2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

herşey okadar birikti ki içimde artık çok ağır geliyor canım bi yerde patlayacağım herşey daha kötü olacak diye de korkuyorum çok agresif oldum ... Kalabalıktan zaten hoşlanmazdım şimdi hiçkimseyi görmek istemiyorum her an biri bi laf söyleceyecek diye... eşimi de anlıyorum o da üzülüyor ama bende bi canım ya biraz destek istiyorum sadece ya hiçbişey yapmıyosan bile takdir et ona saygı duy dimi offfffffff of Allahım bana sabır ver yarabbim sabrımın sonunda hazinenden bir hediye nasip et bana da bir bebek ver ...

kendini suçlu hissediyo bu sefer kızıp seni suçlamaya çalışıyo çok zor canım allah yardımcın olsun allahım bi bebek nasip etsin bu sorunlar bitsin inşallah . Ama ben sana bişe diyim mi bebek olunca kesik gırtlağını sıkarsın kocanın O zamanda bu çocuk niye alıyo nesi var naptın baksana gitsene ilgilensene altımı kirli karnı mı aç gazımı var sorup durucak ağlayınca sana bağrıcak bakamıosun diyenler bile var... Halbuki bi bebeğe annesinden daha iyi kim bakabilir

senı cok ıyı anlıyorum.. bende kalabalıktan hoslanmam.. gıttıgım zaman hep bir bebek muhabbetıdır gıdıyor... soruyorlar bana neden nıye falan dıye.. o yuzden ınsanlarla gorusmek ıstemıyorum.. sarfettıklerı sozlerle bırını uzeceklerını dusunmuyorlar...

Allah hepımızın yardımcısı olsun.. en yakın zamanda ıns hamıle kalırız....

İnşallah canım sağolasın Karışma konusuna gelince orası kesin her kafadan bir ses çıkar benim görümcem doğum yaptığında kaynanam kadının kucağına vermiyordu bebeği sen bilmezsin diye ben sinir oluyordum ya annesi o bıraksana diyordum gazını çıkarınca veririm diyordu kadın ... Kendimi düşünmek bile istemiyorum yeterki bebeğim olsun

Aynen öyle canım h.sonu evde hastayım cuma acile gitmiştim zaten bi serum yemiştim iki gün öncesinde bide o akşam serum verdiler 3 günde iğne verdiler benim sesim çıkmıyor annem gelmiş bana bakmak için kaynanamlarda annesi falan cümbür cemaat bana oturmaya gelmiş geçmiş olsuna ya benim dinlenmeye ihtiyacım var doktor rapor vereyim biraz dinlenmelisin diyor bunlar başımda ee gemiş olsun falan derken kadın beni anneme şikayet ediyor bi çocuk yapmıyorlar bunlarda derken duydum yazık annemde hiçbişey demiyor normalde ağzının payını verir ama bu konuyu bir tek benim annem bildiği için sesini çıkarmadı . Ağzı olan konuşuyo işte aslında takmamak lazım ama bizde aciz bi kuluz işte duygularımıza hakim olamıyoruz . Allah onları ıslah etsin inşallah bizde biran önce hamile kalırız canım ...

3 aylık evliyim.3 yumurtlama döneminde de denk getiremedik inşallah bu yumurtlama döneminde olur.eşimin arkadaşının eşi evlendikleri ay hamile kaldı millet tık diye kalıyo nasıl oluyo benim neden olmuyo? neler yapmak gerek? tecrübeli bayanlar biraz bilgi verin lütfennnn

şans işte canım allah verdimi veriyo benim tek tavsiyem adet olduğun günden başla saymaya 10-12-14-16cı günler mutlaka olmak üzere ilişkide bulunun sonrada yataktan kalkma bir süre kendinize müsade edin spermler yolunu bulsun. Inşallah en kısa zamanda olur cnm hayırlısı

Canım bnde okudum durumunu İnan ki çok üzüldüm böyle durumlarda bisey demek çok zor umarım Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmaz sana sen iyi Ol canım gecmis olsun

amin canımm..çok teşekkür ederimmmm..Allahım hepinize hamile kalmayı nasip etsin en kısa zamanda, herşeye rağmen çok güzeldi, insan kendini farklı duygular içerisinde buluyor..herkesin yaşamasını nasip etsin Allahım hamileliği, isteyen herkese versin..ben erken kaybettim, ama ümidim hala duruyor içimde..hayattaki herşeyin bir nedeni varmış..vardır elbet bunun da bir nedeni..Allahtan herşeyin hayırlısını isteyin kızlar..hamile kalmakta değil önemli olan, önemli olan hayırlı olabilmesi işte..bakın bir hafta önce hamileydim, şimdi değilim..bu kadar basit işte..kendi sağlınız herşeyden önemli, siz iyi olun da, gerisi mühim değil..

dün akşam başıma feci bir ağrı girdi,midem bulanmaya,kendimi kötü hissetmeye başladım... birden kokuya duyarlı oldum bulunduğm odayı terk edip başka odada yattım.. ama peşimi bırakmadı ve istifra ettim... bugün bulantı,kokuya hassasiyet v.s. hiçbiri yok halsizlik var sadece... inş. mamileyimdir kızlar... dualaşalm ya...

Kızlar malesef hamile değilim beta hcg 2.00 çıktı doktor farlutal verdi 6 gün kullanacam adet olunca 9.cu günü doktora gideceğim yumurta takibi yaptırmak istediğimi söyledim bugün yine idrar testi yaptım yine pozitif çıktı yani silik anlamıyorum niye böyle oluyor hormonlarım benimle dalga geçiyor sanırım (( birde doktoruma eşimin gitmesinede gerek varmı diye sordum gerek olmadığını söyledi hayırlısı bakalım bundanda bi hayır çıkar inşallah benden bukadar bugün çok melankoliğim öpüyorum sizleri yanımda olduğunuz için iyikii varsınız...

hayırlısı canım inşallah neden böle pozitif çıktıki bi ilaç falan kullanmışmıydın.

canım arkadaşım ne desen haklısın. malesef yükün en ağırı biz eşlerin sırtında. altdan alan teselli veren sıkıntılarımızı aman üzülmesin diye belli etmemek bizde. şu an bi tadevidesiniz ve eşinde bazı sorunlar çıktı. bazı insanlar iyileşmek için her yolu dener istediğin gibi sigarayı bırakır, aldığın pekmez arı sütü gibi şeyleri içer, ilaçlarını zamanında kullanır. bazı insanlarda kabullenmek istemezler hayır bende olmaz benim öle bir problemim yok kaldı ki sorun çıktıysa mutlaka bir suçlu aranır şöle olsaydı yok böle olsaydı. halbu ki eşinle beraber sende bekliyosun, sende o sıkıntılardan geçiyorsun, sende bebek istiyosun. öle bir psikolojik baskı uygulanır ki insana geçenlerde bi örnek vermiştim kediyi köşeye sıkış sıkıştır artık dayanamaz bi cırmık atar kaçar gider elinden. ben işte böle daralmıştım.
sen de kendini anlat onun hakkında yorumlar yap, olumlu konuş ve gayet sakin bille anlat ona içinden geçenleri. üzülme güzelim kendimizi yıpratmaktan başka bişey olmuyo. farkındamısın sıkıntı stresten de iyileşemez insan. en önemlisi eşler arasındaki huzur. bu da geçicek güzelim. inşallah çok bekletmez rabbim.

hımmm canım üzülme bi yumurta takibi yaptır bakalım. inşallah bu ay mücizen gelir.

hakkında hayırlısı olsun canım benimde olmuştu böyle testte pozitifti resmen hafif siliklik vardı ama seninkinden biraz daha koyuydu ertesi gün yaptığımda yine aynıydı üçüncü gün yaptım negatif sinir oldum doktora gittim senin yine 2 çıkmış değer benim 0,36ydı doktorda olabiliyor bazen böyle falan dedi lafı dolandırdı iyice sinir olmuştum ... İnşallah kan tahlilin yanlıştır yada bu son olur önümüzdeki ay gerçek pozitifi alırsın canım

hiç ilaç kullanmadım canım bilmiyorum gerçekten kafayı yemek üzereyim bakalım ne oalcak bundan sonra hayırlsı...

bence hemen ilaç kullanma,adet söktürücü hormon dengesini bozan bir şey.Haziran ayında ben de adet gecikmesi yaşadım,forumdan bazı arkadaşlar hatırlar,hatta neredeyse herkes hamile olduğumu düşünüyordu.Kan testim negatif çıkınca,doktora gittim,doktor ultrasonda falan baktı,her şey yyolunda ,sebepsiz gecikme dedi,ister adet söktürücü yazayım,istersen döngünün ilk gününe kadar bekle dedi.2 mayısta adet olmuştum 2 haziranda olması gerekiyodu olmadı,zaten 15-16 sını geçmiş ayın beklemişim kaç gün ,adet söktürücü kullandım diyelim, ilaç bitince 10 gün içinde adet başlar dedi doktor,yani 10 güne kadar süre var,ilaç da 5 ya da 6 gün sürüyor belki 15 güne kadar ilaçla da olmayacağım,dedim 2 temmuza kadar bekleyeyim,boşuna ilaç almayayım,gelmezse o zaman kullanmaya başlarım,her gün düzenli adaçayı içtim 1 büyük kupayla,ve 2 temmuz günü reglim geldi,temmuzda da hamile kaldım.yani 2 reglim arasında 60 gün girdi,hayatımda ilk kez yaşadım.Eğer sabredebilirsen hemen ilaç içme derim.Doktor bana hormon ilaçlarının hiç de masum olmadığını,progestanın bile en masum olanı olduğunu ama tamamen de masum olmadığını söyledi.eğer başka bir sorunun yoksA,sürekli gecikmiyosa adetin,ilaç kullanma derim.

Son düzenleme:
Canım benim çok sağol beni hemcinslerim daha iyi anlıyor sanırım ...inşallah isteyen bütün kullarına biran önce verir. Bazen çok bunalıyorum eşime güzellikle de anlatıyorum ama çok inat bir adam yaa 7 yıldır birlikteyiz tanıyamamışım gerçekten az önce bana telefon açmış yeni bir tüp bebek merkezi daha bulduğunu anlatıyor adam o kadar üşengeç ki ben hiç çaba sarfetmeyim istediğim hemen olsun diyor gene sinirlendim neyse telefonum var dedim kapattım ... rahimde enfeksiyonu araştırdım biraz inşallah yoktur yaa varsa hamile kalma oranı çok düşük hamile kalınsa da düşük yapma ihtimali çok yüksek diyelimki hamile kaldın ilaçla gebelik devam etti o zaman da erken doğum riski var ve ne olursa olsun bebek rahimdeki enfeksiyondan etkileniyormuş. Akşam 5 gibi çıkıcam doktora inşallah yoktur varsa da bu kullanacağım ilaçla biter ....

breshka cım,canım eminim emeklerini görüyor Allah ve sana karşılığını verecektir,hepimiz hayatta farklı şeylerle imtihan ediliyoruz,biraz daha sabret,eminim çabalarının meyvesini alacaksın.Eşinin de seni özellikle kırmak için yaptığını sanmıyorum,özellikle Türk erkeklerinde bu tür konular çok hassastır,o da kendi içindeki duygu patlamasını açıkça yansıtamadığından acısını senden yani sevdiğinden çıkarıyor.Bir cümle okumuştum "türk erkeklerinin direksiyonuna ve ereksiyonuna laf söylemiceksin " diye,bizim toplumumuz biraz böyle malesef,eminim çok zor yaşadıkların, bizim toplumumuzda zaten yükün ağırlığı hep kadının üzerinde değil mi?

İnşallah canım .. Benim ki tam Türk erkeği o zaman vaybeee hayatta erkek olmak varmış çocuğum olursa hep kızdan yanaydı gönlüm ama erkek olursa daha iyi olur artık baksana herşeyi dediğin gibi kadınlar çekiyor

inşallah canım benim çok tşk ederim...

bende analamdım bu nasıl iştir eşim bile çok şaşırdı bu sefer neyse hayırlısı olsun dimi en azından dış gebelik değil çok şükür...

canım henüz içmedim sen öyle diyincede vazgeçtim gelecekse doğla yoldan gelsin bende senin gibi adaçayı içeyim inşallah iyi gelir canım satım 31 temmuzdu inşallah bu ayın sonuna kadar gelir çok tşk ederim canım....

bershkacimm cnm arkadasim lutfen uzme kendini... insanin elinde degil bu biliyorum ama hic bi zmn umudunu kaybetmee cunku Allah cok buyuk sanada bi evlat nasip edecektir insallah ama biraz daha zamana ihtiyaciniz var demekki... boyle dusun hep bebisin gelicek ve hep birlikte kutliycaz burda goruceksin cnm bnm... esinin ve senin agresif olmaniz gayet normal cunku stresli bi donemdesiniz ama yine ikiniz birlikte atlatmayi basaricaksiniz... erkekler kadinlara gore daha sinirli ve olumsuz oluyo malesefki... kadinlar herseyi alttan almali , sabretmeli malesefki... hem cinsim olarak seni cok iyi anliyorum ama uzulme demekten baska bisey gelmiyor elimden

birkere sevdimm cnmm cok sasirdim kan testinin negatif olmasina... yumurtlama takibi yaptir bncede insallah bu ay guzel haberini aliriz tatlimm durmak yook yola devam :)

kizlarr bnde bgn sabahin 9 da evden ciktim yeni eve gidiyorumm resmen anam agladi gorumcemin eve alicaklari vardi bende 450 tl harcadimm bebege ve kendime bisey aldim gitti paralarr(

canım benim inşallah Rabbim o günleri de gösterir sevincimi herkesten önce sizlerle paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…