2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

menbata canim beee sende yarama basmissin bee oglum icin yazdiklarinda zaten vicdan azabi cekiyordummm...kolaymi saniyorsun annem gel diyo ustumu basimi cekistiriyo .... napalimmm bugun de agladi ama daha iyimissssss ben gittinkten sonra.. daha da iii olucak insallah...

kizlar yaaa benim kirmizilar da geldi sanirim ekimide actim... cok uzgunum yaaa... okulda da goruyorum oglumun yasitlarinin annelerinden bayagi var gebe...anlicaniz zamani yaniii takiliyo kafama cok artik... iice stres oldummmm.... poooffff:84::84::84::84::84:

menbetacimm ilk sana soyluyorumm imreal cimm 2. Cide sana soyluyorum :) %99 erkekmis :) bnm oglan baya sakladi ama zor gordu dr arkasini donmustuu biraz ittik kalktik bebisi oynadida oyle gorduk:) teyzelerii saniyirum topigin ilk erkegi geliyoo

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :))))

kolay değildir elbet güzelim. ben senı uzmek ıcın soylemedım ki.. benım cocugum yok. annelik nasıl duygu bılmıyorum. ama yerinde olmayı hıc ıstemezdım.. kusura bkma.. zor cunku... bugun daha ıyımıs dıyorsun. demekkı alısıyor. birkac arkadasta edındi mi o da rahat olucak sende. o zaman daha bi isteyerek gideceğini düsünüyorum..

kırmızıların sanki erken gelmiş, oyle mi?? cunku ramazanda regl oldun sen.. gun olarak sayı az geldı bana ama sen daha ıyı bılırsın.. birde bişey dicem. sen ogluna hamıle kalırken klomen mi kullanmıstın??? yoksa dogal yolla mı hamıle kalmıstın. sankı oyle bırsey hatırlıyorum.

Çok şükür topiğe gelenler olmuş renklenmiş canlanmış buralar
Bende ara ara katılıyorum bakıyorum bazı arkadaşlarımın yazılarını beğenecem ama beğenemiyorum
menbetam şekercim sana da selam

evet canım. bayram bitti hareketleniyor tugceninde oglu oluyor okudun mu

ahhh canimm benimm benimmm... ne kusuru yazdiklarinida okuyuca sadece kendimi bidaha sorguladim ama bu bana lahsus deil..halbuki 2.5yasinda giriyorlar okula ben 3 olsun die bile bekledim..nese yaa hayattt bu iste.... can sagligi versinde Rabbim...

aslinda erkende sayilmaz guzelim kirmizilar.... gece ayin 4uydu.. bu ay 2 sinde geldi... 2 guncuk yani.... ben 6si yazdirmistim listeye gec kalma ihtimalini dusunerek...hersey yolunda gibiii.....

canim oglumda da hiic bisey kullanmadim natur geldi pasa..hatta bebek icin calismiyorduk bile... surpuz yaniii.... dahaonce bukadar beklemedigim icin geriliyor olabilirimmm... insalah sira bizdedir canim insalahhhh

Menbetacimm ilk sana soyluyorumm İMREAL cimm 2. cide sana soyluyorum :) %99 erkekmis :) bnm oglan baya sakladi ama zor gordu dr arkasini donmustuu biraz ittik kalktik bebisi oynadida oyle gorduk:) teyzelerii saniyirum topigin ilk erkegi geliyoo

tugcecimmmm, cok sevindim canim... Darisi basima artik...

silacimmmmmmm, canim benim... aklina gelmisim.. Tam tugcenin mesajini okuduktan sonra darisi basima diye dusunuyordum ki, senin mesajini gordum... duygulandim...
zaten bugun dokunsalar aglayacak haldeyim... sacma sapan bir haldeyim yani.....

canimmmm benimmmmmm, strese girme lutfennnn... kendini rahat tutmalisin... olacak silacimmm, daha vakti var demek... sen rahat ol yeterki...

screamawayy canim iste oldugun icin yazamiyorsun saniirim... musait oluca bize iyi oldugunuzu yaz emiii!!!

regen ikizimmm tatliii naber yaa ozlemedin mi beni bakiiimmm......naparsin sen nevar nne yok ... beklemedeki bir ayin bitti sayilir insalah ...

amin insallah..

hımm yanlıs hatırladım o zaman. klomenle hamıle kaldıysan hemencık tekrar doktora gıt dıcektim. demek süzünkü süpriz yaparak gelmıs. o zaman tamam. e hazırda regl oldun. bittikten sonra gene bır doktora git ıstersen. genel bır kontrol yapsınlar. ne bıleyım belki ufak bır ılacla felan hamıle kalırsın. arayı fazla acmadan bır kardes gelır pasana..

cnmm cok saol menbetacimm valla ben saskinim cunku kiz olsun istiyodum ama erkegede raziydim tabi :) erkek diyince sasirdimm:) esimde sevindi kordon bagi fln degil dimi dedi drda ayrintili olarak anlatti ona :) smdi saskiniz ikimizdee

cnmm cok saol menbetacimm valla ben saskinim cunku kiz olsun istiyodum ama erkegede raziydim tabi :) erkek diyince sasirdimm:) esimde sevindi kordon bagi fln degil dimi dedi drda ayrintili olarak anlatti ona :) smdi saskiniz ikimizdee

ya bu begen butonları nerde yaaa

ay ne güzell bir duygudur canımm.. ne guzel kontrollerede beraberr gıdıyorsunuz... ayyyyy ben nezaman hamıle kalcam yaaaaaaa.... darısı hepimizin basına insAllah..

gelmez mi canim yaaa .... insallah o zamanda yakin seni de tebriklicez az kaldi.... bende yazamiyosun bize die sana bi post yollamistim....

oylemi dersin canim zamanimi var dersin henuz... napalim elimizde olanlara sukredip bekleyelimmmm ozaman....

Nasılsınız kızlar? Özledim sizi yaa Anammmm geçmişe bi bakayım dedim ama çok yazmışsınız gene sadece yakın geçmişi kontrol edebildim xtuqcex hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Hayırlı bi evlat olsun inşallah

Menbetacım burdayımmm geldim

Son düzenleme:
Merhaba canım sen hamileydin dimi? Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Senin ne zaman olmuştu ovulasyonun?

selam canım,normalde benim reglim 2 temmuzda oldu ama doktor Sat 'a göre hamileliğin geriden geliyor,geç döllenme olmuş dedi.Ve 15 temmuz'u yeni SAt olarak belirledi,benim ilk tahlilde bhcg 878.6 dı.Sanırım o değere göre geç döllenme dedi ben SAT 2 temmuz deyince.Ben doktora gittiğimde 4 haftalık falan dedi doktor ama SAT'ı 2 temmuz baz alırsak 5-6 haftalık olması gerekirdi dedi.Ertesi hafta gittik,keseyi gördük,5 haftalık demişti.Doktor neye göre hesapladı bilmiyorum.Benim döngü 28 gün değil de zaten 33 -35 gün arasıdır,belki doktor 28 güne göre hesaplamıştır,gerçi ben 28 olmadığını söyledim.SAT'a göre zaten tahmini olarak hesaplanır,ultrasondaki ölçüme göre gerçek gebelik haftasını hesaplıyoruz dedi.

canimmm yaa 3.5ay oldu gideliii bidaha gidersem dr kovalar beniiiiii inanki bakkk... bilen bilir tr gibi deil kiii... zaten dr o gittigimde bile bunun icinmi geldin der gibisine suzdu ama ben cook agrim var overlerde die gitmistim gercektende.... o gittifgimddede sorun yoktuu.. gecikmeler vardi simdi oda normale dondu...nasip,kismet diycez sanirimmm:26::26::26:

ha baska dr dersen bissuru tantana...yeniden dosya ac,takibe al falan falan.... bakalim yillbasina kadar beklemeliyim....

Menbetacimm ilk sana soyluyorumm İMREAL cimm 2. cide sana soyluyorum :) %99 erkekmis :) bnm oglan baya sakladi ama zor gordu dr arkasini donmustuu biraz ittik kalktik bebisi oynadida oyle gorduk:) teyzelerii saniyirum topigin ilk erkegi geliyoo

canım çok sevindim :) Hani bu tatlı yiyince erkek ekşi yiynce kız olur muhabbeti var ya,sende böyle bişi oldu mu?Şu ana kadar tatlı mı daha çok canın istedi yoksa ekşi ve tuzlu şeyler mi?Ben gram tatlı yiyemiyorum var ya,normalde bayılırım çikolataydı,pastaydı falan.Eşim en sevdiğim çikolatadan almış,inanır mısın 1 tane zoraki yedim ama ekşi ,tam olgunlaşmamış meyve,tuzlu,bajharatlı şeyler yiyorum hep,kız olcak seninki diyenler oluyo da,sana bi sorayım dedim,şu ana kadar yeme içme olayın nasıldı diye?

hosgeldın canım nasılsın ???????? herkesi gozum aradı yaa.. bayram nasıl gectı bakalım..

hımm orda sistem coook farklı ıslıyor demekki. Allah yardımcın olsun ne diyim..

bende regl olunca gidicem insAllah rahim filmi için.. hem korkuyorum. hemde sanırım esim benle gelemicek ona üzülüyorum. biraz daha bekle diyor ama bakalım. sehır dısında yaptıracagım ıcın esımle gıtmek ıstıyordum. baska hıckımsem yok cunku..

bunu okuyunca "ye ekşiyi çıkar ayseyi, ye tatlıyı cıkar hakkıyı" geldi aklıma.

Aman hıc farketmez kız yada erkek. saglıklı ve hayırlı evlat olsunda. gerisi bos.. o kadar canlı ornekler var kı cevremızde... aman aman beterınden Allah korusun..

Allah gonlundekı versın sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…