2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmm evet o resimden anladıgım kadarıyla hamılesın.. sana bişey diyeyim.. gec dollenme olmus olabılır.. vede tutmus.. hadi bakalım. yarın mutlaka haber ver.... ins kesin hamılesindir...

İnşallah canım öyledir çok heyecanlıyım bi yarın olsa hayırlısıyla inşallah güzel haberlerde alırım :)

İnşallah canım öyledir çok heyecanlıyım bi yarın olsa hayırlısıyla inşallah güzel haberlerde alırım :)

cnmmm bnce sen hamilesin ve gec dollenme olmuss:) guzel haberlerini beklioruzz yrn dr kan tahlili yapicak muhtemelen ve vajinal bakabilir... gerci gec dollenme olduysa kesen olusmamis bile olurr sana kanamalarin icin progestan verir:) sende kendine cook dikkat et yorulmaman lazim hadi bakalimm yrn guzel haberlerle gel:)

regennnn guzel arkadasim sen nasil insalarin arasina dusmussun olee valla kaynin la kaynanatorunu bogmak istedim yazdiklarini okuyuncaa...ve her cumleni okudukca yok cnm saka bu fln dedim ama sen baya baya ciddisinn.... Allahindan bulsunlar insallah yaaa valla iyi sabrediyosun....

he kız özledim cocamı :) bakalım 1,5 ayı bitirdik Allah sabır versin. çok saol :)

arzumcummmm inan çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. Acıların en büyüğü evladını toprağa vermektir herhalde. Allah kimseye yaşatmasın.

ay canım benim yaaaa... çok üzüldüm kuppecimmmm. ne diyim ki ben şimdi. metanetini koru hayatım. sen ilk değilsin ki, inşallah yine yeniden sevinicez seninle. boğazım düğümlendi valla yaa....

herkeslere selam olsun... hayırlı haftalar
hafta sonum güzel geçmişti taaaa ki topikteki haberleri okuyana kadar. kuppecim inşallah toparlıcak ve bize müjdeyi yeniden vericek.
arzumun haberi fena valla. Allah sabır versin.
birkeresevdim canım hamile gibi görünüyor testin. inşallah da öledir.
regen canım postunu okudum kusura bakma ama, ne terbiyesiz bi sülalelermiş yaaaa. utanmaz şeyler tüh yazıklar olsun. sana ait olmayan pakete kız annesine ne hevesle göndermiştir içi açılsa neyse de bide almışlar yaaa. ay nası sinir oldum heeee.

KUPPEMMM canım tüylerim diken diken oldu
ne denirki şimdi buna. içim cız etti. rabbim yardımcınız olsun canım.
Yüze rabbim başka acı göstermesin. Allah emanet ol güzelim.

Garibim vuruldum yüreğim yoruldu
Bir aşk biter gibi hüzünle boğuldum
Sonbahar oldum sararıp soldum
Bu acıya nasıl yüreğim dayanır

Yok istemem başka bir yara gönlüme

Tutun ellerimden yoksa düşeceğim
Sönecek içimde baharım ateşim
Tutun ellerimden yoksa biteceğim
Derin uykulara yalnız gideceğim

hıh sabah sabah aklıma gelen şarkıya bak yaaa
yalan dünya...

Son düzenleme:
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ... Şu beğen butonu neden kalkmış yaa sinir oldum

Kuppecim canımmmm ne diyeceğimi bilemiyorum inan çoook üzüldüm Allah sabır versin canım

Arzum canım başınız sağolsun yavrum daha çok küçükmüş yaa Allah ailesine siz sevdiklerine sabır versin

bikere_sevdim canım gözün aydın inşallah hamilesindir kesin sonuçlarını bekliyoruz

Bende doktordan geldim moralim çoook bozuk bu ay tüpte yapamıyoruz büyük ihtimal

hayırdır güzelim doktor kontrolün nasıl geçti.

allahım sabır versin ne desem boş... Allahım sana en kısa zamanda tekrar hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

hayırdır güzelim doktor kontrolün nasıl geçti.
off hiç sorma canım ya sinirden çatlıyorum valla bugün adetin 20.günü hormonlara bakılacak ve smear yapılacaktı... Önce benim diğer kan sonuçlarıma baktı gayet güzel dediler sonra eşimin sonuçlarına baktılar sonuçlar düşük bide enfeksiyonu devam ediyor dediler ... neyse hormon için kan verdim geldim smear yapılacak akıntın fazla bu şekilde yapamam eşinden enfeksiyon almış olabilirsin önce bi fitil vericem onları kullan sonra yapalım dediler . Tüp bebek merkezini aradım enfeksiyon varsa tüpte yapmamız zorlaşır önce enfeksiyonu bitirmek lazım akşam gelin bide biz muayene edelim dediler bakalım akşam orayada gidicem ... Bu arada eşime de çok sinirliyim üzülmekten başka bişey yapmıyor deli ediyor beni sigarayı bırak diyorum daha çok içiyor keçiboynuzu yaptım arı sütü aldım yok içmiyor yemiyor ya bi çaba göster dimi onu da yapmıyor benim moralimi bozmaktran başka bişey yapmıyor şimdi bide tüp masrafları çok olacak birsürü borcumuz var gel rapor çıkaralım devletten yapalım diyorum ona da yanaşmıyor bizim o kadar vaktimiz yok görmüyormusun her geçen gün değerlerim düşüyor diyor o zaman ikimizde işten çıkalım onunla uğraşalım ne kadar zaman alır o falan diye söyleniyor ama artık bende sinir diye bişey kalmadı kardaizcim ya sadece üzülüp söyleniyor bir çaba harcamıyor deli olucam şimdi bende de enfeksiyon varsa bide onu bekliycez

sagolun kizlar beni anladiginiz ve cevap verdiginiz icin.. sabah aradi ama nasil eziliyor konusurken, ben de rahatsizlandi hastaneye gidelim diyecek sandim.. megerse hasta kadin kalkmis sabah ise gitmis börek yapmis bir de üstüne, bizi cagiriyor gelin yiyelim diye.. hem de kendi acar hamurunu.. ben de esime de dedimki annen aradi cok hastaymis, o kadar hastaymiski börek yapmis bizi cagiriyo dedim.. garibim uykulu uykulu sasirdi yazik yaa.. en cok üzülen o oldu zaten.. kayinbabam bile kadina agri kesici alacagi yerde, gitmis arkadasiyla ickiye vermis parayi.. hos biz aldik ilacini bizim para gitti yine.. iki gün önce esim, babama raki alalim dediginde kendimi yirtip almamistim ben ickiye para vermem diye ama yine ayni hesaba geldi neyse yaa... paket olayi ayri bi terbiyesizlik. kimsenin giki cikmiyor konu hakkinda.. yani o gün aksama kadar güzel vakit gecirdikya illa rezil edecekleri bir sey olacak..

çok tşk ederim güzel dilekleriniz için ben şimdi gidiyorum doktora inşallah güzelhaberlerle burda olurum...

insallah canim güzel haberlerle dönersin

canım çok haklısın ancak ikinizde çok zorlu bir dönemde çok üzgün ilerliyorsunuz. önemli olan birbirinizi sıkmadan kırmadan devam edebilmek çünkü ikiniz birarada ve sevgi dolu anlayışlı olmadığınızda bu gelecek olan bebişinde mutluluğunu ve anlamını yıkar. Sen yerden göğe haklısın bide onu düşün ama kendini şuan suçlu hissediyordur eminimki ne kadar büyüselerde erkekler çok çocuk ruhlular ve biz kadınlar kadar paylaşımcı olamıyorlar. Biz anlatırız ağlarız bağırırız isyan ederiz hatta .. Erkekler malesef bunları yapamıyor ve üzüntülerini daha içsel yaşıyorlar. Onu en iyi anlayacak olan sensin canım bunu sakın unutma. Umarım beni yanlış anlamazsın

canım bizim oraların bi lafı vardır el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış diye bunlarınki de o hesap umursamamış aramamışlar bide üstüne kendileri kullanmışlar amaaann yaa valla bazen evlendiğime pişman olduğum zamanlar oluyor bunlar yüzünden herkeste ayrı bir dert ne isterler anlamadımki ne diye uğraşırlar herkes mutlu olsun yaa valla Allah bana bir evlat nasip ederse ben böyle bi kaynana olmam insan görünce şimdiden karar veriyor bizimkilerin de seninkinden eskik kalır yanı yok ama sorsan birer melekler .... Sen Allaha duanı et sana sabır versin elbet bugünlerde geçer onlarda pişman olurlar inşallah yani ben öyle umut ediyorum ...

Ah canım ya inan hala bişey demiyorum tamam sen haklısın nasıl istiyorsan öyle yapalım diyorum ama bir yerde patlayacağım eminim bundan ben kendime hayret ediyorum yaa nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorum diye ... Adam ya bende bişey yapmadım çözüm için diye dediğin gibi suçlanacağına beni suçluyor senin yüzünden bekledik diye iyi de hem enfeksiyonun vardı hem varikosel dediler hemde ben yeni hsg çektirmiştim beklemeyip ne yapacaktık diyorum nasıl buna çözüm buluruz diye düşüneceğine senin yüzünden demesi benim canımı sıkıyor yani hep destek olan taraf benim artık gücüm kalmadı bi yerde bende biticem inşallah Rabbim aramız bozulmadan benim sabrım taşmadan bir bebek nasip ederde bende herşeyi unuturum ...
Bugün doktorun odasında ağladım ağladım sırf dışarıda o görmesin diye onun yanında ağlamayım diye doktor da üzüldü sıkma canını bu kadar falan dedi . Yani düşün eşim üzümlesin diye ağlayamıyorum bile ama o hiçbişey yapmıyor nasıl sinirlenmem ben buna ...

Son düzenleme:

kuppeeeeeeee yaaaaaa off ne yazcağımı bilemiyorum 10 dk.dır donup kaldım canım yaa

kuppemmm canım tüylerim diken diken oldu
Ne denirki şimdi buna. Içim cız etti. Rabbim yardımcınız olsun canım.
Yüze rabbim başka acı göstermesin. Allah emanet ol güzelim.

allahım sabır versin ne desem boş... Allahım sana en kısa zamanda tekrar hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

kızlarrr hepinize çokk teşekkür ediyorummmm..iyi ki varsınız..üzülmeyin, nasip buymuş..yüce yaradan herşeyin hayırlısını nasip eder..allahımın verdiklerine de, vermediklerine de şükürler olsun demekten başka diyecek bir cümlem yok malesef..hepinizi öpüyorummm..

ah canım benım. ne kadar üzülmüşsün dolmussun sen... kendini sıkmamaya biraz da herseyın ıyı olacagına ınandırmaya calıs.. kocanda yazık ama kıyamam. ınan onlar kendılerıne bırsey konduramazlar.. o yuzden hep basklarını suclarlar. sende onun en yakınındasın. senden kaynaklanmayan bısey bıle olsa yanı varıkosel dıyorsunya onun ıcın bıle sana satasır..
hanı ona kalsa sen hsg cektırmesen o tahlıl yaptırmasa direk tüp bebege gıtsenız daha ıyı olacaktı. bu kadar yıpranmayacaktı..boyle sonucları duymayacaktı.

sımdı sende esınde ufak bır tedavıye gıreceksınız. bu surectede senın sabrını sınayacak.. Allah yardımcın olsun tatlım.. dilerim Allah tan kocan ve sen enfeksıyon ıcın tedavı gorurken bırden hamıle kalırsın...

Canım bnde okudum durumunu İnan ki çok üzüldüm böyle durumlarda bisey demek çok zor umarım Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmaz sana sen iyi Ol canım gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…