- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.981
herkese günaydınlarrr
ah canım al hazırlarından tut donduruca bulunsun evınde. ben her zaman saklarım anı mısafırlere :)) borek felan yapılmıs saklarım. iyi oluyor. senın içinde ıyı olur. canın cektıgı an pişirip hüpletirsin..
soyledıklerıne aynen katılıyorumm.. aman yavas git tam git. gec gitmek hiç gidememekten daha iyidir.. dikkatlı olun kuzucuklarım :))
ohh tam arabeske bağladım simdi.. biz doğarken bile yalnızdık.. ah kuzum benım :)
ne gezinti bişey oldun sen yaa.bu ne kadar dolasmaktır. :26::26:bende evdeydım butun gun halen evdeyım. evde olmayada devam edıcem. pofff.. :84::84: biryerlerden iş gelsede benı bulsa :97::97: n e güzel olurdu..
ay evet ne guzel olur. keşkim gelseler
aaa kuzzzummm tuuhhh.... sileyim hemen ama yolla geriiiiii taammiii...usenmeeeeozel mesajların doluymus, siler misin ?? iştahlandım bısey yazdım. gıtmedihevesim kactı
gelmeseler bile aksama ikimiz kaynatiriz kiss... hülyosss gelir muhtemelen oooohhh.... digerleriyle de telepatik bag kuralim en iyisi
gelmeseler bile aksama ikimiz kaynatiriz kiss... hülyosss gelir muhtemelen oooohhh.... digerleriyle de telepatik bag kuralim en iyisi
aaa kuzzzummm tuuhhh.... sileyim hemen ama yolla geriiiiii taammiii...usenmeeee
canimciimmmmhlya kendini ccoktaaaaaaaaaaaaaaannnnn mavisularinakollarina birakmistirrr..... 4gozle bekledi bugunu kizz.... sadece ugrar yaniiii gelsede.... bende gotumceye gitcemmmm.....
feci dipnottt....ayyy yaa koptummmm... gorumce yerine ne yazmisimmmm...bir harf degisikligi yaaa sadece.... turkce iste!!!
bencede hly gelemez gıbı... aman tatıl yapsın kız azıcık.. sıkılacak ortamı olmaz..
basbasa kaldık
aglama kuzucuukk...bende bilmiyordumm dolu oldugunu...pakledim simdi....kustum yollamıyomdur aglama modunada geceyım..
harf hatan guzeldı.. bende ne dıyo bu kız dedim
valla bizde dedgim gibi aksama gidicem...mezeler bana ait onlari hazirliyom bi yandanda size laf yetistiriyommmm.. senden naberrrayyy cok komikimmm..
10 dk beklemem lazımmmmısss
siz napıyonuzzz???
neyyy ya??? ben kacirdim huuuu... bana özelden bari yaz ikizim yaaa.... meraklandim simdiiiiiyoluuurrr yoluuurrrr
yaa evet unuttum ben tatil olayini... oh oh.. gezsin de tek, biz bekleriz.. dönünce anlatcak bi sürü seyi olur zaten onun da ooohhh
aglama kuzucuukk...bende bilmiyordumm dolu oldugunu...pakledim simdi....
valla bizde dedgim gibi aksama gidicem...mezeler bana ait onlari hazirliyom bi yandanda size laf yetistiriyommmm.. senden naberrr
caniim zaten alinti yaptigin postumda yaziyo gorumce de r yerine t yi tuslamisimmmm..... bidaha oku.... ama noktali harflerim olmadigive kullanamadigim icin cok anlasilmiyo zaten silmedim ondan...
bu arada hlyadainsallah dondugunde bize super haberler getirirrrrnezamandi bu hatunun batii???
aglama kuzucuukk...bende bilmiyordumm dolu oldugunu...pakledim simdi....
valla bizde dedgim gibi aksama gidicem...mezeler bana ait onlari hazirliyom bi yandanda size laf yetistiriyommmm.. senden naberrr
caniim zaten alinti yaptigin postumda yaziyo gorumce de r yerine t yi tuslamisimmmm..... bidaha oku.... ama noktali harflerim olmadigive kullanamadigim icin cok anlasilmiyo zaten silmedim ondan...
bu arada hlyadainsallah dondugunde bize super haberler getirirrrrnezamandi bu hatunun batii???
:)))) kendi evınde hazırlayıp gorumcene mı goturuyorsun, dogru anladım herhalde.. bende ona gidip onda hazırlıcan sanmıstım.. olsun afiyet bal seker olsun..
ben napiim bugun netten verdıgım puntooool sıparislerim geldi... coooook guzelller.. sevındım felan işte. ev ısı yapıyorumm..sabah erkenciydim gumusluk takımlarımı felan temızledım.yerlestırdım. ara ara gene bakıyorum ıslerıme. bırazda cene calmaya geldım..
regen sanırım onu sormuyor sılaonu derdı baska....
ben geldimmmmm... canım acayıp bir sekilde pogaca cektı ve yaptımm.. ama daha pişirmedimm. iftarda sıcak olsun ıstıyorum.. bu aksam iftara yemek yok zaten. kocamla anlastık iftarda kahvaltı yapıcaz
regencimm canım bı ben bılıyorum zaten ne oldugunu..
benim menüde de milföy hamurundan yapilmis poaca vaarrrrrrrrr....... di gerci... kocis aldi birazini kaylan kaynanagile.. evde bi tane bile yok su an.. neyse ben cavdar ekmegi yiyorum zaten... ay kuzum yaa kaynim gelcek simdi kaslarini alcam.. sinirden aglicam birazdan arada bi bagiriyorum ama fayda etmiyo zaten hastayim bogazim aciyo, burnum akiyo, sesim de cikmiyo... su gerizekali mal öküz türkiyeye gidiyor bi ay yok bari.. domuz köpek hayvan iyyyyyyy :95::95::95::95::95::95: ne demeye geliyosa ben soyundum dökündüm oturuyorum isin yoksa kalk giyin... bunlarin kendi isi olsun da gerisini s... et.... karsidakinin vakti vardir yoktur isi gücü vardir ya da yoktur hiiiiiiiccccc... ay neyse ben sinirlensem de gelecek sinirlenmesem deee....
yakın olsak verirdim ben.. coook guzel oluyor bu pogacaoveyım kendimi biraz
kaynın gelıyor ve kaslarını alacaksın.. ıyyyyyy.. gitsin erkek kuaforunede aldırsın Allah ım sende ne ısı var.. ay ne sacmalık.. bende ne var bılıyor musun??* ya bılmıyorum ama boyle tıksıntı var. mesela baskasının kasını alamam,sivilcesine bakamam(bazıları patlatma hastasıdır)ne bileyim oyle eline ayagına dokunamam. baskasına epilasyon agda felan yanı yapamam(genelde genc kızlar toplanır yaparlardı kuzenler felan ıste. illa duydugun olmustur) direk böğğğğ anlayacagınn.. iyi bari dayanıyorsun sen.
gecmis olsun kuzum ne oldu bırden hayırdır soguk mu aldın ya orda hava nasıl bılmıyorum..
neyse kaynın gıttıkten sonra yatıp dınlenırsın bıraz
1 ayda türkiyede kalacakmıs iyi bari.. kafan rahatlar. ailecek gitselerdi bari.. daha iyi olurdu sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?