- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.481
teşekkür ederim canım benim. bakalım patroncuğum bi tatilinden gelsin konuşucam.
bebişinle sınava giriceksin heee çok güzel oluyo. bak sana bi anımı anlatıyım
ben de 7 aylık hamileydim ocakta veya şubatta açıköğretim sınavına girmiştim. kapıda görevliler üstünü arıyorlarya benimde üstümde mont vardı bol pek belli olmuyo hamile olduğum. kadın ellerini üzerimde gezdirirken birden buldum!!! dedi. dedim eyvahne buldu acaba, eli göbeğimde herhalde hamileleri sınava almıyorlar sandım. sonra manyak karı bir bebek buldum ama daha doğmamış, hayırlısı olsun dedi ve gülümsedi sonra beni içeri aldı. ödüm kopmuştu ama.
amin kuzucuk insallah.... valla bulsam ne iyi olacak artik.... bide bebisim gelse...yine yeni umutlarim basladi hayirlisi insallahtunaydinnn kizlarrr...
kimsecikler yok topigimizde yinekesin nazar oldu bizee hepinizi, muhabbetinizi ayri ayri cok ozledim vallaa gecmisi okudummm hepimizin ayri ayri dertleri varr ama Allahim dermansiz dert vermesin insallah...
Bende acikogretim univ okuyorum ve 2 dersten gecmem lazimm zar zor ders calisiyorumm birazcik stres yaptim bu seferr seneye calisamam diye sanirimmm...
Hlycim ve silacimmm insallah en kisa zmnda gonlunuze gore bi ev bulursunuzz
Kardaizcimm ne diyim bilemedim su esinin ailesine valla pes... insallah senin patronun yardimci olabilir size tatlimm...
veee hepimizin ortak noktasi bebislerimizzz insallah tez zmnda saglikla once karnimiza sonrada kucagimiza almak nasip olurrr:)
ayyy cidden iyiymis:) desene kizinla boylebir anindavar....teşekkür ederim canım benim. bakalım patroncuğum bi tatilinden gelsin konuşucam.
ben de 7 aylık hamileydim ocakta veya şubatta açıköğretim sınavına girmiştim. kapıda görevliler üstünü arıyorlarya benimde üstümde mont vardı bol pek belli olmuyo hamile olduğum. kadın ellerini üzerimde gezdirirken birden buldum!!! dedi. dedim eyvahne buldu acaba, eli göbeğimde herhalde hamileleri sınava almıyorlar sandım. sonra manyak karı bir bebek buldum ama daha doğmamış, hayırlısı olsun dedi ve gülümsedi sonra beni içeri aldı. ödüm kopmuştu ama.
ooyy masallah.. Allah bagislasin... hersey yolunda neguzel... insallah hep de boyle devam eder... hadi bakalim bekliyoruz daha guzel haberler herzaman..teyzeleri biz de 7+5 olduk bugün itibariyle ,çok miniğiz daha, dün kalp atışlarını dinledim,Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
inşallah canım benim cumaya kadar gün verdim kendime cuma günü uyanır uyanmaz yapacam inşallah gelen giden olmazsa
teyzeleri biz de 7+5 olduk bugün itibariyle ,çok miniğiz daha, dün kalp atışlarını dinledim,allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
nasl yani :) anlayamadım canım... arada muhabbet edeceğiz ki kafamız dagılsın.. hoş bu aralar herkeste biraz gerginlik var.. hatta muhabbet bile edemiyoruz... daha sık sık ugrarsan emınım hıcbırseyı kacırmazsın...merhaba kızlar
ya size yetişemiyorum, en son yazdığım 3 sayfa geride kalıyor ,bulamıyorum, sonra sohbeti de kaçırıyorum, herkes muhabbete dalmış oluyor, uymadı bana böyle
teyzeleri biz de 7+5 olduk bugün itibariyle ,çok miniğiz daha, dün kalp atışlarını dinledim,Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
ay canım bide bana anlatsan soyle anlık sınırlenıp durgunlasmayı.. ben sınırlenınce vucudum tıtrıyor. sacımda beyazlar cıktı ve kafamın içinde aniden yaralar cıkıyor..ilk zamanlarda kanamam olurdu.simdi o yok çok şükür..
esiminde destegıyle bırgun buradan gıdecegımıze daır umut beslıyorum ve onunla avunmaya calısıyorum..
bu arada su "begen" butonunu kaldırma sebeplerı neymıs bilen var mı ???? eksikliğini cok yasıyorum....
tunaydinnn kizlarrr...
kimsecikler yok topigimizde yinekesin nazar oldu bizee hepinizi, muhabbetinizi ayri ayri cok ozledim vallaa gecmisi okudummm hepimizin ayri ayri dertleri varr ama Allahim dermansiz dert vermesin insallah...
Bende acikogretim univ okuyorum ve 2 dersten gecmem lazimm zar zor ders calisiyorumm birazcik stres yaptim bu seferr seneye calisamam diye sanirimmm...
Hlycim ve silacimmm insallah en kisa zmnda gonlunuze gore bi ev bulursunuzz
Kardaizcimm ne diyim bilemedim su esinin ailesine valla pes... insallah senin patronun yardimci olabilir size tatlimm...
veee hepimizin ortak noktasi bebislerimizzz insallah tez zmnda saglikla once karnimiza sonrada kucagimiza almak nasip olurrr:)
teyzeleri biz de 7+5 olduk bugün itibariyle ,çok miniğiz daha, dün kalp atışlarını dinledim,Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Maşallah canımmmteyzeleri biz de 7+5 olduk bugün itibariyle ,çok miniğiz daha, dün kalp atışlarını dinledim,Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
ay ne güzel :)))
bu arada profil rresmine bayıldımm.. aynı sen
amin kuzucuk insallah.... valla bulsam ne iyi olacak artik.... bide bebisim gelse...yine yeni umutlarim basladi hayirlisi insallah
ayyy cidden iyiymis:) desene kizinla boylebir anindavar....
ooyy masallah.. Allah bagislasin... hersey yolunda neguzel... insallah hep de boyle devam eder... hadi bakalim bekliyoruz daha guzel haberler herzaman..
kardaizzz ve azracımmmm nasılsınız canlar napıyosunuz???
valla topiğin eski tadı kalmadı ya neden böyle oldukkne muhabbet var doru dürüst ne de gelen giden...belli başlı demirbaş olduk valla bikaçımız o kadar
iyilik güzellik canım, öle dolamıyom işte saldım çayıra mevlam kayıra modundayım...
aynen öle eski sohbetlerimiz yok. çok eylenceli geçerdi sayfalar birbirini kovalardı resmen. 1000. sayfa gülüşmelerimiz aklıma geldikçe dönüp bakıyorum.
bide güzelim eksiğimiz de çok. nihanca, nartanesi, tatlıcadı, tatlıaşık, kuppe, windof, ve hatırlayamadığım kesin vardır bir kaç kişi...
aynı modda da benim
valla eksikler çok biz kalanlar da işte idere edioruz..muhabbet yok gelen giden yok yetim kaldı topik
benim tam 5 ay oldu bu topiğe geleli vay beeeeeee hiç de satmadım valla burayıişim gücüm olsada girmeye çalıştım sevdim sizi ayol
yaa canim zaman iste... ilk geldigin gunleri hatirlarim hala... cook eglenceli gorunuyordun... kardaiz ve breshkayla emen hemen hayni zamanlarda gelmistiniz yanlisim yoksa..
banada 6ay olduuu..yaa....
aman kizlar topici sikayet edipte gitmeyesiniz haaa... olsun yinede donuyor canim ya hic ugrayan olmasaydi.....
nasl yani :) anlayamadım canım... arada muhabbet edeceğiz ki kafamız dagılsın.. hoş bu aralar herkeste biraz gerginlik var.. hatta muhabbet bile edemiyoruz... daha sık sık ugrarsan emınım hıcbırseyı kacırmazsın...
merhaba kızlar
ya size yetişemiyorum, en son yazdığım 3 sayfa geride kalıyor ,bulamıyorum, sonra sohbeti de kaçırıyorum, herkes muhabbete dalmış oluyor, uymadı bana böyle
amin insAllah.. sende dinlene dinlene calıs canım.. hamıs hamıs bıde derslerle ugrasıyor canım benım..
bu arada bızım hukukcumuz vardı tatlıasık. hıc ugramıyor kac aydır.. nerelerde acaba.....
teşekkür ederim canım benim. bakalım patroncuğum bi tatilinden gelsin konuşucam.
amin kuzucuk insallah.... valla bulsam ne iyi olacak artik.... bide bebisim gelse...yine yeni umutlarim basladi hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?