- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.341
sağol hly7, hoşbulduminşallah canım, amin.. pko nedir bilmiyorum ama sanırım bebek olmasını engelleyen bişey. hormonlardan biri herhalde. ben bebiş yapma çalışmalarına henüz başlamadım valla durumu bilmiyorm, geçen gün ilk defa bi yaptık bakalım ilk adım atıldı da öylesineydi o da :) yani daha bir kez denedik biz :) ama ben diyabetli olduğum için 5 6 ay önce kadın doğuma gittim ve bi sorun görünmediğini söyledi, sadece yumurta rezervlerim azalıyormuş, bebek için acele etsen iyi olur dedi, o kadar.bakalım ne olur sonuç...
imreal, teşekkür ederim, inş hiç birimizin muradı gözünde kalamsın ... :)
kuzum yaaa, canim cok sIkkIn bu aralar ondan gelmiyorum, nolur yanlis anlama beni... yoksa eski sohbetleri, seni, hülyayi ve de herkesi ama herkesi ben de cok özledim yaa...
benim zamanim sanirim kimseye uymuyor.. ben geldigimde herkes gitmis oluyor yaa maaleseeffff
canım pko=polikistik over demek..oda şu demek kısaca : PKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.
canım umarım bilmene gerek kalmaz yani inşallah bu lanet hastalıkla uğraşmazsın...daha yeni başlamışsın inşallah kısa sürede hamiş olursun canım :) ama bnce gebelik öncesi bi kontrole gitmeni tavsiye ederim canım..
canikommm yaaaaaaa noldu sana yineeeeeee ! bnde özledim seni geldim bak burdayımm..gelde iki çift laf edek :)
menbeta kızmış mıııııı
ala ala ne oldu ki kızdı veda etti ah canımmmmmmm geri gel hayatım yaaa
valla sinirden geçmişe de bakamadım kızlar kusura bakmayın menbetam neye kızmış ki yaa üzüldüm gelir o bizi bırakmaz yaaa
silacim buralardayim bugun.... cok gerginim, o yuzden bir sey yazmak istemedim... herseye sinirleniyorum, bu normal mi kizlar ya?
bu arada menbetacimm veda mi etmis? ben gormedimmmm oyle bir post... neye kizmis...:26:
kizlar menbata cocuk meselesinden dolayi sanirim darlanmis biraz,sagin solun lafiylada biraz.... benim postundan cikardigim yorum bu... arada gelirim demis... ama menbatacim bak kizlar nasil uzulduler arayi acaciksindiee.... gitme kuzummm...veda etmemişki kızlar sadece ara ara uğrarım dedi menbeta gelir birazdan
canimsin yaa .. amma guldum inan ... tatlim sana yazmistim evelden ondan yani ole oldu.. yoksa dusunmem mi cigerimmmmm....sıla hanım sıla hanım vay beee herkeşleri yazmışsın bizde geldik ettik bana yazmamışsın bilemiyorum yani !
ahh canim yaa hissetmiyorum mu saniorsun senin vaziyetini... anliyorumda insallah hersey yolunda girsin..bak sende anlat sIkintini canim inan iyi geliyo... bide izin verme canim seni kullanmalarina diger kizlara dedigim gibi... sende cansin... hersey esinde/eslerde bitiyo aslinda... bence esi tavlamak,iyilikle anlatmak lazim bazi seyleri ... illaki anlarlar yaaa.... bide kardaizcim demisya esime uzuldum,destek olmak icin cabaliyorum ama dusunce haketmediklerini anliyorum die okadar dogru soyluyorkiiii......... canim benim kendinde farkinda ama bazi seylerin degisimi guc maleseff...kuzum yaaa, canim cok sIkkIn bu aralar ondan gelmiyorum, nolur yanlis anlama beni... yoksa eski sohbetleri, seni, hülyayi ve de herkesi ama herkesi ben de cok özledim yaa...
kizlarr noluyo bize yaaa herkez bi sinir harbinde bgn... valla bnmde sinirlerim bozukk aynen sizin gibi esimin silesi yuzundenn... beni somurmelerine izin vermiyorum artk ztn... sirf onlarin essegi olmamak icin isten ayrildim yaa silaninda dedigi gibi... ne yapsak sunlarin hepsini bi cozum bulmak lazim valla... ezdirmeyin kendinizi arkadaslarimm valla ben artk biktimm gunahimi bile vermiyorumm
sıla hanım sıla hanımm ben gülmüyorummm
ahh canim yaa hissetmiyorum mu saniorsun senin vaziyetini... anliyorumda insallah hersey yolunda girsin..bak sende anlat sIkintini canim inan iyi geliyo... bide izin verme canim seni kullanmalarina diger kizlara dedigim gibi... sende cansin... hersey esinde/eslerde bitiyo aslinda... bence esi tavlamak,iyilikle anlatmak lazim bazi seyleri ... illaki anlarlar yaaa.... bide kardaizcim demisya esime uzuldum,destek olmak icin cabaliyorum ama dusunce haketmediklerini anliyorum die okadar dogru soyluyorkiiii......... canim benim kendinde farkinda ama bazi seylerin degisimi guc maleseff...
benim esim calismam taraftari deil, bende baslarda cook istemistim calismayi... ama esim israrla istemedi... evinle ilgilen,evinde kal henuz cocuk yokken bile... zaten cocukta olunca calismamin bir ihtimali bile kalmadi....
bende cok laf soz isitiim calismiyorm die.... kayinbabadan,gorumcelerden... ohoo ne aglamalarim oldu simdi kiziyorum kendime... deliymisim..onlarin lafiyla kendimi harap ettigim icin....
"-bizim kizlar calisiyo,eller haziri yiyo,yan gelip yatiyo" .. sahibi kayinbaba...
-"ne o yarin isemi gidecen veya isten mi geldinde yoruldun? yine kayinbaba.... *
gorumcelerin soylediginin hangibirini soyleyim ki..... ama aklimda net kalan esime soyledigi....
-karilariniz(kayniminkinide kastediyo,ondan cogul) rahat, onlari calistirmiyonuz biz onlar gibi yan gelip yatmiyoz,calisiyoz (kacinci baski ama)
esimin cevabi;
"- sende iyi koca bulaydin,sende calistirmayan koca bulaydin,sende calismayaydin....""
gorumcem;
yani simdi topicimizde calisan diger kizlarimizi yemeyelim... daha anlayis cercevesi icinde olanlarda var onlarada saygi duyuyorum...bugun bahsi gecti die ondan dezavantaslarina ornek veriyoruz calismanin.....
kizlar menbata cocuk meselesinden dolayi sanirim darlanmis biraz,sagin solun lafiylada biraz.... benim postundan cikardigim yorum bu... arada gelirim demis... ama menbatacim bak kizlar nasil uzulduler arayi acaciksindiee.... gitme kuzummm...
canimsin yaa .. amma guldum inan ... tatlim sana yazmistim evelden ondan yani ole oldu.. yoksa dusunmem mi cigerimmmmm....
ahh canim yaa hissetmiyorum mu saniorsun senin vaziyetini... anliyorumda insallah hersey yolunda girsin..bak sende anlat sIkintini canim inan iyi geliyo... bide izin verme canim seni kullanmalarina diger kizlara dedigim gibi... sende cansin... hersey esinde/eslerde bitiyo aslinda... bence esi tavlamak,iyilikle anlatmak lazim bazi seyleri ... illaki anlarlar yaaa.... bide kardaizcim demisya esime uzuldum,destek olmak icin cabaliyorum ama dusunce haketmediklerini anliyorum die okadar dogru soyluyorkiiii......... canim benim kendinde farkinda ama bazi seylerin degisimi guc maleseff...
valla tugcecim oyleee .... benden sana tebrik canim konuyla igili uygulaman icin....
inan canim en dogru olani yapmissin..... peki farki gordun mu isten ayrilinca??
benim anladigim kadariyla ellerinden gelse ogullarini evde oturtup sizleri calistirip sagacaklar haaa..... Allah bildigi gibi yapsin ne diyelim... gunah yaniii.... zaten ne zorluklarla calisiliyoooo. illaki ebeveyn her acida yardima kosulmali ama burda bahsi gecen sey resmen somurgecilik.....
ay kizlar günaydin bu arada yaa... kusura bakmayin... sizler nasilsiniz???
gunaydin regentosumm iyi dielim iyi olalim istee senden nbrr
sen bilirsin canım..hayırlısı olsun..
Anammm snde benim gibisin :) bnde 23 yaşındayım ve 13 eylülde totalde eşimle 7 yıl olcak beraber olalı..ama ben 3 yılı doldurdum evliliğimde 4 den gidiorum :d
hmm ben de 4. Yılımdayım:) kaç yaş var aranızda bizim 8 yaş var benmkide beni beklemişti:)))) 5 sene vayyy be bak şimdi duygulandım hee
ben dün itibarıyle kırmızıları gördüm. moralim çok bozuldu. çok ağladım. ama faydasız. Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?