- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.581
canım inşallah hamilesindir. Tekrar test yaptırdın mı peki ?
evettttt aramızda hamiş olmadığına göre bnde menümü ortaya koyuyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :)
annemleri ve kaynanamları beraber alcam..
yayla ve domatesli şehriye çorbası
mantarlı tavuk sote veya fırında sebzeli tavuk (karar veremedim)
pilav-hem bulgur hem pirinç pilavı (kaynanam kayınpederim şeker hastası oonlar için bulgur)
börek yapayım bide kıymalı olabilir belki patates belki peynir..
ortaya ne yapsam bilemedim zeytinyağlı olarak yaprak saramam daha kolay bişi olsun
sonra normal salata
şekerpare (ben yapcam hazır değil)
sonra meyve çay faslı işte
ay kızlar bugün kafamı toplayamıyorum nolur yardım edin..2-3 saatlik uykuyla duruyorum dikkatim dağınık
ne dersiniz çok fazla bişi yapmak istemiyorum 2 çeşit meze yeter..ayy off yardım edin nolurr
kuzucum ayni dertten muzdaribiz bende aynen senin kadar uyudum.
Menuye gelince cok güzel bir menu olmus tatlim. Corba nicin iki cesit yapiyorsun? Zeytinyagli olarakta kabak pilaki hic denedinmi tatlim cok güzel oluyor. Derotuyla susleyince mis gibi kokar yahu bak canim cekti
evettttt aramızda hamiş olmadığına göre bnde menümü ortaya koyuyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :)
pilav-hem bulgur hem pirinç pilavı (kaynanam kayınpederim şeker hastası oonlar için bulgur)
ortaya ne yapsam bilemedim zeytinyağlı olarak yaprak saramam daha kolay bişi olsun
sonra normal salata
ay kızlar bugün kafamı toplayamıyorum nolur yardım edin..2-3 saatlik uykuyla duruyorum dikkatim dağınık
ne dersiniz çok fazla bişi yapmak istemiyorum 2 çeşit meze yeter..ayy off yardım edin nolurr
ayy sorma gece bana bi sıkıntı bastı uyuyamadım kocayı işe gönderdim sonra yattım azcık uyudum aptal gibiyim valla
çorba 2 çeşit değil canım hangisini yapayım diye soruyorum sizekabak pilakiyi hiç duymadım ki nasıl deneyeyim
zeytinyağlı bekliyorum kızlar meze daha doğrusu
sonra normal salata
sizleri bayadır takip ediyorum. inşallah hepinizin çoook sağlıklı sevimli uzun ömürlü ve sizi üzmeyecek bebişleri olur.
Vatana Millete hayırlı evlatları olur. İnnnnnnşşşşşşşaaaaalllllllah.
sizleri bayadır takip ediyorum. inşallah hepinizin çoook sağlıklı sevimli uzun ömürlü ve sizi üzmeyecek bebişleri olur.
Vatana Millete hayırlı evlatları olur. İnnnnnnşşşşşşşaaaaalllllllah.
AMinnnnnnnnn....Ben de yeni takip etmeye başladım sizleri kızlar, Allah isteyen herkese bana dasağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhh....
İyi diyelim iyi olalim tatlim cok sukur. Ama cor yorgunum. Misafirler gitti evi toparla sil supur derken saat oldu 1. Esimin istari uzre nargile icmeye ciktik. O yorgunlukta o nargile bi carpti. Eve geldim beynim zonk zonk zonklamaya basladi bisey yiyemedim agridan. Agri biraz hafifleyince 5.30 da uyuyabildim anca sabahta 7 de uyandimcanım menün güzel olmuş ama takıldığım noktalar var yorumlıyım bariiii
yayla çorbası favorimdir bence hangisi kolayına geliyosa onu da yapabilirsin
tavuğu yaz aylarında genelde kullanmam ama burda mantarlı sote de kullanabilirsin.
börek konusunda peynirli olması daha güzel olur.
zeytinyağlı olarak küçük dolmalık biber doldurabilir veya zeytinyağlı barbunya yapabilirsin.
eğer ki yapabilirsen veya yapamazsan da hazırı var közlenmiş biber ve patlıcanı ayrı ayrı yoğurtlu ortaya servis edebilirsin.
mevsim salata ve komposto gayet iyi olur.
sen bilirsin tabiki canım.
azracım nasılsın ?
senin yemeğin nasıl geçti.
İyi diyelim iyi olalim tatlim cok sukur. Ama cor yorgunum. Misafirler gitti evi toparla sil supur derken saat oldu 1. Esimin istari uzre nargile icmeye ciktik. O yorgunlukta o nargile bi carpti. Eve geldim beynim zonk zonk zonklamaya basladi bisey yiyemedim agridan. Agri biraz hafifleyince 5.30 da uyuyabildim anca sabahta 7 de uyandimAnliycagin bugun bitik bi haldeyim Sen nasilsin kuzucum?
o kadar yorgunluğun üstüne bide nargile tuzu biberi olmuş valla. ağır gelmiştir tabi canım sana eşin içsede sen içmeseydin bari.
bugün çalışıyomusun bari.
ne bilim azracım tuhaf bir haldeyim, sağlık açısından iyiyim, sıkıldım canım sıkkın. öle sanki hava güneşli ama benim havam bulutlu gibi ...
Ben dururmuyum durmadim elbette; aldim agzimin payini işte allahim kimseye verme oyle bir agri..... Calisiyorummu desemmi acaba vicidim burda ama ruhum evde yatiyo
Bu aksam boyle kendini biraz simart tatlim en cok ne yapmaktan hoslaniyorsan kendine bugun onu ismarlaBu yemek olabilir sevdigin bir dostu gormek olabilir, bir hobi olabilir, gezmek olabilir, sinema olabilir...
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
- azra3434
- kardaiz81+
- cicek2154+
- derya78_40
- _arzum_+
- tatlicadi1+
- kizlar hosgeldiniz napiyosunuz bakim asagida
çok geçmiş olsun canım kendini iyi hissetmediğin sürece nargile içme bundan sonra. gördüşüm kadarıyla sende minyonsun galiba, ağır geldi tabi.
vallahi güzelim kaynanaları yemeğe götürcem akşama, bu akşam öle bi plan var. ayvalığa gidicem arabayla bayramda bu bana iyi gelicek gibi hissediyorum, böle çok da hevesli heyecanlı değilim. ama daha bu günden hafta sonuna güzel bi planım var babannemi ziyarete gidicem mezarlığa o bana iyi geliyo. beşyüzevlerde mezarlığı karşıya geçicem yani :)
Ben kocamla tartışıtığım için kafamı dağıtıyorum. sen ne yapıyorsun bakalım.
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
- azra3434
- kardaiz81+
- cicek2154+
- derya78_40
- _arzum_+
- tatlicadi1+
- kizlar hosgeldiniz napiyosunuz bakim asagida
Evet tatlim acı bir tecrube oldu bana bu yorgunken nargile yokaslinda minyon sayilmam pek hatta iri statüsüne girmeye basladim bile diyebilirim
:) harika benim tarafa geliceksin yani. Arabayla ayvaliga tek basinami gitceksin tatlim uzun yol baya. Annen ve kizinla birlikte gecirceksin bayrami cok keyifli olcaktir eminim buda iyi gelicek sana. Agustos sonu dahada guzel oluyordur eminim ayvalik
selam hoşbulduk canım.
bende kısmen senin gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?