2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yeni evliyiz ama ikimizde bi bebeişimiz olmasını çok istiyoruz benim ailem erken oldugunu düşünüor ama biz dayanamadık çalışmalarda ilk haftamız inşallah hemencik olur şimdiden çok heycanlıyım

hadi hayırlısı olsun , biz de yeni başladık ben de heyecanlıyım...

arzum, çok üzüldüm, çok zor olsa gerek allah yaşatmasın kimseye... ayrıca anneciği doğru söylemiş, 3,5 yıl geçirmişler bakmışlar sarılmışlar yavrularına, böylesi çok daha zor...sabırlar dilerim size...

Canlarim bu maceraya sizlerle basladim..mutlulugumuda uzuntumu de sizlerle yasadim hep..hamile oldugumu ogrendigim gun dunyalar benim olmustu..ne kadar mutlu olmustuk tum topic.. Kardesim gibisiniz artik..bugun kontrol gunumdu..ikili test zamanimiz gelmisti..ultrasonu acinca doktor bir izdirabin icinde bulduk kendimizi..bebegimizin kalbi durmus canlarim..benim bu acimi anlatmamin tarifi yok.. Bebek alindi hastaneden ciktik..her zamanki gibi aklimdasiniz..acimi sizlerle paylasmak istedim..iyi oldukca ugrarim buraya..hepinizi cok seviyorum.. Dualarinizi eksik etmeyin..allaha emanet olun..

Kuzummmmm kıyamam sana... Allah sabır versin bitanem... Acının tarifi yok gerçekten... Sen güçlüsün biliyorum canım... Dünyada herşey bizim için, seviçte üzüntüde... Allah beterinden korusun bitanem... Sen metanetli ol... Güçlü ol... Canımmm...

Biliyorum güçlüsün ve atlatacaksın tekrar burada hep beraber sevineceğiz canımmm. Ama sen kendine çok dikkat et...

kuppe,
başınız sağolsun ne desek teselli etmez, acınızı dindirmez. allahım sabır versin... çok üzüldüm ... çabuk toparlanırsınız inşallah, sağlıklı bebekler nasip etsin allah bundan sonra...

canim benim ya nasil yani?? ay hic aklima gelmezdi benim.. ya ne derki insan.. bitanem sensin önemli olan bunu unutma sakin. bak burda cogumuzun bi düsügü oldu, ben de dahil. sen kendine dikkat. iyi bak kendine cabuk toparlanki tekrar basla.. ilk gebeliklerde yüksek bi risk bu durum. ama sunu biliyorsunki sagliklisin degil mi bitanem?? Allah yardimcin olsun.. sen sIk sIk ugra yine de bizi haberdar et olur mu??

Kuppeeeeeeeeeeeeeee!!! inanmıyorum saka yapıosun dımı ? İnan cok üzüldüm yaaa gözlerim doldu... Ne desem boşşş ,sana ne kdr teselli cümlesi kursamda bılıorumkı acın hafiflemiyecek amaa her türlü olumsuzlukta bize destek olan kuppemiz inşallah bunu en hafıf sekılde atlatmayı basarıcakk ... Senı cok sevıyorum canım arkadasımmm

Cnm yaa keşke karşılaşsakk :) Ben buaralar hıc kadıköye gelmedımm ama görsem bende senı tanırım heralde :) Hly'cannn bana oyle gelıyokı sen tüp bebekle degılde normal yolla hamıs kalıcaksın... Sonucta sende pco varrr buda aşılamayla fln çözülebılır seylerr...Geçen ay yumurtan ne kdr buyumustu hatırlamıyomusunnn... Bence bebısın kesın senın taşınmanı beklıyo annesı :)

Arzucumm başınız saolsun Allah sabır versın hepınıze... Cok zordur yaaa annesının kuzusudur ooo Kıyamam ... Allah herseyın hayırlısını nasıp etsın napalım takdırı ılahı

kuppeeeeeeee yaaaaaa off ne yazcağımı bilemiyorum 10 dk.dır donup kaldım canım yaa

canım beniim şuan da çok kötüyüm gıda zehirlenmesi oldum canım tahlilin sonucunu alamadık saldım herşeyi artık gücüm kalmadı ama toparlanıp yeni bir aya daha umutlarımı besleyeceğim yıkılmak yoooookk öyle kolay kolayyy:))))))) ama şuan etlerim batıyo kaşlarımın dipleri hatta kirpiklerim bile ağrıyo içimde ateş var (doktor hanım)sanki şikayetlarimi anlatıyorum :))))) anaaaaaaa kız ne zehirlenmesi jeton şimdi düştü benim yoksa o yazdığındanmı oldu beniiimm yaaaaa kanamam devam ediyo ama neyse

kuppe canım can arkadaşımm şu an yemin ederim gözlerimden yaş süzüldü..yani çok kötü oldumm..hiç böyle bir haber beklemiyodum senden...ne desem bilemedim Allah ım sana ve kocana güç kuvvet ve sabır versin canım... şu an kilitlendim yani bi insan tanımadığı hiç görmediği bu kadar üzülür mü vallahi derinden etkilendim..çok acıklı ve tesellisiz konuştum üzgünüm ama ben yaşamış kadar üzüldüm canım ..Allah ım size sağlık sıhhat versin inşallahh yine nasip eder size sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah..Rabbim ne sana ne de başkasına yaşatmasın canım...bnde seni çok seviyorummmmmmmmmmmmm.....

tuğçe
arzum
leplepi

sizlere de cvp yazıyordum alıntı yaptım ama kuppeyi okyunca yazacak bişi bulamadım üzgünüm çok..

çok geçmiş olsun lepi lepicimmm

canim ya basiniz sagolsun ayy ne denirki buna, tesellisi bile yok yaa.. grcekten o durumdansa bizim yasadiklarimiz daha az aci verici..allahim sabir versin anne babasina yaa off....

silacim ikizcim valla Allah bakti yüzüme acidi da havayi acti valla ay sonra da ben pistim ama olsun.. degdi vallahi.. aynen dedigin gibi insanlar yari ciplak yaa.. günesi gören soyunuyor adamlar zor bulduklari icin güzel havayi normal tabiki..

hülyoooss kuzu ya fil yoktu ya da biz bulamadik bilmiyorum maalesef selamin yerine ulasmadi ya cok büyüktü nerden girip ciktik inan bilmiyorum.. kaplani bile uzaktan gördüm onun fotosunu cekemedim yaa.. bi sürü ilginc canli gördük... en hosuma gideni de neydi biliyor musun?? suda bogulan balik yanlis okumadin, balik ama suda boguluyor, suyun üstünde yasiyor

canim ya basiniz sagolsun ayy ne denirki buna, tesellisi bile yok yaa.. grcekten o durumdansa bizim yasadiklarimiz daha az aci verici..allahim sabir versin anne babasina yaa off....

arzum cum başınız sağolsun
allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin

yaa uyku tutmadı kalktım.. aklımdan gectın bugun.. senın ıcın bısey yazacaktım... kısmet değilmiş.. cok üzüldüm. Allah bidaha yasatmasın.. ne diyeyim baska.. beynim durdu... tesellisi ne zordur.. ama sen güclü bir insansın.... bunuda asacaksın... Allah yardımcın olsun....

Bitanem ya çok ama çok geçmiş olsun İnşallah Rabbim çok bekletmeden tekrar bebek nasip etsin çektiğin yaşadığın üzüntüyü tahmin edebiliyorum canım biraz dinlen kendine gel inşallah kısa zamanda tekrar anne olacaksın canım benim....

Kızlar benim reglim bugün itibariyle 9 gün geçmiş oldu ve perşembe akşamından beri kahverengi akıntım var nasıl desem ayakta kalınca,otobüse binince ve bir iş yapınca peçeteye sürülecek kadar gelen ama yatıp dinlendiğimde hiç gelmeyen dün akşam test yaptım ilk 10 dk hiç bişi çıkmadı sabah kalktığımda silik bir çizgi vardı sağ tarafımda ağrı var aklıma kötü şeyler geliyor yarın sabah idrarıyla tekrar yapacam test pazartesiyede randevu aldım çok korkuyorum inş. dış gebelik değildir ne olur dua edin kızlar bana bugün çok kötüyüm işten izin alıp dinlendim şimdilik bi akıntı yok inşallah güzel haberlerle dönerim buraya...

canım başınız sağolsun inan kuppenin ve senin yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm gözyaşlarıma engel olamadım Rabbim bizleri zor şeylerle imtihan etmesin ailesine sabırlar versin canım...

hadi bakalım ins hamılesındır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…