- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.901
canim yaa yook onla cok cok alakalai oldugunu dusunmuyorumda... polyannaylada bahsettikya ic karin muhabbeti var... bendede buaylarda bukadar yktu hatta...hatta hamile pantalonlarini falan 6.aya yakin giymeye baslamistim.. sonradan normallesti... aman aman buyuk karnim yoktu ama 3.600 kg dogdu... diyecegim kucugungayet sagliklidir yerinde.. vitaminiciyor musun sen? kullansan sen ve bebek iinde iyiolur... dr bana direk yazmisti...
SCREAMAWAYcım canım senin hamişlik nasıl gidiyor?? sen bakma benim göbüşe:) Kızımdan kalan göbekte vardı zaten bende.
seni görmek bana nasip olmadı ama hayalimdeki sen, ince uzun boylu fit bi bayan:)
beslenmeyle filan alakası yok göbüşün çıkmasının. iç karnın genişse geç çıkar. bebiş sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
kizlar buraya kadarmis test sonuclarini aldik değerlerimiz cok dusuk..... kan testi rontgen vermis doktor. Labratuardaki cocuk hic ugrasmayin bu degerlerle hemen tup bebek sirasi alin demis
yok kuzum belli degil, zaten sadece haftasonbu olur, olursa o daa.... yani yine de cok tutuyor bi okadar daha para koysam üstüne tr'de tatil yapar gelirim ben yani... gerci biz konuda da anlasamiyoruz.. bi yer buldu pasa, otelli felan oyun parkiymis..yani bize uygun degil gitmis ona bakiyor, bi taraftan da bahaneler buluyor söyle böyle.. ama bakmaktan da vazgecmiyor, ben de en son kizdim yaa... o ne öyle dalga gecer gibi.. ise yarar yerlere bak sen, sonra istedigini yap
yok kuzu bi birlikte calistigim arkadas benim kafadan biraz onun da kocaman cocuklari var bana öyle ayak uyduramiyor, hem bir de oruc zamani malum, burdaki hava da normalde deli ediyor insani... yoksa öyle benim tarzimda ne bileyim zevklerimi anlayan bi arkadasim yok.. bi arkadas yeni dogum yapti,ki kapali zaten, elbise felan giymez pardesü tarzinda giyinir.. yani ben de yanimdaki beni anlasin gerektiginde dogruyu söylesin istiyorum.. zevklerimiz de yakin olsun istiyorum.. yani onu da nerden bulcam.. yalniz gezmek de güzel olmuyor iste maalesef...
yaaa silacim online shopping'e baktim ama orda da kalmamis bedeni... dur linki göndereyim de gör sen de.. burda sanki o kadar güzel durmuyor yaa... benim üstümde daha mi güseldi neeetabi icini doldurmak lazim yani bak sagdaki siyah elbise.. mausu gezdir üstünde büyütüyor..
kizlar buraya kadarmis test sonuclarini aldik değerlerimiz cok dusuk..... kan testi rontgen vermis doktor. Labratuardaki cocuk hic ugrasmayin bu degerlerle hemen tup bebek sirasi alin demis
Canım benim sıkma canınıbizde ilk testi yaptırdığımız da manyak bi doktor öyle demişti ama sonra değerler yükseldi. Hatta en son tahlil de değer 2 katına çıkmıştı nerdeyse ... Eşinin o anki psikolojisi de önemli belki benim eşim gibi onda da enfeksiyon vardır üzülme kan tahlillerinden sonra bir sperm tahlili daha isteyecekler sizden sabırlı ve sakin olmaya çalışın .Sonuçlarınız ne kadar çıktı ki ? Hatta benim eşimden yine tahlil istediler inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım ben bu gece dua etmekten başka bişey yapamıycam ama bol bol dua et namaz kıl inşallah Rabbim dualarımızı geri çevirmez .[/QUOTE
evet tatlim 25 gun sonra bi test daha yazmis. 6 milyon sperm var yaziyor. Amin tatlimsenin her yazdigin bana cok iyi geliyo insallah dedigin gibi bizimkiside yukselir ama cok moralimiz bozuldu aglamis gozleri kipkirmizi geldi yanima hic dayanamiyorum ona. bende aglayamiyorum bogazim dugum dugum ne yapcagimi ne dusuncegimi sasirdim allah sabir versin bana ve benim gibi olan herkese
breshkacımmmm ellerine saglık yavrummm... canı gonulden amin diyorum :))
screamawaycimm hayatım hadi hayırlı sonuclarla git gel ins :))
bu arada en güzel minyonnnnncuk benımmmm
hlycım gelmedi ne oldu acaba merak ediyorum. dede iyi mi tatıle gidiyor mu??
bu arada kızlar hayırlara gitsin.. bir rüya gordum.. bebek emziriyordumm. bu kacıncı aynı ruyamdır kım bılır.. bılıncaltıma yerlestıya bırkere sureklı bu tarz ruyalar goruyorumm.... hemıde neydı biliyor musunuz??? ikizzzzz erkek :)))))))))
breshkacımmmm ellerine saglık yavrummm... canı gonulden amin diyorum :))
screamawaycimm hayatım hadi hayırlı sonuclarla git gel ins :))
bu arada en güzel minyonnnnncuk benımmmm
hlycım gelmedi ne oldu acaba merak ediyorum. dede iyi mi tatıle gidiyor mu??
bu arada kızlar hayırlara gitsin.. bir rüya gordum.. bebek emziriyordumm. bu kacıncı aynı ruyamdır kım bılır.. bılıncaltıma yerlestıya bırkere sureklı bu tarz ruyalar goruyorumm.... hemıde neydı biliyor musunuz??? ikizzzzz erkek :)))))))))
Canım benim sıkma canınıbizde ilk testi yaptırdığımız da manyak bi doktor öyle demişti ama sonra değerler yükseldi. Hatta en son tahlil de değer 2 katına çıkmıştı nerdeyse ... Eşinin o anki psikolojisi de önemli belki benim eşim gibi onda da enfeksiyon vardır üzülme kan tahlillerinden sonra bir sperm tahlili daha isteyecekler sizden sabırlı ve sakin olmaya çalışın .Sonuçlarınız ne kadar çıktı ki ? Hatta benim eşimden yine tahlil istediler inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım ben bu gece dua etmekten başka bişey yapamıycam ama bol bol dua et namaz kıl inşallah Rabbim dualarımızı geri çevirmez .[/QUOTE
evet tatlim 25 gun sonra bi test daha yazmis. 6 milyon sperm var yaziyor. Amin tatlimsenin her yazdigin bana cok iyi geliyo insallah dedigin gibi bizimkiside yukselir ama cok moralimiz bozuldu aglamis gozleri kipkirmizi geldi yanima hic dayanamiyorum ona. bende aglayamiyorum bogazim dugum dugum ne yapcagimi ne dusuncegimi sasirdim allah sabir versin bana ve benim gibi olan herkese
Canım yaa çok iyi anlıyorum seni eşini de ... Benim eşimde çok kötü olmuştu hatta 1 hafta falan benim çocuğum olmayacak diye kendi kendini yedi düşün boşanmak bile istedi seni annelik gibi güzel bi duygudan mahrum etmeye hakkım yok benim dedi. Tabi bende üzüldüm ama onu üzmemek içinde elimden geleni yaptım. Bu konu da doktor çok önemli eşini herşeyden önce rahatlatmaları gerek hem üzülmeyin yaa valla bak sayıyı arttırmak için keçiboynuzunu mutlaka dene zaten doktor ikinci tahlili de yeterli bulmazsa e vitamini ve sperm arttırıcı ilaç verecek . Üzülmeyin sakın bak bizim o problemlerimiz halloldu ama ne var başka bilmiyoruz gene olmuyor Herşeyin hayırlısı Rabbim ona el açıp dua eden kullarını geri çevirmez. Hiç bişey olmadı tüp bebek var tabi normal yoldan olması daha iyi hem manevi hem maddi yönden ama başka yolumuz yoksa da onu da deneyeceğiz .
azracimmmmmmmmmmmmmmmmmm, dur hemen moralini bozma canim yaa... laboratuardaki cocuk ne bilecek ki? sen sanki doktor bunlari demis gibi uzulmussun... bir tamamen incelensin, en azindan bir bilinmezde diilsin canim... Bir suru kurler var, tedavisi olmayan bisi diil ki... Bunun uzerine egilip, sorunu cozersiniz insallah tup bebege bile gerek kalmadan canim... Ama sen kendini cok uzmeyip, esine destek olmalisin bu zorlu surecte....
Regencimmm, elbise guzelmis, insallah alabilirsin canim... Bazen senin o yerin baska subesine gitmene gerek kalmiyor, kesin alacagini soylersen direkt sana yakin subeye de getirebiliyorlar.. Istersen bunu bir sor canim....
Menbetacimmmmm, valla bende ayni seyi dusunuyordum hep, evli ama cocuksuz arkadaslarim olsa diye.. Aslinda vardi bundan birkac sene onceye kadar... Ama simdi hepsinin 1-2 yaslarinda cocuklari var... Simdi ikincilere basladilar..Cokkk zor istege gore arkadas bulmak...
Bu arada ruyana bayildimmmm... Hayirdir insallah... Hem de ikiz bebek... Allah insallah en kisa zamanda gercege donusturur bu ruyalarini canimmmm...
Aminnn canım inşallah kabul olur .
Rüyan hayırlara vesile olsun inşallah ...Güzel bir rüya görmüşsün inşallah en kısa sürede gerçeği de olur canımmRüyada erkek bebek görmek iyi bir haber almaya işarettir / bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama ulaşacağına işarettir.
canım geldim dışardaydım valiz aldım kendime..bide mecbur bikini aldım ama derli toplu hiç değilse mayo bulamadım çünkü...bu arada o rüyadan bnde çok gördüm ve genelde şu açıklaması olur...biri snden menfaat sağlayacak demek..hayırlısı olsun inşallah :)
cnmm cok saoll inşallah sızınde meleklerınız göbüşünüze konucakkk yakındaa dualarım sızınle :) topıgımızz bebişlee dolup taşsın ıstıyorummmmmm
cnmm bnm gec dollenme oldu ve tam gecıkmemın 60.gununde ogrenmıstımmm bakarsın bellı olmayabılırde :) Ama ınsallah bnm kadar beklemek zorunda kalmadan hemencık bebişinin haberını alırsınnnn :)
evet bende bırkac kez gordum bu ruyadan canımm.. herkes beni kullanıyormus gibime geliyor. acaba bundan mıdır
iyi canım bikini almıssın gule gule gıy. aksam mı gideceksiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?