- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.441
of kardaizcim bu ara sıkıntılar hiç bitmiyor deli olcam ... Aslında doktorun dediği bişey yok ben erken gittim 22 ağustosta regli olmuştum 12 eylülde yumurtalara bakacaklardı bana garip geldi çünkü 20.günüm oluyor 12 eylül bugün eşimde sprem örneği verdi tahlil için onunla beraber gittim meğer daha yumurta takibine başlamayacaklarmış sağlıklı bir yumurtlama oluyormu diye 20.günde kanıma bakacaklarmış bide smear testi istediler . Moralimi bozan o değil aslında ....hayırdır canım ne oldu. üzme kendini vardır bi çaresi...
of kardaizcim bu ara sıkıntılar hiç bitmiyor deli olcam ... Aslında doktorun dediği bişey yok ben erken gittim 22 ağustosta regli olmuştum 12 eylülde yumurtalara bakacaklardı bana garip geldi çünkü 20.günüm oluyor 12 eylül bugün eşimde sprem örneği verdi tahlil için onunla beraber gittim meğer daha yumurta takibine başlamayacaklarmış sağlıklı bir yumurtlama oluyormu diye 20.günde kanıma bakacaklarmış bide smear testi istediler . Moralimi bozan o değil aslında ....
benim işim bitti çıktım odadan eşimin yanına gittim dışarda kapıda bekliyorum karşıma bir çift oturdu bana bakıp bakıp konuşuyorlar ... neyse eşim çıktı odadan karşımdaki adam eşime seslendi tokalaştılar falan meğer uzaktan akrabalarıymış adam beni tanıyormuş ben tanımamışım tabi eşimin moral sıfır oldu rezil olduk millete şimdi bunlar yedi diyara dağıtırlar bir bin ekleyerek falan diye söylenmeye başladı ne kadar yok falan desemde ben milletimi bilmiyormuyum yaa zaten dedikodu yapıyorlardır da sen bana duyurmuyorsundur şimdi neler konuşacaklar dedi arabaya bindik tüp bebek merkezini aradı regli tarihime gün aldısen istersen haftaya gel son konrtolünü yaptır ama hasta olduğunda bu iş bitecek artık kesin kararım başka da bişey konuşmuyoruz dedi kesti attı yaa
aynı dert hatta fazlasıyla burda da var cnaım ev yok millet tutmuşhep... ay bnde daha ne hikayeler varda neysee ben boşvermeyi öğrendim artık napiim bi ara sinir hastası oldum kafama takıodum çok şimdi hiç umrum değil canım anlık sinirleniorum geçiyor amannnnnnnnnnnnn çokda fifi diorum napiim ...geçmişle yaşanmaz ayol kocamla aram bozuluyor sonra
haha bnde kendimi tek zannediodumsende bendensin demek ahh be canım valla bizde neler yaşadık kaynanam bize sadece evin tüllerini aldı 900 tl tuttu o kadar üstüne biz onlara yedirdik ama o o zamndı şimdi sıkar birazzz
noldu canikom hayırdır?
canım benim aslında hemen hemen aynı şeyleri yaşıoruz ve boşa zaman geçiriyoruz biz kesin kararımızı verdik önümüzdeki ay gidecez Allah ın izniyle sen git belki senin için hayırlısı böyledir canım..hangi tüp bebek merkezine aldınız..yani ben şimdiden başladım araştırmaya 3 doktor var kafamda gidip ön görüşme yapıcaz onlarla artık hangisi içimize sinerse onda karar kılıp başlıcaz Allah ın izniyle...hayırlısı olsun hakkımızda ne diim canım..ama tüpe de illa olacak diye odaklanıp strese girerseniz olmaz o da var..tüp bebek süreçleri zor ve sıkıntılı yani..kocanın biraz sakin olması lazım bnce ama zor tabi ne diim Allah yüzümüzü güldürsün inşallah :)
ne mutlu sana paçanı kurtarmışın benimkiler şimdi iş kurdu çocuklarına gelecek yapıcaklarmış hesapta bizim daha kıçımızı koyacak evimiz yok onlara kredi çekip araba alıyoruz iş için sermaye veriyoruz. anlıcan hala bişe değişmedi 1 sene oldu hep biz destek olduk kayınpederimi işten çıkardılar benim yanıma geldiler ben çağırdım zorda kalmasınlar die bin pişman oldum evimi dağıttılar gittiler şimdide ordan buraya yetişiyolar. sabrım nerde taşar bilmem ama son 2 ay bekliyorum bu işten gelir gelmezse o paralar krediler kapatılmazsa o zaman görürler gelin nasıl olur
İşte bende onu anlatamıyorum gülüm yaa hep stres halinde beni de etkiliyo bide bana demezmi ben takmıyorum sen çok düşünüyosun diye ... Diyorum bak aşkım tüpte de olmazda çok büyük bi moral bozukluğu olacak biz herhangi bir tedavi uygulamadık şimdiye kadar hep araştırmayla geçti vakit bırak bu doktorda devam edelim belki hayırlı sonuçlar alıcaz diyorum ama çok tez canlı istediği hemen anında olsun istiyor. bu arada benim regli günümü de benden iyi biliyor artık ... Biz ön görüşme ve muayene için IVI Tüp Bebek Merkezine gitmiştik daha önce aşılama düşünüyorduk ya onu araştırırken burayı bulduk çok temiz ve çok ilgili biyer canım sen nerelere baktın ?
Bu arada çok bakamadım geçmişe ama tatili kısa kesmek zorunda kalmışsın canım yaa dede vefat etmiş başınız sağolsun güzelim.
saol canım evet öyle oldu tatil yapamadık çok karışık ve yorucu geçtikısmet napalım...
kocanın biraz daha sakin ve stressiz olmalı hem kendini hmde seni etkiler cnaım bu ayrıca aşırı stres sperm leri de etkile soonra neyle tüp yapacaksınız..
ben bülent tıraş cem demirel ve engin enginsu ya bakıyorum canım kk da da var oku istersen netten de bakabilirsin hepsi çok ii bakalım kısmet görüşmeden sonra karar vercem..ama seninkini hiç duymamıştım :S
Valla bende hiç araştırmamıştım açıkçası bunu sağolsun eşim bulmuş şimdiye kadar okuduklarımın içinde memorial ve umut tüp bebekten bahsediyorlar hep olmazsa araştırmaya başlayacağım bende ne yapayım .. bide cemil akgül varmış ona da bakıcam senin dediklerini de bi araştırayım . Umut'u aradım konuştum prof istersen totalde masraflar dahil fiyat 7500 civarı çıkıyor yaaaabooooowwww
canım cem demirel memorial ataşehir de zaten...bülent tıraşla engin enginsu kadıköy şifada...yaklaşık 6000 falan tutuyor ama uzun protokol kısa protokol ilaçlar falan bunlar belirliyor fiyatı..ben umuta hiç bakmadım sadece bunlara yoğunlaştım..hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim canım..
hmmm kısa protokol ne ki ? ay ben hiçbişey bilmiyorum gülüm yaa :18:
kısaca şöyle söyleyeyim canım..hastanın durumu belli ediyor bunu..ilaç kullanma süresi döllenme süresi falan gibi..kk da araştır oku bi sürü şey var :)
buldum bi yerde okudum canım offf stres yaptım :18: hastayım zaten akşama kadar duramıycam iş yerinde burdan direkkk hastaneye giderim artık bi serum yemeden kendime gelemiycem ben
sakin ol stres yapmaa henüz bişi yok ortada gider gitmez tüpü takmıyolar merak etme
geçmiş olsun cnm bnde rahatsızım ama gitmicem doktora
yok kız ondan değil benim narkoza alerjim var kaldıramıyorum genel anestezi ile yumurta topluyorlarmış ondan tırstım
Sana da geçmiş olsun hayatım az önceki posta ek bişeyler yazdım ama o sırada sen cvp yazmışsın bile . Dediğim gibi iyi biyer bulursak paylaşalım olur mu canım inşallah gerek kalmaz
evet canım biraz önce hastalandım. aslında d.kontrol hapı kullanıyorum eşime çoooook kızıyorum:95::95::95::95: aslında bebişim olsun istiyorum ama kızgınım korunuyorum. böle bişe oluncada salak gibi oluyorum acaba olurmu çok istiyorum die allahım mucizemi verdi die. o kadar karmaşık bi durumdayımki. şimdi hamile kalsam başıma neler gelir kesin kayınvaldemlerin yanına falan gitmeye kalkar eşim biz şimdi benim ailemle kalıyoruz istanbulda eşim tekirdağa gitmek istiyo onların yanına bende gelmem diyorum mecbur yanımda kalıo ama bebek gelse ben çalışamıcam onada bahane olucak gitmeye bende bebek olucak diye tıpış tıpış gitmek zorunda kalıcam bi ev alıp yerleşsek rahatlıcam . ama aklım gönlüm çok karışık.
aynı dert hatta fazlasıyla burda da var cnaım ev yok millet tutmuşhep... ay bnde daha ne hikayeler varda neysee ben boşvermeyi öğrendim artık napiim bi ara sinir hastası oldum kafama takıodum çok şimdi hiç umrum değil canım anlık sinirleniorum geçiyor amannnnnnnnnnnnn çokda fifi diorum napiim ...geçmişle yaşanmaz ayol kocamla aram bozuluyor sonra
haha bnde kendimi tek zannediodumsende bendensin demek ahh be canım valla bizde neler yaşadık kaynanam bize sadece evin tüllerini aldı 900 tl tuttu o kadar üstüne biz onlara yedirdik ama o o zamndı şimdi sıkar birazzz
noldu canikom hayırdır?
of kardaizcim bu ara sıkıntılar hiç bitmiyor deli olcam ... Aslında doktorun dediği bişey yok ben erken gittim 22 ağustosta regli olmuştum 12 eylülde yumurtalara bakacaklardı bana garip geldi çünkü 20.günüm oluyor 12 eylül bugün eşimde sprem örneği verdi tahlil için onunla beraber gittim meğer daha yumurta takibine başlamayacaklarmış sağlıklı bir yumurtlama oluyormu diye 20.günde kanıma bakacaklarmış bide smear testi istediler . Moralimi bozan o değil aslında ....
benim işim bitti çıktım odadan eşimin yanına gittim dışarda kapıda bekliyorum karşıma bir çift oturdu bana bakıp bakıp konuşuyorlar ... neyse eşim çıktı odadan karşımdaki adam eşime seslendi tokalaştılar falan meğer uzaktan akrabalarıymış adam beni tanıyormuş ben tanımamışım tabi eşimin moral sıfır oldu rezil olduk millete şimdi bunlar yedi diyara dağıtırlar bir bin ekleyerek falan diye söylenmeye başladı ne kadar yok falan desemde ben milletimi bilmiyormuyum yaa zaten dedikodu yapıyorlardır da sen bana duyurmuyorsundur şimdi neler konuşacaklar dedi arabaya bindik tüp bebek merkezini aradı regli tarihime gün aldısen istersen haftaya gel son konrtolünü yaptır ama hasta olduğunda bu iş bitecek artık kesin kararım başka da bişey konuşmuyoruz dedi kesti attı yaa
canım benım üzülme.. bu testler basit seylerde. senın kocan testlerı beklemicekmiş herhalde. anladıgım kadarıyla bu.... hakkınızda hayırlısı olsun canım..
o akraba mıdır nedir takmamaya calıs.. benım cevremdede cok var.. hepsine Allah akıl fikir versin..
senın konunla alakalı değiilde, nedense herkes bırbırının arkadasından konusmaktan zevk alıyor.. dedikodudan uzaklasamıyor. bire bin katıp anlattıklarında kendılerını cok bılen ay herseyden haberı olan koltuklarını kabartan cok asil biri olarak goruyorlar... karsısındakı ne düsünür kımsenın umrunda değil. varsa yoksa ayy şu şoyleymıs bu boyleymıs. olmuyomus falanda fılanda... amannnnnnnn.... gerizekalı mahlukatlar....
bu arada su "begen" butonunu kaldırma sebeplerı neymıs bilen var mı ???? eksikliğini cok yasıyorum....
hım anladım canım. Karısık bır durummus.. Allah yardımcınız olsun..
Araba felan alıcaz eşimin ailesine demişsin.. Yanlıs okumadıysam.. Onun için kredi çekmek yerine ev bulsanızda bu yuzden kredi cekseniz daha iyi olmaz mı ?? Tabi siz daha iyisini bilirsiniz.. Sanırım esinde tekırdaga donmek ıstıyor bu yuzdende ev konusunda pek oralı değil.. Istanbuldan memnun değil mi acaba :))
ay canım bide bana anlatsan soyle anlık sınırlenıp durgunlasmayı.. Ben sınırlenınce vucudum tıtrıyor. Sacımda beyazlar cıktı ve kafamın içinde aniden yaralar cıkıyor..ilk zamanlarda kanamam olurdu.simdi o yok çok şükür..
Esiminde destegıyle bırgun buradan gıdecegımıze daır umut beslıyorum ve onunla avunmaya calısıyorum..
Canım benım üzülme.. Bu testler basit seylerde. Senın kocan testlerı beklemicekmiş herhalde. Anladıgım kadarıyla bu.... Hakkınızda hayırlısı olsun canım..
O akraba mıdır nedir takmamaya calıs.. Benım cevremdede cok var.. Hepsine allah akıl fikir versin..
Senın konunla alakalı değiilde, nedense herkes bırbırının arkadasından konusmaktan zevk alıyor.. Dedikodudan uzaklasamıyor. Bire bin katıp anlattıklarında kendılerını cok bılen ay herseyden haberı olan koltuklarını kabartan cok asil biri olarak goruyorlar... Karsısındakı ne düsünür kımsenın umrunda değil. Varsa yoksa ayy şu şoyleymıs bu boyleymıs. Olmuyomus falanda fılanda... Amannnnnnnn.... Gerizekalı mahlukatlar....
[sıze=2]azracım [/sıze]canım kocan amelıyat olacakmıs sanırım.. Aklımda gıdıyor gelıyor. Unutuyorum bazı seylerı.. Bızımde cevremızde bu amelıyatı olanlar var. Kolay bir ameliyat. O yuzden pek kendınızı uzmeyın... Allah yardımcınız olacaktır.. Hakkınızda hayırlısı canım.. Ins bebişin en yakın zamanda gelir..
Bu arada su "begen" butonunu kaldırma sebeplerı neymıs bilen var mı ???? Eksikliğini cok yasıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?