- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.401
Kizlar esimin dopler sonuclari geldi sol tarafta 2. Derece varikosel sag tarftada 6 mm capinda didim miydi neydi ismi kist varmis ameliyat ocak sanirim. oburgun randevumuz var yine doktor son ne yapmamiz gerektigini solicek hakkimzda hayirlisi bakalim. Hala kirmizilar gelmedi benim gelirse haber veririm yine
masumiyet canım paylaşımın için çok teşekkürler, faydalı oldu...
Kizlar esimin dopler sonuclari geldi sol tarafta 2. Derece varikosel sag tarftada 6 mm capinda didim miydi neydi ismi kist varmis ameliyat ocak sanirim. oburgun randevumuz var yine doktor son ne yapmamiz gerektigini solicek hakkimzda hayirlisi bakalim. Hala kirmizilar gelmedi benim gelirse haber veririm yine
sinirli, aglamakli.. kirilan... canim belirtim yok diyorsun ama, bunlarda bir cesit belirti sonucta... hamilesin gibi geliyor bana canim.. ama yine de ben bisi demimmmmm... :26::26::26:
saol canım Allah razı olsun...nolsunn işte ev bakmaya başladım yine onun sıkıntısı bastı yorgunluğum gitmedi canım sıkkın bndede depresif bir hava söz konusu..tatil yapamamanın vermiş olduğu bi sıkıntı galibaonun haricinde şükür diyelim nolsun..bide arada kaldım bi konuda aynı zamanda onu düşünüorum..prof bülent tıraş mı doç.cem demirel mi yoksa engin enginsu mu diye kararsız kaldım ama hepsine gidip ön görüşme yapıp sonra karar vercem herhalde ay işte bi sürü şeyle uğraşıom canım ya !
ahhh canım ahhh o testleri ben nerdeyse her rüyamda görüorumişte sadece anca rüyamda görüyorum inşallah gerçek olur bigün :)
canım bnde seni merak ettim valla aklıma geldin ... bu ara kimi duysam herkeste bi depresiflik var ya
deryacım valla şu postu okuyunca çok üzüldüm ve acının tarifinin ne kadar zor olduğunu anladım canım ..Allah yar ve yardımcın olsun acılarını dindirsin ve tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
rica ederim tatlım..senin herşey yapılmış ohhh tamam bunlar temiz çıktıysa sorun yok...sıkıntı yapma bende bunlardan bahsediodum yaptırmışsın zaten ne güzel :) canım ben 14 aydır uğraşıorumpko seviyemde biraz yüksek önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmaya gidicez bakalımm artık nasip
bizdeki depresif halin bi sebebi daha varmış...mevsimsel depresyonmuş...belirtileri,sinirlilik uykusuzluk,can sıkkınlığı,karamsarlık,hiç bişi yapmama isteği vs. bunlar özellikle 20-30 yaş arası bayanlarda daha fazla görülüyormuş...muhakkak dışarı çıkmak bi yarım saat dolanmak arkadaş ziyaretleri falan yapmak ii gelirmiş..sabah televizyonda izledim paylaşmak istedim canlar...
aaaaaaaaaaaaaaa..... ay varya sorma tatlim.. az önce silaya yazdim bugünkü durumu.. ya niye hep biz zararli cikiyoruz.. kuzu dedidigin gibi ben zaten cooook süper durumda olsam evimin eksigini tamamlarim..
ya canim mesele calismak-calismamak degil mesele milletin gözüne batmasi.. senin üc kurusun oluyor milyarlar.. insallah patronun bi yardim eli uzatir da hem uzaklasirsin hem de esin yakinlarinda olur... ay ne diyim ben artik.. film ah bire basa sariyor.. cok sinirim bozuluyor ama yapcak pek bir seyde yok.. kesip atamiyorsun iste..
bizdeki depresif halin bi sebebi daha varmış...mevsimsel depresyonmuş...belirtileri,sinirlilik uykusuzluk,can sıkkınlığı,karamsarlık,hiç bişi yapmama isteği vs. bunlar özellikle 20-30 yaş arası bayanlarda daha fazla görülüyormuş...muhakkak dışarı çıkmak bi yarım saat dolanmak arkadaş ziyaretleri falan yapmak ii gelirmiş..sabah televizyonda izledim paylaşmak istedim canlar...
Hülyacım bayramda tatildeydik ara ara telden girip okuyabildim sadece nasılsın canım? Son 2-3 haftadır böyleyim kendimi depresyona girmiş gibi hissediyorum
Sebebi bulundu yani canım
biz şimdi karı koca çalışıyoruz yaaa çok para kazanıyoruz gibi geliyo. hem ne masrafımız var ki bizim. mutlaka 3-5 ne kadar olursa illa para koparmak.
burda bi arkadaş var onla dertleştik böle bi mantık olamaz diyo. senden istemeleri çok abest dedi. biz bişeyler yapalım kenara para koyalım geleceğimizi bi nebze olsun garantiye alalım diye uğraşıyoruz, yazık günah bunlar evlatlarını düşünmüyorlar. maksat illa para koparmak, başka bişey değil. çok bunaldım regen ve çok yoruldum artık. patron tatildeymiş bodrumda bi gelsin konuşcam.
canım üzülme hayatım bak artık sorun belli ve çözümü gayet kolay bişekilde atlatılcak. canını sıkmana inan değmez. bu konuda tıp çok ilerledi sonunda mutlu olacağına inanmalısın. inşallah bu günler en kısa zamanda geçicek tatlımmm
günaydın hayatımmmm
ben bendeki sorunu biliyorum hayatım, mevsimsel değil kaynana ve kayınpeder vurgunu brnimkisi. Allah ıslah etsin ne diyim...
canım aslında tatil dönüşü bunalımı da olabilirnolsun canım işte ev işlerine daldım yine..ev bulmam lazım daha bulamadım offffffff
günaydın kankitommmmm :)) valla seninde depresyonun 2 kat artıyo böylece malesefay anlamıyorum böyle anlayışsız kıt kafalı insanları...valla kusura bakma canım ne demişler önce CAN sonra canan
sorma kankacım yaa valla o kadar daraldım bunaldım ki anlatamam sana..
canım bizdekiler canın cıksada sen bize para ver diyolar. kayınpeder bana diyo ki yarına kadar bana para getir. kendimi mi satacam deli mi ne bunlar yaaaa:95::95::95:
menbetaaaa, yavrimu canım hayatım nirdesin bakim sen
sılacım canım senin durum da fena yaaa. düşünsene aynı apartmanda aman allah korusun. inşallah gerek kalmadan bi ev bulursun canım.
canım bizdekiler canın cıksada sen bize para ver diyolar. kayınpeder bana diyo ki yarına kadar bana para getir. kendimi mi satacam deli mi ne bunlar yaaaa:95::95::95:
sılacım canım senin durum da fena yaaa. düşünsene aynı apartmanda aman allah korusun. inşallah gerek kalmadan bi ev bulursun canım.
evet canım aynen oyle.. allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsın..canım ya yeni gördüm post'unu aynen öyle kıskanmıyoruz ama bizimde olsun die üzülüyoruz sonuçta çocuk sahibi olmak özenilmeyecek bişey asla değil kısmet işte:)
nolduu menbetacım yaa..salma böyle kendini kaynanayla mı bişi oldu ?
menbatacimda kizmis,ofkelenmis bize veda etmis cook uzuldum.. bacim sensiz olmaz be gel hele kim ne dedi????
menbeta kızmış mıııııı
ala ala ne oldu ki kızdı veda etti ah canımmmmmmm geri gel hayatım yaaa
valla sinirden geçmişe de bakamadım kızlar kusura bakmayın menbetam neye kızmış ki yaa üzüldüm gelir o bizi bırakmaz yaaa
silacim buralardayim bugun.... cok gerginim, o yuzden bir sey yazmak istemedim... herseye sinirleniyorum, bu normal mi kizlar ya?
bu arada menbetacimm veda mi etmis? ben gormedimmmm oyle bir post... neye kizmis...:26:
Menbetaaaaaaaaaaaaaaa fındık kurdumözletme kendini yaa çabuk gel bak ben dayanamıyorum arada bi geliyorum akşam evde bakıcam kim kızdırmış seni şimdi geçmişe bakamadım
iyim canım cok şükür.. sen nasılsın ???gulümmmmmmmmmm nassın?? nerelerdesin bak ösledim seniiiiiiiiiiiiii !!
eee canim cidden normal degil kayipeder, oneymis oyle... insanin veresi varsada vermezki... neyse canim artik alismis, alistirmisiniz malesefff.... Rabbimin bana o kapiyi acmasini diledim... kendimi parcalasamda yazili olani degistiremem.. onun icin hayirlisini dileyip,tedbirimi alip,takdiri birakiyorum YAradana....
hayırlı olsun yeni topigimiz kızlar bol bol hamisli olsun insallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?