- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.521
offffffffffff harbiden çok uzunmuş bide bunları hemen alamayız herhaldebnde seçtiğim hastaneye yaptırırm artık napalım..valla bizimde borcumuz var aynı zamanda ev taşıcaz canım ama napalımm olmuyor ve nprmal yoldan da olmayacak ben hissediyorum zaten hiç umdum yok...benim kocam da tam tersi bu konuyu benle hiç konuşmuyor nerdeyse bnde buna takılıorum konuyu açıyorum konuşalım karar verelim işte şu şu şu doktor var ön görüşme yapalım vs diye anlatıyorum tmm işte sen bak araştır bilmem ne diye ...ay bilmiyorumm nolcakk nasıl olcak Allah yardım etsin acısın bu aciz kullarına
yok güzelim yaa nerde hemen alamıyorsun diye biliyorum p.tesi gideceğim yer Kanuni Sultan Süleyman Devlet hastanesi yeni taşındıkları için orda henüz tüp bebek işlemine başlamamışlar ama aşılama yapıyorlar olmazsa sorarım orda ne kadar sürüyor heyet raporu almak neler yapıcaz diye ... Benimde eşim çok araştırıyo adam kafayı yiyecek nerdeyse ya Allahım yardımcımız olsun güzelim inşallah ilk denememizde tutarda biter bu sıkıntılarımız
3 deneme ? Yanlış mı anladım bilmiyorum yazdığını ama hani 1 yıl olmadıktan sonra tedaviye başlıyorlar ya genelde bundan sonra 3 yıl içerisinde yumurtlama takibi ,klomen,iğne ,çatlatma,aşılama vs. gibi yöntemlerden başarı elde edemediğini rapor etmeleri gerekiyor . Hayırlısı olsun bi gidin bakalım bende p.tesi konuşucam doktoruma zaten çarşamba gittiğimde sende bi sıkıntı olmazsa eşine bakıcaz sonra vakit kaybetmeden tedaviye başlıycaz dedi ama benim o süreçleri bekleyecek gücüm yok zaten yeterince vakit kaybettik yaş 27 aralıkta 28 olcak bide onları beklersemmmm 30 yaş civarı ve üstünde kadında yumurta rezervinde azalma oluyormuşbnde hemen alamıyoruz diye biliyorum canım o yüzden p.tesi gidip başvurayım dedim önümüzdeki ay gidicez ya ama 3 deneme yazıyor ya orda o takıldı aklıma neyi 3kere denicez anlamadım ?
inşallah canım ilkinde tutarda sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhhhhhh
hlyammm ve hemserimmm
canlariimmm.. karariniz kesinlesmis... hayirlisi olsun be arkadaslarim...ama bu surec icinde kendinize kiymayin,yipratmamaya calisn...biliyorum zor ama hersey olacagina varir.. sizi seviyorum ve tum bu surecte yaninizda ve takipte olacagim.. insallah da Allahimin izniyle ilk denemede de evlatlarina kavusursunuz... Allahim bekletmesin,ugraslarinizi zay etmesin insallah....
breshkacim, tatlim sana arti yuk dusuyor biliyorsun, bu sukunetini korumali ve esinin kendini daha iyi hissetmesini saglamalisin... insallah aksi bidurum cikmaz her ikiniz icinde ve amaciniza tez zamanda ulasirsiniz...
dualarim sizinle........
hlyammm ve hemserimmm
canlariimmm.. karariniz kesinlesmis... hayirlisi olsun be arkadaslarim...ama bu surec icinde kendinize kiymayin,yipratmamaya calisn...biliyorum zor ama hersey olacagina varir.. sizi seviyorum ve tum bu surecte yaninizda ve takipte olacagim.. insallah da Allahimin izniyle ilk denemede de evlatlarina kavusursunuz... Allahim bekletmesin,ugraslarinizi zay etmesin insallah....
breshkacim, tatlim sana arti yuk dusuyor biliyorsun, bu sukunetini korumali ve esinin kendini daha iyi hissetmesini saglamalisin... insallah aksi bidurum cikmaz her ikiniz icinde ve amaciniza tez zamanda ulasirsiniz...
dualarim sizinle........
3 deneme ? Yanlış mı anladım bilmiyorum yazdığını ama hani 1 yıl olmadıktan sonra tedaviye başlıyorlar ya genelde bundan sonra 3 yıl içerisinde yumurtlama takibi ,klomen,iğne ,çatlatma,aşılama vs. gibi yöntemlerden başarı elde edemediğini rapor etmeleri gerekiyor . Hayırlısı olsun bi gidin bakalım bende p.tesi konuşucam doktoruma zaten çarşamba gittiğimde sende bi sıkıntı olmazsa eşine bakıcaz sonra vakit kaybetmeden tedaviye başlıycaz dedi ama benim o süreçleri bekleyecek gücüm yok zaten yeterince vakit kaybettik yaş 27 aralıkta 28 olcak bide onları beklersemmmm 30 yaş civarı ve üstünde kadında yumurta rezervinde azalma oluyormuş
evettttttttttttttttttttttttt kızlarrrrr vatana millete hayırlı olsun benim kırmızılar geldiiiiiii...
önümüzdeki ay tüp bana şart oldu
Canlarım valla şuan başımın ağrısından zor ayakta duruyorum kafamı her oynatışımda ayrı bir ağrı giriyorDün sonuçları aldı eşim 2,3 ml de 16,100,000 total sayı çıktı yani feci bir düşüş var 1 ml deki sayısı 7,000,000 olmuş bize tüp şart oldu yalnız onun morali çok bozuk ve bu durumdan beni suçluyor senin yüzünden bekledik 3 ay ne oldu değerler iyice düştü diyor Bende morali zaten bozuk diye sesimi çıkaramıyorum ne yapacağımı şaşırdım p.tesi doktorda randevum var benim kan değerlerime bakacaklar sonra reglimi bekliycem tüp bebek yapıcaz kesin inşallah ilk denememizde tutar o da olmazsa eşim için çok korkuyorum şimdiden çok kötü oldu
canim ya degerlerden anlmadigim icin ona bir sey diyemem ama bi umut isigin var hani sunu yapcam diyebiliyorsun, mesela maddi acidan sanirim sIkIntIn yok cok sükür.. hani iyi taraflarindan bakmaya calis ne bileyim esinin de üstüne gitme dedigin gibi o zaten simdi iyi degildir. benimki bile benim degerlerim iyi cikti diye ne laflar etti, hani rapor (sanki görse anlayacak) ne bileyim iyi oldugunu belki beni kandiriyosun vs vs... yani erkek icin zor bi durum sanirim.. baksana benimki bile daha ortada bir sey yokken, sirf benim sonuclarim iyi cikti diye bu kadar kasti kendini. yani bir de sen kendi esini düsün tatlim zor onlar icin..
canim insallah önümüzdeki ay da gelirsin, kizlaarrr cift görüyorum dersinseni seviyorum..
Kizlar merhaba ben geldimmmmmm.gecmisi okuyamadim cok yogundum sabah yine yogunluk soz konusu ama bi ara bakim dedim.
Breshkacim tatlim 31 yasindayim bende yumurtlama rezervlerine hormon testiyle bakiliyor bunyeden bunyeye değisiklik gosteriyor tatlim bu durum. Benim fsh hormonum 2.35 cikti yani kardesimden bile dusuk bu konuyu kendine sakın dert etme endisen varsa sende bi testle ogrenebilirsin kuzucum allah yardimcimiz olsun bizde dusunmeye basladik tup bebek mevzusunu esimle bilmiyorum ameliyat konusu hala tam kesin değil doktoru 19 undaki testten sonra karar vericez demis. Cok ilerlemis safhada degil varikoselin diyede eklemis kafami iyice karistirdilar neye inancagimi sasirdim gercekten
inşallah canımmmm bnde seni seviyorummmmmm...mesajımı aldınmı?
breshka canım ivi ye bakıyorum okuyorum burası da içime sindi gibi...ön görüşmesi ücretsizmiş buranında..bu ay sonunda gidip bakıcaz buraya da bakıcam olumlu yorumlar okuyorum şimdilik bakalımm hayırlısı :)
azracımm cnaım inşallah sonuçlar iyi gider canım olmazsa da dert etme sen de breshkayla bana katılırsın beraber tüp taktrırız bişi olmaz :)
Kizlar merhaba ben geldimmmmmm.gecmisi okuyamadim cok yogundum sabah yine yogunluk soz konusu ama bi ara bakim dedim.
Breshkacim tatlim 31 yasindayim bende yumurtlama rezervlerine hormon testiyle bakiliyor bunyeden bunyeye değisiklik gosteriyor tatlim bu durum. Benim fsh hormonum 2.35 cikti yani kardesimden bile dusuk bu konuyu kendine sakın dert etme endisen varsa sende bi testle ogrenebilirsin kuzucum allah yardimcimiz olsun bizde dusunmeye basladik tup bebek mevzusunu esimle bilmiyorum ameliyat konusu hala tam kesin değil doktoru 19 undaki testten sonra karar vericez demis. Cok ilerlemis safhada degil varikoselin diyede eklemis kafami iyice karistirdilar neye inancagimi sasirdim gercekten
azracımmm hoşgeldim canımDoğru söylüyorsun da ben işi şansa bırakmak istemiyorum artık benim fsh değerim 9 du yani biraz yüksek ... ama normal değerler içerisinde Allah hepimizin yardımcısı olsun eşin içinde çok geçmiş olsun acele etmeyin ama ihmal de etmeyin Allah korusun o da bi sıkıntı sanırım benim eşiminde varikosel seviyesi yükseldi p.tesi o da görünecek doktora ne diyelim hepimiz için hakkımızda hayırlısı bitanem
inşallah canımmmm bnde seni seviyorummmmmm...mesajımı aldınmı?
breshka canım ivi ye bakıyorum okuyorum burası da içime sindi gibi...ön görüşmesi ücretsizmiş buranında..bu ay sonunda gidip bakıcaz buraya da bakıcam olumlu yorumlar okuyorum şimdilik bakalımm hayırlısı :)
azracımm cnaım inşallah sonuçlar iyi gider canım olmazsa da dert etme sen de breshkayla bana katılırsın beraber tüp taktrırız bişi olmaz :)
ahhh hulyacim bu tupte kadini cok etkiliyormus okudum dun gece birazcikda yumurtlaklari uyararak bircak yumurta toplama olayi falan ayrica rezervleri etkiliyormus o hormon ilaclari neyse hakkimizda hayirlisi olsun insallah sizi takipteyim kizlargecmisi okuyamadim hulyacim senin ev isi ne oldu nasil gecti tatilin
mrb azra fsh nin kaç olmsı gerekiyor normal olması için bir bilgin varmı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?