2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım pko=polikistik over demek..oda şu demek kısaca : PKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.

canım umarım bilmene gerek kalmaz yani inşallah bu lanet hastalıkla uğraşmazsın...daha yeni başlamışsın inşallah kısa sürede hamiş olursun canım :) ama bnce gebelik öncesi bi kontrole gitmeni tavsiye ederim canım..

kuzum yaaa, canim cok sIkkIn bu aralar ondan gelmiyorum, nolur yanlis anlama beni... yoksa eski sohbetleri, seni, hülyayi ve de herkesi ama herkesi ben de cok özledim yaa...

benim zamanim sanirim kimseye uymuyor.. ben geldigimde herkes gitmis oluyor yaa maaleseeffff

canikommm yaaaaaaa noldu sana yineeeeeee ! bnde özledim seni geldim bak burdayımm..gelde iki çift laf edek :)

burdayim canim benim gelmenizi bekliyordum.. yalnizim evde, kocis cikti.. aslinda benim konu da bugünkü meseleye yakin sayilir.. para mevzusu.. herkes isi düsünce nasil da güzel hatirliyor beni... ha bir de beni yine de muattap almiyorlar.. kocam olacak safa söylüyolar ki ben yapmak zorunda kalayim... bugün basimin etini yedi, su meseleyi hallet diye.. hiiiic benim is cikisini bilmeyen adam, bugün geldi beni almaya, hani evdeya güyaa.... baska zaman niye gelmiyorlardi??? benim sirtimdan adamlar kaynima para yollayacaklar, tr'ye gittiya hani, hem de iki kere kar edecekler... yaa en cok zoruma giden, beni istedikleri zaman istedikleri gibi kullanabilmeleri... varya dedikleri yere getiriyorlar.. kör seytan diyorki hic orali olma.. yapma hic bir sey.. görsünler o zaman...

kizlarr noluyo bize yaaa herkez bi sinir harbinde bgn... valla bnmde sinirlerim bozukk aynen sizin gibi esimin silesi yuzundenn... beni somurmelerine izin vermiyorum artk ztn... sirf onlarin essegi olmamak icin isten ayrildim yaa silaninda dedigi gibi... ne yapsak sunlarin hepsini bi cozum bulmak lazim valla... ezdirmeyin kendinizi arkadaslarimm valla ben artk biktimm gunahimi bile vermiyorumm

menbeta kızmış mıııııı
ala ala ne oldu ki kızdı veda etti ah canımmmmmmm geri gel hayatım yaaa

valla sinirden geçmişe de bakamadım kızlar kusura bakmayın menbetam neye kızmış ki yaa üzüldüm gelir o bizi bırakmaz yaaa

silacim buralardayim bugun.... cok gerginim, o yuzden bir sey yazmak istemedim... herseye sinirleniyorum, bu normal mi kizlar ya?

bu arada menbetacimm veda mi etmis? ben gormedimmmm oyle bir post... neye kizmis...:26:

veda etmemişki kızlar sadece ara ara uğrarım dedi menbeta gelir birazdan
kizlar menbata cocuk meselesinden dolayi sanirim darlanmis biraz,sagin solun lafiylada biraz.... benim postundan cikardigim yorum bu... arada gelirim demis... ama menbatacim bak kizlar nasil uzulduler arayi acaciksindiee.... gitme kuzummm...
sıla hanım sıla hanım vay beee herkeşleri yazmışsın bizde geldik ettik bana yazmamışsın bilemiyorum yani !
canimsin yaa .. amma guldum inan ... tatlim sana yazmistim evelden ondan yani ole oldu.. yoksa dusunmem mi cigerimmmmm....
kuzum yaaa, canim cok sIkkIn bu aralar ondan gelmiyorum, nolur yanlis anlama beni... yoksa eski sohbetleri, seni, hülyayi ve de herkesi ama herkesi ben de cok özledim yaa...
ahh canim yaa hissetmiyorum mu saniorsun senin vaziyetini... anliyorumda insallah hersey yolunda girsin..bak sende anlat sIkintini canim inan iyi geliyo... bide izin verme canim seni kullanmalarina diger kizlara dedigim gibi... sende cansin... hersey esinde/eslerde bitiyo aslinda... bence esi tavlamak,iyilikle anlatmak lazim bazi seyleri ... illaki anlarlar yaaa.... bide kardaizcim demisya esime uzuldum,destek olmak icin cabaliyorum ama dusunce haketmediklerini anliyorum die okadar dogru soyluyorkiiii......... canim benim kendinde farkinda ama bazi seylerin degisimi guc maleseff...

valla tugcecim oyleee .... benden sana tebrik canim konuyla igili uygulaman icin....

inan canim en dogru olani yapmissin..... peki farki gordun mu isten ayrilinca??

benim anladigim kadariyla ellerinden gelse ogullarini evde oturtup sizleri calistirip sagacaklar haaa..... Allah bildigi gibi yapsin ne diyelim... gunah yaniii.... zaten ne zorluklarla calisiliyoooo. illaki ebeveyn her acida yardima kosulmali ama burda bahsi gecen sey resmen somurgecilik.....

benim esim calismam taraftari deil, bende baslarda cook istemistim calismayi... ama esim israrla istemedi... evinle ilgilen,evinde kal henuz cocuk yokken bile... zaten cocukta olunca calismamin bir ihtimali bile kalmadi....

bende cok laf soz isitiim calismiyorm die.... kayinbabadan,gorumcelerden... ohoo ne aglamalarim oldu simdi kiziyorum kendime... deliymisim..onlarin lafiyla kendimi harap ettigim icin....

"-bizim kizlar calisiyo,eller haziri yiyo,yan gelip yatiyo" .. sahibi kayinbaba...
-"ne o yarin isemi gidecen veya isten mi geldinde yoruldun? yine kayinbaba.... *
gorumcelerin soylediginin hangibirini soyleyim ki..... ama aklimda net kalan esime soyledigi....
-karilariniz(kayniminkinide kastediyo,ondan cogul) rahat, onlari calistirmiyonuz biz onlar gibi yan gelip yatmiyoz,calisiyoz (kacinci baski ama)
esimin cevabi;
"- sende iyi koca bulaydin,sende calistirmayan koca bulaydin,sende calismayaydin....""
gorumcem;

yani simdi topicimizde calisan diger kizlarimizi yemeyelim... daha anlayis cercevesi icinde olanlarda var onlarada saygi duyuyorum...bugun bahsi gecti die ondan dezavantaslarina ornek veriyoruz calismanin.....

günaydınnnnnnnnnnn canikolarrrrrrrrr

ayy vallaha yiter gari hadi gelin toplanalım eskisi gibi ...nerdesiniz kaçaklar ;

çiçek polyanna tatlıcadı kuppe arzum neşelikız wifeofdemon azracım nihancımmmmmm renewal da yok nartanesi miremist trancer başka aklıma gelen olmadı ama eminim vardır...

kızlar en yakın zamanda bekleniyorsunuz aaaaaaaaaa eski muhabbet azaldı vallaaaaa

kuzum ben calismayi seviyorum ama söyle; essek yerine konmamak sartiyla.. gercekten kardaiz cok ama cok dogru söyledi.. calismazsin basina gelenleri sen biliyorsun, calirsin, bi faydasini göremezsin, sömürülürsün vs vs vs... kiz kaynanam ne uyanik bu konuda, söyle yani; ben calistigimdan beri dünyanin esyasini cekmisim ona... o simdi türk bakkalinda calisiyor aksamlari temizligine gidiyor, ordan da alisveris yapti mi indirimli aliyor.. dolasiyla bizim alisverisimiz de oldu mu birlikte yapiyoruz.. güya para vermiyoruz ve her yerde ötüyo mutvak alisverislerini ben yapyiorum diye ama gecen ay bi hesapladim, inan bitanem benim ona alip alip götürdüklerimin yaninda bizim bakkalndan aldiklarimiz cerez kaliyo... ha bakkaldan da ne aliyoruz biliyor musun?? et ve sebze.. yani et konusunda alman marketlerine güvenmiyoruz hani koyun fealn da olsa kesimleri uygun degil bilirsin sen.. bir de sebze cogunlukla taze geliyor.. meyveden tutki icecege kadar kalanlarini alman marketinden aliyoruz cünkü daha ucuz oluyor. ne diyim yaa.. enayilik iste bi nevi benim calismam.. ama cocuk olunca kilimi kipirdatmam

Son düzenleme:

canim cocuk olmasa da evin isi yetiyor da artiyor bile.. sen bi kere gurbettesin, bi bayram temizligi yapsan kim geliyor yardimina??? hele bir de cocugun varken... ben gercekten calismicam cocuk olunca.. niye ya?? kim bakacak ki hem?? kimim var da benim birakip gideyim?? anasina mi birakcam??? geri geldi mi ne bulurum onu bilemem ama..

ha bir de ben nisanliyken benimki seni kesinlikle calistirmam diyordu.. simdi numaradan calismak istemiyorum diyorum bazen sekli degisiyor.. iyi de annesi calisiyor ben de yapayim ayni isi.. ben ondan daha mi degerliyim de yan gelip yatcam?? yaaa canim valla baska esleri bilemem ama benim esime gelince sunu söyleyim; halen aileci ha biraz siddeti azaldi o kadar, yani yönü degismedi, sadece biraz daha susuyor ailesinin istekleri-durumu-haksizlikleri vs söz konusu olunca.. yani onlarin dedikleri olana kadar uyluyor.. kirilmissin üzülmüssün hiiiic tin yani.. nasil olsa sonra sonra yine dedigine geleceksin mecburen... bakalim bu dünki para gönderme konusunda ne olacak.. benim hesaptan para göndercekler kar edecekler, bana ne git iki fazla ver nerden istiyorsan ordan gönder, simdi küfretcem sinirden yine benim gerizekalinin basinin altindan cikma bi is bu.. o teklif etmis, yaa sen bi ceneni kessene bana sordun mu ki onlara söz veriyorsun??? tamam benim cebimden bir sey cikmayacak, heee cikmayacak ben bilmiyorum sanki face'den yazmis kaynim bana para gönder sen de annem gönderirken diye.. parayi biz yollarken 3-5 de koyacak üstüne bana ne yaa :95::95::95::95::95::95: hem ben kurus vermem, güya esime bikac t-shirt alcak tr'den parasini da bizden cikarcak.. e sen zaten kimin parasini yiyorsun?? tr'de iki ev var onlarin kirasini yiyorsun.. e biri benim esimin hakki.... hani hak gözetiyorsunuz yaa... yaa aman nerden nereye geldi.. sinirlerim oturup oturup kalkiyor.. bakalim su mevzu bi hallolsun.. uyanik kaynana dün karsilastik, bana tek kelime etmiyor, ariyor ogluna soruyor iste karin para mevzusunu bankasina sordu mu diye.. yaa simdi küfür etcem hee...bekliyorum simdi, benimki beni cigneyip yine de dedigiklerini edecek mi...

ahh silacim ahh faydasini soyle gordumm en azindan kendimi onlarin enayisi gbi hissetmiyorum artkk amaa ben isten ciktiktan snra esimde is degisikligi yapti vee esimle bnm aldigimiz maasi tek basina kazanmaya basladi bu durumda yine istekleri oluyodu ama ben artk gozumu actigim icin esimide kiza kiza yola getirdimm sonuctaa para kolay kazanilmiyoo ve biz bir ev daha almak istiyoruzz kenara para koyamiyoruzz bunlari anlattim oda biraz daha sert ailesine karsi... tamamen bittimi hayir ama bunada sukurr

selam kızlar...
geçmiş bayramınız mübarek olsun. evime döndüm çok şükür. acayip yoğun geçti bayram tatili. samsun,antep,arada tekrar ankara sonra mersin.. dün sabah geldik ama pestilimizde çıkmıştı yani...
şimdi evimi temizleyeceğim. akşama gelirim geçmişi okumaya umarın güzel haber vardır..

Son düzenleme:
sen bilirsin canım..hayırlısı olsun..

Anammm snde benim gibisin :) bnde 23 yaşındayım ve 13 eylülde totalde eşimle 7 yıl olcak beraber olalı..ama ben 3 yılı doldurdum evliliğimde 4 den gidiorum :d

:)))))) evet nasıl geçmiş o kadar zaman anlamıyorum zaten

hmm ben de 4. Yılımdayım:) kaç yaş var aranızda bizim 8 yaş var benmkide beni beklemişti:)))) 5 sene vayyy be bak şimdi duygulandım hee

benimde eşimle 8 yaş var aramda

ben dün itibarıyle kırmızıları gördüm. moralim çok bozuldu. çok ağladım. ama faydasız. Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah.

ben dün itibarıyle kırmızıları gördüm. moralim çok bozuldu. çok ağladım. ama faydasız. Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah.

Deryacimmmm, dur daha... sen tedavinden sonra daha yeni basladin... Hem hamile kalabildigini de biliyorsun... Insallah Ekim son olur senin icin canim.... Strese sokma ama kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…