2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay ne güzel :)))

bu arada profil rresmine bayıldımm.. aynı sen

merhaba kızlar
ya size yetişemiyorum, en son yazdığım 3 sayfa geride kalıyor ,bulamıyorum, sonra sohbeti de kaçırıyorum, herkes muhabbete dalmış oluyor, uymadı bana böyle

teyzeleri biz de 7+5 olduk bugün itibariyle ,çok miniğiz daha, dün kalp atışlarını dinledim,Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

amin kuzucuk insallah.... valla bulsam ne iyi olacak artik.... bide bebisim gelse...yine yeni umutlarim basladi hayirlisi insallah
ayyy cidden iyiymis:) desene kizinla boylebir anindavar....
teyzeleri biz de 7+5 olduk bugün itibariyle ,çok miniğiz daha, dün kalp atışlarını dinledim,Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
ooyy masallah.. Allah bagislasin... hersey yolunda neguzel... insallah hep de boyle devam eder... hadi bakalim bekliyoruz daha guzel haberler herzaman..

teyzeleri biz de 7+5 olduk bugün itibariyle ,çok miniğiz daha, dün kalp atışlarını dinledim,allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

allahım inşallah meleğinide senide korusun böyle hop diye kolay bir doğum sana sadık hayırlı bir evlat nasip etsin:81::81:

merhaba kızlar
ya size yetişemiyorum, en son yazdığım 3 sayfa geride kalıyor ,bulamıyorum, sonra sohbeti de kaçırıyorum, herkes muhabbete dalmış oluyor, uymadı bana böyle
nasl yani :) anlayamadım canım... arada muhabbet edeceğiz ki kafamız dagılsın.. hoş bu aralar herkeste biraz gerginlik var.. hatta muhabbet bile edemiyoruz... daha sık sık ugrarsan emınım hıcbırseyı kacırmazsın...

amin insAllah.. sanada masallah.. kalp atıslarınıda dınlemssın cok sukur... Allah tamamına erdirsin guzelımm..

ayyy menbetacım sabahın 8.de bu postuna uzunnnnnnnnnnnn bi cvp yazmıştım meğerse gitmemişşşşşş
nysee tam olarak aynısı olmasa da aklımdakilerini yazzıorum canım :)

şimdi canım öncelikle yapacağın şey kendini sevmen kendine değer vermen herkesten önce sen kendine değer verirsen başkalarının seni üzmesine izin vermemiş olursun..çünkü bilirsinki sen daha önemli ve değerlisin o insandan :) mesela canım biri sana lafmı soktu güül geç biri seni üzmek için özellikle yarana basmak için bişimi dedi kaale alma ya öyle işte falan de geç..mesela kocanla başkaları yüzünden asla papaz olma..kocana gidip de işte senin anan baban bilmemneyin şöyle deme ama sakinleşince güzelce anlat olanı..başkalarının yanında daha çok kocanla ii görün bişi varsa bile..çok altından kalkamayacağın bişi olursa kocam böyle istedi kocam öyle dedi falan diye onun üzerine at kendi tarafı olduğu için bişi demez sonra mesela senle uğraşanlara akıllıca alttan alttan söyle lafını snde pısırıp kalma sok lafını ama akıllıca öyle mahalle karısı gibi laf dalaşına girme soru şeklinde laf sokma karşılığı gelir direk söyle ve geç hatta bunu gülerek söyleki onu kaale almadığını onuun söylediklerinin seni üzmediğini belli et...

mesela aklıma gelen bi örnek kaynanayla alakalı değil ama..ben ortaokuldayken vitiligo denen bi cilt hastalığı çıktı bnde yüzümde falan beyaz lekeler vardı..herkes dalga geçiodu bnle işte noldu falan diolardı dalga geçerek bnde akşam çamaşır suyunu fazla kaçırmışım deyip onlarla dalga geçiodum böyle mal gibi kalıyorlardı vitiligonun tıpta tedavisi yok çünkü tamamen psikolojik ilk zamanlar çoktu sonra ben kafama takmayınca onlar geçti ve görülmeyecek kadar geçti..yani dicem oki böyle gereksiz insanları kafana takarsan onlar için kendini üzersen tek yaptığın kendine zarar vermek olur canım sen sen ol ve bu dünyada biraz bencil ol...önce ben de umarım yardımcı olmuşumdur tecrübelerimden yola çıkarak yazdım bunları

saol tuğçecim valla bu c.tesi yine gidip bakcaz inşallah artık buluruz da taşınırım çok sıkıldım

canım maşallahhhhhhhhhhhhhhh Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğer hamişlerimize de

canım gözün aydın olsun çok sevindim, Allah doğum ve doğumuna kadar ki her anında kolaylık versin. 41 kere maşallah

ay ne güzel :)))

bu arada profil rresmine bayıldımm.. aynı sen

çokkk teşkür ederim canım

sorma canım bu da güzel bir tecrübe ve tatlı bi anı oldu bana ama kadın birden buldum diye bağırınca çok korkmuştum.

kardaizzz ve azracımmmm nasılsınız canlar napıyosunuz???

valla topiğin eski tadı kalmadı ya neden böyle oldukk ne muhabbet var doru dürüst ne de gelen giden...belli başlı demirbaş olduk valla bikaçımız o kadar

iyilik güzellik canım, öle dolamıyom işte saldım çayıra mevlam kayıra modundayım...
aynen öle eski sohbetlerimiz yok. çok eylenceli geçerdi sayfalar birbirini kovalardı resmen. 1000. sayfa gülüşmelerimiz aklıma geldikçe dönüp bakıyorum.
bide güzelim eksiğimiz de çok. nihanca, nartanesi, tatlıcadı, tatlıaşık, kuppe, windof, ve hatırlayamadığım kesin vardır bir kaç kişi...

aynı modda da benim

valla eksikler çok biz kalanlar da işte idere edioruz..muhabbet yok gelen giden yok yetim kaldı topik

benim tam 5 ay oldu bu topiğe geleli vay beeeeeee hiç de satmadım valla burayı işim gücüm olsada girmeye çalıştım sevdim sizi ayol

yaa canim zaman iste... ilk geldigin gunleri hatirlarim hala... cook eglenceli gorunuyordun... kardaiz ve breshkayla emen hemen hayni zamanlarda gelmistiniz yanlisim yoksa..

banada 6ay olduuu..yaa....

aman kizlar topici sikayet edipte gitmeyesiniz haaa... olsun yinede donuyor canim ya hic ugrayan olmasaydi.....

ben senin çocukluğunu bilirim beaa diyeceksin diye bekledim sılaaaaaaa

ay şimdi eğlenceli değil miyim artık beni beğeennn miii yorrrr muuussunnnnn

ben nisanda gelmiştim geldiğimden beri burdayım valla olayım yine burda olacam inşallahhh

yok anam ben gitmiyorumm burdayım belki ilerde topiği devralırım screamaway dan

ay takılıyorum ya, maşallah sohbetiniz daim olsun
herkes gündüz çalışıyor herhalde, o yüzden herkes nette oluyor. ben öğretmenim, okullar açıldı bize, sabah seminere gidip geliyorum, gelince de ev işi, yemek falan, kitap okuyorum, arada bir giriyorum, tabi o zamana kadar 2 sayfa dolmuş oluyor ben arada uğrar merhaba derim, hoş sohbetler dilerim...

maalesef artik begenemiyorum juzu yaa... ben de nazar boncugu takayim bariii

merhaba kızlar

oooo tatlim sen eski muhabbeti bi görseydin.. birakip gidiyordum ise, bi geliyordum kiii aaaaaaaaa o ne.. 20 sayfayi gecmis.. cok iyi hatirliyorum bi keresinde 30küsür sayfa olmus.. birakip artik okumamistim...

amin insAllah.. sende dinlene dinlene calıs canım.. hamıs hamıs bıde derslerle ugrasıyor canım benım..

bu arada bızım hukukcumuz vardı tatlıasık. hıc ugramıyor kac aydır.. nerelerde acaba.....

napalım mecburum menbetacımmm bebıs olunca ders calısmam daha zor olurr

ayy ne guzel bı anıymışş kardaizcim :) Bakalım bnmkı henuz o kdr buyuk degıl ama farkedılıyo artık :)

maşallah cnm saglıkla kucagına al insallahh
amin kuzucuk insallah.... valla bulsam ne iyi olacak artik.... bide bebisim gelse...yine yeni umutlarim basladi hayirlisi insallah

amınnn sılacım ınsallahh guzel haberlerını beklıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…