2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

benim lekelenme başladı bu ay da yok bişey ya anladım artık ben normal şartlarda çocuk sahibi olamıycam önümüzdeki ay da hiç çalışmıycam artık çok bunaldım ekimde gidicem tüp bebek için başka çarem kalmadı . Allahım nolur hasta olmayım yaa

kuzucum ayni dertten muzdaribiz bende aynen senin kadar uyudum.
Menuye gelince cok güzel bir menu olmus tatlim. Corba nicin iki cesit yapiyorsun? Zeytinyagli olarakta kabak pilaki hic denedinmi tatlim cok güzel oluyor. Derotuyla susleyince mis gibi kokar yahu bak canim cekti

ayy sorma gece bana bi sıkıntı bastı uyuyamadım kocayı işe gönderdim sonra yattım azcık uyudum aptal gibiyim valla

çorba 2 çeşit değil canım hangisini yapayım diye soruyorum size kabak pilakiyi hiç duymadım ki nasıl deneyeyim

zeytinyağlı bekliyorum kızlar meze daha doğrusu

anlasildigi uzre reflekslerde ve allgilamada azalmalar soz konusu.
Sogani piyazlik dograyip bildigin barbunya pilaki harci hazirliyosun seker ilavesiyle. Suyunu koyup biberlerin domatesin salcanin olecegi kadar pisiriyosun. En son kabaklari yarim daire kesip atiyorsun tencereye. Kabaklar cabuk pisiyor zaten. Pisip ilindiktan sonra dereotuyla susleyip soguk servis ediorsun. Meze dersen şayet ben kadinbudu kofte yapmistim pure ile soguk ikram ettim:44: saksukada yapilabilir, imm baskaaa patlican salatasi sirkeli ugrastiricidir ama güzel olur

canım menün güzel olmuş ama takıldığım noktalar var yorumlıyım bariiii
yayla çorbası favorimdir bence hangisi kolayına geliyosa onu da yapabilirsin
tavuğu yaz aylarında genelde kullanmam ama burda mantarlı sote de kullanabilirsin.
börek konusunda peynirli olması daha güzel olur.
zeytinyağlı olarak küçük dolmalık biber doldurabilir veya zeytinyağlı barbunya yapabilirsin.
eğer ki yapabilirsen veya yapamazsan da hazırı var közlenmiş biber ve patlıcanı ayrı ayrı yoğurtlu ortaya servis edebilirsin.
mevsim salata ve komposto gayet iyi olur.
sen bilirsin tabiki canım.

azracım nasılsın ?
senin yemeğin nasıl geçti.

sizleri bayadır takip ediyorum. inşallah hepinizin çoook sağlıklı sevimli uzun ömürlü ve sizi üzmeyecek bebişleri olur.
Vatana Millete hayırlı evlatları olur. İnnnnnnşşşşşşşaaaaalllllllah.

AMinnnnnnnnn....Ben de yeni takip etmeye başladım sizleri kızlar, Allah isteyen herkese bana da sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhh....

AMinnnnnnnnn....Ben de yeni takip etmeye başladım sizleri kızlar, Allah isteyen herkese bana da sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhh....

hoşgeldiniz kızlarrrr
inşallah çok beklemeden bebeişleriniz olur...

İyi diyelim iyi olalim tatlim cok sukur. Ama cor yorgunum. Misafirler gitti evi toparla sil supur derken saat oldu 1. Esimin istari uzre nargile icmeye ciktik. O yorgunlukta o nargile bi carpti. Eve geldim beynim zonk zonk zonklamaya basladi bisey yiyemedim agridan. Agri biraz hafifleyince 5.30 da uyuyabildim anca sabahta 7 de uyandim Anliycagin bugun bitik bi haldeyim Sen nasilsin kuzucum?

o kadar yorgunluğun üstüne bide nargile tuzu biberi olmuş valla. ağır gelmiştir tabi canım sana eşin içsede sen içmeseydin bari.
bugün çalışıyomusun bari.
ne bilim azracım tuhaf bir haldeyim, sağlık açısından iyiyim, sıkıldım canım sıkkın. öle sanki hava güneşli ama benim havam bulutlu gibi ...

Ben dururmuyum durmadim elbette; aldim agzimin payini işte allahim kimseye verme oyle bir agri..... Calisiyorummu desemmi acaba vicidim burda ama ruhum evde yatiyo

Bu aksam boyle kendini biraz simart tatlim en cok ne yapmaktan hoslaniyorsan kendine bugun onu ismarla Bu yemek olabilir sevdigin bir dostu gormek olabilir, bir hobi olabilir, gezmek olabilir, sinema olabilir...

çok geçmiş olsun canım kendini iyi hissetmediğin sürece nargile içme bundan sonra. gördüşüm kadarıyla sende minyonsun galiba, ağır geldi tabi.
vallahi güzelim kaynanaları yemeğe götürcem akşama, bu akşam öle bi plan var. ayvalığa gidicem arabayla bayramda bu bana iyi gelicek gibi hissediyorum, böle çok da hevesli heyecanlı değilim. ama daha bu günden hafta sonuna güzel bi planım var babannemi ziyarete gidicem mezarlığa o bana iyi geliyo. beşyüzevlerde mezarlığı karşıya geçicem yani :)

Son düzenleme:

Evet tatlim acı bir tecrube oldu bana bu yorgunken nargile yok aslinda minyon sayilmam pek hatta iri statüsüne girmeye basladim bile diyebilirim

:) harika benim tarafa geliceksin yani. Arabayla ayvaliga tek basinami gitceksin tatlim uzun yol baya. Annen ve kizinla birlikte gecirceksin bayrami cok keyifli olcaktir eminim buda iyi gelicek sana. Agustos sonu dahada guzel oluyordur eminim ayvalik

resimlerden öle anladım galiba bana minyon gibi geldin. kilo almaya mı başladın yoksaaaa...
kuzenimle beraber gidicez canım ayvalığa. tek şöfer olarak ilk gidişim değil bu canım. ben eylül ayını bile bilirim harika bir atmosferi var. sarımsaklı da güzel ama ayvalık özünü korumakta.
azracım eşin nasıl oldu son durum ne doktor ne dedi. operasyon geçircek mi??? amma sormuşum hee hepside birbirinin aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…