2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

slm kızlar ...

Konuşacak kimse yok mu yaa ? ikizler (sıla - regen ) online ama nerdelerse artık :44:

kuzu napayim yaa... bakiyorum kimseler yok.. ben de geri gidiyorum.. valla eski toigi herkes özlüyor ama nedense halen bos buralar.. aramiza yeni katilan arkadaslar da oldu halbuki..

neyse canimcim sen nasilsin???

kuzu napayim yaa... bakiyorum kimseler yok.. ben de geri gidiyorum.. valla eski toigi herkes özlüyor ama nedense halen bos buralar.. aramiza yeni katilan arkadaslar da oldu halbuki..

neyse canimcim sen nasilsin???
öyle valla canım eskiden daha bi kalabalıktık ama herkes yeni toparlanıyor hele bi şu izinler falan bitsin de bak gör yine hep beraber olucaz ;Bugün aklıma renewal geldi taze hamile nerelerde acaba midesi kötüydü onunda inşallah bi sıkıntı yoktur.

Bende ne yapayım canım ya moralimiz bozuk biraz eşim bugün sonuçlarını aldı durum pek iç açıcı değil

hayirdir insallah canim neden ic acici degilki?? sorun deilse aciklasana biraz.. ay gecmis olsun canim benim yaaa ben de üzüldüm simdi..

gunaydın kızlarrrr

cok erkenciyim dimi :)) ara ara yazdıklarını bakarım ıns..

ah canım tesekkür ederim.. bende hep insanlar ne der diye yasıyorum.. kendımı dusunmuyorum.. cunku yıyecek bırı var.. esime anlatıyorum. tartısıyoruz. kırılan yıpranan hep biz oluyoruz.. keske bırazdadaha hazır cevap bır ınsan olsaydım.. inan kendime aldıgım ust basa bıle karısan bır cevrem var burda.... ama dur bıdaha bısey desınler bak ne oluyor o zaman.... ben kımseye sesımı cıkarmıyorumya o yuzden boyle oluyor...

ay ogretmensın demek. ne guzel... e tabi biz ev hanımlarına gore senın ugraman daha zor.. :))

breshkacım hayırdır guzelım ne oldu ?????? merak ettım....

şimdi ben yatsam bıdaha, otekı gune, soyle aksam 5 sularına uyansam ne guzel olur.. bos eve tabıkı.......

canım sesini çıkartırken de dikkatli ol ama sivrilme alttan alttan ver :) inşallah canım düzelir durumlar...bunları anca yaşayarak tecrübe edersin canım :)

Herkese günaydııııııııııııııııııııııııın. Erkencisiniz bugün sabah kahvesine hanginize gelim hanginiz yakın bahçeşehir tarafına

günaydın canikolarrrrrrrr...

imreal canım herhalde istanbul sınırları içinde sana en uzak benimdir TUZLAAAAA

bu arada bizim kızlarla bayram sonrasında görüşme planımız vardı..eğer toparlanabilirsek kararlaştıracağız..gelmek istersen o zaman kahve içeriz

evettttttttttttttttttttttttt kızlarrrrr vatana millete hayırlı olsun benim kırmızılar geldiiiiiii...

önümüzdeki ay tüp bana şart oldu

hayirdir insallah canim neden ic acici degilki?? sorun deilse aciklasana biraz.. ay gecmis olsun canim benim yaaa ben de üzüldüm simdi..

breshkacım hayırdır guzelım ne oldu ?????? merak ettım....

Canlarım valla şuan başımın ağrısından zor ayakta duruyorum kafamı her oynatışımda ayrı bir ağrı giriyor Dün sonuçları aldı eşim 2,3 ml de 16,100,000 total sayı çıktı yani feci bir düşüş var 1 ml deki sayısı 7,000,000 olmuş bize tüp şart oldu yalnız onun morali çok bozuk ve bu durumdan beni suçluyor senin yüzünden bekledik 3 ay ne oldu değerler iyice düştü diyor Bende morali zaten bozuk diye sesimi çıkaramıyorum ne yapacağımı şaşırdım p.tesi doktorda randevum var benim kan değerlerime bakacaklar sonra reglimi bekliycem tüp bebek yapıcaz kesin inşallah ilk denememizde tutar o da olmazsa eşim için çok korkuyorum şimdiden çok kötü oldu

evettttttttttttttttttttttttt kızlarrrrr vatana millete hayırlı olsun benim kırmızılar geldiiiiiii...

Hayırlısı olsun güzelim bu arada ben ıvı tüp bebek te karar kıldım baya araştırdım başarı oran en yüksek merkez burası daha önce ön görüşmede doktordan da memnun kalmıştım Dr. Erdal Budak istersen sende araştır. IVI'nin merkezi İspanya ve dünyaca tanınan bir klinikmiş türkiyedeki açılan şubesi 20. şubeleri olmuş dünya standartlarında avrupada birinci dünyada japonyadan sonra ikinci seçilmişler ayda ortalama 450 tüp çalışmaları oluyormuş Türkiyedeki ortalama bir merkezde 50, çok hastası olanlar da ise 250 civarında çalışma yapılıyormuş ve hiçbirinin başarı yüzdesi hakkında bir bilgi yok düşün Türkiye’deki toplam 100 merkezde yıllık 30 bin tüp bebek uygulaması yapılıyor benim içime sindi istersen sende bi bak bu olmazsa inşallah hayırlı bi yer bulursun canım

evetttt hatırlıyorum sılacım. ben 400. sayfalarda gelmiştim ben. eşimin gelmesine 2 ay vardı. eeee adam geldi gitti. gideli de bir ay olmuş.
güzel günlerdi yaaa... burdayız güzelim daha. bilmem ben burdayım.

olacağına bak sen. alırmı alırsın valla. ama o şeref bana ait benim daha çokkkkkkkkk zamanım var be güzelim.

canın sağolsun. takma kafana güzelim. hayırlısı neyse o olsun napalım.

inşallah tutar hayatım yaa. eşinde strese girdikçe daha mı iyi hissedecek kendini sanki. moral çok önemli bu gibi durumlarda. karamsarlığa birbirinizi suçlamaya gerek yok, bi faydası yok çünkü. benim eşimin de muayene olması lazım onda bişey çıkacak diye çok korkuyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Son düzenleme:

canım benim demekki bizim tüp yaptırmamız gerekmiş yani napalımm..üzme kendini her işte vardır bir hayır..bende tüp bebek de lazım olan testler falan varya onlara bakıodum diorumki onları gidip devlette yaptırayım hazır olsun gidince direk gösteririm bidaha masraf olmasın..bide rapor çıkartmayı denicem şimdi bizim burda marmara üni. hastanesi var p.tesiye tüp bebek bölümüne randevu aldım bi gidicem orda testleri falan yaptırırım belki bakıcam şansımı denicem...senin dediğin yeri de şimdi araştırcam canım..bakalımm hangisi içime sinerse artık..Allah ım çıkacağımız bu yolda bizden yardımını esirgeme Ya Rabbim..yanımızda ol bize sağlıkla hayırlısıyla sağlıklı hamilelik sağlıklı doğum ve eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat nasip eyle inşallahh bizde o güzel duyguyu yaşarız Rabbim

canikoom artık breshkaylan biz kader ortağı olduk Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...

İnşallah canım inşallah tutar yaa artık dayanacak gücüm kalmadı az önce telefonda tartıştık gene hastaneyi aradım belki sonuçlar yıkanmıştır diye düşündük ama normal değerler bunlar dediler henüz yıkama yapılmadı sizin için dediler sonra eşim aradı konuştunmu diye güzellikle anlattım durumu ama tüpte de olmazsa ben ne yaparım diye söylenmeye başladı bende sinirlendim yeter artık ya sen nasılsa tüp istemiyormuydun tüp için bu sonuçlar yeterli korkma yeterki bende bi problem çıkmasın dedim kapattık telefonu off biran önce şu reglim gelse de başlasak işlemlere

İnşallah canımm İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün artık .... Rapor için bende baktım şunlar gerekiyor;
T.C. Vatandaşı olmak,
Resmi nikahlı olmak,
Çiftin; nüfusuna kayıtlı bir çocuğu bulunmaması,
Bayan yaşı 23 ten küçük olmamalı, 39dan büyük olmamalı,
Son üç (3) yıl içinde, diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olmak
Dolayısıyla en az üç (3) yıllık evli olmak,
Toplam 900 iş günü(5 yıl) sosyal güvence prim gününe sahip olmak.
Rapor Çıkarmak İçin Gerekli Süreç ;
Adetin 2. Günü yapılacak hormon tahlilleri,
Adetin 2. Günü yapılacak bazal ultrason değerlendirmesi,
Erkeğe ait toplam üç (3) adet spermiogam değerlendirmesi (en az bir tanesi raporun çıkarılacağı kurumdan olmalı ve spermiogram değerlendirmelerinin arasında en az 15’er gün zaman geçmiş olmalı)
Adetin 6-10 günleri arasında rahim filmi (HSG) çekilmeli, (son 6 ay içinde çekilmiş HSG varsa yeterli olabilecektir.)
Bu girişimler tamamlandıktan sonra rapor çıkaracak kurumun heyet toplanma günü ve raporun imzalarının sonuçlanması beklenir.
Rapor’da Mutlaka Olması Gerekenler
Rapor; mutlaka BAYAN adına düzenlenmelidir
TC Kimlik numarası mutlaka yer almalıdır,
Bayanın yaşı değil doğum tarihi “gg.aa.yyyy” olarak yazılmalıdır
Tanı; açıkça yazılmalıdır,
Endikasyon (tedavi gerekçesi); SUT ilgili maddesi işaret edilerek açıkça yazılmalıdır
Mutlaka ICD-10 (uluslar arası tanı kodu) kodu yazılmalıdır
Tüp bebek yapılması “uygundur”, “gereklidir”, “kararlaştırılmıştır” şeklinde ibareler yer almalıdır, (“tüp bebek merkezine sevki uygundur” ibaresi geçerli olmamaktadır.
Son üç (3) yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamadığı mutlaka belirtilmelidir,
yani uzun iş ... Ben ıvıyle konuştum görüşmeye gittiğimizde kampanyaları vardı hala o fiyattan yapacaklar masraflar dahil 5000 tl + 500 tl embriyo dondurma işlemi için para alacaklar .Şuan borçlarımız da var ama bulsun artık o parayı ne yapayım kredi çekicem diyor hem diğer borçları da kapatmak istiyor

offffffffffff harbiden çok uzunmuş bide bunları hemen alamayız herhalde bnde seçtiğim hastaneye yaptırırm artık napalım..valla bizimde borcumuz var aynı zamanda ev taşıcaz canım ama napalımm olmuyor ve nprmal yoldan da olmayacak ben hissediyorum zaten hiç umdum yok...benim kocam da tam tersi bu konuyu benle hiç konuşmuyor nerdeyse bnde buna takılıorum konuyu açıyorum konuşalım karar verelim işte şu şu şu doktor var ön görüşme yapalım vs diye anlatıyorum tmm işte sen bak araştır bilmem ne diye ...ay bilmiyorumm nolcakk nasıl olcak Allah yardım etsin acısın bu aciz kullarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…