- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.361
Merhaba screamaway nasılsın iyi misin? Bebecik seni üzmüyordur umarımKizlar listeyi guncelleyelim... Beni son durumunuzdan, yeni batlarinizdan haberdar edebilirmisiniz?
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Eylule Insallah
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Agustos| Eylule Insallah
Masumiyet| 33 | 22 Agustos| Eylule Insallah
breshka | 27 | 25 Agustos| Bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul
wifeofdemon| 29 | 2 Eylul
sila38 | 23 | 6 Eylul| Ekime Insallah
derya78_40| 29 | 8 Eylul| Ekime Insallah
azra3434| 30 | 8 Eylul
menbeta | 23 | 11 Eylul
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| Mola nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --
| | |
screamaway canım benim bat 13 eylül...
nasılsın canım iyimisin ?
Merhaba screamaway nasılsın iyi misin? Bebecik seni üzmüyordur umarım
Hulyacimmmm, ve Masumiyet canim iyiyim... Topigimizdeki genel hava bende de hakim... Gerginim dunden beri...:26: Benimkinin sebepleri biraz daha farkli tabi...
Isi ektim bugun evdeyim...
Hulyacim, sen nasilsin? Basin saolsun bu arada... Daha once yazmis olabilirim... Cok unutkanlastim bugunlerde...
Masumiyetcim, senin 18 mi yoksa 19 eylul muydu yeni batin..?. Hatirlamiyorum...:26:
Kusura bakma yazmayı unutmuşum hal hatır sordum ama
Benim bat 19 eylül gibi gözüküyor 1-2 gün fark edebilir ama evdeysen ohhh keyfini çıkar iş falan yapma yorma kendini yapıyoruz yapıyoruz yine kirleniyor zaten bazen boşvermek gerek
screamaway canim bugun evdeymisin dinlen bol bol...keyfii cikar...
benim bat a da 4 ekim yazalimmm........
Deryacimmmm, dur daha... sen tedavinden sonra daha yeni basladin... Hem hamile kalabildigini de biliyorsun... Insallah Ekim son olur senin icin canim.... Strese sokma ama kendini...
Evden caliscam dedim patrona... Calismiyorum...Ev isi filan da yapmiyorum zaten artik... Tembel oldum iyice...
Silacimmmmm, canim... Nasilsin...?
ahh canim yaa valla icinde oldugun durumun nekadar zor oldugunu biliyorummm.... insallah esinde farkina varir bazi seylerin..kuzum ben calismayi seviyorum ama söyle; essek yerine konmamak sartiyla.. gercekten kardaiz cok ama cok dogru söyledi.. calismazsin basina gelenleri sen biliyorsun, calirsin, bi faydasini göremezsin, sömürülürsün vs vs vs... kiz kaynanam ne uyanik bu konuda, söyle yani; ben calistigimdan beri dünyanin esyasini cekmisim ona... o simdi türk bakkalinda calisiyor aksamlari temizligine gidiyor, ordan da alisveris yapti mi indirimli aliyor.. dolasiyla bizim alisverisimiz de oldu mu birlikte yapiyoruz.. güya para vermiyoruz ve her yerde ötüyo mutvak alisverislerini ben yapyiorum diye ama gecen ay bi hesapladim, inan bitanem benim ona alip alip götürdüklerimin yaninda bizim bakkalndan aldiklarimiz cerez kaliyo... ha bakkaldan da ne aliyoruz biliyor musun?? et ve sebze.. yani et konusunda alman marketlerine güvenmiyoruz hani koyun fealn da olsa kesimleri uygun degil bilirsin sen.. bir de sebze cogunlukla taze geliyor.. meyveden tutki icecege kadar kalanlarini alman marketinden aliyoruz cünkü daha ucuz oluyor. ne diyim yaa.. enayilik iste bi nevi benim calismam.. ama cocuk olunca kilimi kipirdatmam
ahh canim otur vallla felekten bigun cal kendine... dinlenin... tembel ol valla nasilsa 5 ay sonra full time olacak islerin....Evden caliscam dedim patrona... Calismiyorum...Ev isi filan da yapmiyorum zaten artik... Tembel oldum iyice...
Silacimmmmm, canim... Nasilsin...?
kardaizcim sağol cnm. ama artık çok yıprandım. dört bebek kaybettim. ardından bir sürü tahliller, tedaviler, hayatın sıkıntıları vs. derken. sıkıştım kaldım. sinirlerim boşandı sanırım. ama iyi olmaya çalışıyorum.
hosgeldin canim gecikmedesin bugun yalniz....selammmm ben geldimmmm
aşağıdaki bayanlar hepinize merhaba, günleriniz aydın olsun inşallah...
ben yemekteyken teli yanıma almamışım kayınpeder aramış beni para için. :95::95::95::95:
offffff ben ne dicem adama şimdi yaaa, aramam da lazım...
deryacım haslatanmışsın, üzülme hayatım haslalığın bittiğinde kendini daha iyi hissedeceksin, inşallah bu ay da son olur canım, stres yapma kendine :)
sıla canım naber, görüşemedik, ev işin ne oldu bulamadın mı hala...
azracıkkkk naber canım
ahhh kuzum yaaa...gercekten senin yureginin yarasida cok derin...Alllahim unutturacak sana insallah yaralarini.... ikiz bebislerin olsun insallah canim... bilmiyorum ama tabiki hasa Yaradanin isine karisilmaz ama 4 kayiptan sonra bu bebeklere sahip olmani cok isterim,dilerim... insallah.... az kaldi canim....kardaizcim sağol cnm. ama artık çok yıprandım. dört bebek kaybettim. ardından bir sürü tahliller, tedaviler, hayatın sıkıntıları vs. derken. sıkıştım kaldım. sinirlerim boşandı sanırım. ama iyi olmaya çalışıyorum.
cnm sağol desteğin için. biliyorum cnm ama gel de bunu benim yaralı yüreğime anlat. hayırlısı bakalım. benim yeni bat 6 ekim.
Boşver senin canın sağolsun zaten hamileliğin en zorlu ilk 3 ayındasın pek fazla zorlama kendini olduğu kadarBende hamileliği yaşadığımdan değil yani okuduğumdan öyle söylüyorum
Bu arada sen ateş ölçme konusunda iyiymişsinn öyle hatırlıyorum. Ateş yükselince mi dikkat edicektik yoksa düşünce mi? hangisi yumurtlama evresini gösteriyor ve ilişkiyi mutlak kılıyor?
Canım benim reglim 4 gün gecikti henüz test yapmadım ama hamile olduğumu sanmıyorum hiçbir belirti yok cumartesi test yaptım negatifti içimde hiçbir heyecan istekde yok yoruldum artık kırmızılar gelirse haber veririm sana
Bu arada ben senin durumuna arada girip bakıyorum takip ediyorum :) iyi olmana çok sevindim canım Rabbim seni ve meleğini korusun...
Diğer tüm arkadaşlarımıza slmlar :) eskisi gibi keyfim yok yazasım gelmiyor ama hergün takip ediyorum sanırım depresyondayım
selammmm ben geldimmmm
aşağıdaki bayanlar hepinize merhaba, günleriniz aydın olsun inşallah...
ben yemekteyken teli yanıma almamışım kayınpeder aramış beni para için. :95::95::95::95:
offffff ben ne dicem adama şimdi yaaa, aramam da lazım...
ahh canim otur vallla felekten bigun cal kendine... dinlenin... tembel ol valla nasilsa 5 ay sonra full time olacak islerin....
canim bende kirmizilarin gitmesini bekliyorum.... ote yandan her sabah oglusu okula birakiyorum.. ayrilirken her ikimizde agliyoruz....napalim amaaa.... baska care yook.... bide evden cikisima 2.5ay kadarbisey kaldi..henuz bulamadik birseyler bizde.. ona canimiz sIkIliyor.... baskada bir sorun yok benden havadisler boyle canim....
bide hamis kalabilseydim degmeyin keyfimeee.....
kuzum ben calismayi seviyorum ama söyle; essek yerine konmamak sartiyla.. gercekten kardaiz cok ama cok dogru söyledi.. calismazsin basina gelenleri sen biliyorsun, calirsin, bi faydasini göremezsin, sömürülürsün vs vs vs... kiz kaynanam ne uyanik bu konuda, söyle yani; ben calistigimdan beri dünyanin esyasini cekmisim ona... o simdi türk bakkalinda calisiyor aksamlari temizligine gidiyor, ordan da alisveris yapti mi indirimli aliyor.. dolasiyla bizim alisverisimiz de oldu mu birlikte yapiyoruz.. güya para vermiyoruz ve her yerde ötüyo mutvak alisverislerini ben yapyiorum diye ama gecen ay bi hesapladim, inan bitanem benim ona alip alip götürdüklerimin yaninda bizim bakkalndan aldiklarimiz cerez kaliyo... ha bakkaldan da ne aliyoruz biliyor musun?? et ve sebze.. yani et konusunda alman marketlerine güvenmiyoruz hani koyun fealn da olsa kesimleri uygun degil bilirsin sen.. bir de sebze cogunlukla taze geliyor.. meyveden tutki icecege kadar kalanlarini alman marketinden aliyoruz cünkü daha ucuz oluyor. ne diyim yaa.. enayilik iste bi nevi benim calismam.. ama cocuk olunca kilimi kipirdatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?