- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.461
kızlar topik 2.sayfaya geçmiş arıyorum diyorum nerde topiğimiz.:))
Sorma canım bıktım ben bu millet ne der diye yaşama şeklinden ya insanın moralini bozmaktan başka bi işe yaramıyorlar aklıma geldikçe sinirleniyorum ... Benim ailemde niye yok böyle şeyler diye düşünüyordum hep anneannemin bi lafı var elin çocuğu ele ucuz gelirmiş diye bu insanların yaptığı da bu mantık heralde bizi üzmek umurlarında olmuyor pek dediğin gibi Allah akıl fikir versin canım
valla aslolan ev almamızdı ama biz araba aldık zaten ilk taksidini ödedik bile ev işini ertelio çünkü belki ikna ederim t.dağ gideriz nasılsa orda annesinin üst katı boş die beklio:44::44::44:ama daha çok bekler hemde diplerinde ne işim var
sen nasıl istersen canım madem unutmuş rahatşlamışsın boşver o zamn :) bnde daraldım sılacımda valla sorma bi ev bulamadık babasını satayım(anasını satayım dicektim sonra kızdım bune be durmadan analar satılıyor hadi ordan be) valla yine stresli günler başladı bana offfffffffff
ayy regentoşumm senin örnek süpermiş vallaayy çatlıcam şimdi ben bu durumlardan ya..valla siz anlatınca böyle benimde eski mevzular geliyor aklıma sinir oluyorummmmmmmmm
ay bak aklıma ne geldi mesela...bizim düğünde takılar takılıyor biz sahnenin önündeyiz sahnenin tepesinde kaynanam yanımda kocamın uyuz halası...biri para takıyor ya hemen hala alıyor onu üstümden tepemdeki kaynanaya veriyor oda siyah poşete dolduruyor ve her çekilen resmin tepesinde kaynanam ve elinde o nalet siyah poşetttttttbak dellendin şu anda vallaaaaaaaaa
aynen dediğin gibi hayatım. şimdi verirsek bunun ardı arkası kesilmicek...
işte ilk başlarda kazıklansanda mazıklansanda insiyatifli oluyosun, dayanıyosun daha bardak taşmamaış oluyo. e bunlarda zamanla abartınca da e yeter dedin mi. haklarını helal etmezler, evlatlıktan redetme gibi şantajlara başvururlar. Allah yardımcımız olsun, ben şimdilik diretiyorum bakalım zaman ne gösterecek.
regenn ?????????????????????
efendim kuzum???
nasılsın??????????
iyidir canim benim nasil olsun.. her zamanki gibi.. herhangi bi degisiklik yok tatlim sen nasilsin???
:) bendende aynı hıcbır degısıklık yok. hersey aynı.. yarın ne yemek yapsam dıye kara kara dusunmekteyım.. yatıcam bırazdan yoksa kocamla papaz olacaz gene....
ayy canim firinda bir seyler yap.. aman kocanla papaz olma da sonra geri toparlamasi zor oluyor..nazlari da cekilmiyor..
bayramdan sonra ev zaten dopdoluydu. bısuru cesıt yaptım. bıttı okey.. yarın gene aynı.. farklı kısıler olsa tamam dıcem ama. ay ne bıleyım. bır yaptıgımda dayanmıyor ki maalesef.. sonunda asure kazanları ıle yemek yapacam.....
neyse kuzum ben yatıyorum.. iyi geceler.. kafam hıc ıyı deıl...sacmalamayayım.. hoscakal...
yok canim ne sacmalayasin.. valla senin bu misafir derdin beni gerdi yani.. Allah kolaylik versin canim.. iyi geceler sana da...
Aboneliklerine eklesene daha rahat oluyo hemen giriyosun
o nası oluyo canım yaa bakındım ama aklım pek başımda değil sanırım bulamadım...
menbetacımgene yatılı misafir baskınına uğramış. bu insanların işleri güçleri yokmu çalışmıyolar mı evde kocaları yokmu ne kadar rahatlar, alıştırmışlar kendilerini onlara normal geliyodur tabi. canım arkadaşım Allah kolaylık versin...
regencimmmm günaydınnn...
canım yazdığımız sayfada hemen sayfa numaralarının altında seçenekler var ordan bu konuya abone olu tıkla bitmiştir sonra forum takipten abonelikleri göster var ordanda hemen girip kısadan okuyabiliyosun
bu sayfanın üst kısmındaki numaraların altında :))))))
çok saol canım yaptım :)))
gülme kızzzz napim bulamadım :)
yok canim ne sacmalayasin.. valla senin bu misafir derdin beni gerdi yani.. Allah kolaylik versin canim.. iyi geceler sana da...
al benden de o kadar yaniii.......... cidden Allah kolaylik versin yani..zor yaa... bu zamanda insanlarda ne kadargenis yaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
menbatam kuzucum kolayliklar diliyorum hayatim...
o nası oluyo canım yaa bakındım ama aklım pek başımda değil sanırım bulamadım...
menbetacımgene yatılı misafir baskınına uğramış. bu insanların işleri güçleri yokmu çalışmıyolar mı evde kocaları yokmu ne kadar rahatlar, alıştırmışlar kendilerini onlara normal geliyodur tabi. canım arkadaşım Allah kolaylık versin...
regencimmmm günaydınnn...
tunaydinnn kizlarrr...
kimsecikler yok topigimizde yinekesin nazar oldu bizee hepinizi, muhabbetinizi ayri ayri cok ozledim vallaa gecmisi okudummm hepimizin ayri ayri dertleri varr ama Allahim dermansiz dert vermesin insallah...
Bende acikogretim univ okuyorum ve 2 dersten gecmem lazimm zar zor ders calisiyorumm birazcik stres yaptim bu seferr seneye calisamam diye sanirimmm...
Hlycim ve silacimmm insallah en kisa zmnda gonlunuze gore bi ev bulursunuzz
Kardaizcimm ne diyim bilemedim su esinin ailesine valla pes... insallah senin patronun yardimci olabilir size tatlimm...
veee hepimizin ortak noktasi bebislerimizzz insallah tez zmnda saglikla once karnimiza sonrada kucagimiza almak nasip olurrr:)
tunaydinnn kizlarrr...
kimsecikler yok topigimizde yinekesin nazar oldu bizee hepinizi, muhabbetinizi ayri ayri cok ozledim vallaa gecmisi okudummm hepimizin ayri ayri dertleri varr ama Allahim dermansiz dert vermesin insallah...
Bende acikogretim univ okuyorum ve 2 dersten gecmem lazimm zar zor ders calisiyorumm birazcik stres yaptim bu seferr seneye calisamam diye sanirimmm...
Hlycim ve silacimmm insallah en kisa zmnda gonlunuze gore bi ev bulursunuzz
Kardaizcimm ne diyim bilemedim su esinin ailesine valla pes... insallah senin patronun yardimci olabilir size tatlimm...
veee hepimizin ortak noktasi bebislerimizzz insallah tez zmnda saglikla once karnimiza sonrada kucagimiza almak nasip olurrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?