- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.381
Deryacimmmmm, Allah insallah cok bekletmeden verir bebegini canim... Hem simdi sen de tam hazirsin bunun icin... Bence yakinda senin haberlerini alacagiz.. Uzme kendini...
Masumiyetcim, ates ovulasyondan tamamlandiktan hemen sonra artiyor.. Mutlak kiliyor diye dusunmeyelim ama.. Ben hep ovulasyon testleriyle kontrol ederek denedim... Yine de hemen olmadi sonucta.. Ama senin de dedigin gibi ovulasyon haftasi civarinda iliski gerekiyor hamile kalabilmek icin...
Canimmmmmm, tam az once listeye baktigimda senin icin bir suredir gelmiyor herhalde.. yazilarini gormuyorum diye dusundum... Benim de hamileligimde belirti yoktu... Insallahhhhh hamilesindirTest yapmayi dusunmuyormusun bir daha? Ama ctesi yaptiysan bekle daha istersen.. Insallah gec dollenme olmustur canimmmm..
Topikte genel bir depresiflik havasi hakim zaten... Ben de dahil olmak uzere herkes ayni seyden sikayet ediyor... Havalardanmidir nedir...:26::26::26:
hosgeldin canim gecikmedesin bugun yalniz....valla tatlim durumun zor keske teli hii yanina almasaydin..... kayinpeder aradiginda hiic gormezdin...istedigi cokmu para??? sanirim vereceksin tatmimmmm ama zaten esinde yaninda yok nasil seni sIkIntiya sokacagini bile bile usteliyorlar anlamiyorum....
canim bende de ev sIkIntisi var onun icin gebe kalmayi inan ikinci siralara attim.... hayir korkumu bilmiyorsunuz ev bulamazsak kaynim 3 daire satin aldi ust uste... orda oturmak zorunda kalcazzzzz.....:84::84::84::84: kaynanalar falan...dusunebiliyor musunuzzzz
ahhh kuzum yaaa...gercekten senin yureginin yarasida cok derin...Alllahim unutturacak sana insallah yaralarini.... ikiz bebislerin olsun insallah canim... bilmiyorum ama tabiki hasa Yaradanin isine karisilmaz ama 4 kayiptan sonra bu bebeklere sahip olmani cok isterim,dilerim... insallah.... az kaldi canim....
kardaizcimmmmmm, hosgeldin canim... Bugun gec geldin....:26::26:
silacimmmmm, canim ben senin cikis tarihinin belli oldugunu bilmiyordum... Insallah en yakin zamanda guzel bir ev bulursunuz... Pek cok kisi ev tasima telasindayken hamile kaldi.. Seninde oyle birsey olacak demek...
Bu arada kiyamammmm senin oglana... Anneden ayriliyor diye uzuluyor demek...Ama sen agladigini, uzuldugunu ona belli etme bence... Insallah benimser en kisa zamanda okulu...
canım pko=polikistik over demek..oda şu demek kısaca : PKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.
canım umarım bilmene gerek kalmaz yani inşallah bu lanet hastalıkla uğraşmazsın...daha yeni başlamışsın inşallah kısa sürede hamiş olursun canım :) ama bnce gebelik öncesi bi kontrole gitmeni tavsiye ederim canım..
işlerde aksilik oldu güzelim yaaa o yüzden bugün böle oldu. dediğim gibi sabahları uğrarım artıkın söz.
sende bi sinir harbine girmişsin. bu ara topicde ne oluyosa herkes aynı modda nası bulmuşuz birbirimizi böle hayret valla.
sen iki canlısın bak dikkat et kendine sinir stres yasak sana, bebişin de iyi çok şükür. bi yerden güzel bi haber gelsede sevinsek yaaa havamız değişse....
Canım çok tşk ederim açıklaman için ama bişey daha sorucam ateşim bu aralar aynı aralıklarda devam ediyor ateşim düştüğün an yumurtlama zamanım oluyor dimi? ateşin düşmesini takip etmek gerekiyor yani ateş yükselince zaten yumurtlamam tamamlanmış kısacası bi daha ki aya kalmış oluyor ümitler tabi tutturamadıysak
Canım güzel dileklerin için çok çok tşk ederim bi kaç gün daha geçsin öyle yapmak istiyorum regli gecikmem hava değişikliği yada strestende olabilir ama tabiside inşallah hamileyimdirsen bize bol bol dua et de oğluşuna kardeiş gelsin inşallah :)))
Bende 1 haftadır böyleyim bayram tatilim bile bu şekilde geçti sinirli,ağlamaklı herşeye ağlayan kırılan biri oldum eşim saolsun anlayışlı elinden geleni yapıyor ama elimde değil sanırım depresyondayım artık öyle düşünüyorum...
Eğer regli olursam(inşallah olmam) eşimle beraber doktora gideceğiz artık bi tedavi şart oldu çok yoruldum artık gerçekten Allahım ne olursun çok bekletmeden gönder bebeklerimizi evlat hasreti çeken herkese
evetttt kardaizcimmm, guzel haber alsak da topigin havasi degisse biraz...
ben de gerginligim yetmiyormus gibi yine gerildim... hastane tahlilimi tekrarlamami istiyor, sebebini bilmiyorum...:18::18::18:
canim, ates azaldiginda yumurtlama oluyor, ama onu cok farketmeyebilirsin, cunku dususu cok fazla olmuyor, ama ovulasyon olduktan sonra tesin yukselmesi daha fazla oluyor...
sen ovulasyon testi filan al istiyorsan... o sekilde daha iyi anlarsin....
Hulyacimmmm, ve Masumiyet canim iyiyim... Topigimizdeki genel hava bende de hakim... Gerginim dunden beri...:26: Benimkinin sebepleri biraz daha farkli tabi...
Isi ektim bugun evdeyim...
Hulyacim, sen nasilsin? Basin saolsun bu arada... Daha once yazmis olabilirim... Cok unutkanlastim bugunlerde...
Masumiyetcim, senin 18 mi yoksa 19 eylul muydu yeni batin..?. Hatirlamiyorum...:26:
Ya kızlar ben sanırım kafayı yedim. 2 gündür rüyamda gebelik testi yapıyorum hamile çıkıyorum üzülüyorum ağlıyorum ben nasıl hamile kalırım korunuyorum die. Bugün bat ama hala olmadım diede kasılıyorum. Bi yandanda hamile olsam ne komik olur diyorum ilaçları iç ben bu aileye bebek yapmam haketmiolar de 2 gün sonra hamile ol
Canım benim reglim 4 gün gecikti henüz test yapmadım ama hamile olduğumu sanmıyorum hiçbir belirti yok cumartesi test yaptım negatifti içimde hiçbir heyecan istekde yok yoruldum artık kırmızılar gelirse haber veririm sana
Bu arada ben senin durumuna arada girip bakıyorum takip ediyorum :) iyi olmana çok sevindim canım Rabbim seni ve meleğini korusun...
Diğer tüm arkadaşlarımıza slmlar :) eskisi gibi keyfim yok yazasım gelmiyor ama hergün takip ediyorum sanırım depresyondayım
kardaizcim sağol cnm. ama artık çok yıprandım. dört bebek kaybettim. ardından bir sürü tahliller, tedaviler, hayatın sıkıntıları vs. derken. sıkıştım kaldım. sinirlerim boşandı sanırım. ama iyi olmaya çalışıyorum.
açıklaman için teşekkür ederim, zahmet verdim. duymuştum bi arkadaşımda vardı ama detaylarını bilmiyordum tabi. inşallah dediğin gibi bilmeme gerek klamaz, şimdilik bişey yoktu ama bi daha mı gitsemki bilemedim... hormon testim yapıldı, ultrasonla bakıldı, yumurtalarıma da bakıldı rahimden adet günümde. tiroidlerde de sorun yok, inşallah bi sorun çıkmaz yasiz ne zamandır bebk istiyorsunuz peki? pko sorununuz önemli değildir inşallah
hly hoşgeldin tatlımmm
e güzelim aşılama yaptırmıcak mısın direk tüpü mü deniceksiniz. ??
hem cem bey diyodun diğerlerini nasılbuldun ??
sana iki soru sordummmmm
güzelim hiç kafana takma bence bişey yoktur. bazı şeylerde yanlışlık yapmış olabilirler veya tahlili fazla bekletmiş de olabilirler. bence bundan bişey çıkmıcak içini ferah tut. bizim burda bi arkadaşta olmuştu hemde 2 sefer tekrarlattılar.
saol canım Allah razı olsun...nolsunn işte ev bakmaya başladım yine onun sıkıntısı bastı yorgunluğum gitmedi canım sıkkın bndede depresif bir hava söz konusu..tatil yapamamanın vermiş olduğu bi sıkıntı galibaonun haricinde şükür diyelim nolsun..bide arada kaldım bi konuda aynı zamanda onu düşünüorum..prof bülent tıraş mı doç.cem demirel mi yoksa engin enginsu mu diye kararsız kaldım ama hepsine gidip ön görüşme yapıp sonra karar vercem herhalde ay işte bi sürü şeyle uğraşıom canım ya !
insallah kardaizcimmmm, yarin tekrardan tahlile gitcem, neden tekrarlattiklarini da ogrenmeye caliscam... bakalim birsey diceklermi...:26:
hulyacimmmm, canim.. super cok sevindim... sen ev isleriyle ugras... doktor konusunda karar vermeye calis... bebek konusundan biraz daha farkli bir sekilde yogunlasmis oluyorsun boylece... bakarsin doktora gerek kalmadan hamile kalmissin...
hoşbuldum canım..
ya aşılamadan vazgeçtik biz direk tüpe gidicez ... cem beyi diodum ama diğerleri de iimiş okudum kk dan gidicez ön görüşmeye 3üylede eğer hangisi içime sinerse kocamında tabi ona gidicez bakalım..
sen nasılsın sinirler ne durumda ?
ahh canim yaa valla icinde oldugun durumun nekadar zor oldugunu biliyorummm.... insallah esinde farkina varir bazi seylerin..
pekicanim sen aradan esini cikarip direkt onlarla muhattap olsan...olayi anlatsan guuzelikle..boyle iken boyle desen???
ahh canim otur vallla felekten bigun cal kendine... dinlenin... tembel ol valla nasilsa 5 ay sonra full time olacak islerin....
canim bende kirmizilarin gitmesini bekliyorum.... ote yandan her sabah oglusu okula birakiyorum.. ayrilirken her ikimizde agliyoruz....napalim amaaa.... baska care yook.... bide evden cikisima 2.5ay kadarbisey kaldi..henuz bulamadik birseyler bizde.. ona canimiz sIkIliyor.... baskada bir sorun yok benden havadisler boyle canim....
bide hamis kalabilseydim degmeyin keyfimeee.....
ah canım benim. ya bu kadar mı ortak kader olur yaaaa. ya herkeste var böle sıkıntılar demek ki. napıcam ne edicem ne diyecem kafam allak bullak oldu yemin ederim. nasıl çıkıcaz işin içinden bilemedim. işimden çok memnunum, çok iyi bir patronum ve arkadaşlarım var, şartları çok güzel bu işi bulmuşken bebek olana kadar çıkmak istemiyordum ama eşim gelsin karar verdim çıkıcam işten. ya da patronumla konuşucam aydın sökede de şirketi var orda karıkoca bize iş versin temelli gidelim burdan boğuldum çünkü. öle bir patronum var ki her türlü imkanı sağlar çalışanları için. bizim burda aynı aileden 3 kişi elemanı var. yok benim patrona baba gibi açılmam lazım bana fikir versin. ama şunda kesin kararlıyım patroncuğum yardımcı olamazsa ben eşim gelsin çıkarım kesin...
bu arada kayınpederi aradım ağzına geleni sölüyo terbiyesiz, ulan benim oturmaya koltuğum yok köydeki ev için para istiyo. ay çıldırcam yaaa :95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?