2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Bismillahirahmanirrahim.
Yarabbi Yarabbi Yarabbi bu mubarek gecenin hatırına beni elimle, ayagımla, dilimle, gözümle ve tüm unzuvlarımla yaptığım günahları bağışla senin herşeye gücün yeter Yarabbi sen affetmeyi sana el acıp dua edenleri ve bağışlamayı seversin beni ailemi tüm inananları ve sana el acıp af dileyenleri bağışla Yarabbi Yarabbi Yarabbi beni sev ve sevindir beni sevdiğin kullarından eyle.Allahım senin kapına geldim sana el actım sana yalvarıyorum.bana bu dünyadada ahirettede iyilik ve hayır ver beni aclıkla sususzlukla hastalıkla fakirlikle gecim sıkıntısıyla borcla evladımla kardeşlerim annem ve babamla sınama terbiye etme Yarabbi. Anneme babama kardeşlerime ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat ver evimizden gönlmüzden huzuru imanı eksik ekme Yarabbi.Beni sen yarattın sen beni gör ne veriyorsan kendi hazinenden ver.Beni senden başka hiç kimseye muhtac etme.Kalbimi ruhumu imanla doldur senin aşkınla doldur kabir azabından cehennemin ateşinden azabından sen koru Yarabbi senin azabından yine sana sıgınırım.Allahım tüm yaşlılara, hastalara ,yoksullara, sokakta kalmışlara, borclulara, evlat hasretiyle yanıp tutuşan ben ve arkadaşlarıma sen yardımcı ol sana el acıp yalvaranlarında dualarını kabul et Yarabbi sen bağışlamayı ne çok seversin ben aciz kulun günahkar kulun bu mubarek gecede senden af istiyorum töbe ediyorum sen bağışla Allahım tüm sevdiklerim içinde ne veriyorsan hayırlısını ver onlarıda sev ve sevindir dualarını ibadetlerini kabul ettiğin kullarından eyle Yarabbi şeytanın şerrinden kötü niyetli insanlardan günaha girmekten sen koru Yarabbi... Bu mübarek gece hürmetine ettiğimiz duları kabul eyle bizlere önce sana kulluk görevini yerine getirebilecek sonra vatanına milletine ve ailesine hayırlı sağlıklı birer evlat nasip eyle Yarabbi... Hamile arkadaşlarımıza da kolay doğumlar ver sağlıklı evlatlarını kucaklarına almayı nasip et Yarabbi ... AMİN.

Son düzenleme:

burda vitamin filan vermiyorlar silacimmm, cokkk ilgisizler.. vitamin aliyorum ama, kendi kafama gore yani..... bugun yine hastanede randevum var, kan degerlerim incelencek, bakalim ne dicekler...:26:

polyannacimmmm, cok tatli olmussun valla.. normaldir ama sende daha fazla gobek cikmasi... 2. hamilelikte daha fazla oluyormus.. Allah saglikli sihhatli gecmesini nasip etsin canim insallah...
ben uzun filan diilim bu arada... gayet minyon bir bayanim...

Yüce Rabbim Bu Mubarek Cuma Gününde Bu Mübarek Hayırlı Gecede ettiğimiz tüm dualarımızı kabul etsın insAllah.. Kandiliniz Mübarek olsun kızlar :))

kizlar buraya kadarmis test sonuclarini aldik değerlerimiz cok dusuk..... kan testi rontgen vermis doktor. Labratuardaki cocuk hic ugrasmayin bu degerlerle hemen tup bebek sirasi alin demis

azracım dur bi.. cıkmadık candan ümit kesilir mi?? bakma sen oyle dedıklerıne.. aldırıs etme. ne kolay gelıyor ınsanlara ümit verici birsey diceklerine boyle sacma sapan laflar demek.. bosver guzelım o dedi bu dedi. Allah biliyor ya, en hayırlı zamanda verecek bebislerimizi..

güzelim o kürler felan varya dene onları birkaç ay.. netten arastır bak. aktarlardada cok guzel urunler var. bak canım.. hemen ne oyle tup bebek sırası alın. sinir oldum diyene yaa..

ins kan-rontgen de temız cıkacak.. Hayırlısı canım.. sıkma canını sakın..

olsun canım 2 gun olsada tatılya ins gidersiniz :))

regen bende aynen senın tarıfın ettiğin şeyin aynısından ıstıyorum. yanı soyle benım kafadan benım gıbı evlı olsun cocugu olmasın. hatta aynı anda hamıle kalalım.. oyle eslerimiz felanda gorussun.. ben cagırdım mı o, o cagırdı mı ben gıdeyım.
yakın olalım yani.. bilemiyorum 3 senedir kimseyi bulamadım.. akrabalardan baska.. aman aman..

bu arada elbise sade ve cok sık :))

breshkacımmmm ellerine saglık yavrummm... canı gonulden amin diyorum :))

screamawaycimm hayatım hadi hayırlı sonuclarla git gel ins :))

bu arada en güzel minyonnnnncuk benımmmm

hlycım gelmedi ne oldu acaba merak ediyorum. dede iyi mi tatıle gidiyor mu??

bu arada kızlar hayırlara gitsin.. bir rüya gordum.. bebek emziriyordumm. bu kacıncı aynı ruyamdır kım bılır.. bılıncaltıma yerlestıya bırkere sureklı bu tarz ruyalar goruyorumm.... hemıde neydı biliyor musunuz??? ikizzzzz erkek :)))))))))

kizlar buraya kadarmis test sonuclarini aldik değerlerimiz cok dusuk..... kan testi rontgen vermis doktor. Labratuardaki cocuk hic ugrasmayin bu degerlerle hemen tup bebek sirasi alin demis

Canım benim sıkma canını bizde ilk testi yaptırdığımız da manyak bi doktor öyle demişti ama sonra değerler yükseldi. Hatta en son tahlil de değer 2 katına çıkmıştı nerdeyse ... Eşinin o anki psikolojisi de önemli belki benim eşim gibi onda da enfeksiyon vardır üzülme kan tahlillerinden sonra bir sperm tahlili daha isteyecekler sizden sabırlı ve sakin olmaya çalışın .Sonuçlarınız ne kadar çıktı ki ? Hatta benim eşimden yine tahlil istediler inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım ben bu gece dua etmekten başka bişey yapamıycam ama bol bol dua et namaz kıl inşallah Rabbim dualarımızı geri çevirmez .

Aminnn canım inşallah kabul olur .
Rüyan hayırlara vesile olsun inşallah ...Güzel bir rüya görmüşsün inşallah en kısa sürede gerçeği de olur canımm Rüyada erkek bebek görmek iyi bir haber almaya işarettir / bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama ulaşacağına işarettir.

azracimmmmmmmmmmmmmmmmmm, dur hemen moralini bozma canim yaa... laboratuardaki cocuk ne bilecek ki? sen sanki doktor bunlari demis gibi uzulmussun... bir tamamen incelensin, en azindan bir bilinmezde diilsin canim... Bir suru kurler var, tedavisi olmayan bisi diil ki... Bunun uzerine egilip, sorunu cozersiniz insallah tup bebege bile gerek kalmadan canim... Ama sen kendini cok uzmeyip, esine destek olmalisin bu zorlu surecte....

Regencimmm, elbise guzelmis, insallah alabilirsin canim... Bazen senin o yerin baska subesine gitmene gerek kalmiyor, kesin alacagini soylersen direkt sana yakin subeye de getirebiliyorlar.. Istersen bunu bir sor canim....

Menbetacimmmmm, valla bende ayni seyi dusunuyordum hep, evli ama cocuksuz arkadaslarim olsa diye.. Aslinda vardi bundan birkac sene onceye kadar... Ama simdi hepsinin 1-2 yaslarinda cocuklari var... Simdi ikincilere basladilar.. Cokkk zor istege gore arkadas bulmak...
Bu arada ruyana bayildimmmm... Hayirdir insallah... Hem de ikiz bebek... Allah insallah en kisa zamanda gercege donusturur bu ruyalarini canimmmm...

azracım canım sakin olmaya çalış öncelikle...ben tam breshkanın örneğini vercektim o vermiş bile canım..ilk testle anlaşılmaz o canım benim...ayda 3 test yaptırmak gerek asıl gerçek sonucu almak için..çünkü o an psikolojik olarak etkilenmiştir,uykusuz kalmıştır,yorgundur falan bunlar kesinlikle etkiliyor...bi diğer testleride yaptırın canım bide özelde yaptır başka bi doktorda..bide kocana bişiler yedir..keçiboynuzu vs. gibi..bide sonucu söyleyebilir misin canım senin için sakıncası yoksa eğer..dualardasınız arkadaşlarım inşallah hepimiz bu güzel mübarek günün hürmetine istediklerimize kavuşacağız..sağlıkla mutlulukla inşallah ...

canım geldim dışardaydım valiz aldım kendime..bide mecbur bikini aldım ama derli toplu hiç değilse mayo bulamadım çünkü...bu arada o rüyadan bnde çok gördüm ve genelde şu açıklaması olur...biri snden menfaat sağlayacak demek..hayırlısı olsun inşallah :)

aminnnnn canımmm insAllah.. keske olsaaaaa.... ikiz hastasıyım yaa.. nasıl bakarım bilmem ama. Allah bir kolaylıgını verır elbet..

ben sipariş verip getirtcem oyle bisey cok daraldım ya.. bekar arkadslarımı diorum sizi buraya gelın alayım evde kaldınız dıye ama yok anam..

bu arada azraa sıkma canını bi dur.. Allah tan hayırlısını iste güzelimm.. aklımdasın walla..

ayy breshkacım ins canımmmm.. saol güzelimm.. her gece hepimize dua ediyorum.. ins Allah dualarımız kabul ederde cok bekletmez bizi..

Kızlar merhaba,

Bi konu da bilgi almak istiyorum ama Ben de sizler gibi artık hamile kalmak istiyorum.6 Yıllık evliyim ve geçen denemeye başladık.İlk ay olmadı.Bu ay için yumurtlama günümü hesaplayacağım ama aklım karıştı.
Son adetim 19 Ağustos Gece 23,30 .Bildiğim kadarıyla adetin 12 14 16 günlerinde birlikte olunca gebelik şansı oluyor.Bana yardımcı olur musunuz

Teşekkürler

azracımmmm bu arada aklıma şimdi geldi...benim kocamın sayısı iyi olmasına rağmen Evitamini vermişti doktor 2 tane..onları içti keçiboynuzu pekmezi..sonra ilişkiden önce buz torbası koymak falan hepsini denedik ve sayı yükseldi canım..o yüzden bnce hemen panik yapma derim ben...canım benimmmmmmmmmm Allah büyük yardımcımız olur...e olmadı sen ben breshka gider tüp taktırırz napalımmm

evet bende bırkac kez gordum bu ruyadan canımm.. herkes beni kullanıyormus gibime geliyor. acaba bundan mıdır

iyi canım bikini almıssın gule gule gıy. aksam mı gideceksiniz :))

kafam çok karışık ama bekleyelim bakalım ne çiçek açıcaz :)inşallah hamileyimdirde beklediğime değer:))))))))

hly katılıyorum canımm.. benım esiminde 2 kez yapıldı testı. 2 sınde yuksektı ama ilkinde iltihabı vardı. tedavı oldu kucuk doz bır antıbıyotıkle.. 2.teste degerler yuksektı.. bıde benım esim asırı bır stres yapmıstı. ama neyse işte yuksek oldugu halde doktor E vıtamını vermstı. recetesızde alırsın ucuzda bısey zaten..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…