2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

:)) evet bende halen o sekil yasamaya devam edıyorumm.. yapmıcam etmıcem dıyorum ama maalesef.. neyse hakkımızda hayırlısı.. soyle çifter çifter kucaklarımıza alsakta rahatlasak...

aman ne işin var canım yaa. ne kendi ailene ne onun ailesine.. sonradan bir pürüz cıkmasın anlamında... ortada bi sehırde olun daha iyi.. benımde en buyuk hayalım bu. ... bir gün olacak insAllah...

bu arada ben cıktım herkes gıtmıs pesımden.. misafir geldi aniden. gittiler bir saat evvel... gene bır haber geldi.. ben yarından itibaren bikacgun gene yokum.. yatılı gelenler var.......................................................................................................

valla kizlar para konusu cok hassas.. gercekten bir seye benzemiyor.. ama napalim ben zamana biraktim artik.. insallah kurtulueuz.. o tehditleri biliyorum benim arkadasin basinda da var düsün... gercekten dert konusunda yalniz degiliz..

iyidir canim benim nasil olsun.. her zamanki gibi.. herhangi bi degisiklik yok tatlim sen nasilsin???

:) bendende aynı hıcbır degısıklık yok. hersey aynı.. yarın ne yemek yapsam dıye kara kara dusunmekteyım.. yatıcam bırazdan yoksa kocamla papaz olacaz gene....

:) bendende aynı hıcbır degısıklık yok. hersey aynı.. yarın ne yemek yapsam dıye kara kara dusunmekteyım.. yatıcam bırazdan yoksa kocamla papaz olacaz gene....

ayy canim firinda bir seyler yap.. aman kocanla papaz olma da sonra geri toparlamasi zor oluyor.. nazlari da cekilmiyor..

ayy canim firinda bir seyler yap.. aman kocanla papaz olma da sonra geri toparlamasi zor oluyor.. nazlari da cekilmiyor..

bayramdan sonra ev zaten dopdoluydu. bısuru cesıt yaptım. bıttı okey.. yarın gene aynı.. farklı kısıler olsa tamam dıcem ama. ay ne bıleyım. bır yaptıgımda dayanmıyor ki maalesef.. sonunda asure kazanları ıle yemek yapacam.....

neyse kuzum ben yatıyorum.. iyi geceler.. kafam hıc ıyı deıl...sacmalamayayım.. hoscakal...

yok canim ne sacmalayasin.. valla senin bu misafir derdin beni gerdi yani.. Allah kolaylik versin canim.. iyi geceler sana da...

yok canim ne sacmalayasin.. valla senin bu misafir derdin beni gerdi yani.. Allah kolaylik versin canim.. iyi geceler sana da...

al benden de o kadar yaniii.......... cidden Allah kolaylik versin yani..zor yaa... bu zamanda insanlarda ne kadargenis yaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

menbatam kuzucum kolayliklar diliyorum hayatim...

Aboneliklerine eklesene daha rahat oluyo hemen giriyosun

o nası oluyo canım yaa bakındım ama aklım pek başımda değil sanırım bulamadım...

menbetacımgene yatılı misafir baskınına uğramış. bu insanların işleri güçleri yokmu çalışmıyolar mı evde kocaları yokmu ne kadar rahatlar, alıştırmışlar kendilerini onlara normal geliyodur tabi. canım arkadaşım Allah kolaylık versin...

regencimmmm günaydınnn...

canım yazdığımız sayfada hemen sayfa numaralarının altında seçenekler var ordan bu konuya abone olu tıkla bitmiştir sonra forum takipten abonelikleri göster var ordanda hemen girip kısadan okuyabiliyosun

bu sayfanın üst kısmındaki numaraların altında :))))))

Son düzenleme:

çok saol canım yaptım :)))
gülme kızzzz napim bulamadım :)

tunaydinnn kizlarrr...

kimsecikler yok topigimizde yine kesin nazar oldu bizee hepinizi, muhabbetinizi ayri ayri cok ozledim vallaa gecmisi okudummm hepimizin ayri ayri dertleri varr ama Allahim dermansiz dert vermesin insallah...

Bende acikogretim univ okuyorum ve 2 dersten gecmem lazimm zar zor ders calisiyorumm birazcik stres yaptim bu seferr seneye calisamam diye sanirimmm...

Hlycim ve silacimmm insallah en kisa zmnda gonlunuze gore bi ev bulursunuzz

Kardaizcimm ne diyim bilemedim su esinin ailesine valla pes... insallah senin patronun yardimci olabilir size tatlimm...

veee hepimizin ortak noktasi bebislerimizzz insallah tez zmnda saglikla once karnimiza sonrada kucagimiza almak nasip olurrr:)

amin canım saol. :))

al benden de o kadar yaniii.......... cidden Allah kolaylik versin yani..zor yaa... bu zamanda insanlarda ne kadargenis yaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

menbatam kuzucum kolayliklar diliyorum hayatim...

cooook saol canım tesekkür ederim.. dua edinde bana tez zamanda ya bebişim olsun yada bir iş bulayım..

ahh ahh ne sen sor ne ben soyleyeyım canımm...

amin insAllah.. sende dinlene dinlene calıs canım.. hamıs hamıs bıde derslerle ugrasıyor canım benım..

bu arada bızım hukukcumuz vardı tatlıasık. hıc ugramıyor kac aydır.. nerelerde acaba.....

teşekkür ederim canım benim. bakalım patroncuğum bi tatilinden gelsin konuşucam.
bebişinle sınava giriceksin heee çok güzel oluyo. bak sana bi anımı anlatıyım
ben de 7 aylık hamileydim ocakta veya şubatta açıköğretim sınavına girmiştim. kapıda görevliler üstünü arıyorlarya benimde üstümde mont vardı bol pek belli olmuyo hamile olduğum. kadın ellerini üzerimde gezdirirken birden buldum!!! dedi. dedim eyvah ne buldu acaba, eli göbeğimde herhalde hamileleri sınava almıyorlar sandım. sonra manyak karı bir bebek buldum ama daha doğmamış, hayırlısı olsun dedi ve gülümsedi sonra beni içeri aldı. ödüm kopmuştu ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…