2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

he kuzum yaaa.. nolacak bole.... dedim ya artik cirpinmiyorum.. kac zaman oldu ayol.... demekki biyerlerde gizli kismetimiz... onu bekliyoruz... napim kendime boyle soyleyip rahatliyorum...yoksa kafayi tirlatmak an meselesi...

sılacım geldim canım.. bende sizleri ozledım inanın. dertlesebıldıgım tek ınsanlarsınız...

ahh canimmm... anlamiyorum yaaa... esinede kizdim simdi seni nasim arada birakir... babasini arayip.. yok desin.... cidddi ciddi ama.... simdi bende killandim tatlim yoksa nerden bulacanki....
sılacım geldim canım.. bende sizleri ozledım inanın. dertlesebıldıgım tek ınsanlarsınız...

canim nee ii yaptin..... anlat bize ne istersen kuzuuuucuummm..

olaylar sıcagı sıcagına ıken anlatmak daha rahatlacaktı benı.. akıl alırdım sızden.. ama pc ye ulasmama fırsat olmadı. şimdi bitti gecti ... kocamlada aram düzeldi, iyiz cok sukur..

he kuzum yaaa.. nolacak bole.... dedim ya artik cirpinmiyorum.. kac zaman oldu ayol.... demekki biyerlerde gizli kismetimiz... onu bekliyoruz... napim kendime boyle soyleyip rahatliyorum...yoksa kafayi tirlatmak an meselesi...

valla kuzucum napıcaz bilmiorum şimdi bu akşam avrupa yakasına bakıcaz ev...ay benim kocam da çıldırtıyor beni yaaaaaaaaaaaa bi karar veremedi bi türlü sürekli karar değiştiyor bnde arada kalıyorum nerden bakacağıma zaten ev yok !
bilmiyorum artık nolacak...hayırlısı ...

menbeta canikom anlat istersenn rahatlarsın...kim sıktı benim tontişimin canını

anlat güzelim derdini bak bana fena sökülmüş bulunmaktayım.
anlat hayatum için rahatlasın, öle gitme bi daha...

öfffff kaynanayla kapıştık şimdide. elim ayağım titriyo yaaaa. Allahım sen yardımet.
daha da açmıyorum bu konuyu kendi kendime boğulucam artık.

ah canım saolun ilgilendiğiniz için.. inan hatırlamak bile istemiyorum. gene canım sıkılır..

sizde ev arıyorsunuz.. ins kısa zamanda içinize sinen bir yer bulursunuz..

sılacım canım sende.. ay oyle kaynın kaynananlar felan aman aman gercekten ıyı olmaz. yerlessen bile bir süre mecburen ayrılmak zorunda kalırsınız. ins bulursun guzelım..

konus canim en azindan aklinda kalmaz bakarsin insallah da güzel bi cevap alirsin..

aynen de dedigin gibi, kari koca calisinca zengin saniyorlar insani.. ihtiyacim olmasa ben zaten calismamki.. yani domuzdan bi tüy koparma hesabi yapiyorlar iste... dün parayi gönderdik.. hani yok bir para degilde, kadin utanmadan diyorki ben gönderme parasini vermedim.. yaa Allah nasil biliyorsa öyle etsin.. dün bakkaldan alisveris yaptik.. geri de alman marketine gittik iki kati karsiligini alip götürdük.. iste.. tamam onlarin hakki bana gecmesin ben daha cogunu yapmaya raziyim ama adami enayi yerine koyunca da olmuyor artik.. neyse yaa.. sinirliyim zaten kac gündür.. menbetacim mesaj yazip veda etmis onu bile görmemisim

uzun lafin kisasi canim, böyle gelmis böyle gidiyor iste.. senle ben arada sinir olup yirtindigimizla kaliyoruz.. bi kurbaga testi vardir bilirsin.. kurbaga alip kaynar suyun icine atarsan, can havliyle sicrar kaynar sudan cikar.. ama kurbagayi alip soguk suyun icine koyar ve yavas yavas isitirsan zavallicik bu isi degisimini anlamaz ve isisi yükselen suyun icinde ölür gider.. bugün toplumlara uyugulanan yönetimin ve ailelerin gelin denen düsmana karsin kullandiklari taktigin temeli aslinda bu.. git gide aziyorlar.. hülyacimin bi sözü vardi; kötüler kendilerine tahammül edildikce azarlar diye.. iste olay bundan ibaret..

ama sen bu taktigi kendin icin kullannip muslugun suyunu yavas yavas kisip ne oldugunu anlamalarina izin bile vermeyebilirsin

sen nasıl istersen canım madem unutmuş rahatşlamışsın boşver o zamn :) bnde daraldım sılacımda valla sorma bi ev bulamadık babasını satayım (anasını satayım dicektim sonra kızdım bune be durmadan analar satılıyor hadi ordan be) valla yine stresli günler başladı bana offfffffffff

ayy regentoşumm senin örnek süpermiş valla ayy çatlıcam şimdi ben bu durumlardan ya..valla siz anlatınca böyle benimde eski mevzular geliyor aklıma sinir oluyorummmmmmmmm

ay bak aklıma ne geldi mesela...bizim düğünde takılar takılıyor biz sahnenin önündeyiz sahnenin tepesinde kaynanam yanımda kocamın uyuz halası...biri para takıyor ya hemen hala alıyor onu üstümden tepemdeki kaynanaya veriyor oda siyah poşete dolduruyor ve her çekilen resmin tepesinde kaynanam ve elinde o nalet siyah poşettttttt bak dellendin şu anda vallaaaaaaaaa

saol canım. ay ins bulursunuzz.. o da zor iş ya.. okullar felanda acılıyorya, yanı bızım buralarda okullar acılırken ev bulmak normalinden daha zor bir hal alıyor.. orada nasıl bılmem.. allah yardımcın olsun..

kaynananın yaptıgıda ne oyle.. sanki takı torenı bıter bıtmez paraları alıp kacıcanız olur mu oyle sey.. şaşırdım... ne değişik insanlar var ya..

regenciğim canım hic onemli değil.. ben senı bılıyorum..

eylul ayı bırazcık kotu geldı bıze.. düzelir insAllah..

günaydın canım hosgeldın..

gunun gecmıs sanırım. test yaptın mı ???

aynen dediğin gibi hayatım. şimdi verirsek bunun ardı arkası kesilmicek...
işte ilk başlarda kazıklansanda mazıklansanda insiyatifli oluyosun, dayanıyosun daha bardak taşmamaış oluyo. e bunlarda zamanla abartınca da e yeter dedin mi. haklarını helal etmezler, evlatlıktan redetme gibi şantajlara başvururlar. Allah yardımcımız olsun, ben şimdilik diretiyorum bakalım zaman ne gösterecek.

ay bayıldım aynı benim düğün gibi ama bendeki lc waikiki poşeti böle kırmızı kırmızı parlıodu bütün arkadaşlarım ailem neye uğradığını şaşırdı hayatlarında görmemişler böle bişe tabi poşeti ben bi daha göremedim sağolsunlar hesapta bize düğün yaptılar kaşıkla verip kepçeyle çıkarırlar zaten.

günaydın canım hosgeldın..

gunun gecmıs sanırım. test yaptın mı ???

evet canım biraz önce hastalandım. aslında d.kontrol hapı kullanıyorum eşime çoooook kızıyorum:95::95::95::95: aslında bebişim olsun istiyorum ama kızgınım korunuyorum. böle bişe oluncada salak gibi oluyorum acaba olurmu çok istiyorum die allahım mucizemi verdi die. o kadar karmaşık bi durumdayımki. şimdi hamile kalsam başıma neler gelir kesin kayınvaldemlerin yanına falan gitmeye kalkar eşim biz şimdi benim ailemle kalıyoruz istanbulda eşim tekirdağa gitmek istiyo onların yanına bende gelmem diyorum mecbur yanımda kalıo ama bebek gelse ben çalışamıcam onada bahane olucak gitmeye bende bebek olucak diye tıpış tıpış gitmek zorunda kalıcam bi ev alıp yerleşsek rahatlıcam . ama aklım gönlüm çok karışık.

aynı dert hatta fazlasıyla burda da var cnaım ev yok millet tutmuşhep... ay bnde daha ne hikayeler varda neysee ben boşvermeyi öğrendim artık napiim bi ara sinir hastası oldum kafama takıodum çok şimdi hiç umrum değil canım anlık sinirleniorum geçiyor amannnnnnnnnnnnn çokda fifi diorum napiim ...geçmişle yaşanmaz ayol kocamla aram bozuluyor sonra

haha bnde kendimi tek zannediodum sende bendensin demek ahh be canım valla bizde neler yaşadık kaynanam bize sadece evin tüllerini aldı 900 tl tuttu o kadar üstüne biz onlara yedirdik ama o o zamndı şimdi sıkar birazzz

Doktordan geldim şimdi ... Moraliö çok bozuk yaa

noldu canikom hayırdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…