- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.661
hadi bakalım ins hamılesındır..
Kızlar benim reglim bugün itibariyle 9 gün geçmiş oldu ve perşembe akşamından beri kahverengi akıntım var nasıl desem ayakta kalınca,otobüse binince ve bir iş yapınca peçeteye sürülecek kadar gelen ama yatıp dinlendiğimde hiç gelmeyen dün akşam test yaptım ilk 10 dk hiç bişi çıkmadı sabah kalktığımda silik bir çizgi vardı sağ tarafımda ağrı var aklıma kötü şeyler geliyor yarın sabah idrarıyla tekrar yapacam test pazartesiyede randevu aldım çok korkuyorum inş. dış gebelik değildir ne olur dua edin kızlar bana bugün çok kötüyüm işten izin alıp dinlendim şimdilik bi akıntı yok inşallah güzel haberlerle dönerim buraya...
canım başınız sağolsun inan kuppenin ve senin yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm gözyaşlarıma engel olamadım Rabbim bizleri zor şeylerle imtihan etmesin ailesine sabırlar versin canım...
canımmm, dış gebelik filan değilidir. düşünme öyleee... Bazılarında kahverengi lekelenmeler oluyormuş. Bizim işyerinde hamile olan arkadaşım vardı.onun 3 öyle olmuş...İnş hamilesindir... İnş bebişin seninledir.... Çünkü adetin bayağı geçişmiş... Kötü düşünmee. Bi de idrar testlerinde çıkmıyooo. Yani yarında çıkmazsa olumsuz düşünme. zaten dr gittiğinde sana kan testi yapar doktor.. İnş alırsın bebişinin haberini...
sağol canımm. gerçekten de zor... Allah sabır verir inş... Biz bu kadar üzülmüşken.. Anne babası daha kötü durumdalar...
İnşallah canım ya elimde değil korktum biraz inşallah iyi haberlerle gelirim canım Allah razı olsun inşallah isteyen herkse nasip eylesin Rabbim benim ablamdada olmuş ama bir dış gebelik geçmişim olduğu için ister istemez tedirgin oldum....
Allah anne ve babasına gani gani sabırlar versin canım...
Canlarim bu maceraya sizlerle basladim..mutlulugumuda uzuntumu de sizlerle yasadim hep..hamile oldugumu ogrendigim gun dunyalar benim olmustu..ne kadar mutlu olmustuk tum topic.. Kardesim gibisiniz artik..bugun kontrol gunumdu..ikili test zamanimiz gelmisti..ultrasonu acinca doktor bir izdirabin icinde bulduk kendimizi..bebegimizin kalbi durmus canlarim..benim bu acimi anlatmamin tarifi yok.. Bebek alindi hastaneden ciktik..her zamanki gibi aklimdasiniz..acimi sizlerle paylasmak istedim..iyi oldukca ugrarim buraya..hepinizi cok seviyorum.. Dualarinizi eksik etmeyin..allaha emanet olun..
Canlarim bu maceraya sizlerle basladim..mutlulugumuda uzuntumu de sizlerle yasadim hep..hamile oldugumu ogrendigim gun dunyalar benim olmustu..ne kadar mutlu olmustuk tum topic.. Kardesim gibisiniz artik..bugun kontrol gunumdu..ikili test zamanimiz gelmisti..ultrasonu acinca doktor bir izdirabin icinde bulduk kendimizi..bebegimizin kalbi durmus canlarim..benim bu acimi anlatmamin tarifi yok.. Bebek alindi hastaneden ciktik..her zamanki gibi aklimdasiniz..acimi sizlerle paylasmak istedim..iyi oldukca ugrarim buraya..hepinizi cok seviyorum.. Dualarinizi eksik etmeyin..allaha emanet olun..
canim gitmeden sorayim dedim, online oldugunu gordum.
test yaptin mi? sonuc??
Silik çıktı canım sabah ilk idrarıyla yaptımm ara ara peçeteye gelecek kadar kahverengi akıntım var birde vajinamda bi ağrı inşallah hamileyimdir ve inşallah herşey yolundadır sabah 11 de doktora gidecem inşallah güzel haberlerle burda olurumcanım ne olur dua edin bana...
selam kızlar,
dünden beri kuppeciğimin haberini aldığımdan beri çok üzüldüm gerçekten.. Allah sabır ve sağlık versin inşallah...
bugün yine ev bakmaya gittik ama sonuç yine sıfıra sıfır elde var sıfır...! bizde şans yok bişi yok ya bulduğum bi sürü güzel ev gidioruz bakmaya yok şimdi verdik yok akşam verdik bu kadar mı olur ya bi ev bulamadık anasını satayım...off çok darlandım ya artık bıraktım yeter !
arzumcumm canımm sizin içinde çok üzüldüm..binbir zorluklarla hammile kalmaya çalışıosıun sorlu hamileleik yaşayır doğuruyosun tam alışıosun yavrunu bağrına basacaksın elden gidiyor ..çok zor gerçekten Allah sabır versin canım...
bendende gunaydın....
regen okudum uzun postunu.. annene gonderdıgın paketın acılıp karıstırılması, ıcerısınden bırseylerın alınması, bu cok ayıp bırsey.. hangı ınsan bunu kendıne yakıstırır... Allah ıslah etsın... kaynanaya sıra gelınce, yaptıgı numarayı uzatmıs. koca bır aferın ona.. geceyı sıze coook ıyı gecırtmıs.. acaba dıyorum paketın ıcınden bırseyler alınmısya, hemen ustunu kapatıp konunun uzamasını engellemek ıcın mı bu yola basvurdu... ne dıyelım.. senınde boyle coooook delı dolu bır kaynanan var......
arzum canım gece bende okudum ama bırsey yazamadım... kuzenlerın ve sızlerın bası sagolsun.. cok zor bır acı olsa gerek. Allah yardımcıları olsun...
ay hadı canım ıns hamılesındır. haber vermeyı unutma..
sagol kuzum, dikkate aldigin icin ayrica tesekkürler..
yani benim de aklima gelmedi degil hani.. sabah yemek yaptim götürdük ayakta geziyor.. bikac kez yokladim isine gelince acayip canlaniyor dikkat cekmek istedigi zaman oldugu yere yatiyor eziliyor hemen.. paket konusu hiiiiic acilmadi, egerki kücük bi tutarlari olsaydi bana neler ederlerdi... ani olan hep bize oluyor.. kayinbabama dün agri kesici al demis de o da parayi gitmis arkadasiyla yemis de .. bugün benimki gitti aldi hap nöb.eczaneden.. olan yine benim keseme oldu.. cin gibi kadin, bir seyi yok.. sabah kalkmis tursu kurmus, temizlik yapmis. yemegini felan hep yapmis gittik yemekleri alip, kapidan girdik, oooooglum ne gerekk vardi sanki diyo sinir sey.. ben de dedim he oglun yaptiya diye.. aman kuzum Allah cahille es etmesin iste.. lanet olsun huyuna bunlarin...
İnşallah canım ya çok tşk ederim tabiki haber verecem inşallah güzel haberler olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?