2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yok güzelim yaa nerde hemen alamıyorsun diye biliyorum p.tesi gideceğim yer Kanuni Sultan Süleyman Devlet hastanesi yeni taşındıkları için orda henüz tüp bebek işlemine başlamamışlar ama aşılama yapıyorlar olmazsa sorarım orda ne kadar sürüyor heyet raporu almak neler yapıcaz diye ... Benimde eşim çok araştırıyo adam kafayı yiyecek nerdeyse ya Allahım yardımcımız olsun güzelim inşallah ilk denememizde tutarda biter bu sıkıntılarımız

bnde hemen alamıyoruz diye biliyorum canım o yüzden p.tesi gidip başvurayım dedim önümüzdeki ay gidicez ya ama 3 deneme yazıyor ya orda o takıldı aklıma neyi 3kere denicez anlamadım ?

inşallah canım ilkinde tutarda sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhhhhhh

hlyammm ve hemserimmm

canlariimmm.. karariniz kesinlesmis... hayirlisi olsun be arkadaslarim...ama bu surec icinde kendinize kiymayin,yipratmamaya calisn...biliyorum zor ama hersey olacagina varir.. sizi seviyorum ve tum bu surecte yaninizda ve takipte olacagim.. insallah da Allahimin izniyle ilk denemede de evlatlarina kavusursunuz... Allahim bekletmesin,ugraslarinizi zay etmesin insallah....

breshkacim, tatlim sana arti yuk dusuyor biliyorsun, bu sukunetini korumali ve esinin kendini daha iyi hissetmesini saglamalisin... insallah aksi bidurum cikmaz her ikiniz icinde ve amaciniza tez zamanda ulasirsiniz...

dualarim sizinle........

3 deneme ? Yanlış mı anladım bilmiyorum yazdığını ama hani 1 yıl olmadıktan sonra tedaviye başlıyorlar ya genelde bundan sonra 3 yıl içerisinde yumurtlama takibi ,klomen,iğne ,çatlatma,aşılama vs. gibi yöntemlerden başarı elde edemediğini rapor etmeleri gerekiyor . Hayırlısı olsun bi gidin bakalım bende p.tesi konuşucam doktoruma zaten çarşamba gittiğimde sende bi sıkıntı olmazsa eşine bakıcaz sonra vakit kaybetmeden tedaviye başlıycaz dedi ama benim o süreçleri bekleyecek gücüm yok zaten yeterince vakit kaybettik yaş 27 aralıkta 28 olcak bide onları beklersemmmm 30 yaş civarı ve üstünde kadında yumurta rezervinde azalma oluyormuş

Sağol canım benim sizler olmasaydınız zaten bu zor zamanları böyle kolay atlatamazdım insan bu gibi durumlarda ailesine bile açılamıyor yanımda derdimi anlayan kişilerin olması benim için o kadar büyük bir nimetki Allah razı olsun hepinizden Eşim için elimden geleni yapıcam şimdi moral bozukluğu ve sinirle bana kızıyor ama sesimi çıkarmıyorum içini döksün belki biraz rahatlar diye Allah yardımcımız olsun nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız inşallah ilk denemede tutar ve bi aksilik olmadan Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder dualarınıza herzamanki gibi ihtiyacımız var eksik etmeyin nolur olurmu ?
Hülyama da kendim kadar güveniyorum o da çok güçlü bir kız İnşallah bunu da atlatıcaz hayırlısıyla alıcaz kucaklarımıza bebeklerimizi sonra da siz teyzelerine anlatıcaz hergün neler yapıyor diye

Son düzenleme:

sılammm canım arkadaşımm saolasın ...artık çıktık bir yola bakalımm Allah ım hayırlısı nasip etsin herşeyi güzel nasip etsin iyi olsun inşallah herşey...valla artık yapacak bişi kalmadı benim için böyle gidiyor zaman dün gece romatizmam feci tuttu..siz bunun nasıl bi ağrı olduğunu bilseniiz daha doğrusu Allah koruısun bilmeyin de bunun tedavisi de 16 ay oldu bırakalı ve ağrılarımzaman geçtikçe çoğalıyor Allah ım hayırlısını nasip eyle tez vakitte ilk denememizde hamile olmamızı sağlıkla geçmesini ce sağlıkla doğmasını nasip eyle Rabbim...dualarınızı eksik etmeyin..

hmm anladım cnaım valla ben klomen de kullandım iğne de çatlatmada ama aşılama olmadı bi tek...ay napsam p.tesiye aldım randevu..gitsemmi ya bi derdimi anlatsam rapor için ne bilim ya kafam doldu valla

benim eşimin spermiogramı iiyidi ama kaç ay önce yaptırdık şimdi nasıldır bilemem inşallah bide onda sıkıntı yaşamayız...Allah tan hayırlsıı be breshkacım naapsak boş inşallah Rabbim nasip eder...

evettttttttttttttttttttttttt kızlarrrrr vatana millete hayırlı olsun benim kırmızılar geldiiiiiii...

önümüzdeki ay tüp bana şart oldu

canim insallah önümüzdeki ay da gelirsin, kizlaarrr cift görüyorum dersin seni seviyorum..

canim ya degerlerden anlmadigim icin ona bir sey diyemem ama bi umut isigin var hani sunu yapcam diyebiliyorsun, mesela maddi acidan sanirim sIkIntIn yok cok sükür.. hani iyi taraflarindan bakmaya calis ne bileyim esinin de üstüne gitme dedigin gibi o zaten simdi iyi degildir. benimki bile benim degerlerim iyi cikti diye ne laflar etti, hani rapor (sanki görse anlayacak) ne bileyim iyi oldugunu belki beni kandiriyosun vs vs... yani erkek icin zor bi durum sanirim.. baksana benimki bile daha ortada bir sey yokken, sirf benim sonuclarim iyi cikti diye bu kadar kasti kendini. yani bir de sen kendi esini düsün tatlim zor onlar icin..

bir sorum olacak belki aranızda benim durumumda olanlar vardır ben dün doktora gittim gebelik istiyorum 6 aydır korunmuyoz en son 6 ay önce gitmiştim doktor tedavi etti beni ultrasyonla yumurtalıklarımda bi probleem olnadığını söyledi gebelik için bi problem olmadığını söyledi hatta gebelik için önemli olan bütün testleri yani prolaktin fst lh bhcg yani hepsini yaptırdım herşey normal değerlerde ama aklıma takılan ultrasyonda baktığında rahim duvarın biraz kalınlaşmış dedi ama bebek için bi sorun olmaz dedi önemli değil dedi nette de bi kontrol ettim rahim duvarıyla ilgili bir sürü şey yazıyo telaş yaptım gebeliğe hazırlık olabileceğide yazıyo ve adet öncesi olabilir diyede yazıyo ne bilim anlamdım kafam çok karışık varmı benimle aynı şeyi yaşayanlar of çok sıkıldım artık

Kizlar merhaba ben geldimmmmmm. gecmisi okuyamadim cok yogundum sabah yine yogunluk soz konusu ama bi ara bakim dedim.

Breshkacim tatlim 31 yasindayim bende yumurtlama rezervlerine hormon testiyle bakiliyor bunyeden bunyeye değisiklik gosteriyor tatlim bu durum. Benim fsh hormonum 2.35 cikti yani kardesimden bile dusuk bu konuyu kendine sakın dert etme endisen varsa sende bi testle ogrenebilirsin kuzucum allah yardimcimiz olsun bizde dusunmeye basladik tup bebek mevzusunu esimle bilmiyorum ameliyat konusu hala tam kesin değil doktoru 19 undaki testten sonra karar vericez demis. Cok ilerlemis safhada degil varikoselin diyede eklemis kafami iyice karistirdilar neye inancagimi sasirdim gercekten

Halimize binlerce kez şükürler olsun canım maddi durum şuan pek iyi değil baya bi borç içindeyiz ama çok şükür sağlığımız yerinde borç da önemli değil çalışıp kazandıktan sonra hepsi ödenir ondan yana sıkılmıyorum ne yapayım artık hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyorum inşallah bunda başarı elde ederiz sadece eşimin moralini düzeltme konusunda sıkıntı çekiyorum şuan kendimi dinlemek bile istemiyorum bide benim moral bozukluğum olursa ikimizde depresyona gireriz birimizin güçlü olması lazım o da ben oluyorum bu durumda ... Allah yardımcımız olsun seçtiğimiz yolda yüzümüzü güldürsün inşallah Rabbim ona el açıp dua eden kullarını geri çevirmez inşallah bizimde yüzümüzü güldürür.

canim insallah önümüzdeki ay da gelirsin, kizlaarrr cift görüyorum dersin seni seviyorum..

inşallah canımmmm bnde seni seviyorummmmmm...mesajımı aldınmı?

breshka canım ivi ye bakıyorum okuyorum burası da içime sindi gibi...ön görüşmesi ücretsizmiş buranında..bu ay sonunda gidip bakıcaz buraya da bakıcam olumlu yorumlar okuyorum şimdilik bakalımm hayırlısı :)

azracımm cnaım inşallah sonuçlar iyi gider canım olmazsa da dert etme sen de breshkayla bana katılırsın beraber tüp taktrırız bişi olmaz :)

azracımmm hoşgeldim canım Doğru söylüyorsun da ben işi şansa bırakmak istemiyorum artık benim fsh değerim 9 du yani biraz yüksek ... ama normal değerler içerisinde Allah hepimizin yardımcısı olsun eşin içinde çok geçmiş olsun acele etmeyin ama ihmal de etmeyin Allah korusun o da bi sıkıntı sanırım benim eşiminde varikosel seviyesi yükseldi p.tesi o da görünecek doktora ne diyelim hepimiz için hakkımızda hayırlısı bitanem

ahhh hulyacim bu tupte kadini cok etkiliyormus okudum dun gece birazcikda yumurtlaklari uyararak bircak yumurta toplama olayi falan ayrica rezervleri etkiliyormus o hormon ilaclari neyse hakkimizda hayirlisi olsun insallah sizi takipteyim kizlar gecmisi okuyamadim hulyacim senin ev isi ne oldu nasil gecti tatilin

mrb azra fsh nin kaç olmsı gerekiyor normal olması için bir bilgin varmı bu konuda

Aminnnnn bitanem. Birde breshkacim biz telefonla ankarada kaan aydos diye bi prof. var onunla konusuyoruz iki gundur. Androloji bolumu ihtisasi doktorun. Dediki esinizde varikosel varsa sayet oncelikle onu tedavi etmelisiniz yoksa ne asilama ne tup bebek hic birisinde basari elde edemessiniz dedi Simdi bu testtende kotu sonuc elde edersek ankaraya gidip ameliyatini kaan beyde yaptirmayi dusunuyo esim

hakkımızda hayırlısı canım ama bence hazır regli olmuşken 2.günü git derim en azından bi fikir edinirsin baktın aklına yatmadı o sırada önümüzdeki aya da başka bi yer bulursun. zaten adetliyken çağırdılar beni muayene ettiler yumurtalıklara ve folloplara baktılar ona göre bazı tahliller istediler sende o sırada devletten tahlillerini yaptırır götürürsün hayatım . Erdal beyden çok memnun kaldım bide Emre beyi çok övüyorlar inşallah bize de yardımcı olurlar

canım bizim tatil olmadı desem yeri :d tatilin 2. günü dedenin vefat haberi geldi bizde ordan direk cenazeye gittikk
ordan oraya durmadan yollardaydım çok yorucu geçti yani kısmet... ev işi de yarın sabahtan gidicez herhalde artık bu haftasonu tutarız inşallah canım..bakalımm oda hayırlısı olsun...

azracım evet tüp işi de sakıncalı ama napalımm bizim başka çaremiz kalmadı inşallah buda ilk seferde tutar dualarınızı eksik etmeyin...bide ben zaten o iğnelerden vurulduğum için neyle karşılaşacağımı biliyorum Allah yardımcımız olsun ne diim...

mrb azra fsh nin kaç olmsı gerekiyor normal olması için bir bilgin varmı bu konuda

reyhancim mrb yaptirdigin labratuara gore degisiklik gosteriyo. Normal değerler araligi test sonucunda mutlaka yazar. Ama benim bildigim 2-9 deger arasi normal. 10 lu değerler riskli diye biliyorum tatlim ama daha iyi bilgisi olan birisi varsa mutlaka sana cvp verecektir:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…