- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.701
ah canım benım. ne kadar üzülmüşsün dolmussun sen... kendini sıkmamaya biraz da herseyın ıyı olacagına ınandırmaya calıs.. kocanda yazık ama kıyamam. ınan onlar kendılerıne bırsey konduramazlar.. o yuzden hep basklarını suclarlar. sende onun en yakınındasın. senden kaynaklanmayan bısey bıle olsa yanı varıkosel dıyorsunya onun ıcın bıle sana satasır..
hanı ona kalsa sen hsg cektırmesen o tahlıl yaptırmasa direk tüp bebege gıtsenız daha ıyı olacaktı. bu kadar yıpranmayacaktı..boyle sonucları duymayacaktı.
sımdı sende esınde ufak bır tedavıye gıreceksınız. bu surectede senın sabrını sınayacak.. Allah yardımcın olsun tatlım.. dilerim Allah tan kocan ve sen enfeksıyon ıcın tedavı gorurken bırden hamıle kalırsın...
ah canım ya inan hala bişey demiyorum tamam sen haklısın nasıl istiyorsan öyle yapalım diyorum ama bir yerde patlayacağım eminim bundan ben kendime hayret ediyorum yaa nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorum diye ... Adam ya bende bişey yapmadım çözüm için diye dediğin gibi suçlanacağına beni suçluyor senin yüzünden bekledik diye iyi de hem enfeksiyonun vardı hem varikosel dediler hemde ben yeni hsg çektirmiştim beklemeyip ne yapacaktık diyorum nasıl buna çözüm buluruz diye düşüneceğine senin yüzünden demesi benim canımı sıkıyor yani hep destek olan taraf benim artık gücüm kalmadı bi yerde bende biticem inşallah rabbim aramız bozulmadan benim sabrım taşmadan bir bebek nasip ederde bende herşeyi unuturum ...
Bugün doktorun odasında ağladım ağladım sırf dışarıda o görmesin diye onun yanında ağlamayım diye doktor da üzüldü sıkma canını bu kadar falan dedi . Yani düşün eşim üzümlesin diye ağlayamıyorum bile ama o hiçbişey yapmıyor nasıl sinirlenmem ben buna ...
herşey okadar birikti ki içimde artık çok ağır geliyor canım bi yerde patlayacağım herşey daha kötü olacak diye de korkuyorum çok agresif oldum ... Kalabalıktan zaten hoşlanmazdım şimdi hiçkimseyi görmek istemiyorum her an biri bi laf söyleceyecek diye... eşimi de anlıyorum o da üzülüyor ama bende bi canım ya biraz destek istiyorum sadece ya hiçbişey yapmıyosan bile takdir et ona saygı duy dimi offfffffff of Allahım bana sabır ver yarabbim sabrımın sonunda hazinenden bir hediye nasip et bana da bir bebek ver ...
İnşallah canım sağolasınkendini suçlu hissediyo bu sefer kızıp seni suçlamaya çalışıyo çok zor canım allah yardımcın olsun allahım bi bebek nasip etsin bu sorunlar bitsin inşallah . Ama ben sana bişe diyim mi bebek olunca kesik gırtlağını sıkarsın kocanınO zamanda bu çocuk niye alıyo nesi var naptın baksana gitsene ilgilensene altımı kirli karnı mı aç gazımı var sorup durucak ağlayınca sana bağrıcak bakamıosun diyenler bile var... Halbuki bi bebeğe annesinden daha iyi kim bakabilir
senı cok ıyı anlıyorum.. bende kalabalıktan hoslanmam.. gıttıgım zaman hep bir bebek muhabbetıdır gıdıyor... soruyorlar bana neden nıye falan dıye.. o yuzden ınsanlarla gorusmek ıstemıyorum.. sarfettıklerı sozlerle bırını uzeceklerını dusunmuyorlar...
Allah hepımızın yardımcısı olsun.. en yakın zamanda ıns hamıle kalırız....
3 aylık evliyim.3 yumurtlama döneminde de denk getiremedik inşallah bu yumurtlama döneminde olur.eşimin arkadaşının eşi evlendikleri ay hamile kaldı millet tık diye kalıyo nasıl oluyo benim neden olmuyo? Neler yapmak gerek? Tecrübeli bayanlar biraz bilgi verin lütfennnn
Canım bnde okudum durumunu İnan ki çok üzüldüm böyle durumlarda bisey demek çok zor umarım Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmaz sana sen iyi Ol canım gecmis olsun
Kızlar malesef hamile değilim beta hcg 2.00 çıktı doktor farlutal verdi 6 gün kullanacam adet olunca 9.cu günü doktora gideceğim yumurta takibi yaptırmak istediğimi söyledim bugün yine idrar testi yaptım yine pozitif çıktı yani silik anlamıyorum niye böyle oluyor hormonlarım benimle dalga geçiyor sanırım(( birde doktoruma eşimin gitmesinede gerek varmı diye sordum gerek olmadığını söyledi hayırlısı bakalım bundanda bi hayır çıkar inşallah benden bukadar bugün çok melankoliğim öpüyorum sizleri yanımda olduğunuz için iyikii varsınız...
hayırlısı canım inşallah neden böle pozitif çıktıki bi ilaç falan kullanmışmıydın.
off hiç sorma canım ya sinirden çatlıyorum vallabugün adetin 20.günü hormonlara bakılacak ve smear yapılacaktı... Önce benim diğer kan sonuçlarıma baktı gayet güzel dediler sonra eşimin sonuçlarına baktılar sonuçlar düşük bide enfeksiyonu devam ediyor dediler ... neyse hormon için kan verdim geldim smear yapılacak akıntın fazla bu şekilde yapamam eşinden enfeksiyon almış olabilirsin önce bi fitil vericem onları kullan sonra yapalım dediler . Tüp bebek merkezini aradım enfeksiyon varsa tüpte yapmamız zorlaşır önce enfeksiyonu bitirmek lazım akşam gelin bide biz muayene edelim dediler bakalım akşam orayada gidicem ... Bu arada eşime de çok sinirliyim üzülmekten başka bişey yapmıyor deli ediyor beni sigarayı bırak diyorum daha çok içiyor keçiboynuzu yaptım arı sütü aldım yok içmiyor yemiyor ya bi çaba göster dimi onu da yapmıyor benim moralimi bozmaktran başka bişey yapmıyor şimdi bide tüp masrafları çok olacak birsürü borcumuz var gel rapor çıkaralım devletten yapalım diyorum ona da yanaşmıyor bizim o kadar vaktimiz yok görmüyormusun her geçen gün değerlerim düşüyor diyor o zaman ikimizde işten çıkalım onunla uğraşalım ne kadar zaman alır o falan diye söyleniyor ama artık bende sinir diye bişey kalmadı kardaizcim ya sadece üzülüp söyleniyor bir çaba harcamıyor deli olucam şimdi bende de enfeksiyon varsa bide onu bekliycez
Kızlar malesef hamile değilim beta hcg 2.00 çıktı doktor farlutal verdi 6 gün kullanacam adet olunca 9.cu günü doktora gideceğim yumurta takibi yaptırmak istediğimi söyledim bugün yine idrar testi yaptım yine pozitif çıktı yani silik anlamıyorum niye böyle oluyor hormonlarım benimle dalga geçiyor sanırım(( birde doktoruma eşimin gitmesinede gerek varmı diye sordum gerek olmadığını söyledi hayırlısı bakalım bundanda bi hayır çıkar inşallah benden bukadar bugün çok melankoliğim öpüyorum sizleri yanımda olduğunuz için iyikii varsınız...
hiç ilaç kullanmadım canım bilmiyorum gerçekten kafayı yemek üzereyim bakalım ne oalcak bundan sonra hayırlsı...
Canım benim çok sağolcanım arkadaşım ne desen haklısın. malesef yükün en ağırı biz eşlerin sırtında. altdan alan teselli veren sıkıntılarımızı aman üzülmesin diye belli etmemek bizde. şu an bi tadevidesiniz ve eşinde bazı sorunlar çıktı. bazı insanlar iyileşmek için her yolu dener istediğin gibi sigarayı bırakır, aldığın pekmez arı sütü gibi şeyleri içer, ilaçlarını zamanında kullanır. bazı insanlarda kabullenmek istemezler hayır bende olmaz benim öle bir problemim yok kaldı ki sorun çıktıysa mutlaka bir suçlu aranır şöle olsaydı yok böle olsaydı. halbu ki eşinle beraber sende bekliyosun, sende o sıkıntılardan geçiyorsun, sende bebek istiyosun. öle bir psikolojik baskı uygulanır ki insana geçenlerde bi örnek vermiştim kediyi köşeye sıkış sıkıştır artık dayanamaz bi cırmık atar kaçar gider elinden. ben işte böle daralmıştım.
sen de kendini anlat onun hakkında yorumlar yap, olumlu konuş ve gayet sakin bille anlat ona içinden geçenleri. üzülme güzelim kendimizi yıpratmaktan başka bişey olmuyo. farkındamısın sıkıntı stresten de iyileşemez insan. en önemlisi eşler arasındaki huzur. bu da geçicek güzelim. inşallah çok bekletmez rabbim.
breshka cım,canım eminim emeklerini görüyor Allah ve sana karşılığını verecektir,hepimiz hayatta farklı şeylerle imtihan ediliyoruz,biraz daha sabret,eminim çabalarının meyvesini alacaksın.Eşinin de seni özellikle kırmak için yaptığını sanmıyorum,özellikle Türk erkeklerinde bu tür konular çok hassastır,o da kendi içindeki duygu patlamasını açıkça yansıtamadığından acısını senden yani sevdiğinden çıkarıyor.Bir cümle okumuştum "türk erkeklerinin direksiyonuna ve ereksiyonuna laf söylemiceksin " diye,bizim toplumumuz biraz böyle malesef,eminim çok zor yaşadıkların, bizim toplumumuzda zaten yükün ağırlığı hep kadının üzerinde değil mi?
canım arkadaşım ne desen haklısın. malesef yükün en ağırı biz eşlerin sırtında. altdan alan teselli veren sıkıntılarımızı aman üzülmesin diye belli etmemek bizde. şu an bi tadevidesiniz ve eşinde bazı sorunlar çıktı. bazı insanlar iyileşmek için her yolu dener istediğin gibi sigarayı bırakır, aldığın pekmez arı sütü gibi şeyleri içer, ilaçlarını zamanında kullanır. bazı insanlarda kabullenmek istemezler hayır bende olmaz benim öle bir problemim yok kaldı ki sorun çıktıysa mutlaka bir suçlu aranır şöle olsaydı yok böle olsaydı. halbu ki eşinle beraber sende bekliyosun, sende o sıkıntılardan geçiyorsun, sende bebek istiyosun. öle bir psikolojik baskı uygulanır ki insana geçenlerde bi örnek vermiştim kediyi köşeye sıkış sıkıştır artık dayanamaz bi cırmık atar kaçar gider elinden. ben işte böle daralmıştım.
sen de kendini anlat onun hakkında yorumlar yap, olumlu konuş ve gayet sakin bille anlat ona içinden geçenleri. üzülme güzelim kendimizi yıpratmaktan başka bişey olmuyo. farkındamısın sıkıntı stresten de iyileşemez insan. en önemlisi eşler arasındaki huzur. bu da geçicek güzelim. inşallah çok bekletmez rabbim.
hımmm canım üzülme bi yumurta takibi yaptır bakalım. inşallah bu ay mücizen gelir.
bende analamdım bu nasıl iştir eşim bile çok şaşırdı bu sefer neyse hayırlısı olsun dimi en azından dış gebelik değil çok şükür...hakkında hayırlısı olsun canım benimde olmuştu böyle testte pozitifti resmen hafif siliklik vardı ama seninkinden biraz daha koyuydu ertesi gün yaptığımda yine aynıydı üçüncü gün yaptım negatif sinir oldum doktora gittim senin yine 2 çıkmış değer benim 0,36ydıdoktorda olabiliyor bazen böyle falan dedi lafı dolandırdı iyice sinir olmuştum ... İnşallah kan tahlilin yanlıştır yada bu son olur önümüzdeki ay gerçek pozitifi alırsın canım
bence hemen ilaç kullanma,adet söktürücü hormon dengesini bozan bir şey.Haziran ayında ben de adet gecikmesi yaşadım,forumdan bazı arkadaşlar hatırlar,hatta neredeyse herkes hamile olduğumu düşünüyordu.Kan testim negatif çıkınca,doktora gittim,doktor ultrasonda falan baktı,her şey yyolunda ,sebepsiz gecikme dedi,ister adet söktürücü yazayım,istersen döngünün ilk gününe kadar bekle dedi.2 mayısta adet olmuştum 2 haziranda olması gerekiyodu olmadı,zaten 15-16 sını geçmiş ayın beklemişim kaç gün ,adet söktürücü kullandım diyelim, ilaç bitince 10 gün içinde adet başlar dedi doktor,yani 10 güne kadar süre var,ilaç da 5 ya da 6 gün sürüyor belki 15 güne kadar ilaçla da olmayacağım,dedim 2 temmuza kadar bekleyeyim,boşuna ilaç almayayım,gelmezse o zaman kullanmaya başlarım,her gün düzenli adaçayı içtim 1 büyük kupayla,ve 2 temmuz günü reglim geldi,temmuzda da hamile kaldım.yani 2 reglim arasında 60 gün girdi,hayatımda ilk kez yaşadım.Eğer sabredebilirsen hemen ilaç içme derim.Doktor bana hormon ilaçlarının hiç de masum olmadığını,progestanın bile en masum olanı olduğunu ama tamamen de masum olmadığını söyledi.eğer başka bir sorunun yoksA,sürekli gecikmiyosa adetin,ilaç kullanma derim.
canım benim inşallah Rabbim o günleri de gösterir sevincimi herkesten önce sizlerle paylaşırımbershkacimm cnm arkadasim lutfen uzme kendini... insanin elinde degil bu biliyorum ama hic bi zmn umudunu kaybetmee cunku Allah cok buyuk sanada bi evlat nasip edecektir insallah ama biraz daha zamana ihtiyaciniz var demekki... boyle dusun hep bebisin gelicek ve hep birlikte kutliycaz burda goruceksin cnm bnm... esinin ve senin agresif olmaniz gayet normal cunku stresli bi donemdesiniz ama yine ikiniz birlikte atlatmayi basaricaksiniz... erkekler kadinlara gore daha sinirli ve olumsuz oluyo malesefki... kadinlar herseyi alttan almali , sabretmeli malesefki... hem cinsim olarak seni cok iyi anliyorum ama uzulme demekten baska bisey gelmiyor elimden
birkere sevdimm cnmm cok sasirdim kan testinin negatif olmasina... yumurtlama takibi yaptir bncede insallah bu ay guzel haberini aliriz tatlimm durmak yook yola devam :)
kizlarr bnde bgn sabahin 9 da evden ciktim yeni eve gidiyorumm resmen anam agladigorumcemin eve alicaklari vardi bende 450 tl harcadimm bebege ve kendime bisey aldim gitti paralarr (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?