2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kizlar listeyi guncelleyelim... Beni son durumunuzdan, yeni batlarinizdan haberdar edebilirmisiniz?

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Eylule Insallah
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Agustos| Eylule Insallah
Masumiyet| 33 | 22 Agustos| Eylule Insallah
breshka | 27 | 25 Agustos| Bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul
wifeofdemon| 29 | 2 Eylul
sila38 | 23 | 6 Eylul| Ekime Insallah
derya78_40| 29 | 8 Eylul| Ekime Insallah
azra3434| 30 | 8 Eylul
menbeta | 23 | 11 Eylul
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| Mola nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --

|||

kızlar bugünkü topik konusu bayaa hararetli maşallah,okuyunca ben de çok kızdım yaaa.Ne demek senin kazandığını enayi gibi yesin başkaları,sonuna kadar haklısınız valla,dik duruşunuza devam edin.Hele o bilezikleri falan sormadan satmak ne demek?!!Bak çok kızdım şimdi...

Merhaba screamaway nasılsın iyi misin? Bebecik seni üzmüyordur umarım

screamaway canım benim bat 13 eylül...

nasılsın canım iyimisin ?

Merhaba screamaway nasılsın iyi misin? Bebecik seni üzmüyordur umarım

Hulyacimmmm, ve Masumiyet canim iyiyim... Topigimizdeki genel hava bende de hakim... Gerginim dunden beri...:26: Benimkinin sebepleri biraz daha farkli tabi...

Isi ektim bugun evdeyim...

Hulyacim, sen nasilsin? Basin saolsun bu arada... Daha once yazmis olabilirim... Cok unutkanlastim bugunlerde...

Masumiyetcim, senin 18 mi yoksa 19 eylul muydu yeni batin..?. Hatirlamiyorum...:26:

Kusura bakma yazmayı unutmuşum hal hatır sordum ama
Benim bat 19 eylül gibi gözüküyor 1-2 gün fark edebilir ama evdeysen ohhh keyfini çıkar iş falan yapma yorma kendini yapıyoruz yapıyoruz yine kirleniyor zaten bazen boşvermek gerek

Evden caliscam dedim patrona... Calismiyorum... Ev isi filan da yapmiyorum zaten artik... Tembel oldum iyice...

screamaway canim bugun evdeymisin dinlen bol bol...keyfii cikar...

benim bat a da 4 ekim yazalimmm........

Silacimmmmm, canim... Nasilsin...?

Deryacimmmm, dur daha... sen tedavinden sonra daha yeni basladin... Hem hamile kalabildigini de biliyorsun... Insallah Ekim son olur senin icin canim.... Strese sokma ama kendini...

cnm sağol desteğin için. biliyorum cnm ama gel de bunu benim yaralı yüreğime anlat. hayırlısı bakalım. benim yeni bat 6 ekim.

Ya kızlar ben sanırım kafayı yedim. 2 gündür rüyamda gebelik testi yapıyorum hamile çıkıyorum üzülüyorum ağlıyorum ben nasıl hamile kalırım korunuyorum die. Bugün bat ama hala olmadım diede kasılıyorum. Bi yandanda hamile olsam ne komik olur diyorum ilaçları iç ben bu aileye bebek yapmam haketmiolar de 2 gün sonra hamile ol

Evden caliscam dedim patrona... Calismiyorum... Ev isi filan da yapmiyorum zaten artik... Tembel oldum iyice...

Boşver senin canın sağolsun zaten hamileliğin en zorlu ilk 3 ayındasın pek fazla zorlama kendini olduğu kadar Bende hamileliği yaşadığımdan değil yani okuduğumdan öyle söylüyorum
Bu arada sen ateş ölçme konusunda iyiymişsinn öyle hatırlıyorum. Ateş yükselince mi dikkat edicektik yoksa düşünce mi? hangisi yumurtlama evresini gösteriyor ve ilişkiyi mutlak kılıyor?

Canım benim reglim 4 gün gecikti henüz test yapmadım ama hamile olduğumu sanmıyorum hiçbir belirti yok cumartesi test yaptım negatifti içimde hiçbir heyecan istekde yok yoruldum artık kırmızılar gelirse haber veririm sana

Bu arada ben senin durumuna arada girip bakıyorum takip ediyorum :) iyi olmana çok sevindim canım Rabbim seni ve meleğini korusun...

Diğer tüm arkadaşlarımıza slmlar :) eskisi gibi keyfim yok yazasım gelmiyor ama hergün takip ediyorum sanırım depresyondayım

selammmm ben geldimmmm
aşağıdaki bayanlar hepinize merhaba, günleriniz aydın olsun inşallah...

ben yemekteyken teli yanıma almamışım kayınpeder aramış beni para için. :95::95::95::95:
offffff ben ne dicem adama şimdi yaaa, aramam da lazım...

deryacım haslatanmışsın, üzülme hayatım haslalığın bittiğinde kendini daha iyi hissedeceksin, inşallah bu ay da son olur canım, stres yapma kendine :)

sıla canım naber, görüşemedik, ev işin ne oldu bulamadın mı hala...

azracıkkkk naber canım

Son düzenleme:
ahh canim yaa valla icinde oldugun durumun nekadar zor oldugunu biliyorummm.... insallah esinde farkina varir bazi seylerin..
pekicanim sen aradan esini cikarip direkt onlarla muhattap olsan...olayi anlatsan guuzelikle..boyle iken boyle desen???

ahh canim otur vallla felekten bigun cal kendine... dinlenin... tembel ol valla nasilsa 5 ay sonra full time olacak islerin....

canim bende kirmizilarin gitmesini bekliyorum.... ote yandan her sabah oglusu okula birakiyorum.. ayrilirken her ikimizde agliyoruz.... napalim amaaa.... baska care yook.... bide evden cikisima 2.5ay kadarbisey kaldi..henuz bulamadik birseyler bizde.. ona canimiz sIkIliyor.... baskada bir sorun yok benden havadisler boyle canim....

bide hamis kalabilseydim degmeyin keyfimeee.....

kardaizcim sağol cnm. ama artık çok yıprandım. dört bebek kaybettim. ardından bir sürü tahliller, tedaviler, hayatın sıkıntıları vs. derken. sıkıştım kaldım. sinirlerim boşandı sanırım. ama iyi olmaya çalışıyorum.

canım benim inşallah bunların hepsi geçicek. sen kendini nasıl iyi hissediyosan onu yap tamam mı. yeter ki içine dert etme umutlu ol...

hosgeldin canim gecikmedesin bugun yalniz.... valla tatlim durumun zor keske teli hii yanina almasaydin..... kayinpeder aradiginda hiic gormezdin...istedigi cokmu para??? sanirim vereceksin tatmimmmm ama zaten esinde yaninda yok nasil seni sIkIntiya sokacagini bile bile usteliyorlar anlamiyorum....

canim bende de ev sIkIntisi var onun icin gebe kalmayi inan ikinci siralara attim.... hayir korkumu bilmiyorsunuz ev bulamazsak kaynim 3 daire satin aldi ust uste... orda oturmak zorunda kalcazzzzz.....:84::84::84::84: kaynanalar falan...dusunebiliyor musunuzzzz
ahhh kuzum yaaa...gercekten senin yureginin yarasida cok derin...Alllahim unutturacak sana insallah yaralarini.... ikiz bebislerin olsun insallah canim... bilmiyorum ama tabiki hasa Yaradanin isine karisilmaz ama 4 kayiptan sonra bu bebeklere sahip olmani cok isterim,dilerim... insallah.... az kaldi canim....

cnm sağol desteğin için. biliyorum cnm ama gel de bunu benim yaralı yüreğime anlat. hayırlısı bakalım. benim yeni bat 6 ekim.

Deryacimmmmm, Allah insallah cok bekletmeden verir bebegini canim... Hem simdi sen de tam hazirsin bunun icin... Bence yakinda senin haberlerini alacagiz.. Uzme kendini...

Masumiyetcim, ates ovulasyondan tamamlandiktan hemen sonra artiyor.. Mutlak kiliyor diye dusunmeyelim ama.. Ben hep ovulasyon testleriyle kontrol ederek denedim... Yine de hemen olmadi sonucta.. Ama senin de dedigin gibi ovulasyon haftasi civarinda iliski gerekiyor hamile kalabilmek icin...

Canimmmmmm, tam az once listeye baktigimda senin icin bir suredir gelmiyor herhalde.. yazilarini gormuyorum diye dusundum... Benim de hamileligimde belirti yoktu... Insallahhhhh hamilesindir Test yapmayi dusunmuyormusun bir daha? Ama ctesi yaptiysan bekle daha istersen.. Insallah gec dollenme olmustur canimmmm..

Topikte genel bir depresiflik havasi hakim zaten... Ben de dahil olmak uzere herkes ayni seyden sikayet ediyor... Havalardanmidir nedir...:26::26::26:

kardaizcimmmmmm, hosgeldin canim... Bugun gec geldin....:26::26:

silacimmmmm, canim ben senin cikis tarihinin belli oldugunu bilmiyordum... Insallah en yakin zamanda guzel bir ev bulursunuz... Pek cok kisi ev tasima telasindayken hamile kaldi.. Seninde oyle birsey olacak demek...

Bu arada kiyamammmm senin oglana... Anneden ayriliyor diye uzuluyor demek... Ama sen agladigini, uzuldugunu ona belli etme bence... Insallah benimser en kisa zamanda okulu...

ah canım benim. ya bu kadar mı ortak kader olur yaaaa. ya herkeste var böle sıkıntılar demek ki. napıcam ne edicem ne diyecem kafam allak bullak oldu yemin ederim. nasıl çıkıcaz işin içinden bilemedim. işimden çok memnunum, çok iyi bir patronum ve arkadaşlarım var, şartları çok güzel bu işi bulmuşken bebek olana kadar çıkmak istemiyordum ama eşim gelsin karar verdim çıkıcam işten. ya da patronumla konuşucam aydın sökede de şirketi var orda karıkoca bize iş versin temelli gidelim burdan boğuldum çünkü. öle bir patronum var ki her türlü imkanı sağlar çalışanları için. bizim burda aynı aileden 3 kişi elemanı var. yok benim patrona baba gibi açılmam lazım bana fikir versin. ama şunda kesin kararlıyım patroncuğum yardımcı olamazsa ben eşim gelsin çıkarım kesin...

bu arada kayınpederi aradım ağzına geleni sölüyo terbiyesiz, ulan benim oturmaya koltuğum yok köydeki ev için para istiyo. ay çıldırcam yaaa :95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…