- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.681
canımmm evet o resimden anladıgım kadarıyla hamılesın.. sana bişey diyeyim.. gec dollenme olmus olabılır.. vede tutmus.. hadi bakalım. yarın mutlaka haber ver.... ins kesin hamılesindir...
Eki Görüntüle 254734 Eki Görüntüle 254736
bu sabahki yaptığım test sizce çok silik değilmi bu kadar gecikmeye?
İnşallah canım öyledir çok heyecanlıyım bi yarın olsa hayırlısıyla inşallah güzel haberlerde alırım :)
canim arkadaslarimmm nasilsiniz gorusmeyeli??? sizinle muhabbet etmeyi cok ozledim yaa1 haftadir sinavlara calisiyorumm bgn 2 dersten girdim yrnda 1 dersten giricem sinava dua edin geceyim sinifimi insallah sizde ne var ne yokk??
bershkacim ve hlycim tup bebek karari almissiniz Rabbim insallah 1 seferde olumlu sonuc almanizi nasip ederr inanin kendi kardesime istermis gibi yurekten soyluyorum bunu... tup bebekte ikiz olma sansida cok yuksek oluyo buarada bakarsiniz 2 melek birden gelir :) gelismelerinizden bizi haberdar etmeyi unutmayinn...
Azracimm insallah esinin ayin 19.da yapilacak testi iyi cikar tatlimm... Evde uyguladiginiz seyler ise yariyacak sanki ben oyle hissediyorum ki insallah oylede olacak tatlim. esinin guzel haberlerini bekliyoruz sonuclar cikinca
Hatunice cimmm tbrk ediyorum :) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn... Silacigiminda dedigi gibi bende hatirliyorum topikte seni :)
Kardaizcimm kiyamam sanaa kocisinimi ozledin sennnzmn cabucak gecsin kocacigin gelsin hemennn insallahhh
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
Ben tatildeydim. Aslında yarın dönecektik ama çok kötü bişey oldu.O yüzden çarşamba günü dönmek zorunda kaldık...
Eşimin kuzeninin oğlunu trafik kazasında kaybettik. Daha 3,5 yaşındaydı kuzucuk yaaa...Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın... Cenazesine yetişemedik. Annesi babası çok kötü durumdalar.
Çok kötü bişey yaaa....
En kötüsüde annesi bana şunu dedi...
Sen bebeğini kaybettin ama enin ol ki böylesi daha acı dedi... o anda yıkıldım...
Canlarim bu maceraya sizlerle basladim..mutlulugumuda uzuntumu de sizlerle yasadim hep..hamile oldugumu ogrendigim gun dunyalar benim olmustu..ne kadar mutlu olmustuk tum topic.. Kardesim gibisiniz artik..bugun kontrol gunumdu..ikili test zamanimiz gelmisti..ultrasonu acinca doktor bir izdirabin icinde bulduk kendimizi..bebegimizin kalbi durmus canlarim..benim bu acimi anlatmamin tarifi yok.. Bebek alindi hastaneden ciktik..her zamanki gibi aklimdasiniz..acimi sizlerle paylasmak istedim..iyi oldukca ugrarim buraya..hepinizi cok seviyorum.. Dualarinizi eksik etmeyin..allaha emanet olun..
Canlarim bu maceraya sizlerle basladim..mutlulugumuda uzuntumu de sizlerle yasadim hep..hamile oldugumu ogrendigim gun dunyalar benim olmustu..ne kadar mutlu olmustuk tum topic.. Kardesim gibisiniz artik..bugun kontrol gunumdu..ikili test zamanimiz gelmisti..ultrasonu acinca doktor bir izdirabin icinde bulduk kendimizi..bebegimizin kalbi durmus canlarim..benim bu acimi anlatmamin tarifi yok.. Bebek alindi hastaneden ciktik..her zamanki gibi aklimdasiniz..acimi sizlerle paylasmak istedim..iyi oldukca ugrarim buraya..hepinizi cok seviyorum.. Dualarinizi eksik etmeyin..allaha emanet olun..
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ... Şu beğen butonu neden kalkmış yaa sinir oldum
Kuppecim canımmmm ne diyeceğimi bilemiyorum inan çoook üzüldümAllah sabır versin canım
Arzum canım başınız sağolsun yavrum daha çok küçükmüş yaa Allah ailesine siz sevdiklerine sabır versin
bikere_sevdim canım gözün aydın inşallah hamilesindir kesin sonuçlarını bekliyoruz
Bende doktordan geldim moralim çoook bozuk bu ay tüpte yapamıyoruz büyük ihtimal
canlarim bu maceraya sizlerle basladim..mutlulugumuda uzuntumu de sizlerle yasadim hep..hamile oldugumu ogrendigim gun dunyalar benim olmustu..ne kadar mutlu olmustuk tum topic.. Kardesim gibisiniz artik..bugun kontrol gunumdu..ikili test zamanimiz gelmisti..ultrasonu acinca doktor bir izdirabin icinde bulduk kendimizi..bebegimizin kalbi durmus canlarim..benim bu acimi anlatmamin tarifi yok.. Bebek alindi hastaneden ciktik..her zamanki gibi aklimdasiniz..acimi sizlerle paylasmak istedim..iyi oldukca ugrarim buraya..hepinizi cok seviyorum.. Dualarinizi eksik etmeyin..allaha emanet olun..
çok tşk ederim güzel dilekleriniz için ben şimdi gidiyorum doktora inşallah güzelhaberlerle burda olurum...
off hiç sorma canım ya sinirden çatlıyorum vallahayırdır güzelim doktor kontrolün nasıl geçti.
cnmmm bnce sen hamilesin ve gec dollenme olmuss:) guzel haberlerini beklioruzz yrn dr kan tahlili yapicak muhtemelen ve vajinal bakabilir... gerci gec dollenme olduysa kesen olusmamis bile olurr sana kanamalarin icin progestan verir:) sende kendine cook dikkat et yorulmaman lazim hadi bakalimm yrn guzel haberlerle gel:)
regennnn guzel arkadasim sen nasil insalarin arasina dusmussun olee valla kaynin la kaynanatorunu bogmak istedim yazdiklarini okuyuncaa...ve her cumleni okudukca yok cnm saka bu fln dedim ama sen baya baya ciddisinn.... Allahindan bulsunlar insallah yaaa valla iyi sabrediyosun....
he kız özledim cocamı :) bakalım 1,5 ayı bitirdik Allah sabır versin. çok saol :)
arzumcummmm inan çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. Acıların en büyüğü evladını toprağa vermektir herhalde. Allah kimseye yaşatmasın.
ay canım benim yaaaa...çok üzüldüm kuppecimmmm. ne diyim ki ben şimdi. metanetini koru hayatım. sen ilk değilsin ki, inşallah yine yeniden sevinicez seninle. boğazım düğümlendi valla yaa....
herkeslere selam olsun... hayırlı haftalar
hafta sonum güzel geçmişti taaaa ki topikteki haberleri okuyana kadar. kuppecim inşallah toparlıcak ve bize müjdeyi yeniden vericek.
arzumun haberi fena valla. Allah sabır versin.
birkeresevdim canım hamile gibi görünüyor testin. inşallah da öledir.
regen canım postunu okudum kusura bakma ama, ne terbiyesiz bi sülalelermiş yaaaa. utanmaz şeyler tüh yazıklar olsun. sana ait olmayan pakete kız annesine ne hevesle göndermiştir içi açılsa neyse de bide almışlar yaaa. ay nası sinir oldum heeee.
çok tşk ederim güzel dilekleriniz için ben şimdi gidiyorum doktora inşallah güzelhaberlerle burda olurum...
off hiç sorma canım ya sinirden çatlıyorum vallaBugün adetin 20.günü hormonlara bakılacak ve smear yapılacaktı... önce benim diğer kan sonuçlarıma baktı gayet güzel dediler sonra eşimin sonuçlarına baktılar sonuçlar düşük bide enfeksiyonu devam ediyor dediler ... Neyse hormon için kan verdim geldim smear yapılacak akıntın fazla bu şekilde yapamam eşinden enfeksiyon almış olabilirsin önce bi fitil vericem onları kullan sonra yapalım dediler . Tüp bebek merkezini aradım enfeksiyon varsa tüpte yapmamız zorlaşır önce enfeksiyonu bitirmek lazım akşam gelin bide biz muayene edelim dediler bakalım akşam orayada gidicem ... Bu arada eşime de çok sinirliyim üzülmekten başka bişey yapmıyor deli ediyor beni sigarayı bırak diyorum daha çok içiyor keçiboynuzu yaptım arı sütü aldım yok içmiyor yemiyor ya bi çaba göster dimi onu da yapmıyor benim moralimi bozmaktran başka bişey yapmıyor şimdi bide tüp masrafları çok olacak birsürü borcumuz var gel rapor çıkaralım devletten yapalım diyorum ona da yanaşmıyor bizim o kadar vaktimiz yok görmüyormusun her geçen gün değerlerim düşüyor diyor o zaman ikimizde işten çıkalım onunla uğraşalım ne kadar zaman alır o falan diye söyleniyor ama artık bende sinir diye bişey kalmadı kardaizcim ya sadece üzülüp söyleniyor bir çaba harcamıyor deli olucam şimdi bende de enfeksiyon varsa bide onu bekliycez
Ah canım ya inan hala bişey demiyorum tamam sen haklısın nasıl istiyorsan öyle yapalım diyorum ama bir yerde patlayacağım eminim bundan ben kendime hayret ediyorum yaa nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorum diye ... Adam ya bende bişey yapmadım çözüm için diye dediğin gibi suçlanacağına beni suçluyor senin yüzünden bekledik diye iyi de hem enfeksiyonun vardı hem varikosel dediler hemde ben yeni hsg çektirmiştim beklemeyip ne yapacaktık diyorum nasıl buna çözüm buluruz diye düşüneceğine senin yüzünden demesi benim canımı sıkıyor yani hep destek olan taraf benim artık gücüm kalmadı bi yerde bende biticem inşallah Rabbim aramız bozulmadan benim sabrım taşmadan bir bebek nasip ederde bende herşeyi unuturum ...canım çok haklısın ancak ikinizde çok zorlu bir dönemde çok üzgün ilerliyorsunuz. önemli olan birbirinizi sıkmadan kırmadan devam edebilmek çünkü ikiniz birarada ve sevgi dolu anlayışlı olmadığınızda bu gelecek olan bebişinde mutluluğunu ve anlamını yıkar. Sen yerden göğe haklısın bide onu düşün ama kendini şuan suçlu hissediyordur eminimki ne kadar büyüselerde erkekler çok çocuk ruhlular ve biz kadınlar kadar paylaşımcı olamıyorlar. Biz anlatırız ağlarız bağırırız isyan ederiz hatta .. Erkekler malesef bunları yapamıyor ve üzüntülerini daha içsel yaşıyorlar. Onu en iyi anlayacak olan sensin canım bunu sakın unutma. Umarım beni yanlış anlamazsın
kuzummmmm kıyamam sana... Allah sabır versin bitanem...Acının tarifi yok gerçekten... Sen güçlüsün biliyorum canım... Dünyada herşey bizim için, seviçte üzüntüde... Allah beterinden korusun bitanem... Sen metanetli ol... Güçlü ol... Canımmm...
Biliyorum güçlüsün ve atlatacaksın tekrar burada hep beraber sevineceğiz canımmm. Ama sen kendine çok dikkat et...
kuppe,
başınız sağolsunNe desek teselli etmez, acınızı dindirmez. Allahım sabır versin... çok üzüldüm ... çabuk toparlanırsınız inşallah, sağlıklı bebekler nasip etsin allah bundan sonra...
canim benim ya nasil yani?? Ay hic aklima gelmezdi benim.. Ya ne derki insan.. Bitanem sensin önemli olan bunu unutma sakin. Bak burda cogumuzun bi düsügü oldu, ben de dahil. Sen kendine dikkat. Iyi bak kendine cabuk toparlanki tekrar basla.. Ilk gebeliklerde yüksek bi risk bu durum. Ama sunu biliyorsunki sagliklisin degil mi bitanem?? Allah yardimcin olsun.. Sen sık sık ugra yine de bizi haberdar et olur mu??
kuppeeeeeeeeeeeeeee!!! Inanmıyorum saka yapıosun dımı ? Inan cok üzüldüm yaaa gözlerim doldu... Ne desem boşşş ,sana ne kdr teselli cümlesi kursamda bılıorumkı acın hafiflemiyecek amaa her türlü olumsuzlukta bize destek olan kuppemiz inşallah bunu en hafıf sekılde atlatmayı basarıcakk ... Senı cok sevıyorum canım arkadasımmm
cnm yaa keşke karşılaşsakk :) ben buaralar hıc kadıköye gelmedımm ama görsem bende senı tanırım heralde :) hly'cannn bana oyle gelıyokı sen tüp bebekle degılde normal yolla hamıs kalıcaksın... Sonucta sende pco varrr buda aşılamayla fln çözülebılır seylerr...geçen ay yumurtan ne kdr buyumustu hatırlamıyomusunnn... Bence bebısın kesın senın taşınmanı beklıyo annesı :)
arzucumm başınız saolsun allah sabır versın hepınıze... Cok zordur yaaa annesının kuzusudur oookıyamam ... Allah herseyın hayırlısını nasıp etsın napalım takdırı ılahı
kuppeeeeeeee yaaaaaa off ne yazcağımı bilemiyorum 10 dk.dır donup kaldım canım yaa
kuppe canım can arkadaşımm şu an yemin ederim gözlerimden yaş süzüldü..yani çok kötü oldumm..hiç böyle bir haber beklemiyodum senden...ne desem bilemedim allah ım sana ve kocana güç kuvvet ve sabır versin canım... şu an kilitlendim yani bi insan tanımadığı hiç görmediği bu kadar üzülür mü vallahi derinden etkilendim..çok acıklı ve tesellisiz konuştum üzgünüm ama ben yaşamış kadar üzüldüm canım ..allah ım size sağlık sıhhat versin inşallahh yine nasip eder size sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah..rabbim ne sana ne de başkasına yaşatmasın canım...bnde seni çok seviyorummmmmmmmmmmmm.....
yaa uyku tutmadı kalktım.. Aklımdan gectın bugun.. Senın ıcın bısey yazacaktım... Kısmet değilmiş.. Cok üzüldüm. Allah bidaha yasatmasın.. Ne diyeyim baska.. Beynim durdu... Tesellisi ne zordur.. Ama sen güclü bir insansın.... Bunuda asacaksın... Allah yardımcın olsun....
bitanem ya çok ama çok geçmiş olsun inşallah rabbim çok bekletmeden tekrar bebek nasip etsin çektiğin yaşadığın üzüntüyü tahmin edebiliyorum canım biraz dinlen kendine gel inşallah kısa zamanda tekrar anne olacaksın canım benim....
postun basini okuyuca sonundan boyle bi sonuc cikacagini anladim ve nolur olmasin diyerek,hemen mesajin sonunu okudum..... Inan kuppe, acini iliklerime kadar hissettim... Ama takdiri ilahi deil mi?? Oysaki hersey superdi ,yolundaydi... Ama kismetdeilmis,hayiirlisi deilmis belki... Bak screamawaydan gecenleri telasla (allah korusun) boyle bi haber beklerken sukur hersey yolundaydi..demem o ki biz yazan,yoneten allah... Kime,neyi nasil ,nezaman ,hangi sartlarda kismet edecegini bilen ,veren allah...
Kuppe, sen inan guclu birisin... Yasadigin gercekten cok zor .. Ama allahim insallah sana sonuna kadar goturecegin,hayirli evlatlar nasip edecek..yeter ki sen cabuk toparlan.. Ne diyorduk.. Verdiklerine de vermediklerine de sukurler olsun. Yanindayiz canim.
Dun, senden hemen once arzumun postunu okudun mu bilmiyorum? 3.5 yasinda cocuklarini kaybetmis yakinlari... Bunun ne demek oldugunu sanirim ben daha iyi anlayabilirim... Allahim kimseye boyle bi aci yasatmasin,kimseyi boyle imtihan etmesin.... Guzelim beterin beteri var derler ya..... Iste bu olay o. Allah sabir ve guc versin..
Kizlarhlyanin da dedigi gibi tugceye, 48ve58, regene,menbataya ve digerlerine cevap yazacak kelimeleri toparlayamiyorum simdilik... Kanim dondu bu iki olayla.... arzumun , kuzenlerinin acisida cok buyuk.... Allahdan guc ve sabir diliyorum... Allahim kimsenin cigerini yakmasin.....
Insallah yarin gorusmek uzere kizlar.......
çok çok geçmiş olsun canım,inan şu anda o kadar üzgünüm kiama veren de allah alan da...bunun da vardır bir hikmeti diye düşünüp teselli olmak gerek.enkısa zamanda yine güzel haberler alıcaz senden eminim,başka da diyecek bir şey bulamıyorum şimdi,biliyorum ki ne desem de boş zaten,sen de allah' a emanet ol...
he kız özledim cocamı :) bakalım 1,5 ayı bitirdik allah sabır versin. çok saol :)
arzumcummmm inan çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. Acıların en büyüğü evladını toprağa vermektir herhalde. Allah kimseye yaşatmasın.
Ay canım benim yaaaa...çok üzüldüm kuppecimmmm. Ne diyim ki ben şimdi. Metanetini koru hayatım. Sen ilk değilsin ki, inşallah yine yeniden sevinicez seninle. Boğazım düğümlendi valla yaa....
Herkeslere selam olsun... Hayırlı haftalar
hafta sonum güzel geçmişti taaaa ki topikteki haberleri okuyana kadar. Kuppecim inşallah toparlıcak ve bize müjdeyi yeniden vericek.
arzumun haberi fena valla. Allah sabır versin.
birkeresevdim canım hamile gibi görünüyor testin. Inşallah da öledir.
regen canım postunu okudum kusura bakma ama, ne terbiyesiz bi sülalelermiş yaaaa. Utanmaz şeyler tüh yazıklar olsun. Sana ait olmayan pakete kız annesine ne hevesle göndermiştir içi açılsa neyse de bide almışlar yaaa. Ay nası sinir oldum heeee.
kuppemmm canım tüylerim diken diken oldu
Ne denirki şimdi buna. Içim cız etti. Rabbim yardımcınız olsun canım.
Yüze rabbim başka acı göstermesin. Allah emanet ol güzelim.
allahım sabır versin ne desem boş... Allahım sana en kısa zamanda tekrar hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ... şu beğen butonu neden kalkmış yaa sinir oldum
kuppecim canımmmm ne diyeceğimi bilemiyorum inan çoook üzüldümAllah sabır versin canım
arzum canım başınız sağolsun yavrum daha çok küçükmüş yaa allah ailesine siz sevdiklerine sabır versin
bikere_sevdim canım gözün aydın inşallah hamilesindir kesin sonuçlarını bekliyoruz
Bende doktordan geldim moralim çoook bozuk bu ay tüpte yapamıyoruz büyük ihtimal
off hiç sorma canım ya sinirden çatlıyorum vallabugün adetin 20.günü hormonlara bakılacak ve smear yapılacaktı... Önce benim diğer kan sonuçlarıma baktı gayet güzel dediler sonra eşimin sonuçlarına baktılar sonuçlar düşük bide enfeksiyonu devam ediyor dediler ... neyse hormon için kan verdim geldim smear yapılacak akıntın fazla bu şekilde yapamam eşinden enfeksiyon almış olabilirsin önce bi fitil vericem onları kullan sonra yapalım dediler . Tüp bebek merkezini aradım enfeksiyon varsa tüpte yapmamız zorlaşır önce enfeksiyonu bitirmek lazım akşam gelin bide biz muayene edelim dediler bakalım akşam orayada gidicem ... Bu arada eşime de çok sinirliyim üzülmekten başka bişey yapmıyor deli ediyor beni sigarayı bırak diyorum daha çok içiyor keçiboynuzu yaptım arı sütü aldım yok içmiyor yemiyor ya bi çaba göster dimi onu da yapmıyor benim moralimi bozmaktran başka bişey yapmıyor şimdi bide tüp masrafları çok olacak birsürü borcumuz var gel rapor çıkaralım devletten yapalım diyorum ona da yanaşmıyor bizim o kadar vaktimiz yok görmüyormusun her geçen gün değerlerim düşüyor diyor o zaman ikimizde işten çıkalım onunla uğraşalım ne kadar zaman alır o falan diye söyleniyor ama artık bende sinir diye bişey kalmadı kardaizcim ya sadece üzülüp söyleniyor bir çaba harcamıyor deli olucam şimdi bende de enfeksiyon varsa bide onu bekliycez
hadi hayırlısı olsun , biz de yeni başladıkben de heyecanlıyım...
kızlarrr hepinize çokk teşekkür ediyorummmm..iyi ki varsınız..üzülmeyin, nasip buymuş..yüce yaradan herşeyin hayırlısını nasip eder..allahımın verdiklerine de, vermediklerine de şükürler olsun demekten başka diyecek bir cümlem yok malesef..hepinizi öpüyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?