2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hastaneden tahlil istemisler cnmm seninle hemen hemen aramizda 1 hafta varr ve bende bu cuma kan vermistim afp diye bi test icin. hani bu bebekte herhangi bi problem varmi diye bakiyolarr ya o test istee :) acaba senin vercegin tahlilde bunun icin olabilirmi? cnku bnm bildigim bnm yaptiedigim bu test 16-18 hafta arasi yapiliyoo

Kizlar esimin dopler sonuclari geldi sol tarafta 2. Derece varikosel sag tarftada 6 mm capinda didim miydi neydi ismi kist varmis ameliyat ocak sanirim. oburgun randevumuz var yine doktor son ne yapmamiz gerektigini solicek hakkimzda hayirlisi bakalim. Hala kirmizilar gelmedi benim gelirse haber veririm yine

canim benim gecmis olsun... insallah en kolay yoldan atlatirsiniz.. bak en azindan cok daha fazla vakit kaybetmeden ne oldugu belli oldu degil mi??? yanlis anlamadim... insallah kirmizilarin da hayirli bi sebepten gecikir

azracım canım bu hem üzücü hemde ii bi haber canım ...yani teşhis konulmuş ve tedavisi olan bi teşhis bu canım arkadaşım...hem o ameliyat çok basit canım üzülme lütfen..inşallah hayırlı haberler alırsınız..umarım reglin de hayırlı bi işten dolayı gelmiyodur

bizdeki depresif halin bi sebebi daha varmış...mevsimsel depresyonmuş...belirtileri,sinirlilik uykusuzluk,can sıkkınlığı,karamsarlık,hiç bişi yapmama isteği vs. bunlar özellikle 20-30 yaş arası bayanlarda daha fazla görülüyormuş...muhakkak dışarı çıkmak bi yarım saat dolanmak arkadaş ziyaretleri falan yapmak ii gelirmiş..sabah televizyonda izledim paylaşmak istedim canlar...

Hülyacım bayramda tatildeydik ara ara telden girip okuyabildim sadece nasılsın canım? Son 2-3 haftadır böyleyim kendimi depresyona girmiş gibi hissediyorum

Sebebi bulundu yani canım

biz şimdi karı koca çalışıyoruz yaaa çok para kazanıyoruz gibi geliyo. hem ne masrafımız var ki bizim. mutlaka 3-5 ne kadar olursa illa para koparmak.
burda bi arkadaş var onla dertleştik böle bi mantık olamaz diyo. senden istemeleri çok abest dedi. biz bişeyler yapalım kenara para koyalım geleceğimizi bi nebze olsun garantiye alalım diye uğraşıyoruz, yazık günah bunlar evlatlarını düşünmüyorlar. maksat illa para koparmak, başka bişey değil. çok bunaldım regen ve çok yoruldum artık. patron tatildeymiş bodrumda bi gelsin konuşcam.

canım üzülme hayatım bak artık sorun belli ve çözümü gayet kolay bişekilde atlatılcak. canını sıkmana inan değmez. bu konuda tıp çok ilerledi sonunda mutlu olacağına inanmalısın. inşallah bu günler en kısa zamanda geçicek tatlımmm.

günaydın hayatımmmm
ben bendeki sorunu biliyorum hayatım, mevsimsel değil kaynana ve kayınpeder vurgunu brnimkisi. Allah ıslah etsin ne diyim...

Hülyacım bayramda tatildeydik ara ara telden girip okuyabildim sadece nasılsın canım? Son 2-3 haftadır böyleyim kendimi depresyona girmiş gibi hissediyorum

Sebebi bulundu yani canım

canım aslında tatil dönüşü bunalımı da olabilir nolsun canım işte ev işlerine daldım yine..ev bulmam lazım daha bulamadım offffffff

günaydın kankitommmmm :)) valla seninde depresyonun 2 kat artıyo böylece malesef ay anlamıyorum böyle anlayışsız kıt kafalı insanları...valla kusura bakma canım ne demişler önce CAN sonra canan

sorma kankacım yaa valla o kadar daraldım bunaldım ki anlatamam sana..
canım bizdekiler canın cıksada sen bize para ver diyolar. kayınpeder bana diyo ki yarına kadar bana para getir. kendimi mi satacam deli mi ne bunlar yaaaa:95::95::95:

menbetaaaa, yavrimu canım hayatım nirdesin bakim sen

sılacım canım senin durum da fena yaaa. düşünsene aynı apartmanda aman allah korusun. inşallah gerek kalmadan bi ev bulursun canım.

Son düzenleme:
azraaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm..... canim arkadasimmm...senin gelmem diyesice kirmizilarin hep onden gelirdi ya gec kalmazdi.....yinede bekleyelim.... insallah Allahim mucizesini gosterir!!!!
esinicinde insallah tatlim biran evvel hersey yoluna girer,bunca ugrasiniz cozum verir tatlim... cook gecmis olsun tekrardan..

hlyaaaamm,cicim valla sorunumuzu buldun desene.. ama yaa dusundumde bizdemevsim atlamadi kiii:26::26: biz hep sonbahar havasini yasadik dimi regen??? belki psikolojikmen dusununce de etkilenmis olabiliriz.... bide arkadas ziyareti falan demisler... bunun yerine alternatif baska cozum yok mu????

bu arada da artik evbulabilseydik super otesi olacaktiiiiiiiiiiiiiiii...... bikkinlik geldi inan... dua edin bize kizlar...

screamawaycimm,canimcim dr dan donusunu 4 gozle bekliyorum bugun...insallah buraya yegenimizden hahberleri yazmayi unutmazsin... belki pipisinide gosteriri... tr de olsa bilirlerdi......

kardaizcimm,canim yaa bosver olan oldu daha fazla helak etme kendini... Allaha havale et ,inan bak sen agzini acmana bile gerek yok... sanmasinlar ki senden aldiklari onlara hayir getirecek... uzulmemeye calis canim..

menbataacimmm guzellikkkkk ozlettin kendini yavruuuu........... yeter gariiii osuz birakma biziii....

canınm Allah yarrdımcın olsun ne diim..veremezsiniz inşallah bişi çıkar da

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım yaa bnde ev bulamıyorummmmmmmmmmm

çok sıkıldım gözlerim yoruldu nette bakmaktan ama yokkkkkkkk :18::18::18:

eee canim cidden normal degil kayipeder, oneymis oyle... insanin veresi varsada vermezki... neyse canim artik alismis, alistirmisiniz malesefff....

bana gelincede artik hayirlisini dilemekten baska secenegim yok. hakkimda hayirli olan neyse,Rabbimin bana o kapiyi acmasini diledim... kendimi parcalasamda yazili olani degistiremem.. onun icin hayirlisini dileyip,tedbirimi alip,takdiri birakiyorum YAradana....

Son düzenleme:
canım ya yeni gördüm post'unu aynen öyle kıskanmıyoruz ama bizimde olsun die üzülüyoruz sonuçta çocuk sahibi olmak özenilmeyecek bişey asla değil kısmet işte:)
evet canım aynen oyle.. allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsın..

nolduu menbetacım yaa..salma böyle kendini kaynanayla mı bişi oldu ?

menbatacimda kizmis,ofkelenmis bize veda etmis cook uzuldum.. bacim sensiz olmaz be gel hele kim ne dedi????

menbeta kızmış mıııııı
ala ala ne oldu ki kızdı veda etti ah canımmmmmmm geri gel hayatım yaaa

valla sinirden geçmişe de bakamadım kızlar kusura bakmayın menbetam neye kızmış ki yaa üzüldüm gelir o bizi bırakmaz yaaa

silacim buralardayim bugun.... cok gerginim, o yuzden bir sey yazmak istemedim... herseye sinirleniyorum, bu normal mi kizlar ya?

bu arada menbetacimm veda mi etmis? ben gormedimmmm oyle bir post... neye kizmis...:26:

Menbetaaaaaaaaaaaaaaa fındık kurdum özletme kendini yaa çabuk gel bak ben dayanamıyorum arada bi geliyorum akşam evde bakıcam kim kızdırmış seni şimdi geçmişe bakamadım

kızlar cok saolun merak etmıssınız benı. optum hepinizi..
gulümmmmmmmmmm nassın?? nerelerdesin bak ösledim seniiiiiiiiiiiiii !!
iyim canım cok şükür.. sen nasılsın ???

sabrımı tasırdılar işte.. sinirlerim tavan yaptı.. bugun iyiyim... yalnızım.... yalnızlıgın keyfını cıkarıyorumm....

geldim canım geldim..

bende ozledım sizi.. yazıp dertlesmek ıstedım ama laptop ı elıme hıc alamadım..

sen naslsın bakalım :)) senıde üzmüsler.
o gun herkeste depresif hava varmıs.. üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun ne diyim..

kendi başına sormadan etmeden işe kalkıştı dırımdızlak ortada kaldı. şimdi vaybana.
ama benim kocam çok umutlandırdı bunları köye ev konusunda ona bu sebepten kızıyorum, e o da diyo ki hiç bize sormadan niye böle bi işe kalkıştı.
iki ucu bklu değnek anlıcan. dediğin gibi Allahtan hayırlısı ama olmayan şeyi nasıl verebilirim bilmiyorum. zamana bıraktım artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…