2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmm, dış gebelik filan değilidir. düşünme öyleee... Bazılarında kahverengi lekelenmeler oluyormuş. Bizim işyerinde hamile olan arkadaşım vardı.onun 3 öyle olmuş...İnş hamilesindir... İnş bebişin seninledir.... Çünkü adetin bayağı geçişmiş... Kötü düşünmee. Bi de idrar testlerinde çıkmıyooo. Yani yarında çıkmazsa olumsuz düşünme. zaten dr gittiğinde sana kan testi yapar doktor.. İnş alırsın bebişinin haberini...

canım başınız sağolsun inan kuppenin ve senin yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm gözyaşlarıma engel olamadım Rabbim bizleri zor şeylerle imtihan etmesin ailesine sabırlar versin canım...

sağol canımm. gerçekten de zor... Allah sabır verir inş... Biz bu kadar üzülmüşken.. Anne babası daha kötü durumdalar...

İnşallah canım ya elimde değil korktum biraz inşallah iyi haberlerle gelirim canım Allah razı olsun inşallah isteyen herkse nasip eylesin Rabbim benim ablamdada olmuş ama bir dış gebelik geçmişim olduğu için ister istemez tedirgin oldum....

Allah anne ve babasına gani gani sabırlar versin canım...

evet canımm seni anlıyorum... Benimde ikili testte sorun çıkmıştı.. Şimdi yine aynı şey olur mu diye düşünüyorum.. İkili testi atlatana kadar annemlerde dahil eğer hamile kalırsam söylemeyecğim çevremdekilere..

uzun zamandir sikayetlenmiyordum kizlar.. ee tabi bu kadar ara verince önemli bi olayin olmasi lazim..

saat su anda burda 03.03 ama ben cin gibi ayaktayim, müthis bi basagrisiyla...

bazilariniz bilirler, kaynim tr'de tatilde. onunla annemlere bi paket yollamistik biraz ben koydum biraz kaynanam iste kücük bi paket olmustu.. neyse, kaynim olacak o kisiliksiz, tabi annemlere gitme lütfunda bulunmadigi icin 2haftadir paket babannecigigilde duruyordu. dün yani önceki gün sözümona gitmistirler de babannesiyle gezmisler gezmisler bi türlü bulamamislar.. hem aramadan gidiyorlar tel.numarasi yok sözde hem annem tarif etmis güya öyle diyorlar. annemlerin evi de tam meydanda yani bulamama gibi bi lüksün yok.. neyse ama ertesi gün arayip gel paketini al demeyi biliyorlar.. annem de uysaldir ses etmiyor gidiyor sanki pakete kaldi gerci ben ev telefonu yollamistim, o önemliydi.. aksam üstü annemi aradim sudur budur derken paket acilmis onu söyledi annem.. halbuki kayinbabam burda acayip paketlemisti benim gözümönünde, üstüne ''dünür'' diye yazmisti adam Allah var.. anneme sordum su var miydi yok, bu var miydi yok.. adamlar paketin icinden isine gelenleri almislar.. kilotlu coraba kadar.. benim kan beynime gitti.. kalktim kaynanamlara gittim.. tabi o da anlatilan hikayeye inanmis, diyoki kaynanamgil meydanda dönmüsleeeeer dönmüsleeeeer bulamamislar bi türlü.. yalan hepsi. neyse dedim hadii evi bulamadilar, paketin icindekieri niye aldilar diye.. söyledim su yokmus su yokmus diye. tabiiiii isin o kismindan haberleri yooookkk.. kizardi kaldi. baktim diyecek lafi yok uzatmadim.. kayinbabam da dedi ki, eger öyle bir sey yaptilarsa ben burunlarindan getiririm.. hos inanamiyor halen, yaptilarsa diyor :) neyse.. televizyonda da Bizim Yenge diye bi dizi var onun sonuna bakiyoruz.. izleyenler bilir kaynana filmin sonunda bi numara cekti bayildi bütün cocuklari basina toplandi, hepsi ondan taraf oldu. onu izledik. benim kaynana da basim agriyo diyordu benimki üsenmedi tee bizim eve geldi hap aldi, getirdi kaygana icti.. yeminle daha 5dakka olmadi basladi bu hap ne hapi, beni bi hos etti vs vs.. lavaboya gitti gelirken atti kendini koridora.. sözüm ona bayildi, ben de saka yapiyor sandim tvde de görünce. hos saka degil numara yapmis, cünkü koridordan gelirken ben zaten bakiyordum, geldi geldi oldugu yere oturdu resmen.. neyse hemen vardik basina kendinden gecmemis tabiki ayik.. aldik yataga yatirdik, esim dedi ambulans arayim git telefonu getir, ben telefona uzaninca hemen ayaklandi dur birazdan gecer, 10 dakkaya gecmezse ararsiniz falwn filan kivirdi.. benim ana kuzusu da saate bakiyor 10dakka dolsun iyi olmazsa arayacak.. ben de dedimki; benim kanama gibi olursa görürsün, sen agrim oldugunda beni dr'a götürseydin belki de düsük yapmazdim, zaten insanlar o 10dakka icinde ölüyorlar dedim o da korktu hemen aradi ambulans geldi 3dakkada.. taktilar buna bir seyler iste, kalp normal dedi, ne yedigini sordu ordan da bir sey cikmadi, aldigi ilaci sordu, stres oldu mu son anlarda vs vs.. tabi stres deyince gözler bana cevrildi.. bir sey cikmadi tabi. durum böyle olunca dr hastaneye gidiyoruz kana bakcaz dedi. o arada benim kayganatörün bakislarini gördüm fildir fildir hiiiic sevmez hastaneleri demistir heralde kendi basima is actim diye... mecbur gitti tabiki.. onlar gittiler ben evde kaldim iste.benimki gider gitmez aradi, taki gelene kadar bir daha aramadi.. ben o arada uyuyakalmisim, kapi acilinca seslendim esime kayinbabammis önden giren, dedigi tek kelime, can arkadan geliyor.. kaynanam girdi nasil oldun dedim tik yok, kayinbabamda da tik yok.. hemen ciktik, kayinbabami bi görseniz aynen söyle; sagol oglum ayagina saglik oglum iyi geceler oglum.. benimkine sordum eve giderken tansiyondan olmus olabilirmis, yani kanda da bir sey cikmamis.. e onun tansiyonu da sekeri de hep düsük zaten.. geldi ki yanaklari kipkirmizi. beyaz tenli oldugu icin belli oluyor, onun gercekten tansiyonu felan düserse kötü olursa, hemen yüzü solar rengi gider, gercek hasta hallerini de biliyorum yani..

yaa kizlar iste aksamim böyle gecti.. halen de basim agriyor sinirden.. olan yine bizim benzin parasina oldu bir de paketten calinanalara.. he bir de kaynima giden paranin gönderme parasi da var o da benden gitti.. ona da halen icim yaniyor... ooof kizlar of.. bazi ailelerde hakli da olsan degisen bi sonuc yok.. havanda istedigin kadar döv suyu, su degisir mi ?? degismez.. bazi aileler de böyle iste.. ne yaparsan yap degismez, istedikleri yere varirlar...

postun basini okuyuca sonundan boyle bi sonuc cikacagini anladim ve nolur olmasin diyerek,hemen mesajin sonunu okudum..... inan kuppe, acini iliklerime kadar hissettim... ama Takdiri ilahi deil mi?? oysaki hersey superdi ,yolundaydi... ama kismetdeilmis,hayiirlisi deilmis belki... bak screamawaydan gecenleri telasla (Allah korusun) boyle bi haber beklerken sukur hersey yolundaydi..demem o ki biz yazan,yoneten Allah... kime,neyi nasil ,nezaman ,hangi sartlarda kismet edecegini bilen ,veren Allah...

kuppe, sen inan guclu birisin... yasadigin gercekten cok zor .. ama Allahim insallah sana sonuna kadar goturecegin,hayirli evlatlar nasip edecek..yeter ki sen cabuk toparlan.. ne diyorduk.. verdiklerine de vermediklerine de sukurler olsun. yanindayiz canim.

dun, senden hemen once Arzumun postunu okudun mu bilmiyorum? 3.5 yasinda cocuklarini kaybetmis yakinlari... bunun ne demek oldugunu sanirim ben daha iyi anlayabilirim... Allahim kimseye boyle bi aci yasatmasin,kimseyi boyle imtihan etmesin.... guzelim beterin beteri var derler ya..... iste bu olay o. Allah sabir ve guc versin..

kizlarhlyanin da dedigi gibi tugceye, 48ve58, regene,menbataya ve digerlerine cevap yazacak kelimeleri toparlayamiyorum simdilik... kanim dondu bu iki olayla.... Arzumun , kuzenlerinin acisida cok buyuk.... Allahdan guc ve sabir diliyorum... Allahim kimsenin cigerini yakmasin.....

insallah yarin gorusmek uzere kizlar.......

bendende gunaydın....

regen okudum uzun postunu.. annene gonderdıgın paketın acılıp karıstırılması, ıcerısınden bırseylerın alınması, bu cok ayıp bırsey.. hangı ınsan bunu kendıne yakıstırır... Allah ıslah etsın... kaynanaya sıra gelınce, yaptıgı numarayı uzatmıs. koca bır aferın ona.. geceyı sıze coook ıyı gecırtmıs.. acaba dıyorum paketın ıcınden bırseyler alınmısya, hemen ustunu kapatıp konunun uzamasını engellemek ıcın mı bu yola basvurdu... ne dıyelım.. senınde boyle coooook delı dolu bır kaynanan var......

arzum canım gece bende okudum ama bırsey yazamadım... kuzenlerın ve sızlerın bası sagolsun.. cok zor bır acı olsa gerek. Allah yardımcıları olsun...

çok çok geçmiş olsun canım,inan şu anda o kadar üzgünüm ki Ama veren de Allah alan da...bunun da vardır bir hikmeti diye düşünüp teselli olmak gerek.Enkısa zamanda yine güzel haberler alıcaz senden eminim,başka da diyecek bir şey bulamıyorum şimdi,biliyorum ki ne desem de boş zaten,sen de Allah' a emanet ol...

Son düzenleme:
selam kızlar,

dünden beri kuppeciğimin haberini aldığımdan beri çok üzüldüm gerçekten.. Allah sabır ve sağlık versin inşallah...

bugün yine ev bakmaya gittik ama sonuç yine sıfıra sıfır elde var sıfır...! bizde şans yok bişi yok ya bulduğum bi sürü güzel ev gidioruz bakmaya yok şimdi verdik yok akşam verdik bu kadar mı olur ya bi ev bulamadık anasını satayım...off çok darlandım ya artık bıraktım yeter !

arzumcumm canımm sizin içinde çok üzüldüm..binbir zorluklarla hammile kalmaya çalışıosıun sorlu hamileleik yaşayır doğuruyosun tam alışıosun yavrunu bağrına basacaksın elden gidiyor ..çok zor gerçekten Allah sabır versin canım...

canim gitmeden sorayim dedim, online oldugunu gordum.

test yaptin mi? sonuc??

Silik çıktı canım sabah ilk idrarıyla yaptımm ara ara peçeteye gelecek kadar kahverengi akıntım var birde vajinamda bi ağrı inşallah hamileyimdir ve inşallah herşey yolundadır sabah 11 de doktora gidecem inşallah güzel haberlerle burda olurumcanım ne olur dua edin bana...

ay hadı canım ıns hamılesındır. haber vermeyı unutma..

ev bulamamıssınız hayırlısı olsun canımcım.. ummadıgın anda cıkar karsına bak demedı deme... banada aynısını oldu 2 sene neredeyse ne cektım.. hıc sevmıyodum oturdugum evı 1,5 seneye yakın ev aranır mı yaa.. gercı pekte ustunde durmadık.. tamam dedım bıraktım.. bıttı artık ev ısı bızım ıcın.. tak aksamına esım soyledı boyle boyle ev var dıye.... yanı demem o ki ıns cıkar karsına yavrumm.. fazla canını sıkma.

sagol kuzum, dikkate aldigin icin ayrica tesekkürler..
yani benim de aklima gelmedi degil hani.. sabah yemek yaptim götürdük ayakta geziyor.. bikac kez yokladim isine gelince acayip canlaniyor dikkat cekmek istedigi zaman oldugu yere yatiyor eziliyor hemen.. paket konusu hiiiiic acilmadi, egerki kücük bi tutarlari olsaydi bana neler ederlerdi... ani olan hep bize oluyor.. kayinbabama dün agri kesici al demis de o da parayi gitmis arkadasiyla yemis de .. bugün benimki gitti aldi hap nöb.eczaneden.. olan yine benim keseme oldu.. cin gibi kadin, bir seyi yok.. sabah kalkmis tursu kurmus, temizlik yapmis. yemegini felan hep yapmis gittik yemekleri alip, kapidan girdik, oooooglum ne gerekk vardi sanki diyo sinir sey.. ben de dedim he oglun yaptiya diye.. aman kuzum Allah cahille es etmesin iste.. lanet olsun huyuna bunlarin...

:)) bak sen benım adas kaynanaya tursu kuracak kadar mecalı varmıs demekki.. aman canım ne diyim.. gün olur devran doner.. 2.gelin gelince belki yukun azalır.... hayırlısı canım..

İnşallah canım ya çok tşk ederim tabiki haber verecem inşallah güzel haberler olur ...

canımmm evet o resimden anladıgım kadarıyla hamılesın.. sana bişey diyeyim.. gec dollenme olmus olabılır.. vede tutmus.. hadi bakalım. yarın mutlaka haber ver.... ins kesin hamılesindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…