- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.621
bu arada sabahtan beri bu şarkıyı dinliyorum. biraz eskidir, özlemişim...
Uyandım birden seninle
Gece üçü bulmamış,
Bir bulut durdu gözümde
Hasret bize uymamış.
Kalp kalbe karşı derler
Sende üzüldün mü?
Ay bile çeker gider
Geceyi düşündün mü?
Yalnızlık (sensizlik) bende saklı
Çıkmaz bir an dışarı,
Elimde bir fotoğraf
O şimdi burda olmalı.
ve eşim hala dönmedi bana. ööfff yaaa
Regencim canım nazar boncukları için çooook teşekkür ederim güzelim benim.
Allah razı olsun canım. Gerçekten Rabbim öyle büyükki. kızımda hiç ama hiç böyle kuruntum yoktu, düşükten sonra başladı( neyse iyiyiz çok şükür Allahın izniyle.
İnşallah en kısa zamanda sizlerde hayırlısıyla tadarsınız bu muhteşem duyguyu.
Sana güzel gezmeler canım
breshka ve 2 arkadaş daha (rumuzları yanlış yazmayayım dedim) tüp bebek çalışmalarına başlıyorlarmış,geçmişi okudum az önce,hepsine Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah,hayırlısıyla tedavi sürecini atlatmanız dileğiyle arkadaşlarım
ahh canim yaa kismet resmen nasil oyaliyo goruyor musun bizde oyleyiz inan onumuze biseyler cikip duruyor... demek ki beklenen birseyler var diye yoruyorumben kendimi... insallah aradan cikar biran once kis gelmeden yerlesiriz yaaaaaa... okadar istiyorum ki artik bu olayi bitirip,dogru duzgun yerlesmeyi...... hayirlisi napalim!!!günaydın canikolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :):):):):):)
biz kahvaltıdan sonra ev bakmaya gidiyoruz dua edin inşallah bulurum....
regentoşummmmmmmmmmmmmmmmmmm akşam için kusura bkma nolur canımayrıntıları yazarım :) senin adına çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm bnde hayvanat bahçesine gitmeyi bayadır istiyorum ama nasip olmadı bi türlü..benim yerime de bak hayvancıklara en çok da fillere bak bnden selam söle
ooohhh kardaizim,sefan olsun... atmissin gobecikleri ,dokmussun kurtlari... saclarda tazenlenmis... eminimkendini daha iyi hissediyorsun...
ama esinle henuz gorusememissin((.... peki canim, ssen aramaya ne dersin... ulasamadigini mi soylemistin bi ara yaniliyor muyum?? insallah alirsinbugun esinden haber canim.... guzelliklerine,guzellik katilir umarim...
selamm canikolarr
ben malesef gidemedim..kocamın acil işi çıktı toplantıya gitti..yarına kaldı ev işi..bende bu arada tüp bebek merkezlerini okuyorum...bakalım hayırlı olsun..p.tesi de gidip hormon testlerimi falan yaptırcam..tüpe hazırlık yapayım şimdiden
kardaizzz canımm saçlar yapılmışş oyunlar oynanmışş ohhhhhhh kafanı dağıtmışsındır ne güzel :)
regentoşummm ben hayatımda hiç fil görmedimondan çok merak ediorum diğerlerini gördüm kuş balık vs. ondan fillere yolladım selamımı unutma bakkkkkkkkkkk :)
migicim canım ben ve breshka başlıcaz Allah ın izniyle..saolasın..inşallah bizde bebişlerimize kavuşuruz :)
regencim , aldirma sen havanin suratina... burda havanin suratinin somurtmasinin gecmesini beklersen hiic biseycikler yapazsinnn... demii :=))) bende ole arada kaldim cikacam simdi, inan bende kiyafetime karar verip, giyinemedim..hayir havaya takilip kaliogozum. disari bakiom millet ciplak nerdeyse .. e onlara gore bu hava mevsimin en iyisi:)) oyle iste... en son da size bi bakiim dedim oturdum kaldimmm...
hadi ii gezintilerrr can....
ahh canim yaa kismet resmen nasil oyaliyo goruyor musun bizde oyleyiz inan onumuze biseyler cikip duruyor... demek ki beklenen birseyler var diye yoruyorumben kendimi... insallah aradan cikar biran once kis gelmeden yerlesiriz yaaaaaa... okadar istiyorum ki artik bu olayi bitirip,dogru duzgun yerlesmeyi...... hayirlisi napalim!!!
tatlim tupbebek ile ilgilede fazla yazilar okuyup,beynini iyice yorma istersen... tabi ki fikirler edineceksin ama dinlendirmeyi de unutma kendini.. yoksa hersey birbirine karisabilir.... fazla bunaltma canim kendini.... islerinde kolayliklar diliyorum guzelim...
ya, nihanca ve wifeofdemon bidaha gelmeyecekler mi yoksa ??? cook ozledim yaaaaa..... gelsinler lutfen...
bi de tatlicadi evine dondugunu soyledi gelmedi bidaha.... bayramdan sonrada dogru hatirliyorsam, doktora gidecektiii.......!!!!!
kizlar bekleniyorsunuzzzzzzzz!!!!!!!
canim arkadaslarimmm nasilsiniz gorusmeyeli??? sizinle muhabbet etmeyi cok ozledim yaa1 haftadir sinavlara calisiyorumm bgn 2 dersten girdim yrnda 1 dersten giricem sinava dua edin geceyim sinifimi insallah sizde ne var ne yokk??
bershkacim ve hlycim tup bebek karari almissiniz Rabbim insallah 1 seferde olumlu sonuc almanizi nasip ederr inanin kendi kardesime istermis gibi yurekten soyluyorum bunu... tup bebekte ikiz olma sansida cok yuksek oluyo buarada bakarsiniz 2 melek birden gelir :) gelismelerinizden bizi haberdar etmeyi unutmayinn...
Azracimm insallah esinin ayin 19.da yapilacak testi iyi cikar tatlimm... Evde uyguladiginiz seyler ise yariyacak sanki ben oyle hissediyorum ki insallah oylede olacak tatlim. esinin guzel haberlerini bekliyoruz sonuclar cikinca
Hatunice cimmm tbrk ediyorum :) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn... Silacigiminda dedigi gibi bende hatirliyorum topikte seni :)
Kardaizcimm kiyamam sanaa kocisinimi ozledin sennnzmn cabucak gecsin kocacigin gelsin hemennn insallahhh
canım sesini çıkartırken de dikkatli ol ama sivrilme alttan alttan ver :) inşallah canım düzelir durumlar...bunları anca yaşayarak tecrübe edersin canım :)
evettttttttttttttttttttttttt kızlarrrrr vatana millete hayırlı olsun benim kırmızılar geldiiiiiii...
önümüzdeki ay tüp bana şart oldu
Canlarım valla şuan başımın ağrısından zor ayakta duruyorum kafamı her oynatışımda ayrı bir ağrı giriyorDün sonuçları aldı eşim 2,3 ml de 16,100,000 total sayı çıktı yani feci bir düşüş var 1 ml deki sayısı 7,000,000 olmuş bize tüp şart oldu yalnız onun morali çok bozuk ve bu durumdan beni suçluyor senin yüzünden bekledik 3 ay ne oldu değerler iyice düştü diyor Bende morali zaten bozuk diye sesimi çıkaramıyorum ne yapacağımı şaşırdım p.tesi doktorda randevum var benim kan değerlerime bakacaklar sonra reglimi bekliycem tüp bebek yapıcaz kesin inşallah ilk denememizde tutar o da olmazsa eşim için çok korkuyorum şimdiden çok kötü oldu
ayy güleceğim yoktu, nasıl okunur zaten 30 küsur sayfa. eskiden daha zormuş demekki günde 1 mesaj yazıyorsan yanmışsın :)))
hı hı ,ingilizce branşım. yok öyle fazla çalışma saatimiz yok, sabah 9-12 gidiyoruz şimdilik okula, okul açılınca yine derslerimi sabah 9dan başlatmayı düşünüyorum, 12 gibi de bitiyor,sorun olmuyor, vaktim kalıyor her şey için, hatta sıkılıyorum :) kurs falan işleriyle uğraşıyorum haftasonları da, arkadaşlarım da hep okulda olunca onlarla da görüşmüş oluyorum haftasonu, eşim polis memuru,evde fazla olmuyor... böyle işte , kendimi de tanıtmış oldum :) 27 yaşındayım bu arada, evleneli 1 yıl 1 ay oldu yaklaşık, muğlalıyım ama k.maraşta yaşıyoruz iş gereği. böylebu taraflarda yaşayan var mı acaba topikte ?
hatırladım canım senı.. bır kac yazını okumustum.. cok sevındım.. Allah tamamına erdırsın.. bır ara gelıp te okudugunda sana sordugumu cevaplar mısın guzelım??? ben cok meraklıyımdırda bu konuda..selam kızlaaaarrr
ben topiğin eskilerindenim.. dün bende o güzel haberi aldım çok şükür
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2011 e yetiştirdim ben de galiba
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tez zamanda..
menbataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzuuummmmmmmmmmmm baktin mi "Ferihaya" annem.... tabii misafirlerin gittiyseeeee....
dunde hllaaammm aklimdaydiii.... berencigi(fatmagul) basladiyaaaaa
evet oyle.... aslinda hlyacimda guzel aciklamis(erken evlilik konusunda) (regende bizle yasit,ya da 1 yas vardi ) ama iste bazi seyleri inan yonetemiyoruz... bende regen gibi okulu birakip yonumu bu taraftan secenlerdenim..oyleki herkeslerin soka girme sebebiydi kararim.. biz burda daha onceden evlilik,tanisma hikayelerimizide paylastik... bilenler bilir iste... ha eksikligini hissediyor muyum, bu kadar sene basarili bir ogrencilik gecirip, ustelik basarip zorlu sinavi gecip, ogretmen olmanin esiginden donmenin....?????? boylee mutluyum yaa .. okumak illa kariyer yapmak deil,bu durumdan para kazanmak deil sadece bana gore.. kulturumu oturtup,cocuguma yetebileceksem gereken yerlerde istedigimi almisim demektir...ayy cook uzattimsanirim...
hayirlisi olsun insallah olur istedin,degisik bir tecrube olur.. vardi tanidiklarimiz gorev icin yurtdisi yapanlar.. ama sizin icin resmi dili ingilizce olan ulkeler ilk tercih olsa ve denk gelse daha avantajli olur die dusundum ama zaten diger turlu olsada avrupada resmi daireleri gec halkin buyuk bolumleri bile ingilizceye hakim. anlican her durumda avanaj surekli... hayirlisi olsun hakkinizda... bi de bebek yurtdisinda dogarsa ekstra avantaj olur!!!!
merhaba canım :) bende 23 yasındayım.. 3 senelık evlı olucam 2 ay sonra. 2,5 senedır bebek ıcın calısıyoruz..
merhaba :) teşekkür ederim tanıtım içininşallah kavuşursunuz bebişe
biz bu ay ilk denemelerimizi yaptık, çok heyecanlıyım, ilk sefer olduğundan herhalde sanki hemen hamile kalacakmışım gibi hissediyorum.sonra da kendi kendime bu düşünceyi atmaya çalışıyorum, millet aylardır uğraşıyor olmuyor, benimki mi hemen olacak diyorum kafamdan bunlar gelip geçiyor işte, hamile kalma süreci sendromları benim fsh hormonum yüksekti, 11 di ilk ölçümde , sonra bi daha ölçüldü 9 çıktı, dr geç kalma rezevrlerin azalıyor dedi, o yüzden hemen olacağını hiiiiiiiç sanmıyorum
amin ins. bir ay daha ertelendı umutlar ama olsun...
sen "hemen olacagını hıc sanmıyorum" deme... bir arkadasımız vardı burda... dk hapı kullanmıs bır sure. olmaz dıyenler cok olmus.. hapı bıraktıgı ılk ay hamıle kaldı ve "tavsan cınsı cıktım" dıyerek hoplaya zıplaya kactı.. bır dahada gelmedı.. yanı ne olacagını hıcbırımız bılemeyız..
ıns dıyorum senınde hemen olur ve bızım kadar ugrasmazsın..
ben 5 aylık evlıydım sanırım. esım ılk kez korunmamıstı ve ben ona cok kızmıstım. ben hazır degılım demıstım neden bana sormadan karar verdın dıye.. ondan sonrada ıkna ettı benı ve korunmamaya devam ettık.. keske olsaydı.. keske hakkımda yapılan dedıkodular olmasaydı... ınsanlar bakıslarıyla benı yemeselerdı...
Allah tan tek dileğim tüm isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar vermesı... kımseyı anne-baba olmaktan mahrum bırakmaması...
ben cok duygusala bagladım canım.. lafım sana degıl kesınlıkle.. yanlıs anlamanı ıstemem.. :))
yeni evliyiz ama ikimizde bi bebeişimiz olmasını çok istiyoruzbenim ailem erken oldugunu düşünüor ama biz dayanamadık çalışmalarda ilk haftamız inşallah hemencik olur şimdiden çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?