corba yerine (nasi canim cekti)
hamur severlerimis pide ve borek gibi biseyler yapcam..(en kolayi rulo pide)
pide cesidini bire indirip yag mantisi yapayim diyorum soslu falan degisik olur..
ana yemek olarak tavuk siparisi verdi esim ama karar veremedim((
klasik mezeleri yapcam..
kabak mezesinide yapayim..
pilav cesidi
baharatli patatas dusunuyorum..
tatliyada kara veremedim ama etimek uzerindeyogunlasiyorum... kalburabastida olabilir...baklava acacak halim yok turk lezzzetleri yapacam diyede demiii....
kizlar aklima tavuk dolmasi geldi deneyeniniz oldumuhic daha once nedersiniz????
yetur'la lezzet kareleri: iç pilavlı tavuk dolma sunun gibi... zor gozuksede kolay tek tek ugrasmaktan iyiiii....
bu arada azracim sen mengen kebabini yaptinmi olmazsa onu tavukla yapayim diyorum..
canım ben yaptım tavuk dolma. kaç kişi gelecek? güzel görünüyor ama kişi sayısı önemli. birde epey uğraştırıyor. ben o uğraşa gereksiz bir yemek diye düşünüyorum
börek olarak paçangada yapabilirsin çok basit ama tabi orda hazır yufka satılıyorsa yoksa açmak falan uzun...
kabak mezesi dediğin neki? ben cmt akşamı havuç kabak yaptım tek lokma kalmadı. Renkli Meze- Yoğurtlu Havuç ve Kabak | Meze tarifleri tavsiye ederim
sulu köftenin köftelerini minik tutarsanda çorba gibi olur böyle azda limon sıktımı.. üff valla benimde canım çekti
valla canim 4 kisi ama bunlari 2yle carpsak bile yetersiz kalir yani.... adamlar yiyor masallah.... gecen arkadasalarina hazirladigimdan da pek biseyler kalmamisti...
hiimmm... nedersin yani dolmaya pas geceyim .... ya firina parcalanmis tum tavuk koycam ya da mantalirli tavuk gogsunu soteleyip kasarlayip firinlicam.....bakalim
yufkalar var burda canim ama vakumlu olduklari icin zor sekil aliyorlar.. sen neli yaptin pacangayi????
tamam ben bu mezeyi yapayim... senin yolladigini...sorun dere otunda ama kurusu var hani kuru nane gibi!! nasi dereotu yakismismiydi salataya? nedense biraz riskli bir yesilliktir gibi gelir bana deere otu...bi de rus salatasi tamam iste...
sulu kofteyide aynen dedigin gibi yapmayi dusundummmm...
nasilsiniz kizlaaarrr????
ben de sabah erkenden ciktim evden, gittim doktoruma asimi oldum, calistim ve geldim eve... sizler ne yaptiniz bakiiimmm???
saç varmı canım senin.. sac tava yapabilirsin eğer varsa. hem çok lezzetli hemde türk yemeği
onun dışında mantarlı tavuk bence daha iyi olur diğer tavuktan daha albenisi var şahsen.
paçangayı pastırma ile yaptım ben(çok severim pastırmayı,memleketinin harikası) ama pastırman yoksa sucukta çok yakışır. ben bu tarife göre yapmıştım o zaman. Paçanga Böreği Tarifi | Mutfak Sırları
mezeye dereotu koyma sevmeyen olabilir. ama ceviz koy çok güzel yakışmıştı. havuçu bol tutabilirsin. kabak 4se havuç 5 yap boyutuna göre 6. kabak çok oluyor havuç az kalıyor 4-4 yapınca. ben ikisini yarım ay şeklinde koydum üzerine az sarmısaklı yoğurt bide ceviz dereotu koymadım senin gibi düşünüp,herkez sevmeyebiliyor. sen kurusunu isterlerse üzerine dökersin az bişe
Ben en son konustugumuz menuyu yapmadim. Menu soleydi;
1-Erzincan tarhana corbasi
2-Mengen kebabi
3-Pilav
4-kadinbudu kofte
5-Pure
6-Pacanga boregi
7-Kirmizi erik hosafi
8-Zeytinyagli barbunya
9-Amerikan salatasi
10-Gullac
Yetistirdim cok sukur kuzum 7 de salata dahil butun isim bitmisti. Tam isim bitti ohhh oturayim accik dedim misafirler geldi:44: Yollar kalabalik olur diye erken cikmislar yola hic mi hic dinlenemedim.10.30da girdim mutfaga 12 ye kadar kosturdum vallahi bi sofrada oturdum diyebilirimÇok beğendiler hic yemegim kalmadi pilav da dahil.. bugun ne yicez bi pure birde zeytinyagli barbunyadan kaldi azcik Bizim burda sahura kadar acik kafeler caddeleri bi gorsen sanarsinki oglen 1.
Sen neler yaptin menunde neler vardi tatlim?
ooohh ikizime benim neguzel yapmissin.... insallah yavrunun sana saglikla gelmesinin adimini attin... beklicez artik....
bende yemek telasi icerisindeyim.... oyleki bu aksama bisey bile hazirladim... ben gelince hallederim dedi esim... panini yapcam...orda da panini mi geciyor bilmem ama ondan iste...
kasaba gisiyorum artik neye karar veirsem yolda yapmaya onualcam....
saç varmı canım senin.. sac tava yapabilirsin eğer varsa. hem çok lezzetli hemde türk yemeği
onun dışında mantarlı tavuk bence daha iyi olur diğer tavuktan daha albenisi var şahsen.
paçangayı pastırma ile yaptım ben(çok severim pastırmayı,memleketinin harikası) ama pastırman yoksa sucukta çok yakışır. ben bu tarife göre yapmıştım o zaman. Paçanga Böreği Tarifi | Mutfak Sırları
mezeye dereotu koyma sevmeyen olabilir. ama ceviz koy çok güzel yakışmıştı. havuçu bol tutabilirsin. kabak 4se havuç 5 yap boyutuna göre 6. kabak çok oluyor havuç az kalıyor 4-4 yapınca. ben ikisini yarım ay şeklinde koydum üzerine az sarmısaklı yoğurt bide ceviz dereotu koymadım senin gibi düşünüp,herkez sevmeyebiliyor. sen kurusunu isterlerse üzerine dökersin az bişe
oohhh canim benim ne iyi olmus bu bende gelem yiyiimm... daha ne olsun kuzum yaaa... biliyomusunbende sutlac yapim dedim neguzel porsiyonluk porsiyonluk iyi olur... birde kadayif atarim kolayca......(belki)ay kızlar bnde bugün bi saçma sapanlık durumu var sormayın
domatesli şehriye çorbası (aslında yayla yapacaktım ama şimdi yoğurtlu meze olunca vazgeçtim)
mantarlı tavuk sote
tatlıcadımın dediği renkli meze hemde aynı siteden bakmıştım
közlenmiş biber patlıcan salata
normal salata
pilav bulgur ve pirinç (kaynanam kayınpederim şeker hastası ondan bulgur da )
tatlı da fırın sütlaç yapıcam ne dersiniz?
yediniz yemekcikleri agirlik cöktü di mi???gelirsiniz umarim birazdan... :97::97::97::97:
oohhh canim benim ne iyi olmus bu bende gelem yiyiimm... daha ne olsun kuzum yaaa... biliyomusunbende sutlac yapim dedim neguzel porsiyonluk porsiyonluk iyi olur... birde kadayif atarim kolayca......(belki)ay kızlar bnde bugün bi saçma sapanlık durumu var sormayın
domatesli şehriye çorbası (aslında yayla yapacaktım ama şimdi yoğurtlu meze olunca vazgeçtim)
mantarlı tavuk sote
tatlıcadımın dediği renkli meze hemde aynı siteden bakmıştım
közlenmiş biber patlıcan salata
normal salata
pilav bulgur ve pirinç (kaynanam kayınpederim şeker hastası ondan bulgur da )
tatlı da fırın sütlaç yapıcam ne dersiniz?
yediniz yemekcikleri agirlik cöktü di mi???gelirsiniz umarim birazdan... :97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?